Valborg - Självporträtt

Sjukling

Hej på er! Jag vet att jag inte la upp bilderna från i lördags, igår. Men jag ha gått & blivit sådär dunder förkyld med feber & allt. Så mår inte så jätte bra. Perfekt till valborg & allt! Därför tog jag det lugnt igår, orkade inte göra någonting. Sen kom älsklingen & tog hand om mig & vi kollade OC & somnade gott. Idag mår jag fortfarande inte bra, men har städat köket & övervåningen, för att göra mamma glad när hon vaknar. Nu ska jag lägga mig framför OC igen. Så länge får ni kolla på bilderna från i lördags. Vi hörs senare!

Smörgåstårta & frukttårta, biskvier, hallongrottor & bullar!


Senare framåt kvällen så överraskade älsklingen mig med att ha dukat jätte fint med ljus, film & smörgåstårta!


JAG ÄLSKAR DIG, MIN FINA! ♥

Godmorgon!

Kalasfirande & mys


Kalaset har varit trevligt! Smörgåstårta & frukttårta, biskvier, hallongrottor & bullar! Nu är magen full! Älsklingen & jag har myst lite nu framför en film & myst med ljus & allt! Hihi, min romantiska sötnos, jag älskar dig! Nu ska vi kolla skräckfilm, innan vi går ut i husvagnen & sover, hihih mys! Vi hörs imorgon, då jag kommer lägga upp bilder från idag/ikväll!

Dagens dresscode



Någon som vet varför det alltid blir så dålig kvalité när man sätter flera bilder på ett lager i photoshop? Kolla headern & kolla de tre bilderna här ovan ...

Saturday

Godmorgon! Mamma väckte mig med att ringa för en halvtimme sedan, så nu ligger jag här i sängen bredvid min fina som sover ... fast han vaknade nu & sa "det var ett jävla knapplande" hahah. Sötnos! Nu ska vi ner & äta "frukost". Sen ska vi ut & göra lite ärrenden innan affärerna stänger. Vi hörs senare!


Bild från mitt släktkalas

Finally friday!



Hej! Hemma nu. Klarade simtestet & livräddningstestet :thumbup: heheh. Nu är klockan 14.00 & jag kan bara ta det lugnt här hemma tills jag ska iväg. Klockan 15.30 har Blondinbella föreläsning här, som jag ska gå & kolla på tillsammans med min pojkvän & några kompisar. När det är slut ska jag & Stefan vara barnvakter till Vilma medan mamma & pappa ska på någon "fin-middag".
Blir bara mys hela kvällen! ♥

Dagens roligaste



Visste du att ...
100 % av alla som krockar första gången, har aldrig krockat innan!

- Björn Gustavsson

Fan vad logisk du är, Björn!

Håltimme

 

"Godmorgon!" sitter här i skolan & har för tillfället håltimma efter att ha skrivit engelska nationella, skriftlig,i 1,5 timme. Det gick bra! Nu är håltimman snart slut, börjar bilden om tio minuter. Har bara bild i en halvtimme innan det är dags för lunch, för sen ska vi åka & baaaada med klassen! Hahah.

Från igår


E: Vad är det för datum idag?
Klassen: 25:te
E: Aha .. då fyller min mamma år idag!

*Skratt*

Arepas



Idag på spanskan så hade vi ingen riktig/vanlig lektion. Istället var vi i hemkunskapssalen & lagade en spansk rätt, nämligen Arepas! Det är ett bröd på majsmjöl, någon "gegga" med kycklig, avokado & creme fraiche & sen vanliga grönsaker. Gott var det!

VÅR MUCKTRÖJA!

Sticker till min älskling nu! Så länge får ni kolla på min klass mucktröja, som kom idag!

260412

 

 

 

Godmorgon! Ska när som helst gå till skolan. Idag är det torsdag & jag vet inte riktigt om det är något speciellt i skolan idag, kanske spanska nationella.. Aja. Det återstår att se. Ikväll ska jag hem en stund & senare mysa med älsklingen, hihi! Vi hörs när jag kommer hem! Ha en bra dag!

Bilder + provresultat



Tjaaaaaa. Är hemma från älsklingen nu, tyvärr. Hade gärna sovit där men nope, ännu är det inte helg & det är skola imorgon som vanligt. Blääää ... skönt att allt plugg för denna veckan är gjort i alla fall! Därför kan jag med ett leende lägga mig i sängen ikväll, helt avslappnad!Hoppas ni haft en bra onsdag idag!

Förresten .. fick tillbaka några prov idag.
* Sveriges ekonomi - VG
* Lag&rätt - VG, nära mvg faktiskt :thumbup:
* Spanska nationella, läsförståelse - vet inte vad jag fick för betyg, men hade bara 6 fel av 36 frågor :thumbup: nöjd!

© PHOTO by me, FLOWER

Wednesday 250412



Startade morgonen med en skön dusch & är nu färdig för att gå till skolan! Hoppas svenska provet går i alla fall något bra idag. Slutar 15.00, då åker jag förmodligen till min älskling med en gång & myser! Hoppas ni får en bra onsdag!

Just nu

Mys framför brasa hemma hos älsklingen samtidigt som jag försöker plugga på provet till imorgon!

On my way to school ..

Monday



GODMORGON!
Måndag igen då & det som är skönt är att jag slutar 14.00! En timme gör verkligen mycket & att det är första dagen på veckan gör det bara bättre! I skolan händer väl inget speciellt, samma gamla vanliga schema. Hem efter skolan & sätta sig framför svenska böckerna, för på onsdag har jag prov i det. Fast inget vanligt prov, ska typ skriva en uppsats om språkets utveckling, istället för att svara på massa frågor. Yes. Så ser min måndag ut! Hörs!

Kubb


Puss ♥

Spelade kubb idag på dagen, som ni ser på bilderna. Nu sitter jag här framför datorn & ska snart lägga mig i sängen för att titta klart på första skivan på OC, säsong 4. Sen lägger jag mig nog & säger godnatt till denna helgen!

Mail från lärare



HAHA, ni ser inte så mycket .. såhär står det: ( det handlar om mitt fysik arbete )

Riktigt bra jobb!! Jag är mycket glad över ditt arbete!! Innehåller lite feaktigheter men du kommer att göra ***skolan dina föräldrar stolta!! Du kommer gå långt! Imponerad! Precis den inställningen som kommer få just dig att bli en minimum Vg elev på gymnasiet!!! Jag är lugn! Hoppas det smittar av sig!!!:-)
mvh Christofer



Vissa lärare är bara huuur bra som helst!

Sunday morning



Vaknade upp bredvid mitt hjärta idag, mys! Har hunnit med att äta frukost & tagit en dusch och så, så nu ska vi lägga oss i sängen tillsammans med syster & kolla OC. Idag blir det en lugn & skön söndag!

Kvällens middag


Flygande jakob

Sitter just nu i soffan och kollar på TV med pappsen. Väntar på att älsklingen ska knacka på dörren, men tyvärr är det någon timme kvar tills dess. När han kommit kryper vi nog ner i sängen skulle jag tro & sover gott! Godnatt!

Vinnarlåten från igår


Fick inte med hela då kameran dog ..

Bilder från igår



Kvällen igår var jätte bra! Det var bra uppträdandet & det var precis som att vara på "en liten melodifestival" med greenroom & allt! Haha. Artisterna hade skrivit sina egna låtar, så de spelades upp första gången igår & innan varje låt så berättade dom lite om låten & så, precis som de gör på TV! Haha, grymt! Jag kanske lägger upp "vinnarlåten" lite senare ..

Väntar ..

Nu är vi på plats & väntar på att vi ska få bli insläppta & på Fillan! Hoppas "uppträdandet" är bra ikväll!

Iphone skal

Dagens dresscode



Godmorgon! Börjar skolan 10.30 idag, ååååh lycka! Behövde verkligen den sovmorgonen känner jag! Nu är jag vaken, påklädd & färdig för skolan. Sket i sminket idag också & bara kammade igenom håret. Skönt att inte behöva fixa sig ändå. Det gör jag ( kanske ) ikväll, när jag & några kompisar ska iväg och kolla på "ett uppträdande"! Nu måste jag packa idrottsväskan, tjingeling!

Ceasarsallad



Hej! Åkte hem till pojkvännen en stund efter skolan & sedan åkte vi hem hit & spelade kubb med syster. Nu sitter jag här efter att ha sjungt lite till musiken på datorn & till pianot. Ska fixa lite här & sedan gå & lägga mig i sängen & läsa lite bloggar, gjorde aldrig det igår .. Förresten, engelska nationella gick bra idag!

Engelska nationella

Godmorgon! Idag är det TORSDAG, inte fredag. Fick för mig hela dagen igår att det var torsdag, därför jag skrev det i inläggen här under ;) i alla fall så är det nationella i engelska idag, mellan 8.00 - 11.00. Håll båda tummarna för att det går bra!

 

Allt plugg färdigt för denna veckan



Hemma från skolan & torsdagen i skolan är över, skönt! Det betyder att jag kan ta det lugnt ikväll & inte göra någonting! Fy så skönt! Provet, föredraget & första delen av spanska nationella gick bra! Så nu kan jag slappna av och kanske börja blogga "snyggt" & bra igen. Känner att bloggen inte varit så bra nu, då det mest varit mobilbloggningar medan man varit i skolan, sorry för det!
Hoppas på bättre inlägg framöver!

Nu ska jag läsa lite bloggar, svarar på kommentarer & sen lägga mig i sängen & kolla OC! ♥

180412

Godmorgon! Idag är det mycket som bockas av i skolan. Börjar med att skriva ett SO prov direkt på morgonen, sedan ska jag hålla ett föredrag om Lasse Berghagen & näst sista lektionen idag är det spanska nationella. Håll tummarna för att allt går bra!

Lunch

Sitter i matsalen tillsammans med Mikis som spelar gitarr. Ska snart ha NO/matte. Vet inte riktigt vad jag ska jobba med eftersom mitt fysikarbete är färdigt & jag orkar verkligen inte jobba med matte. Få väl läsa eller något? Haha.

Varit osminkad i skolan i snart 3 veckor + påsklovet, underbart skönt! Dock kan jag sakna att vara sminkad, då jag ser så liten ut på alla bilder när jag är osminkad, haha ..

 

Nu, på TV4!

Pluggar ..

& det är faktiskt ett ganska intressant område vi ha prov i! Vi håller på med "lag&rätt". Handlar om lagar, brott & vad som gäller om någon begår ett brott & beroende på hur allvarligt det är osv! Intressant faktiskt! Haha!

160412


Från i torsdags förra veckan

Hej! Hemma från skolan nu. Matlagningen idag gick bra & läraren var nöjd. Fick tillbaka engelska provet idag också & gick VG på det. Nu ska jag sätta mig ner en stund i soffan & kolla OC innan jag sätter mig framför SO böckerna & plugga till det provet som är på onsdag .. ge mig sommarlov!

Imorgon börjar vardagen igen ..

Jag har verkligen ingen lust alls att gå tillbaka till skolan imorgon. Nu börjar dessa kvällar med plugg igen & allt .. Jag.Vill.Inte. Detta lovet har bara sprungit förbi! Men det har varit skönt ändå! Att få somna bredvid mitt hjärta nästan varje kväll & få sova ut på morgonen. Varför kan det inte vara lov varje dag? Haha, det hade varit skönt! Men jag antar att det bara är att bita ihop .. 2 månader kvar! Sedan är grundskolan över! Nu säger jag godnatt till lovet & imorgon säger vi godmorgon till "måndag morgon"!


Från igår

Fläskytterfilé med klyftpotatis



Detta är vad jag ska laga imorgon på den enskilda matlagningen på hemkunskapen.
Visst ser det gott ut? Kan tala om för er att det är precis vad det är också :D

Jeansjacka


Idag skiner solen, så idag fick jeansjackan åka på för första gången i år!

Bilder från igår ..



Hej! Kvällen igår var grym! Super roligt var det! Dock var jag himla trött framåt slutet, tur att man inte gäspade på scenen! Haha. Idag vaknade jag upp bredvid älsklingen, super trött & hängig! Har legat & kollat OC hela morgonen. Nu har han åkt hem & klockan är snart 15.00 & pyjamasen är fortfarande på! Är trött, ont i huvudet & kokar av värme. Har tagit tempen för att kolla om jag har feber, men nej, ingen feber. Ska lägga mig i soffan & fortsätta kolla OC ..

I väntan ..

 

.. På nästa låt vi ska sjunga. Har kört första & det gick jätte bra! Drygt bara att vi få vänta mer än sjunga, haha ..

Showtime



Har färgglada kläder & ett stort leende på läpparna!

Igår + idag

Kvällen igår var jätte trevlig! Först grillade vi hamburgare och mumsade på det & sedan satte vi oss & kollade på Hostel 3 & sedan A man apart. Satt & snackade lite innan Maria åkte hem, sedan var det goodnight för oss! 

Idag vaknade jag bredvid mitt hjärta, vi gick ner & bakade scones till frukost & sen åkte vi hem till mig. Sa hejdå till kusinerna & moster & nu sitter jag här själv. Ska läsa lite bloggar & senare göra mig iordning inför kvällen! Idag är det konsert med kören som gäller! Känner på mig att det kommer bli super kul!

Bilder från när Stefan bakade hallongrottor & från nyss, när kusinerna skulle åka hem!

Nybakta scones till frukost

Love


Glad kusin ♥

Hej! Har inte bloggat på hela dagen, I know. Men har inte haft tid. Kollade på film med pojkvännen idag på morgonen & sen har jag jobbat med mitt arbete i fysik tills nu. Har myst med mina kusiner lite också! Hihi ♥ Snart ska jag ta och göra mig iordning för ska grilla med min pojkvän och några till, trevligt!

Dip Dye




Förlåt till alla er som har håret såhär! Men jag tycker verkligen inte det är snyggt! Vem kom på att färga topparna i en helt annat färg än det övriga håret?! Frågar ni mig så tycker jag det ser riktigt konstigt & fult ut. STOR DISS.


OM
detta nu tillhör "dip dye" så måste jag ...



Det kan vara riktigt snyggtvissa! En del passar inte alls i det, det ser mer fettigt & trassligt ut på de som inte passar i det kan jag tycka. Men i de som passar i det, sjuuuukt snyggt!

Dagens dresscode



Nu har älsklingen slutat jobba, så nu ska jag hem till honom & mysa! ♥

Min mysiga morgon


Morgonrock - Sims 2 Djurliv med lillasyster

Godmorgon! Hoppas ni sovit gott inatt! Jag har sovit bra, åt en god frukost tillsammans med familjen & pojkvännen, mys! Nu är han iväg & jobbar med pappa en stund & jag ska snart göra mig iordning för dagen. Ska träffa Stefans kompisar senare & vara lite med dom. Men innan dess tänkte jag jobba lite med mitt arbete i fysik som ska vara inlämnat efter lovet! Vi hörs senare!

Godis på burk!

Köpte godis innan vi åkte hem .. PÅ BURK! Har alltid köpt i en påse, har aldrig sätt detta innan! Men tydligen var det inget nytt för min pojkvän som va helt chockad över att jag var helt förvånad över att man kunde lägga det i en burk istället för påse, hahah!
Det var nästan godare i burk än i påse (a)

Spel-app - Rumble



Går ut på att man ska hitta så många ord som möjligt på en viss tid! Den som hittar flest ord på en runda, vinner. Det spelas tre runder & vinner du minst 2/3 så vinner du hela spelet!

Fortfarande morgonmys



mjukisdressen*

Godmorgon? Mjaaa, god förmiddag får vi nog säga!
Idag är det onsdag & herregud vad dagarna går fort bara för att det är lov, bläää! Idag blir det att ta det lugnt nu på dagen. Ikväll har lillasyster friidrott & då ska jag passa på att åka in till stan & kolla om jag behöver någon extra grej för att fjärrutlösaren, som jag fick i mitt påskägg, ska kunna fungera. Får inte igång den :( :thumbdown:

Facebook sida / Fanpage

Citat

100412



Hej! Nu är jag hemma efter en natt hos min älskling. Sitter för tillfället & ler för att mitt I-net funkar igen! Whieee! Idag ska jag till banken & hämta mitt ID-kort som kommit & sen vid 13.30 ska jag till den där hemska tandläkaren! Usch! Hatar. Att. Gå. Dit.
Håll tummarna för att jag inte har några hål!

Övning med kören


Har fått på mig lite kläder nu :thumbup:

Ska dra till musiksalen nu och öva lite med kören inför lördag. Då ska vi nämligen sjunga tillsammans med 50 små knattar framför oss. Haha. Jag vågar inte riktigt säga varför vi ska sjunga, men det är i alla fall för Lettlands barn! Nu måste jag kila, puss!

Detta fick jag i födelsedagspresent


Morgonrock, vita jeans, pösig tröja, skrubb med doft av mango, läppglans, plånbok, duk, vinglas till min samling, trosor & headset. Fick ett bankkort också, men det kom inte med på bild.

STORT TACK FÖR ALLTING! SUPER NÖJD! ♥

Citat

Rummet så gott som klart

Bilder från släktkalaset

Godmorgon! Försökte lägga in bilderna redan igår kväll, men I-net krabbade & det gör det fortfarande så därför får jag blogga från mammas och pappas dator. Konstigt nog så funkar I-net på denna dator men inte på min? Hm .. vilket mysterium! Håller på att fixa lite på mitt rum idag, sätter upp hyllor osv. Ni kommer få se resultatet senare! Så länge kan ni få titta på dessa bilder som togs igår;

Släktkalas



Nu är vi redo för släktkalas! Längtar mest efter paketen, heheh. Men det kommer även bli mat, fika, mys med kusinerna och fotboll, precis som det alltid blir på våra släktkalas. Hehe. Vi hörs imorgon!

Citat

Full mage


Hej! Magen är full med påskmat och kakor efter en jätte trevlig middag! Ligger i sängen & kollar OTH med älsklingen just nu, mys! Hoppas ni haft en bra påskafton!

Citat

Påskafton



Hoppas er morgon har börjat bra & att ni får en bra påskhelg! Idag ska jag baka biskvier till mitt släktkalas imorgon & sen ska jag på påskmiddag hos min pojkvän, med hans familj & släkt! Idag vid frukosten fick jag även ett påskägg utav mamma & pappa! Hehe, detta fanns i ↓ Har ni fått något påskägg?

Mys framför Let´s Dance


Några bilder jag knäppte nyss ♥

Bilder ..

Citat

Påsklov


Satte upp luggen när jag kom hem, skönt ibland!

Hemma & NU ÄR DET PÅSKLOV! Fasiken så skönt! Ska vila heeeela lovet! Ikväll blir det grillning med älsklingen & hans bror. Skulle varit några fler också, men de kunde inte så yes. Sover hos han ikväll, så vi hörs imorgon någon gång under dagen ( om vi inte hörs ikväll ) med lite bilder som jag tänker knäppa ikväll! Tjingeling!

Svenska


Hej! Sitter här i korridoren i skolan & läser medan alla lärare klackar förbi. Haha. Efter denna lektionen är det bara en lektion kvar innan påsklovet börjar, underbart!

Citat

Ooapp .. Ooeeha



Hemma. Dagen idag har varit bra, avslutade med kör! Så jävla roligt! Vilket ös det är! Super kul! Nu blir det plugga lite spanska glosor & sen äta mat. Ska in till stan sen & kolla på hyllor som ska sitta ovanför min säng, medan lillasyster tränar friidrott :thumbup:

Citat

040412

Godmorgon! Sitter i skolan och har SO. Nästa lektion är engelska & då är det dags för prov, det får gå som det går. Igår var sista träningen med innebandyn, så i fortsättningen blir det ut & springa med pojkvännen för att hålla igång! Hehe. Slutar 15.00, hörs då!

PROV

Citat

Goodmorning Thuesday



Varit osminkad varje dag i skolan i två veckor nu. Känns helt underbart! Att slippa gå runt med massa kladd i ansiktet & slippa ta bort det på kvällarna & slippa ha allt under ögonen efter en dag i skolan! Underbart!

Tilltugg till plugget

020412



Hemma. Usch, jag hatar måndagar, vill bara hem och lägga mig! Men det är himla skönt att sluta en timme tidigare än vanligt! Nu ska jag lägga mig i sängen & mysa med min älskling en stund innan jag sätter igång med plugget! Engelska prov på onsdag, hurra ..

Citat

Goooodmorgon ...


Ville inte kliva ur sängen i morse, men va tvungen. Måndag morgon, så roligt! Kallt är det också. Nej, ska inte klaga! Hoppas ni får en bra dag!

Headset

Citat

Drar till stan!

Godmorgon! Sov jätte gott i den nya sängen inatt, extra bra för att pojkvännen sov brevid! Nu ska vi in till stan & köpa bl.a ett headset till mig, nice! Hoppas ni får en bra söndag!