ÄR SUUUUUPER NÖJD!!

Present av älskling



TACK ÄLSKLING! ♥

Citat

Härlig present!



Fyfan vad härlig födelsedagspresent! ♥

Perfekt födelsedag!



Avslutade kvällen med mys i bubbelpoolen. Glömde dock min kamera hemma, så det fick bli mobilbilder som ni ser här ovan. Därför kunde jag inte ta några bilder i bubbelpoolen, blir alldeles för mörkt! Men guuud så mysigt vi hade det! Hela dagen! Tack för en perfekt födelsedag älskling, jag älskar dig så sjuuuukt mycket! ♥

Citat

Sweet 16



Vaknade upp till sång som jag alltid gör när jag fyller år, blir man någonsin för stor för det? Fick en jätte cupcake & tre paket! En säng, 200 kr & en skylt som min lillasyster har gjort, jätte fin! Har även fått ett bankkort, men väntar än så länge på ID-kortet! 
Tack mamma, pappa & Vilma!



Såhär ser jag ut idag:

Kyligt



Har bytt till en lite varmare kofta eftersom det är kyligt ute nu. Det ska bli kallare nu igen verkar det som & det gillar vi inte!
Nu måste jag sticka, ska till stan med familjen & pojkvännen!

Citat

Torsdag



GODMORGON!
Denna veckan har verkligen gått fort tycker jag! Redan fredag imorgon & det skadar inte för då händer något speciellt! Kan ni gissa vad? Hehe :D ni får reda på det imorgon på morgonen ... ;) Nu: skola!

Läxor √



Nu är alla läxor färdiga! Skönt! Nu ska jag belöna mig själv med en till kaffe & sätta på OC! Puss

Hur glad blir man inte!?



SUPER GLAD! Tack till alla er läsare!
Glöm inte skriva en kommentar ( eller maila mig på: [email protected] ) om det är något speciellt ni vill att jag ska göra här i bloggen! Typ videoinlägg, mer foto, frågestund, mer hiss&diss osv, ni fattar va? ;)

Nu är jag redo för lite plugg!


Inga problem att plugga så länge man har en kopp kaffe att smutta på! Funkar alltid!

Citat

Onsdag - 2 dagar kvar!

Färgglatt



Passar ju perfekt nu när solen skiner & våren närmar sig! Färgglatt!

Tur att man har några skal, så att man kan variera sig lite.
Kanske borde börja med att anpassa skalet efter vad jag har på mig? Haha!

Spelar gitarr ute i solen ↓



Hemma från ännu en dag i skolan, kul dagar man har egentligen? Haha. Nu blir det att sätta sig framför OC med en café au lait, skönt! Senare blir det engelska och träning! Dessa två veckor utan råplugg uppskattas verkligen! ♥

Citat

270312



GODMORGON!
Startar tisdagen med idrott i skolan, härligt! Skolan rullar på, slutar 15.00, sen blir det hem, så vi hörs då! Puss

Nytt på bloggen



NY HEADER
NY MENY
ÄNDRAT RUBRIKEN

Vad tycks!? Bättre/sämre?
Jag gillar dock inte att kvalitén blir så ursel!

Café au lait + biskvi



Hemma från skolan, gud så skönt! Har varit super trött hela dagen & har bara längtat hem hela tiden. Nu har jag hoppat i myskläderna och laddat upp med kaffe & kaka inför en kväll med bara slapp! Älskar pluggfria veckor :D inget prov, inget nationella, inga uppsatser, bara små enkla läxor som vi alltid ha varje vecka. Känns helt jävla underbart! :D ursäkta ordvalet!

© PHOTO by me, SPRING

Monday morning

image descriptionimage description
Sneakpeak på dagens dresscode

Jag.Är.Trött. Orkar inte/är inte sugen på frukost. Vill bara gå & lägga mig igen! Haha, måndag morgon .. usch.

Vårtecken

Idag har jag haft många vårtecken! Vi har vridit fram klockan en timme, jag har sett årets första citronfjäril, jag har bränt mig första gången för i år på en brännässla, jag & älsklingen har haft årets första grillning & vi har ätit glass med jordgubbar, mums!
Jag älskar att våren är här! ♥



TACK FÖR HELGEN ÄLSKLING! JAG ÄLSKAR DIG! ♥

Goodmorgon!

 

Vaknade upp bredvid världens finaste idag, underbart! Ska snart åka med min älskling & fixa ett ärrenden & sen få vi se vad som händer. Antingen stan eller mys i solen!

Nytt i garderoben

Stan med min pojke

Överraskning + nytt i garderoben

Update: Glömde ju berätta om vad min pojkvän överraskade mig med igår när jag var i stan! Haha. Det är så att vi har ca en halvtimme in till stan & igår ringer min pojkvän & frågar vad jag gör. Jag svarar då att jag är på H&M och letar efter jeans. En stund senare ringer han & frågar vad vi har parkerat vår bil & säger att han är i stan. Jo visst, tänkte jag. Men alldeles riktigt. Där hade han åkt på moped in till stan! Hahah! Jag vet att han är full av överraskningar, men att han körde moped in till stan, det hade jag aldrig gissat att han skulle göra! Haha. Jag älskar dig knäppo! ♥ för övrigt så tog det ca 1,5 timme hem med älsklingen på mopeden, bakom oss i bilen ;)

Detta fick jag med mig hem



2 par jeans • 1 tröja • 1 skärp
De andra jeansen finns i dagens dresscode, inlägget under ↓

Dagens dresscode

Sol = solglasögon



Godmorgon sooooolen & bloggen! Idag ska det bli upp till 16 grader varmt, helt underbart! Nu åker brillorna på! Eftersom jag inte börjar förren om en timme, så tänkte jag vara lite gullig och fota det jag fick med mig hem igår. Men det visade sig att kameran var urladdad, suck. Så den sitter på laddning nu & jag får fota när jag kommer hem från skolan istället, okidoki!?
Hoppas ni får en bra fredag! ♥

Update imorgon!

Jag bloggar imorgon istället. Visa upp vad jag fick med mig hem & en liten rolig sak min pojkvän överraskade med! Godnatt!

Studiedag

Hej! Idag har jag studiedag, super skönt & ännu bättre med fint väder! Det är riktigt varmt ute idag! Ska snart åka in till stan & kolla på jeans & balklänning.

Det kunde gått bättre ..



Sorry, men era tummar hjälpte inte idag. Gick inte jätte bra. Sista matchen gick nog bäst. I alla fall så spelade vi två förluster & två lika. Nu är jag hemma & är helt död. Super trött. Därför blir det att bara att ta det lugnt ikväll, mysa lite med pojkvännen och så. Hihi.
Hoppas ni haft en bra onsdag!

Innebandy DM



Godmorgon! Idag blir det en hel dag i sporthallen, innebandy DM.  Är hemma 15.30, om vi inte hörs innan, så hörs vi då!
Puss & håll tummarna för oss idag!

GÖTT MOS!



Glosorna sitter redan, vilken tur kusinen hade där eftersom han redan är här ;)
15 min efter jag skrev förra inlägget

Laboration + bak av biskvier



Det känns helt underbart att vara hemma! Denna dagen har gått riktigt segt & jag har bara varit trött & velat hem hela tiden. Gjorde i alla fall min laboration i kemi nationella idag. Själva laborationen gick bra, det var resultatet som var klurigt att få fram tyckte jag. Tur att jag redan visste vilket som var svaret! ( tror jag!?! ) Nu måste jag börja plugga in spanska glosorna som är tills imorgon. Kusinen kommer om en halvtimme & ska baka biskvier med mig & innan dess ska glosorna sitta! Puss

Håltimma

Nu har alla sjungt sina visor. Det va roligt att höra alla! Men jag va så nervös att jag skakade, så för min del gick det sådär, haha. Min är skriven till pojkvännen min, så han ska få höra den snart. Hoppas det går bättre då!

Mikis & jag sitter i fritan nu, håltimma you know ;)

Visfrukost

Godmorgon! Idag är det tisdag & idag har vi "visfrukost" för föräldrarna. Haha. Vi ska sjunga upp våra visor som vi gjort själva i musiken, nervöst!

Alla årstiders väder

Knäppte några bilder hemma, när det var sol

 

Hej! Sitter just nu i bilen. Lillasyster ska prova på friidrott för första gången, så hängde med för att peppa henne lite! Under dagen idag har det varit alla årstiders väder. Snö/hagel, vindar så att man nästan blåst bort & värme & solsken, haha. Man undrar ju om Gud haft lite humör idag?

Resultat på håret!

MINNEN



Det har gått snart sex år sedan du försvann ur mitt liv, men jag saknar nog dig lite varje dag.
Du kommer aldrig riktigt försvinna ur mitt hjärta, du var min bästa vän.

Citat

NU KÖR VI!



Denna gången hoppas vi på rött hår! Hela håret & inte bara botten! Håll tummarna!

Citat

ID-kort



Godmorgon! Igår följde jag med Stefan hem och mös lite, ledsen för att jag inte bloggade någonting, men det blir ju så när man bara vill umgås & mysa med pojkvännen på helgerna! Idag är det i alla fall lördag & jag har nyss varit & tagit ID-kort. Som vanligt blir man aldrig värst nöjd med de bilderna men what ever. Det duger! Nu ska jag svara på kommentarer, läsa bloggar och sedan ska jag sätta igång att klistra in mina framkallade bilder som kom igår, i albumet! Så vi hörs lite senare! Puss

Citat

Goodmorgon fredag!

Nytryckta böcker





Visst är det sant!? Idag började vi med fysik i skolan & det första vi fick var våra böcker, som dessutom kommer bli våra egna. Haha. Men det bästa med dom var att dom inte ser ut som alla andra böcker & att dom var precis nytryckta! Jag har aldrig varit den människa som varit intresserad av fysik, NO över huvud taget, inte matte heller. Men när vi fick dessa böcker, så ser jag faktiskt fram emot att läsa detta området! Bara för att böckerna "ser bra ut" & för att dom är nya och fräscha!
Känner ni samma sak eller är jag bara knäpp? ;)

Thursday, no study



Hemma från skolan. Gud så skönt det känns att inte behöva plugga till någonting ikväll! Bara ta det lugnt, fram till träningen. Idag är det första träningen med damerna. Spännande men nervöst ändå! Hehe.

Citat

Dags att klippa luggen

Godmorgon! Ha precis gjort SO provet, gick jätte bra! Skönt att ha det gjort också. Ha nu en liten rast innan spanskan börjar. Haha, känner att jag behöver klippa min lugg också ;) den börjar bli lite lång!

 

140312



Hej! Ledsen för så sen bloggning. Jag skulle bloggat när jag kom hem från skolan, men sen kom det lite andra saker i vägen och sen kom älskling & sen har jag pluggat. I alla fall så var skolan helt okej. Det gick faktiskt inge vidare på det nationella idag, men jag känner ingen press inför det. Känner bara att det är jävligt skönt att ha det gjort! Haha. Trots att mina svar inte ens var vettiga inom kemi området ;) bilderna här ovan är från sista lektionen, kör, kuuuuligt!

Citat

Kemi nationella

Godmorgon! Om tjugo minuter är det dags för kemi nationella, känns sådär då det inte är mitt starkaste ämne, men men. Alla som läser detta, håller tummarna! Puss

Sitter i kvällssolen

Hej! Hemma från skolan nu. Har bytt om till mjukiskläderna och sitter nu på trappen på baksidan av huset i solen & ska plugga lite. Har kemi nationella imorgon, usch! Ska plugga lite SO också eftersom vi jag ha prov i det på torsdag. Yes, så är det!

 

Citat från läsare



Inskickat av MALIN!

VITA JEANS

Idag gäller det att inte bli smutsig!

Vet snart inte vilket jag ska ha ..

Nu är våren här på riktigt!

Det har varit jätte varmt ute idag! När jag kom hem från skolan gick jag direkt ut på baksidan och la mig i solen med musik i öronen. Älskar vädret! Så himla glad! Har världens finaste pojkvän & solen skiner, kan inte bli bättre! Jo, att det vore sommarlov såklart! Längtar efter att få ha sena sommarkvällar då solen håller på att gå ner men att det fortfarande är varmt ute & att sitta runt brasan & grilla ... mmmm! :D♥

Citat från läsare



Inskickat av MALIN!

Älskar vädret! :D

Loreen presenterar Sverige 2012



Vad tycker ni? Var det rätt som vann?

Själv tycker jag om låten, den är sjukt bra! Dock tycker jag lite synd om Danny då hans låt också är super bra, ( blir så himla glad av den låten! ) och att han blev tvåa förra året också då han slogs mot Eric Saade. Haha. Stackarn, han måste få vinna någon gång tycker jag! Men Loreen var en värdig vinnare! Tror hon kommer komma långt i Eurovision!

Choklad



MIN MAN KÄNNER MIG BRA!
Det finns inget bättre än choklad när man är i fel vecka! Haha. Fick denna chokladasken på vår halvårsdag i fredags ♥

Fick två buketter med blommor också, men dom har han hemma hos sig just nu, så kan inte fota dom, men fina var dom!
Tack älskling!

Sista matchen spelad med mina tjejer



Då var sista matchen spelad. Vinst 5-4. Super tjejer! Få se hur det blir till hösten om jag går upp till damerna eller om jag lägger av helt. Nu blir det i alla fall mys resten av kvällen! Ska tassa runt i min rosa mjukisdress & göra lite söndags-göra. Ta hand om mig själv lite extra. Man får passa på när man få chansen!

Citat från läsare



Inskickat av MALIN!

Bästa halvåret i mitt liv

JAG ÄLSKAR DIG, STEFAN!
Tack för allt älskling, detta halvåret har betytt allt för mig,
du betyder allt! Tack för att du gjort detta halvåret så perfekt,
och för allt mys vi hade på vår dag igår!
I love you ♥

Citat från läsare



Inskickat av MALIN!

090312

Idag är det min & min älsklings halvårsdag, hihi! Vi kom precis hem efter mys i bubbelpoolen med "champagne" och tända ljus, helt underbart! Han är allt för romantisk asså! Nu ska vi lägga oss i sängen och fortsätta mysa framför OTH!

Citat från läsare



Inskickat av MALIN!

Dagens dresscode + facelook

Godmorgon! Måste sticka till skolan när som helst, skönt med sovmorgon i alla fall! Idag är det fredag, äntligen! Ska bli skönt att lämna in arbetet idag & känna att det är helg! Behöver inte plugga någonting! Underbart!

Här kommer dagens dresscode + facelook

POSITIVA KOMMENTARER





Seriöst!? Hur glad blir man inte bara av en liten positiv kommentar? Te.x du gör något riktigt bra på innebandyplanen/fotbollsplanen och hör från dina lagkamrater, tränare och läktaren: Bra jobbat! Eller du tycker det är jobbigt i skolan & dina lärare/föräldrar/pojkvän/kompisar säger: Du klarar det! Du är duktig! Kom igen nu! Eller du har gjort det där provet som gick skit bra & någon säger "Fan vad duktig du är! Skit bra gjort ju!" Hur glad blir man inte då & hur peppad blir man inte?

Tycker det är viktigt att man peppar varandra & att man ger varandra positiva kommentarer. Jag vet själv hur jag uppskattar när min tränare skriker "BRA MOA!" när jag gjort något bra på innebandyplanen, eller när min pojkvän säger "Fan vad stolt jag är över dig!" när jag skrivit ett bra prov. Man blir så jävla glad!

En typisk grej min mamma alltid gör när jag har det tufft i skolan eller när hon kollar igenom min almanacka, så skriver hon alltid dit en söt liten kommentar! Blir super glad över att läsa den!



PEPPA VARANDRA, SÄG/SKRIV POSITIVA SAKER & FÅ ANDRA ATT MÅ BRA & KÄNNA SIG STOLTA!

080312



Skolan var helt okej, skit trött sista lektionen ( matte ), men räknade hela lektionen ändå! Det är faktiskt rätt avkopplande att sitta med musik i öronen, man tänker inte riktigt på hur jobbigt det är att räkna de där mattetalen eller hur jobbigt det är att komma på något att måla ( bildlektionen ). När man har musiken i öronen så flyter det liksom bara på, fattar ni? Jao, jag hoppas det ;)

BILD

Citat från läsare



Inskickat av MALIN!

Dagens dresscode + facelook

Godmorgon! Idag är det torsdag och det betyder förhör på spanska glosor, annars inget speciellt. Ikväll är det träning & sen finslipning på musik arbetet! Bjuder på kassa mobil bilder på hur jag ser ut idag ..

 

Musikarbete √



Jag vet att jag skrev "svenska uppsats" på veckans schema, men det ska vara musik uppsats/arbete ( vad man nu vill kalla det? ) heheh .. så ni inte bli förvirrade ;) SKÖNT ATT HA DET GJORT I ALLA FALL! Bara finslipet kvar & det tar vi imorgon!

STOP KONY 2012

Denna killen kommer rädda världen någon dag!
Kolla på videon, en halvtimme lång, men varenda sekund är värd att se!

Min lilla mage ..

Hemma från skolan. Skönt! Har precis druckit upp mitt te, så ska snart ner och göra mig en till kopp och sätta mig i köket och skriva på uppsatsen. Hur ont det än gör i magen av att dricka/äta så måste man ju göra det ändå! Det svider som attan i magen när drickan/maten jobbar runt i magen & kommer åt "såret". Usch! Ingen skön känsla!

Citat från läsare



Inskickat av ANDREA!

Pluggkväll, precis som imorgon



Dagen har varit helt okej ändå, trots att jag varit trött och mått lite sådär. När jag kom hem från skolan satte jag mig i köket hos mamma och gjorde spanskan, SO och engelskan, så nu har jag det över. Känns super skönt! Ska snart gå ner igen och skriva lite på svenska uppsatsen fram till träningen börjar. Sedan får det vara bra för ikväll!

Citat från läsare

Ledsen att detta med citaten ni skickat in tillsammans med en länk, har dröjt. Har inte riktigt haft tid, men nu kör vi första!



Inskickat av ANDREA!

DAGENS ROLIGASTE

På hemkunskapen:

Jag: asså denna låten är så bra, men jag tror alltid att det är Danny som sjunger den!
Fillan: ... Det är Danny? :o

IDROTT

Goodmorgon! Klassen har idrott, själv är jag inte med då min mage fortfarande gör ont. Gick endast till skolan idag för att kunna ha matte så jag kan göra de uppgifterna jag ligger efter med, men det få bli hela dagen om magen inte exploderar. Haha.

VECKA 10

Blir plugg hela kvällen



Har gjort engelskan & nästan hela SO. Nu ska jag ta tag i spanskan & sen svenska uppsatsen. Sen måste jag fixa massa till bloggen också, men kanske planerar in det imorgon istället. Äsch, vi får se hur det blir! Får lägga upp ett schema som jag kan lägga upp här sen, om det är något intressant att se för er? ;)

Magen dödar mig!


HAHA, fult att jag ler så stort på första bilden när det står över att min mage dödar mig ;S

Ska läsa lite, göra engelskan & skriva lite på svenska uppsatsen. Ska ta det lugnt framför TV/OC också, min mage dödar mig verkligen. Sådan obehaglig känsla, länge sedan jag hade det såhär .. usch. Hatar det!

Gjort spegeln finare


HAHA, ledsen för stavfelet på "spegeln" ;)

Hej! Ledsen för kass bloggning under dagen. Skulle egentligen spelat skiten ur motståndarna på innebandyplanen idag tillsammans med mina tjejer! Men nej, istället fick jag stanna hemma pga en hemsk mensvärk! Länge sedan jag hade så ont .. så länge. Nu är det däremot lite bättre. Har precis målat på min spegel, som ni ser här ovan, med min lillasysters pennor, mycket finare spegel nu! Haha. Nu ska jag mysa med min älskling framför OC tillsammans med hans goda muffin! Mums!

Länkbyte


( Klicka på bilden om du vill komma till hennes blogg )

Skriver, som det står i headen, om sin vardag, foto & mode! Kika in!

Vårbilder

Medan grannpojken på åtta år snackar om "tuttar" & pojkvännen både lyssnar & surfar på sin mobil, kan jag passa på att lägga ut några bilder från idag :)

Steeeek

Äntligen är all snö & kyla borta! ♥♥♥

 

Soooool

Godmorgon! Igår stannade älskling & jag hemma för att mysa istället för att dra på fest. Vi kollade film, tagade tacos & hade det super mysigt! Idag är det sol igen & det gillar vi! Därför ska vi äta frukost ute idag & vara ute hela dagen, för att välkomna våren! :D kommer säkert uppdatera under dagen, annars hörs vi ikväll med bilder! Ha en bra dag! Har ni sol hos er?

ÄNTLIGEN!!!!



SKINNJACKA UTAN ATT FRYSA - NU ÄR VÅREN HÄR! ♥

020312



Skönt med sovmorgon OCH fredag!

Idag är det bara chill lektioner som vanligt. Musik, bild, lunch, idrott och avslutar med NO. Det förstör dagen .. avsluta med en jobbig plugg lektion. Hade varit bättre att börjat med en såfall. Aja .. efter skolan drar jag hem hit & packar lite saker & sen vidare till Stefan. Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer. Antigen drar vi på fest eller stannar hemma och myser, vi får se! Hoppas ni får en bra fredag!

Nyduschad



UNDERBART.

Vad händer nu då? Ska läsa lite bloggar, svara på kommentarer och sen ska jag lägga mig och läsa. Eller blir det OC? Hm .. sådant man märker! Godnatt ( ifall vi inte hörs mer ).

Mail från ..



Huuuur häftigt?! haha, okej .. kanske inte sååå häftigt .. MEN ÄNDÅ! :D


Hemma från skolan. Gud så skönt! Dock hinner jag ju bara vara hemma i 45 min - 1 timme, innan jag måste dra till träningen. Orkar inte träna. Men ska göra det ändå. Japp. Men nu ska jag chilla lite vid datorn. Puss


Sista lektionen

Sista lektionen, fan vad skönt det ska bli att komma hem & vila huvudet!

KEMI

Orkar inte skola idag, vill hem och lägga mig. Tur vi håller på med ett experiment på kemin istället för att läsa i de tråkiga böckerna!