Öland Imon !

hej :)
förlåt för dålig uppdatering , men de har hänt så otroligt mycket !
sen hinner jag inte blogga om allt för jag måste gå och lägga mej för ska upp tidigt imon och åka till öland ! :)
men jag har kollat in norra öland tillsammans med familjen, sjuukt kul . träffade även mina älsklingsbrudar där ! :DD
tolle, lisa & alina ! och om redan 13 dagar så ska jag ner till dom och få träffa ALLA brudarna ! :D
mamma och jag har även bestämt att när emil är på möre och spela golf så ska vi överraska honom genom att komma dit utan att han vet om de ;) mohaha ! haha . ska bli kul att få se hans min ;) igår va ja ju även i borgholm och kollade lite ;) va kul , mycket folk kan man ju säga ! haha . fick ett par "fjortisbrillor" av mamma , eller vad man ska kalla dom ;) ?
min mobil har även lagt av, eller lagt av och lagt av, de funkar inte att skicka sms med den längre :/ , men har ju snackat md emil i telefon idag (a) haha . mycket skojj . han har det nog bra på grönan iaf ;) haha . men som sagt, de funkar int att skicka sms , telefonen dog flera gånger igår , kanske beror på de :/ men bara de löser sej snart så är det bra. en sak är ju säker på mej och det är ju att , jag klara mej inte utan en påsatt mobil :o de är omöjligt ! jag tog upp den ur fickan och kollade säkert 10 ggr på en svart skärm! är man lite beroende då eller ? ;) haha . nedå , men nu måste jag dra !
ha de suuuper !

här är lite bilder ...



fick ta lite kort med Rogers kamera (aaa'    ,  snygg vah ? haha .



mina brudar oh jag <3    tre st på en cykel ;) (a)



& en bild från öland

puss
/ Moa ♥

ps: jag har blivit förälskaaaad ! ♥♥

Vad har hänt ?

hejsan :)
nu sitter jag hos alex och jessica. har kollat på alla underbart fina kort från deras fantastiska bröllop ! kanon fina! oh jag älskar bilder där man pussas , de ser så underbart fint ut (a) men sen nu loggade jag in på min blogg, och vad fick jag se. jo, hela min info och alla mina Arkiv och allting är ju längst ner på sidan :o vad har hänt !? jag fattar ingenting , måste snacka md victoria eller börja om hela skiten igen . såhär kan de ju inte vara, de ser ju hemskt ut :)

men nu ska jag fortsätta ha kul , förutom att jag har piss ont i magen :)

Fillan, du har även kommenterat vissa inlägg, men jag hittade bara den ena kommentaren där du hade sett bilden och sen texten jag hade skrivit och du undrade vad som hade hänt :)
svar: gumman, det har inte hänt något :) den texten stämmer inte rikigt längre för de blev bra sen :) men de handlade om en kille :) men vissa meningar i texten stämmer fortfarande (a) och tack för att du gillade bilden :) <3 pusss .

puss
/ Moa ♥

Header

Nu är jag nog klart med min header :)
jag tyckte inte den blev jätte bra men hela får ju inte plats :oo
är det någon som kan hjälpa mej hur hela ska få plats ? (a)
men nu måste ja dra , 

puss
/ Moa ♥

Ingen mer data idag

jahopp .... nu va man tvungen att släppa datan -.-
har suttit där sen jag vaknade .
kanske kommer in igen sen ikväll :)
men underhåll mej gärna på sms ! kommer ligga ute och tråka i hängmattan nu ;p

många kyssaaaar ;* ♥

Tävling

jag känner mej idiotisk ... här jobbar victoria jätte hårt och försöker så gott hon kan för att göra en design åt mig, sen bara byter jag header . men nu vill jag har tillbaka den andra, eller har en ny , men jag vet inte måtten på den andra så jag kan inte sätta dit den igen, och sen tro jag inte victoria vill göra en ny heller. däremot försöker jag göra en ny men de funkar inget vidare , tro inte victoria har tid att ge mej en hand heller , men men ... så är det när man är nyfiken på att testa nya saker. iallfall så har victoria en tävling på sin blogg, jag såg den inte förren nu men de är inte för sent heller tror jag . haha hon dra nämligen vinnaren idag ;$$ men hoppas jag hinner att delta iaf !

här är länken till hennes blogg , ni måste titta in oh kommentera oh allting, hon är typ bloggdrottningen ! : www.victoriasfashion.blogg.se

puss
/ Moa ♥

Högsta Önskan

Hej alla små söta älsklingar :) <3
hur mår ni ?
jag mår toppen , har bara lite ont i magen , men de går väl över under dagen hoppas jag :)
natten har typ varit hemsk ! hade svårt att somna, men tillslut somnade jag med mobilen nere vid mina fötter (?) oh sen vaknade jag när klockan va 1.00, oh då tog jag upp mobilen oh la den bredvid kudden, sen måste jag har somnat om en liten stund till för när jag vaknade sen igen oh kollade på klockan så va hon 2.00 oh sen måste jag har somnat om rikigit, för när jag vaknade nästa gång så va telefonen avstäng & ikopplad på laddningen, oh då va klockan 07.24, så man va aaas trött när man vaknade, men kunde inte somna om :/ men idag vet jag inte rikigt vad som händer. skulle vilja åka till stan som jag har sagt sen jag va i stan sist ;p måste ha rouge, vita brottarlinnen [ skadar inte i någon annan färg heller ] och sen solglasögon :o sommaren är snart slut men iallfall , jag har inga ;) skulle vara bra att ha de till öland, annars får jag väl se om jag hittar några där :) har ni någon högsta önskan nu då ? :) kommentera oh säg vad de är för önskan :) min är iaf att få träffa en person , :) vill verkligen träffa honom !
mamma, jag oh jessica såg även världens snyggaste bil igår när vi skulle gå oh handla ;) haha.



hehe snygg ? ;p



bbara du ♥

nu kom morfar oxå! han har lagat min sladd :oo men fan va glad jag är nu! :D yessss ! (h) så nu kan jag ha min data igen ! :D

puss
/ Moa ♥

Snart Öland

hejhopp :)
nu är jag inne från grillning md grannarna :) mysigt mysigt , vilma oh jag har även haft pusskalas ;) hahahaha. fast de saknades ju en person (A) iaf så på Torsdag åker jag till ölaaaaand ! :DDDD fan va mikis oh jag kommer ha fett skojj ! :o kommer ragga killar så de bara äger om de ;) hahaha. hoppas bara de finns några snygga :$$ men min snygging kommer alltid finnas på mobilen :) <3 iaf så ska jag släcka ner datan vid 22.15 oh sen ska jag krypa ner i sängen oh sova, är huuuur trött som helst -.- imon blir det väl inte så mycket . hoppas på stan ! bby kommer ju åka till möre oh spela golf , men vi kan inte ses :/ hoppas på en annan dag istället ! (y) men nu kan ja inte blogga mer, dom skriver som dårar på msn !

puss
/ Moa ♥

Sladd av igen

nu är sladden till datorn av igen -.- :(
så nu få ja väl låna syrrans igen tills den andra är lagad eller när vi köpt en ny om de går.
så om vi skriver på msn och sen loggas jag ut utan att säga hejdå så är de för att datan döör ! -.-

puss ♥

Kärleeek

hejhej :)
dessa 3 dar nu bakåt har vart underbart skojjiga. jag har sett malin oh hennes nya booooi ;) underbart söta tsm (a) man ser mycket när man sitter oh glor ut på gatan från lillagarderoben ;) haha. sen har man ju messat md världens snygging som heter eeeeemil ;) fan va snygg asså ;o hoppas bara man kan träffa han i verkligheten snart , eller åtminstonde snacka i telefon ;$ haha . men iaf så har de gått bra att jobbat oh lite så . har tjänat rätt bra för att bara sitta på en stol i 9 timmar ;) haha . sen idag ska vi grilla på kvällen md mona :) ska bli skojj :) om 16 dagar ska jag ner till oskarshamn iaf :DDD oh träffa mina brudar, fett skojj kommer de bli hoppas jag! och om 3 dar ungefär så åker emil till stockholm sen efter de nån dag hoppas jag att få träffa honom :) nån som hette jonathan som bodde i emmaboda tyckte jag skulle komma på emmaboda festival så ska väl fråga mamma om jag kan de ;)
har ni planerat något nu då ? :)



förlåt för bilden , men tyckte den va så coool med mitt hår som blåser ;) haha.

puss
/ Moa ♥

maha!

hahahahhaha , fille oh jag har jätte kul här ;)
måste har ngt kul när de öser ner :(
messar även md världens snyggaste (y)

älskar ____ :*
men nu ska ni som läser detta få ett gott skratt i er ! :





haha!

många kysssaaar ;* <3

Bara min dröm

jag tänker på dej natt och dag
om du ändå vore min då hade jag varit lycklig
vi va vänner och kanske va påväg med något mer
men nu är den bortkastad, pga en webbcam.
du är alldels för snygg & du tyckte jag va snygg.
nu är det jag som tycker du är så snygg att jag inte kan
sluta tänka på dig.
 jag känner dej inte ens men ändå känns de som om du
är den rätta .
om du ändå vore min, då skulle de vara som att en dröm
går i uppfyllelse.

det finns bara du i mitt huvud just nu <3

25 Juli

hejhej :)
nu ska jag inte jobba mer (y)
igår gick de bra oxå :) har tjänat 640 kr på 2 dar här nu (y)
tyvärr va de ju meningen att jag skulle få träffa en person igår men de va väl lika bra att jag inte gjorde de, och sen gjorde jag de inte heller. men iaf ... idag ska jag inte göra så mycket troja. skulle vilja åka in till stan igen för jag måste ha "brottarlinnen" och solglasögon (hhh' men vi få väl se. orkar egentligen inte åka in till stan för jag är alldeles för trött ;) haha. men jag vill ju ha grejerna så...haha, svårt val men vi få väl se hur de blir ;) dagens morgon va iaf underbar . vaknade upp ur en fantastisk dröm :)
men nu ska jag fortsätta chatta lite på msn oh greja md annat .
här är två bilder från dagarna , första bilden är på mej där ni ser namnbrickan (a) ni kan ju igga håret, de ser ju hemskt ut ! & den andra bilden så ser ni mina nya öronhängen (a)





ha de bra !
puss ♥

Inga bilder inlagda på datan

jobbet idag gick jätte bra ! :)
imon blire att jobba igeeen , ska bli kul :) <3
även lite intressant att få träffa en person , om de nu blir av ;) haha.
men nu ska jag sssssova ,

puss & godnatt
/ Moa ♥

Jobba

god morgon :)
nu är jag vaken , klockan är 07.40 och jag ska snart duscha. sen ska jag in till stan oh jobba. hinner inte blogga mycket mer nu. men vi hörs senare ikväll !

puss
/ Moa ♥

Grill & Mys

nu kommer mona snart oh vi ska grilla oh snacka om när jag ska jobba hos henne oh tjäna lite pengar :)
kommer bli mycket myssss ;*
finns på mobilen !

puss
/ Moa ♥

Nytt Bdb Namn

halloooo i svängarna :)
tänkte bara berätta , att om nån av er där ute brukar kolla på min bdb så har jag bytt namn nu .
josssesbejb@bdb

puss
/ Moa ♥

btw; ni kan inte trycka på länken för att komma till min bdb.

Ingen Sol Idag

hejhej :)
nu har jag vart hemma en lite stund. vi åkte till stranden idag på morgonen för att steka lite vid havet , för de skulle bli jätte fint idag. men ikke. solen gick i moln och det började blåsa & luften blev kall. så vi åkte hem. nu är klockan 14.00 och jag sitter ute på en filt i gräsmattan framför datan :) sköööönt faktiskt ! det va ju meningen att vi skulle åka till stranden idag men nu åkte vi ju hem , så nu vet jag inte rikigt vad som händer resten av dagen. mamma har snackat md kjell i mobilen typ skit länge nu ;) haha. men han är rolig han ;p men nu ska jag fortsätta njuta av skönheten att sitta i gräsmattan oh ta de lungt ;) finns på mobilen - msn :) & ni få gärna kommentera på bdb & bloggen :)
fundera även på att ha en frågetävling på bloggen ? men vet inte rikigt ... vad tycker ni som ser detta ?
kommentera & säg din årsikt :)



bilden tagen igår ...

puss
/ Moa ♥

Ut & Gå

hej och hå !
nu ska jag ut oh gå , sen ska jag sitta vid datorn , & sen.....sova troja :)
vi hörs imon, finns på mobilen & smsa!

puss
/ Moa ♥

Regn Regn & Regn

fyyyyyfan vilket väder asså ! -.-
de spöööö regnar här !
måste hitta nån film att mysa framför , nån som vill vara md oh mysa ?

pusssss ♥

Kan skicka sms!

nu kan jag skicka sms ! :DD
suuuper glad är jag ! <3

nu vet ni de , sååå ....SMSA !!!! ;D

puss
/ Moa ♥

Det går frammåt ...

hejhej :)
nu har kjell precis varit här ... men mamma skulle jobba nu så hon och kjell åkte iväg . vilma är hos emma och pappa är i garaget oh vaxa bilen. jag sitter inne vid datorn och gör inte så mke. teven är på så små glottar väl där lite smått. idag vet jag inte rikigt va de blir , klockan är 10.55 och solen skiner inte än iaf . så vet inte vad det blir för väder heller . kanske kommer jobba med pappa idag . min header börja gå frammåt , har klistrat på mig på den nu . inte för att de blev världsbra men men ... håller även på att försöka lära mig photoshop . men aah , de går inte heller världs bra. vi få väl hoppas jag lär mej de mycket så att jag kan göra lite fina bilder & sånt :) min önskan just nu!
min mobil funkar inte heller , går inte att skicka sms :( oh kundtjänst svarade inte så jag vet inte när de går att få igång den så jag kan skicka sms igen. men men , de är väl bara att hoppas att de blir snart. måste ju smsa , annars är ju inte mobilen ngt värd ! men nu ska jag göra lite annat , vi hörs senare !



puss
/ Moa ♥

Ingen Header Klar Idag

aaaaah.
sjklart vill jag bli klar md headern , men jag har verkligen ingen ork att sitta md den nu. sen har mamma inte tagit nån bild. hon få göra de imon ist. sen har jag inte victoria på tråden så hon kan klippa ut ngt  heller iaf. så vi tar allting när jag har tid. just nu börjar jag bara få tråkigt. finns lix inget att blogga om heller :/
men...de är bara 1 månad kvar till skolan börjar ! :OOOO
fan jag döööör , tiden har gått skiiiiit fort & jag är nervös inför skolan :S haha.
hoppas bara de blir fint väder nu den sista månadern så man kan ligga på stranden....every daaay !

Förtsätter Jobba Med Headern!

jag jobbar för fullt med headern!
för er som int vet så ska jag göra ännu en ny, som tillhör den rosa bakrunden (y)
men jag är på G md den...men körde fast !
väntar på att få en sak bra ;p kan man väl säga ;)
haha.

eller asså , jag har tagit en bild på mig när jag sitter ner på ett räcke typ & nu vill jag ju bara ha mig själv md , inte bakrunden , men jag vet inte hur man klipper ut bara mej så de bli bra :S man kan säkert göra de på många sett men av dom som jag vet så måste man dra runt de man ska klippa ut och de blir bara hackigt = inte alls bra! så nu ska jag höra md victoria om hon bara kan klippa ut mej, eller om jag hittar nån annan som förklara :) om nån av er som läser detta vet hur man gör , så släng en kommenterar (y)

puss
/ Moa ♥

Antonias Blogg:



nu har jag gjort antonias header färdig :)
hon blev super nöjd & de är skönt att höra.
detta är den första headern jag har gjort som jag har klippt ut någonting.
så jag va lite små nervös för att hon skulle bli nöjd, och för att jag själv skulle bli de.
men hon blev super nöjd & de va skönt att höra :)
kolla in hennes super fina blogg & hennes underbara liv & kommentera såklart!
www.antoniajonssson.blogg.se

älskar dej mest systeeeeer :*

puss
/ Moa ♥

vart är sooolen?

hejhej , nu är jag inne efter ett jobb md pappa. om en timme va de meningen att vi skulle åka till vita sand , men nu vet jag inte om de blir av. det är kallt ute och solen har tyå gått i moln. men vi få se sen om vi väcker mamma och lite så. pappa få väl prata med henne. om vi inte åker till stranden så sitter jag väl vid datorn och chattar och bloggar som vanligt. kanske börja på min nya header , för jag tro jag ska göra en ny igen, är inte riktigt nöjd men denna faktiskt :/ sen ska jag be victoria ändra bakrundfärgen till vit så att alla headrar passar , sen lite annat. om hon vill och har tid. finns väl inte mycket mer att blogga om just nu , återkommer senare.



puss
/ Moa ♥

Fillans Blogg:



nu har jag gjort fillans header klar ! :)
besök hennes blogg & kommentera för fullt !
www.shakebabyskejt.blogg.se
är inte namnet sjuuuuukt coolt !? , jag älskar det!

puss på dig min sötunge ♥

/ Moa ♥

Trååååååk

åååååh , fan kan man ha tråkigare elr ? ;o
herregud! finns ingenting att göra , sitta vid datan , men typ ingen kul online , eller jag som snarare ha så tråkigt att jag blir tråkig att skriva md ! -.- herregud!
ni som läser detta, skiiiiiiv på msn & KOMMENTERA bdb & bloggen!
jaaaa , vad ska man skriva... :S haha.
men kommentera gärna så blir jag glad :D



puss puss :*

Kevin Borg

heeeeeeeeeeej :)
kvällen/natten igår va sjuuuuukt skojj. kevin ägde ju typ allt.
fillan, jag, mikis stod längst fram , vi hängde övver gallret!
så de kommer några bilder sen ;p
efter han hade sjungt, som kanske varade i 1-2 timmar , så skulle han skriva autografer då. fillan, jag och mikis köade i typ 1 h och 30 min , men när vi kom fram så fanns de inga t-shirtar, cd eller tröjor kvar -.- så aah, blev bara en autograf på en lapp och sen en idol bild , men jag ser sjuuuuuuuuuuk ut på bilden ! :( men aja....kanon skojj va de iaf!
här kommer bilder från kvällen, hade inte systemkameran md mej så tog md mobilen = inte jätte bra kvalite :/ :



















bwo.







hoppas du fick en bra födelsedag älskling :) ♥







tack för en super kväll eeeelsklingar ! :')
puss
/ Moa ♥

...

aaaah. nu börja klocka närma sig. om två timmar ungefär så kommer fillan och hämtar mig, sen dra vi till VATTENFESTIVALEN! :D gutt de kmr bli !
sitter och snacka md fille här...aah, och när de inte finns ngt att titta på , på datorn så kollar jag på ngn film som heter Daddy Day Camp, har sett den förut troja men ;)

skriiiiv gärna på msn & kommentera här oh på bdb '
tiiepmoah

puss
/ Moa ♥

Grattis Min Tönt ♥

Ja Må Hon Leva
Ja Må Hon Leva
Ja Må Hon Leva Ut I Hundrade År
Ja Visst Ska Hon Leva
Ja Visst Ska Hon Leva
Ja Visst Ska Hon Leva Ut I Hundrade År!
Hipp Hipp...
HURRA HURRA HURRA HURRA !

GRATTIS ÄLSKLING ! IDAG ÄR DET DIN DAG. HOPPAS DU FÅR ALLT DU ÖNSKAR DIG & ATT VÄNSKAPEN KOMMER VARA EVIG!



puss på dej mitt lilla hjärtegull ♥

Vattenfestivalen

hejsan hoppsan :)
vad gör ni ?
jag sitter i sängen md pyjamas på mej (yyy' . ska snart gå och göra mig iordning. idag blire att jobba jobba & jobba. sen på kvällen blire vattenfestivalen :D ska bara snacka md Fillan först hur det blir, mötesplats och hur dags och lite så :) sen kommer vi väl vara där tills dom andra dra...som kanske blir runt 3 eller ngt inatt , nee, men jag vet faktiskt inte ;) haha. beror på om det är skojj och så där ;) förra året va de lix piss ! -.- Dom som kommer vara där i år är B.W.O, Kevin Borg och sen ngt annat band. Men nu ska jag göra mig iordning , finns på mobilen om ni vill messa & sen givetvis på msn (yyy'
hare bra!



puss
/ Moa ♥

Bruuuuun ?

heeeeeeeeeeeeeeej igeeeen :DD
nu är jag glaaad för jag har fått tillbaka min bränna efter bikinin :DDD wihooo!
och sen har jag typ bränt mej på magen och i ansiktet men de är oxå bra för man blir ju brun där dåe (aaa'
men iaf....idag har jag få vart på stranden heeeela dagen. uunderbart skönt. har tjatat på fille att han skulle komma , men de gick aldrig för han hade inte ngn skjuts för nicke hade jobbat natt -.- men de gick ju bra iaf...badade typ 2 ggr ;$$ hihi. men de va sviiin kallt, fast andra gången så hade Ingrid kommit och hon är minsann inte badkruka så jag sprang ut precis som hon ;) haha. sjuuukt skönt efter att solat på land ngr timmar ;) hehe. imon blire att jobba -.- och tjäna lite pengar, sen på kvällen blir det Vattenfestivalen md kompisarna :D super! , hoppas jag.
finns på msn om ni vill snacka lite ! men först kommer lite bilder här... :)



kort innan vi åkte ;p



min mage (aaa' hihi.



förlåt för bilden , men ni ser brännan vah ? (aaa'
KOMMENTERA!

puss
/ Moa ♥

Steker På Stranden

hejhej :)
nu ska jag snart till vitasand.
smsa sen på stranden :) mobilen är md förutom i vattnet !
är det nån som vill följa md så ring/smsa.
vi hörs senare ikväll !



puss
/ Moa ♥

Steeeek Dag!

shoooooooosan :)
hur är det ?
jag mår bra ! :)
har vart i karlskrona idag! shoppat lite och grejat ! :) har även vart nere på Dragsö & tagit en glass och steeeekt i hettan :) fett varmt ute nu :o men man ska inte klaga nu när solen äntligen har kommit fram bakom molen ;) de va ju iaf så man svettades när man va ute i solen...haha jo även i bilen också eftersom AC är sönder -.-  men iallfall....till slut kom vi ju hem...de va ju tur...och då åkte vi hem och packade bilen med badkläder och drog iväg mot haveeet ! :D men när man va framme va de väl bbara att dra sin väg igen , precis när vi kom så gick solen i moln & när vi gick i vattnet så började de regna! :o hallå? solen lixom...kom fram ? :S men nejnej. som tur va så va de bara lite stänk regn som kom men iaf så hann pappa ta lite modellkort på mej i vattnet (a) de va ju kuuuul , eftersom man behövde lite nya bilder. har ju 2 av bilderna på min header nu ! :D som jag äntligen har lyckas få bra. aaah, inte för att den blev sådär jätte bra men jag är har iaf lyckats att ladda upp den alldeles själv (yyy' . men färgerna passar ju inte sådär bra men jag vet inte hur man fixar färgen på bakrunden och så :S vic få väl göra de nån dag (a) hihi.
såå....från:



till:



sådär ful är den väl inte iaf ? ;o
nu ska jag soooova.

puss & godnatt ♥

15 Juli

hejhopp gummi snopp :)
idag har det vart en bra dag. vaknade väl runt 9.00 ksk. sen ut och börja jobbbaaaa md pappa :) målade en timme sen blev de tråkigt ;S och då la vi av.....körde lite sopor sen fick det vara slut på jobb ;) haha. vi lagade lite mat och det blev makaroner och köttbullar (yyy'
fast vi hann typ inte börja äta förren de typ small i hela torsås :o vi undrade va de va....sen gick vi upp på vägen och kollade ( för de va precis utanför vårt hus ) och då va de en bil som typ rök :o och sen visade sig att ena bakdäcket hade smällt så de bara röööök från hela bilen :o de va t.o.m på väg att börja brinna. läskigt ! :o sen kom Fille frammåt 15 och sen kom Josse. Och sen Jona. vi hade väl kulkul. fast inte jätte för de blev inte att gå ut oh gå elr ngt för de regnade typ. men annars va de väl kul :) imon blir det att jobba hela dagen. eller. aaa...ska måla hela långväggen och sen lite annat :)
här är lite bilder från dagen...









KOMMENTERA NU VAFAN!
& besök även idas blogg. den är sjuuuuukt fin :o finaste jag nånsin sett :o
www.strawii.blogg.se

puss
/ Moa ♥

Little About My Day

hejhej :)
nu har jona & josse åkt hem. jag hinner inte skriva så mycket om dagen för vi ska grilla uppe hos Åsa&Magnus -.-
men jag har suttit vid datorn hela dan, josse kom hit vid lite efter 17 , sen kom Jona och Martin lite efter :) Josse va snäll och hjälpte mig md att ladda hem TubeTilla fast de funkade inte för de va ngt problem :( skit! Sen satt vi 4 lite vid datorn, och tjabbade md Get-Malin. Sen gick vi ut, = lekplatsen ;) De va väl skojj där. Martin drog kanske runt 18 elr ngt och då va de bara Josse, Jag och Jona kvar. Josse va duktig på att spela spel och Jona och jag hade roligt ;) haha.
Nu är man hemma, har käkat lite flingor, och nu ska vi upp till Åsa och Magnus och grilla md dom -.- jippi! va skojj ! -.-
Men ska bara upp dit och sen käka och sen ska jag hem igen och fortsätta sitta vid datorn. Msn. Ni få skriva om ni vill ;) Jag är inte farlig....haha ;)



puss
/ Moa ♥

14 Juli

hejsan :)
jag hatar detta skit väder. jag vill ha sooool och så man kan bada , det är ju sommar & då vill jag inte ha regn & blåst & moln & sånt där skit väder !
ajaa...idag blir det kanske att måla väggarna & sen att vara md Jona&Martin :)
vad ska ni göra idag ? :)
jaa, finns inte så mycket mer att blogga om. berätta mer om hela dagen sen ikväll :)



& jag älskar mina bbästa kompisar mest i världen ♥
& jag vill ha en skratt bild nu på soommaren & då ska:
Josse, Fillan, Mikis, Jag, Jona, Martin, Danne, Fille, Petter & Robin vara md. Fast robin behöver inte ;p

puss
/ Moa ♥

Svensk Sommar ?

hejhej :)
nu är jag hemma från öland :)
har vart en rolig dag....fast vädret ! -.- det är ju så man spyr. är detta svensk sommar eller ? asså...snart måste solen komma fram! jag vill har sommar och sola och bada! som tur är så ska de vara fint nu , veckorna som kommer.
på öland så va vi och kollade på fyren "Långe Jan" :) vi va på Ekeborgstorp ( stavning ? ) och lite. Sen va vi på Ölands köpstad i färjestaden :) de va kuuuligt fast man började bli lite trött ;$
jag köpte en "blus" :



ett par strumpor som man kan ha i ballerina te.x :)



& en bok :)    ( har inte på ensam bild )



nu ska jag göra annat :)
& förlåt för de "tråkiga" inlägget. är inte så jätte pigg nu -.-

puss
/ Moa ♥

Öland

heeeeeeeej :)
idag ska jag åka över till öland :)
wihoo!
familjen och jag ska bara åka över och kolla lite snabbt. eller asså. vi ska inte till just "den" platsen utan vi ska bara kolla runt lite eftersom vi aldrig är på öland :) man kan inte träffa mikis älskling för hon är i hopy :( <3
annars vet jag inte vad som händer. bloggar mer om hela dagen när jag kommer hem sen ikväll :)
jag hoppas såklart att alla mår bra för det gör jag ;)

nu ska jag göra mig iordning lite och sen ska jag åka bilen över ölandsbrooooon ;) mohaha!
vi hörs mer ikväll ! :)
smsa som fan!



puss
/ Moa ♥

12 Juli

hejsaaan :)
idag har hänt massaaa!
dagen började md att man låg och sov och blev väkt av att alva kröp ner bredvid och gosade. sen satt jag vid datorn nån timme och sen kom fillan. sen har vi vart hela dan, vi va nån timme sen träffade vi mikis och josse och sen skulle mikis hem och då va de jag, fillan och josse. vi har hittat "vårt ställe" nu. men robin & petter fick syn på oss och dom blev aas tjuriga, eller iaf petter. och sen började dom kasta pinnar på oss och lite men aja. och sen skulle fillan hem och äta vid klockan 17.30 ungefär och då gick josse och jag hem till henne och lite för vid 18.00 skulle jona komma. sen kom martin och fillan oxå så då blev vi 5 st, josse, jag, fillan, jona och martin. fast martin drog efter inte så långt tid. och sen han gick har vi väl snackat och lite så ;) hehe. har snackat md robin & petter lite efter de så vi är väl typ "vänner" igen om vi nu va "ovänner" ;S hehe. vi ringde även och frågade om dom ville komma på "Barnallsång"  hahaha. men dom ville inte -.-
sen typ skulle josse hem och äta och sen va fillan och jag uppe på josses rum och ringde robin. snackade lite md han och de va faktiskt bra att få snacka md honom. så då fick vi veta att han inte va arg på oss iaf ;) men sen så gick vi lite igen....jona och martin hade vart på gymet lite och så sen blev martin upphämtad av mia och sen va de jona, josse, jag och fillan. vi hade skojj. ville bl.a träffa robin innan han åker hem till stockholm igen men sen sa han att han kommer tillbaka 2 dagar efter legoland, sen åker han hem till stockholm igen och då få de bli ett hejdå ;) hehe. hoppas jag :S aja...vi har även fått sett sanne. som tydligen är hans "tjej" om man nu kan kalla de de.....ajaa.....och sen har det säkert hämt ngt mer :)

de va min dag :)
puss på dagen och på mina älsklingar (a)



/ Moa ♥

Bilder Från Inatt



bbara för att henke & jag är dom ballaste kusinerna ;) haha.



& att alva är min sööööta kusin (a)


blev inga bilder från robin&petter när dom va md på festen ;)

puss
/ Moa ♥

Kanon Natt

hejhej :)
igår va de en kanon fest. verkligen !
allt va typ kanon! skiiiit skojj & mysigt.
vid klockan 22.30 kanske så kom Robin & Petter :DD vilket som blev roligare :) såklart !
vi typ spelade lite fotboll & petter messade och skejtade , men robin skejtade ibland md.
vi hade vår "festanläggning" uppe i garaget , så när dom hade kommit så fick mormor & hela släkten äntligen få se robin ;) haha. där uppe så pratade vi lite och kollade på dart-tuneringen :) man kunde ju hoppas på lite mer md en grej (a) hihi. men ngt hände (a)
ajaa....dags att vakna ur drömmarna .... fast .... de va ju ingen dröm egentligen ..... vilket som är mycket kul (a) men aja.
...idag blir det väl inte så mycket. kan tyvärr inte visa nån bild från igår elr ngt för min sladd till mobilen ligger uppe och annette, danne och kent sover fortfarande i mitt rum ;) jag vaknade ju upp av att alva kom och la sig bredvid och möös (aaa' hihi. gullunge :*
ni ska få se en bild på alva oxå sen :)
nu ska jag göra lite annat. vi hörs senare !



puss
/ Moa ♥


btw; den sorgsna texten som är två inlägg ner. Det är bra nu. Det finns inte längre. Jag mår toppen nu :))) Det kan bara raderas! Så ni vet de ♥ :D

11 Juli

heeeey (:
igår kom annette, danne & kent till oss :)
på kvällen va jag ute och gick md lollo lite, vi gick och "smög" på robin, petter & fillan.
men de va inget skojj för aah. svårt att förklara.
idag har de inte hänt ett skit än så länge. datan. få se om josse och jag kanske är sen :)
ikväll iaf så ska vi fira pappa :D
hoppas det kommer bli skojj. tro faktiskt de. alla släktingar och kusiner är ju här :DDD
läängtaar! vill även att petter ska komma hem från jona fottare än 4 så vi kan snacka om en grej. men han åker från jona klockan 4. skiiit! aja....få väl snacka nån annan dag. få se om han kan smita undan lite imon ;)
vi hörs senare :)
ledsen...inga bilder idag. blev inga bra :/

puss
/ Moa ♥

Namn ♥



det va jag som ville vara med dig.
jag älskade dig och hoppades att de kunde bli vi.
men nu.....rinner tårarna nerför min kind.
och alla drömmar som jag drömt kan jag bara glömma.
för nu ser jag att du verkligen inte gillar mig.
och alla bilder jag såg gjorde mig inte det minsta glad.
jag måste få prata med dig. men rädslan hindra mig &
modigheten saknas.

:'(

10 Juli

heeeeeeejjjj :)
idag har sommajobbat md pappa hela dagen. jag har målat trappan på baksidan, väderkvarnen på framsidan, plockat ogräs, rengört poolen & räffsat efter att pappa klippt häcken :D fast har bara tjänat 180 kr -.- 5 h har jag jobbat men de va faktiskt lite snålt för sånt slit-jobb! ;o men aja.....nu är klockan 15.46 & jag sitter vid datorn. Vilma & Pappa plockar lite & snart kommer mamma och Annette, Danne&Kent.
Imon ska vi fira pappa & då ska Annette, Danne & Kent vara md såklart & för att slippa köra ända från Göteborg imon så kommer dom ikväll & kommer sova här över natten :D
Sen imon kommer Gustav, Henke, Petra, Tommy, Moster, Daniel, Alva, Jonas, Mona, Albin, Bosse & Ella oxå :D mmycket skojj ! :DDD Ikväll händer väl inte mycket. Skulle verkligen inte ha ngt emot att vara md Robin&Petter eller Fillan. Men aaah visst.....knappast att de kommer gå ;)

Finns på msn, bdb & bloggen just nu :D

puss
/ Moa ♥

Ska Inte Klippa Mig Kort

men skulle jag passa i de ? ;D ♥



Eller är långt bättre ? :) ♥



( inte världs bra bild men ;s )

puss
/ Moa ♥

Roliga&Mysiga Kvällar

heeeeej.
hur är det med er ?
jag mår väl bra. ligger i sängen min och myser md pyjamas (a) hihi.
Jag chattar på msn och på bdb händer ingenting som vanligt. kanske ska radera alla bilder och börja om hela skiten -.-
då få ni faktiskt kommentera mycket mera!
ni som läser min blogg. kommentera gärna oxå min bdb.
[email protected]
jahoopp. idag händer väl inte värst mycket heller. vid klockan 6 ska jag iaf ut och leeeka md kompisarna igeen :DD hihi (a vi ska väl ha griskrig & sen myssss (: kanske en film till (a) igår kollade vi på Twilight. den va gryyyyyyym. fast de va jue synd att man inte va tsm md killarna som satt på varsin sida om josse o mej. då kunde de ju vart handen oh lite (aaaaaa'
de va jue faktiskt en romantisk-film men ändå lite "läskig" fast den va jue inte jätte läskig ;) hehe.
men nog snackat om filmen.
vad ska ni göra idag ? :)



älskar mmin jossse <3
pussilipuss
/ Moa ♥

Hinner Inte Med

HejHopp :)
Tiden går som blixen. Jag hinner knappt blogga nu. Händer så fruktansvärt mycket ! :oo
Men idag har jag jobbat hos pappa till klockan 12 & om 3 timmar ska jag vara hos josse ;DD
fast det blir ju hur skojj som helst (aaaaa'
Igår va jag md josse, jona & danne på kvällen. Vi hade mycket skojj & mycket mmys. Va ute till klockan halv 10 elr ngt :)))
kanon kväll. obeskrivlig :DD <33333

Jag måste snart ta ut handuken ur håret här & lägga i ngt skit medel igen för att de inte ska vara grönt. Sen ska jag göra lite andra saker :) men jag blogga mer när jag har tid nån dag :). De kommer b.l.a lite bilder från mitt jobb hos pappa :D
& lite annat :)

puss
/ Moa ♥



lite bilder från dagen igår :* <333
vattenkriiiig (aaaaaa'

Vattenkrig

Shuuue.
Idag vaknade jag 08.05 -.-
Om 1 timme & 10 min kommer Maia & Oscar som ska vara här lite innan dom andra kommer. Dom andra kommer klockan 11 :)
Jompe, Fillan, Robin, Josse, Danne, Fille, Oscar, Maia & Jag blir det som kommer vara med på vattenkriget :)
Jona & Petter vet vi inte än - Johan kunde inte komma.
Så vid klockan 09.00, om 10 min ungefär så ska jag börja göra mig iordning lite inför vattenkriget ;P
Vad ska ni göra för något skojjigt idag då ? :D

ha de bra!
puss
/ Moa ♥
 

3 År Sedan

Hej. Hur mår ni? Jag har mått bra hela dagen, har vart i Karlskrona med Pappa & Vilma och gjort lite ärrende. Men för ungefär 10 min sedan fick jag veta av mamma att idag va de 3 år sedan adam gick bort :'(((((
Så nu mår jag inte toppen bra :(
Jag säger bara, forsätt vila i fred <3
Sommaren 2006, va den värsta sommaren i hela mitt liv :'(((((((((((
jag saknar dig & önska du vore här både nu & föralltid :'( <333333333333333333
du va den finaste vännen i världen ,<3

Den här låten är till dig, låten som du hade på din begravning:



fortsätt ha de bra i din värld adam!
vi saknar dig här i vår by. i byn där vi brukade skratta tillsammans, leka, vara i Kulebo. Minnerna md dig är obeskrivliga & jag önska du vore här. Men det är väl bara att leva livet vidare och ha dig i tankarna hela tiden <3
jag älskade dig bästavän <3




Du förändrade mitt liv <3





hade alltid skoj med dig när vi va små <3



du va min bbästavän <3

Modelldag Med Babe's



De här är blad mina bästa kort som vi tog igår när jag va med Fillan & Mikis.
Vi hade suuuper kul & extra kul med kameran ;)
Idag har jag sommarjobbat med pappa från klockan 07.00 - 15.00 ,va tänkt till 16.00 men det började spöregna vid 15.00 så då avslutade vi dagen :) idag har jag tjänat 280 kr & kanske ska jobba imon oxå om det blir fint väder, vilken vi hoppas på :) ikväll ( om 1 timme ungefär ) ska jag till fillan :) kommer bli kanon de oxå förhoppningsvis. fast känns som om vi ska till mikis men men, få väl se hur det blir ikväll (:

ha de bra!
puss
/ Moa ♥

Blondare ?

blev nån skilnad på blondheten ? ;)
det är inte grönt nu va ? :/


men jag ska lägga i schampot, balsamet & sprayet en gång till och se om de blir bättre ;p
de komer blid igen då...x)
puss ♥

Varmt & Skönt

heeeey.
idag vaknade man md blondt hår igen. mitt har ju vart grönt efter allt klor från poolerna på mallorca.
men nu har jag tagit ngt medel som gör att mitt hår inte får i sig lika mycket klor ;) så det inte blir grönt igen :P
så nu har jag blondt igen tiep ;) haha. men iaf...nog snackat om mitt hår ;) haha.
idag förmiddag blir det väl tiep ingenting. frågade mikis om vi kunde vara men hon skulle vara md fillan. fast först skulle hon ge hennes morfar mat ? ;) haha fråga inte ;p
men josse kanske vill (a) nae, hon kanske är hos lollo. aja, vi få väl se hur det blir. ska iaf vara ute idag och sola eftersom jag va inne typ hela dan igår :/ sen klockan 16.30 åker vi till karlskrona för att hjälpa mormor att flytta :DD
det kommer väl bli rätt jobbigt i denna värmen men ändå skojj för man har ju alva där (a) hihi.
men fan va varmt det är :o assu, man svettas ju så man håller på att dö! men inte klaga på värmen ;) <3

nån som vill hitta på ngt snart ? =)




ha de bra puss ! ♥