Konfa

Naglarna blev inte bra. Ni kanske får en bild imorgon, orkar inte fota nu och lägga in. Ska när som helst gå till konfan och vara där ikväll med alla kompisarna. Har tyvärr inte min mobil så blir inga bra bilder om jag ska fota med den kameran jag ha i mobilen nu. Får se om jag tar med mig kameran :) Maybe, bara för er skull!


osminkad tillhör en söndag

Nytt i garderoben

Under min bloggpaus så hann jag med en del shopping som jag tänkte visa er nu :)
Jag tror inte jag har glömt något!

Mozilla Firefox

Inte så dåligt? :D Hehe. Bloggen ser annorlunda ut, eller en sak gör det och jag är nöjd :thumbup:
Tack Danne för att du visade lilla efterblivna mig :rolleyes:

Step back

Har nog suttit här i 40 minuter och försökt lägga över 3 bilder från mobilen till datorn. Tror ni det funkar? Nej! Istället har jag suttit och instrallerat massa skit men ingenting händer, åh! Arg Moa nu ;)

Tänkte bara påminna er som inte ha ställt tillbaka klockan än, att idag är det Vintertid som gäller! Så ställ tillbaka klockan en timme.

Slappdagen

Godmorgon!  Söndag idag, känns skönt att man inte behöver tänka på skola imorgon. Idag kommer ändå bli en sån här "slappa dag" då man inte gör någonting. Jag ska fixa lite med mobilen ( lillasyster och jag bytte igår eftersom jag inte var nöjd med min touch ) sen ska jag måla om mina naglar, kolla på K&T show och lite sånt nödvändigt som behövs ;) Vi hörs under dagen..

Hos Danne

Sitter hemma hos Danne nu med hans as coola dator! Datorn i TV'n om ni fattar!? :O As coolt! Om ungefär 1 timme ska vi dra till Petter och John :) Mysig kväll kommer det allt att bli! Matchen gick inte alls bra så den behöver vi inte kommentera. Nä, ska inte skriva mer onödigt. Vi hörs mer imorgon skulle jag tro :)

Hoppas ni ha en bra kväll allihopa!

Time for match



Växjö och spela match - åker hem - duschar och gör mig iordning - till Danne och familj - äter pizza och myser med Mikis, Danne, Petter och John

Så ser min dag och kväll ut just nu, vet inte när jag hinner blogga men kanske hinner när jag är hemma en snabbis efter matchen :) Puss

Tack för dagen & kvällen

Hej!  Dagen var jätte roligt och bra :) Höll i mina pengar detta året och det kändes mer än bra! Haha. Det ända jag köpte var godis ( dock var inte Ulla där detta året så godiset var inte lika gott ) men marknadsgodis är ett måste :D Sen köpte jag en mössa där det står "Jag är snyggare utan mössa", haha ni ser den här under!

Senare på kvällen åkte vi till kusinerna för att fira Henke som fyllt 13, grattis till dig ännu en gång!
Sen gick vi in till grannarna och vad där ett tag, gick ner till Öltältet men jag kom inte in så pappa och jag gick hem igen och somnade gott i sängarna istället.



Har tyvärr inga fler bilder för Petter var den som fotade mest och det blev bara innomhus, men tack för dagen och kvällen allihopa!Och tack för massa skratt, hade kramp i magen, John efter din lilla show vid loppisen :)♥

Marknad

Looooooooov!

Fyfasen vad härligt alltså! Har precis hämtat Mikis packning för hon ska sova här inatt. Mysigt mysigt :) Imorgon är det marknad och den ska bestå av mycket skratt och skoj! Ser fram emot det :)
Speciellt med sötan min :rolleyes:


Idag på morgonen. Kallt, mörkt och blött beskriver hösten bra!

Tuffa tjejer

Sitter här med mina tuffa brudar! Fillan och jag sitter och tar roliga bilder med Mikis webcam och Mikis ligger i sängen och slappar :D Gjorde klart sista provet idag i skolan! Känns underbart nu :) Bara slappa och göra vad jag vill! Snart looov ♥

Kommer tillbaka, tror jag



Hahah, jag blir cpstööörd!

Några goda nyheter är att jag ska försöka få igång bloggandet igen :) Men ni måste ha förståelse att skolan går före, och det har varit riktigt lugnt och skönt att känna att man inte behöver bry sig om bloggen. Men har sista provet imorgon och sen är det bara vila som gäller, höstlov och marknad och en massa skoj! ♥ 

Förklarar

Hej gott folk!  Jag har fått klagomål om att jag inte bloggar, folk har undrat varför jag inte bloggar och så vidare. Många skulle säga förlåt om dom inte har bloggat ( jag brukar ) men inte nu! Anledningen till att jag inte har bloggat är att det är skit mycket i skolan nu. Jag gör ingenting annat än skola, plugga, prov, konfirmation, innebandy, matcher ... jag hinner inte göra något annat. Jag hinner inte ens vara med mina vänner längre. Då kanske ni förstår varför jag inte hinner blogga. 

Jag har varit sjuk i 5 veckor nu och det tar på krafterna det också. Jag går och lägger mig tidigt om kvällarna och behöver verkligen sova. Som sagt jag hinner inte! Bloggen kommer ligga vid sidan tills jag känner att jag hinner och har tid, tills jag mår bättre och tills det är lugnare i skolan...Tyvärr så blir det så :) Men jag kan inte låta skolan bli lidande och att det påverkar mina betyg bara för att jag ska blogga. 


Några bilder under tiden jag varit borta

Premiär match

Morning!  Bloggade inte igår för att vi kom hem åkte jag till älskling, super mysigt hade vi! Gud vad jag saknat honom! Bilder från kalaset igår kommer när dom kommer. Jag kanske åker till pojkvännen efter matchen, vi får se :)


Bild från igår

Ska snart gå upp och göra mig iordning. Om 1 timma ska jag upp till sporthallen för vi har match idag :) Spännande det ska bli och se hur det går första matchen! Har ju knappt tränat nu eftersom jag har varit både sjuk ( är fortfarande inte helt frisk ) och har varit på prao :) Så vi få väl se!

Alva fisen ska på kalas

Kalas-time! Vi hörs när jag kommer hem igen, om inget annat kommer i vägen :)

Dagens outfit, 9 oktober 2010

Kenza & Tyra show

Har precis kollat klart på det andra avsnittet av Kenza och Tyra show. Jag måste säga att jag tycker detta programmet är bättre än vad Bella och Tyra show var :)



Vad tycker ni?

Idag är det Lördag och jag ska plugga lite innan Alva kommer. För när hon kommer ska vi på kalas och jag vet inte riktigt hur länge vi kommer vara där. Så uppdateringen idag kommer inte vara den bästa, men några inlägg ska vi försöka hinna med :)

Lugg

Ja, som ni såg på bilden nedanför på Lotta och mig ( om ni var uppmärksamma ) så såg ni att jag klippt lugg!
Och det stämmer, Lotta klippte det i Måndags :) Var lite ovant i början men nu känns det bra och jag är faktiskt jätte nöjd!



Vad tycker ni?

Veckan har varit kanon

Hej!  Dagen har varit jätte bra! Har klippt mosters kille Daniel, han fick vara den första jag klippte i hela mitt liv! Haha, och det gick väl hyffsat bra. Sen tonade jag mormors hår och klippte pappa :) Gick bättre, men det var ju andra gången! Tack Lotta ännu en gång på denna veckan, har varit grymt roligt! Tack för alla grejer också!

Olika frisyrer

Godmorgon! Sitter här i mormors lägenhet med kurrande mage. Hehe, får be henne laga lite frukost! Ska när som helt göra mig iordning, börjar jobba klockan 09.00 idag. Idag ska jag tona mormors hår och klippa mosters kille Daniel och pappa :) Ska bli spännande men lite läskigt eftersom det kommer vara första gången jag ens håller i en sax för att klippa någons hår! Haha. Jaja, ska inte sitta här och babbla :) Vi hörs när vi hörs! ♥


Satt med dockan nästan hela dagen igår

Desperate housewives ikväll

Hemkommen från jobbet nu :) Kännes skönt! Äntligen kan jag lägga mig ner och ta det lugnt, eller nästan i alla fall. Måste plugga, men vi kör på att fortsätta skriva på den svenska uppsatsen på datorn :thumbup:


Detta är några av grejerna jag har fått göra

Frisörjobb

Hej allihopa! Är på jobbet, men bloggar ifrån Lottas dator. Tänkte bara medela om att bloggen kommer ligga lite vid sidan om nu eftersom jag jobbar från 09.00-18.00 varje dag. Imorgon börjar jag 10.00 så hinner kanske blogga på morgonen. När jag kommer hem om kvällarna måste jag plugga till mina prov och sen är jag så trött att jag inte orkar ansluta till i-net ;) Men ja, nu vet ni i alla fall hur det ligger till :)

Förresten så är detta jobbet jätte roligt!
Tonade mammas hår igår, rooooligt! :D

Ivrig!

Godmorgon! Mamma och jag ska snart åka in till stan, väntar bara på att dom ska ringa mamma från Blomsterlandet så vi vet om vi ska ha med oss plantorna in eller inte :) Fråga inte, haha. Sen kommer jag jobba till 18.00 ikväll, så får vi se om jag bloggar eller inte :)

Roligt

Buggen gick jätte bra, sjukt roligt var det idag! Fast det hade varit bättre om pojkvännen hade varit med :) Hihi. Ikväll ska familjen och jag mysa till filmen Titta, hon snackar också :) Bara mysa och sen ska jag packa tills imorgon! ♥


En av låtarna vi buggade till

Älskar inbakade flätor

Stänger av datorn nu, ska bugga sen :) Få se hur det går...vi hörs senare ikväll eller någon gång imorgon :)
Imorgon börjar jag ju på prao, så ska jobba från 9.00-18.00 varje dag den kommande veckan. Dålig uppdatering eftersom jag måste tänka på plugget också! Men vi få se när vi hörs imorgon! Puss

Foton tagna av mig



blogg.se förstör kvalitén

Gör nytta idag

Puuuh vad varm jag är. Jag duschade förut i nästan en timma tror jag, sen var jag ute och fotade lite, sen har jag skrivit lite på min svenska uppsats som ska vara inlämnad vecka 41 :) Dock ska vi skriva fantasy och det är något jag inte har mycket av! Haha. Tänkte att jag skulle lägga mig och läsa lite nu, sen kommer jag nog slänga in några av fotografierna jag tog förut :)



Vad gör ni idag?

Konfirmation

Det var inte mycket till konfirmation. Mest musik, prat med varandra och skratt ;) Musiken va lite i bakgrunden, medan vi skrattade och pratade med varandra i bänkarna. Men det kan väl få vara roligt ibland. Det va faktiskt mysigt att vara där inne, släkta lampor, massor med tända ljus och musik :)

07.50

Morning på er!  Vaknade för ungefär 30 minuter sen. Tidigt, men antingen var jag utvilad eller vaknade jag av hunger, haha. Ligger och väntar på att mamma och pappa ska vakna så dom kan laga lite frukost :rolleyes:

Idag är det Söndag, det betyder att det inte händer så mycket nu på dan vad jag vet och senare är det bugg :) Men ska försöka hitta något att blogga om under dagen, kanske ett collage med kläder?


Såhär ser det ut när jag öppnar ögonen från min säng

Mikis troll :D

Mikis och jag sitter här nu. Fotbollsmatchen vet jag inte hur den slutade för vi gick hem för det var så kallt, sen drog vi upp till sporthallen och kollade på A-laget, dom vann med 10-7 :) Wihoo! Klockan 19.00 ska vi på konfirmation så jag vet inte om jag bloggar innan eller om vi hörs efter. Vi få se!

Hejdå!

Mikis sötnosen har kommit hem från en vecka på Mallorca :) Så nu ska jag dra till fotbollsplanen och kolla på A-lagets match med henne! Puss

Såhär har det sett ut hos mig i 2 timmar:



+ bra musik och bra film!

Vad är det med blogg.se ?

Godmorgon på er!  Sovit gott? Det har jag :) Eftersom jag är på så bra humör så ska jag hoppa upp ur sängen nu och ta fram back-up skivorna och göra en back-up på månaderna Augusti och September!
Vi hörs senare under dagen...



Det står såhär på varannan blogg jag går in på :O Så störande!
Är det så för er också?

Klockan går fortare än man tro



Ojj vad klockan går! Har suttit vid datorn i en timma och läst bloggar. Herregud, det känns som det bara gått 10 minuter sen jag kollade på klockan sist och den stod på 15.57!

Går klockan lika fort för er när ni sitter vid datorn?

Svar på kommentar



Svar: Haha :) jasså? Kramar tillbaka, jag mår bra nu :) Är hyffsat frisk! Hehe...



Svar: Gå in www.tv4.se , hitta det videoklippet du vill ha och klicka fram det...
Det är lite reklam i början innan videoklippet visas, men sen klicka du på "dela":



sen kommer det upp såhär:



och då kopiera du koden och sen gör du som vanligt :)

Ölands Skördefest Invigning



Dom va jätte duktiga, tackar för kvällen! :)♥

2 bilder

Skoldagen har varit bra. Hemkunskapen var lätt bäst, hahahahahah! Mjölk och sjukt mycket skratt :D So'n var också rolig, fast provet gick ju som det gick...