Tur man har familjen

John följde med hem efter skolan och sen tränade jag med dom. Därav ingen bloggning. Var upptagen. Nu blir det mys framför teven med familjen och sen sova. Behövs iför morgondagen då det är skola, konfa och träning. Blää ..


måndag

Godmorgon. Ja, måndag igen då. Blä, min hjärna orkar inte fokusera på skolan mer. Vill ha sommar, då kanske man är lite gladare också! Slutar 15.00, hörs då! ♥


En riktig morgonbild

Mys med familjen

Förlust i matchen ..

Nu blir det mys med familjen :) Lite goda mackor framför teven. Låter inte helt fel, men att skolan börjar imorgon. Nej fy! Vill inte tillbaka till den skiten, har hellre lov en vecka till.


Oredigerad

Så snygg!



Asså hur snygg kropp har hon inte? :O Vem som helst ( i alla fall jag ) skulle göra nästan vad som helst för att få hennes kropp. Haha. Kolla bara magen? :O

Borta match

MATCH!
Slätafly IBK - IBK Vöikers

Rolig kväll igår

Godmorgon! Ja, det var faktiskt roligt igår. Jag skrattade hela tiden. Hahaha! God mat var det också, tackar lillasyster för det :)


Ja, jag skrattar. Hahah

Just nu



I väntan på gästerna ..

Läppstift



Bild 1: Guld
Bild 2: Mörk hudfärg
Bild 3: Vitt
Bild 4: Hudfärg

Vilken gillade ni bäst? Själv tycker jag hudfärgat :)

Dagens outfit


Usch vad blek, haha

Har bytt till och från, så nu ser jag ut såhär och kommer nog göra resten av kvällen. Klockan 17.00 kommer Thomas, Carina, Linus och Robin. Vi ska äta lite mat och sen sover dom här :) Kommer nog bli roligt!

Hemma från bibblan

Hej. Kom precis hem från bibblan. Har varit där och jobbat lite med historia arbetet. Skönt att få lite gjort så man slipper lite i skolan sen. Nu sitter man framför teven och väntar på att något roligt ska hända. Sugen på att hitta på något med någon ( haha ) men vem? Huhu. Alla är typ iväg ju :(


Vilma för tillfället

lördag

Godmorgon. Lördag. Vad händer idag? Ta det lugnt? Ja, jag vet faktiskt inte. Ska kanske jobba lite med mitt historia arbete :)


Haha godmorgon ;)

Fy så gott

Har varit ute och gått en runda. Skönt, men fyfan vad kallt! Sitter hellre hemma framför kaminen, i värmen, tillsammans med godisskålen :D ♥

Jag vann!

JAG VANN!! :O

Haha. Jag brukar aldrig vinna, fyfan vad roligt! När jag såg denna kommentaren, haha fattade inte vad som hände :O



Jag valde det vita, kommer bli skit snyggt till bruna armar på sommaren!

Tack Nadja & Josign!

Svarta jeans



Vad tycker ni om denna outfiten?

Själv gillar jag den, på andra. Tycker inte jag klär alls i hög midja, tycker inte det är skönt heller. Aldrig använt jeansen, vet inte om jag kommer göra det heller. Funderar på att sälja dom. Är det någon som skulle vara intresserad av dom så maila till: [email protected] eller skicka en kommentar :)

Stolek: 34N
Pris: Får vi komma överens om

Örhängen



Har aldrig använt dessa, men kanske ska börja göra? Jag använder alltid mina vanliga "pluttar". Men varför inte använda dessa? Vad tycker ni? :)

Dagens outfit - 25 februari 2011



Första gången jag använder mina grå tights. Fy vad sköna dom var!
Vad tycker ni om dom? :)

Titanic

Äntligen, nu kan jag säga att jag har sett Titanic. Haha, jag har faktiskt aldrig sett den filmen, konstig nog. Ingen aning om varför, det har lixom inte blivit av. Men nu har jag och det var nog en av de bästa filmer jag någonsin sett! Fyfan. Konstigt nog så fällde jag inga tårar, men nu efteråt så har man gråten i halsen. Haha, fysatan vad hemskt asså. När hon släpper ner honom i vattnet :( Jaja .. nu ska jag klä på mig lite kläder.

Rutin på datorn

Datorn är helt meningslös när man inte har något att kolla på?
Min rutin på datorn, alltid i denna ordning:
Bloggar -svarar på kommentarer - facebook - bdb ( haha ) - bloglovin' - hotmail.

Men sen då? När man har gjort allting .. blööö, då går man till teven ;)♥

Ingen fredag man sett fram emot

Godmorgon Idag är det fredag, då man alltid brukar vara glad för att det är helg. Men usch nej, denna fredagen betyder att det är helg och efter helgen börjar skolan igen :( Fyfan, vill verkligen inte tillbaka till skiten!


Från bowlingen .. jag kom 2a! Antecka det :D

Tävling

Jag är med och tävlar hos Nadja om ett jätte snyggt läderarmband!
Armbanden är från Josign

Svar på frågorna



Från: Amy
hej jag vill gärna veta gå du i paradisskolan bata för jag ska komma dit ps går det invandrare i skolan
Svar: Jag går inte på Paradisskolan. Så kan tyvärr inte besvara din fråga :)

Från: Jennie
skriv lite mer och dig och killen med bilder ^^?
skriv lite mer och dig och killen med bilder ^^?
Svar: Förstår inte riktigt vad du menar. Men om du menar att jag ska skriva mer om honom och lägga upp fler bilder så kan jag säga såhär. Jag tycker jag skriver tillräckligt om honom. Han är min pojkvän. Ni som läser bloggen behöver inte veta allt i detalj ;) Men visst .. ska fråga honom!

Från: Amy
När ska du tatuera dig? :D
Svar: Jag ska inte tatuera mig. Jag sa att jag funderade på det. Har inte pratat med mamma och lär inte få heller. Inte nu i alla fall. Det lär nog ta några år ;)

Från: Rachel
tyckte du att det var svårt med att blogga asså ibörjan?
Svar: Svårt? Jag började blogga för att en kompis bloggade, hon bloggade jätte fint och hennes blogg var jätte fin. Så blev inspirerad av henne. Jämförde man med henne, så ja, det var svårt att göra likadant som henne. Men nu, bloggar jag bara för att det är kul och ingenting annat. Så svårt kan jag inte påstå att det är ;)

Min älskling är söt

Ja, jag är hemma. Haha. Har bara inte orkat lägga in något. Det var bra hos John. Träningen var inte lika bra. Började känna mig febrig och kramperna i magen igen. Men nu har jag inga kramper, men fryser som fan. Få snart ha vantar innomhus för att inte frysa? :O Så jobbigt ..


Haha, söt du är älskling!

Träning

Dags för träning nu. Vi hörs när jag kommer hem och har duschat :)

Håret har växt



Jag tycker fortfarande jag har kort hår, men när man kollar såhär så har det ju växt jätte mycket sen jag klippte det sist! Herregud. Det är ju snart långt igen :D Gud vad roligt! ♥ Man märker inte att det växer. Därför är det bra att ta kort såhär. Haha. Ett litet tips ;)

Bowling

Tack för dagarna

Hej på er. Jag åkte hem redan igår istället för idag. Mådde inte bra. Hade kramper i magen så jag inte kunde stå och tror jag hade feber. Idag känns det bättre. Kanske bara var så enkelt att jag behövde hemma? ;) Nej jag vet inte. Är hemma nu i alla fall. Idag är det torsdag och dagen kommer tillbringas tillsammans med älsklingen ♥

Bilder från Ohamn

Filmtips



Riktigt bra film! Jag och Danne kollade klart på den i lördags. Rekommenderar den verkligen :) Den är lite som American Pie, kan man säga.

Positiva saker ..

Det är något som är riktigt viktigt tycker jag. Jag har gjort det 3 gånger nu. I 6an, 8an och på konfan. Det går till såhär:

Man sätter en lapp eller något liknande på ryggen. Sen får alla i klassen går runt och skriva positiva saker på din rygg. Och du på alla andras. När alla har skrivit på varandra så tar man bort lappen och läser. Man blir lika glad varje gång. Man vet vad folk tycker man är bra på osv, riktigt roligt att få!


Såhär stod det på min rygg, från min klass ( 8A )

Ställ en massa frågor !

Svar på kommentar



Svar: Jo jag vet. Ska göra det också. Jag funderar mest på bild nummer 2, som jag skrev och den betyder något :) De kinesiska tecknerna, där står det mitt namn "Moa" :)

Goodbye

Godmorgon :) Alla saker ligger nerpackade i väskan nu. Så nu blir det att gå ut och sätta sig i bilen och åka iväg. Åh vad roligt det ska bli! Kameran är laddad ( självklart ) och bloggen också. Så det kommer komma upp några tidställda inlägg under dagarna :) Ha det bra! ♥


Tatueringar

Har börjat kolla på det ganska mycket och vissa är riktigt snygga. Jag har länge funderat på att tatuera in ett citat som mamma alltid säger till mig på underarmen. Bild nummer 2 :) De andra bilderna är ställen där jag skulle tänka mig att ha.



Har ni några tatueringar? Isåfall vart och vad föreställer de?

Dagens outfit + facelook

Check

Jag vill ha bruna ögon!



Hur fint är det inte!? :O

Städa, check

Haha :o


Hur klarar man detta!? :O
Fillan .. du har något att öva på i sommar. Haha.

Mycket att göra

Godmorgon. Har ni sovit gott? Jag har sovit som en prinsessa inatt också. Underbart! Tror det är mina nya lakan, stooor hiss på dom! :thumbup:



Vad ett par lakan kan göra så man sover mycket bättre!

Idag ser min dag ut såhär:
11.00 - Anita
♥ Slänga alla kläder som ligger på stolen, i tvätten
♥ Måla naglarna
♥ Lägga in tidställda inlägg till er, under de dagar jag är borta
♥ PACKA!

Bästa deltävlingen

Denna deltävlingen har ju varit den bästa hitills, självklart. Många bra låtar faktiskt :) Men den man kommer ihåg som var bra, det är ju Eric Saade med Popular!

Melodifestivalen

Ja, det kan man fråga sig

Nu blir det fika tillsammans med familjen, framför Melodifestivalen :) Vi såg aldrig det igår.

Update

Hemma från killarnas match nu. John kommer lite senare.
Vår match gick bra, vinst med 4-0 :thumbup: Härligt tjejer! ♥

Match

Nu blir det match! Efter det hem och duscha och sen upp till sporthallen och kolla på pojkvännen när han spelar. Sen blir det hem tillsammans med honom och bara mysa :) ♥ Bloggningen .. ja vi får se.

2 bilder från konfan igår

Här är anledningen ..

..till att jag inte bloggade igår.

Kanon kväll!

Godmorgon! Kunde inte blogga igår och ni får snart reda på varför :)
Här är bilderna från i fredags;

Konfa dag

GODMORGON!
Vaknade upp hos Lollo idag. Kan förmodligen inte påstå att vi har sovit så mycket inatt ( detta är tidställt inlägg ). Idag är det konfa från 10.00 - 15.00. Så kommer vara där hela dagen. När jag kommer hem ska jag försöka lägga in bilderna från igår och eventuellt bilder från konfan ( om det blir några )

GODA MUFFINS

Igår bjöd min lillasyster oss på ..

Drar till tjejerna!

Dags för lite mys med innebandylaget :D

Nytt i garderoben

Behövdes & dessa är perfekta!

Nyss - i affären

Jag vet .. jag låter löjlig i kameran. Haha

Tar man sin tid .. så blir det bra

Alva är här så blir inte så mycket bloggning. Men tänkte slänga in några inlägg nu :)

Blev klar med denna i skolan idag ..

Dagens outfit + frisyr

Har håltimma så är hemma och kan blogga lite ..

Älskar mitt halsband

Hemma från träningen. Gick inte så bra idag, så vi hoppas på att det går bättre på söndag :thumbup:
Nu: slappaaa resten av kvällen


Älskling ♥♥♥

Vad vill ni läsa om?

Jag vet att alla bloggar frågar sina läsare det här men såhär är läget ..

sportlovet kommer jag åka upp till mina kompisar. Kommer vara borta i 3 dagar. Så några tidställda skulle vara roligt så bloggen inte står helt still? Frågan är bara om ni kan komma på vad jag ska slänga in för något :)


Träning!

TRÄNING!

No hay más pruebas y tareas!

Hejsan, Hallååå :) Hemma från skolan. Matte provet gick hyffsat, B-del = alltid svårare. Engelskan gick inte jätte bra men Elsa var inte där ändå. Hihi. Nu är det bara imorgon kvar och sen ett härligt lov framför mig! Underbart ♥

Plugget är gjort

GODMORGON TORSDAG.
Yes. Idag är det Matte prov B-del och engelska förhör som gäller. Slutar skolan 14.35 så vi hörs när jag kommer hem. Har inget att plugga till i eftermiddag, skönt!

Snygg tatuering

HAHAHAHAHAHAHAHAAH!!

Veckan har gått snabbt ändå

Hej :) Blir lite dålig bloggning nu när det är så mycket att göra i skolan och tyvärr går ju den före datorn. Har i alla fall gjort allt tills imorgon nu. Matte provet ( A-del ) gick bra idag. Jätte enkelt! Spanska glosorna, 20/20. Inte så mycket att säga där faktiskt. Haha skryt. Men det är tillåtet.

HAHAHAHAHAH!

Pluggkväll

Det ligger papper över hela skrivbordet. Matte. Ska sätta mig framför teven och fika lite med familjen och sen blir det åter till plugget. Inte det roligaste, men det måste ju göras.

Förut när jag pluggade



HAHAHAHAHAHA, vafan!? :O :O

Mycket i skolan just nu


John har snaggat sig ;)

Hemma från skolan. Gud vad mycket det är! Imorgon är det matte prov och spanska glosor. Till torsdag är det matte prov B-del, engelska och religion. Sen måste jag komma på ett arbete att skriva om på SO'n! Jobbigt :O


OBS! Om ni kommer på något intressant område att skriva om inom Andra Världskriget, så släng in en kommentar. Behöver verkligen hjälp om vilket område jag ska skriva om!

Skola + prov

Godmorgon. Satt inte så mycket vid datorn igår, därav ingen bloggning. Jag ville blogga men hade inget att blogga om och orkade helt enkelt inte eftersom jag var sjuk. Mår väl sådär idag men tvingas att gå till skolan eftersom det är svenska prov idag. Vi får väl se hur det går med det :) Kan det sådär.

Ligger hellre kvar i sängen och myser!

Rosor av daddy ♥

14 februari - Alla hjärtans dag

Hej & Glad alla hjärtans dag! Själv är man sjuk. Gick hem från skolan på lunchen för mådde inte bra. Känns väl sådär nu. Ska lägga mig och läsa lite svenska och kanske en bok. Eller slutar det med film. Haha.

Present från älskling ♥ Tack!

Kärlek



Jag älskar när du kallar mig "min älskade"

Rolig match

Första halvlek: 0-0
Andra perioden: 0-1 / 0-2 ( kommer inte riktigt ihåg )
Tredje perioden: 2-2

Vi låg under hela matchen och på 5 minuter gör vi 2 mål. 2 sekunder kvar och det sista målet åker in. Fyfan vad roligt! Kändes verkligen som en vinst :D



Nu ska jag äta & sen blir det fara till Karlskrona tillsammans med pojkvännen. Får se om vi hörs när jag kommer hem, annars imorgon :) Kram! ♥

Match igen

Nu blir det match igen. Idag tar vi dom tjejer! ♥
Vet inte riktigt hur det blir efter, pojkvännen kanske kommer = ingen bloggning.

Deltävling 2 - Resultat

Godmorgon :) Tidigt, men jag drömde en mysig dröm om älskling. Åh vad jag saknar han nu! ♥
Blir ingen frukost förren mormor har vaknat så blir att sätta sig här vid datorn och teven så länge.

Igår



Nu blir det ..

Älskar håret!

Bilder lånade av Nadja

Hur fint!?
Jag bara älskar håret. Hon håller på att spara ner till fint hår som inte är slitet så hon gör ingenting med håret. Använder inte hårförlängning och har slutat att färga håret. Men hallå? Kolla hur fint det är? :O Lite avis faktiskt ..
Kanske saknar mitt blonda hår lite? Eller? Mjaa ..

SÅ GODA!

Orättvis match

Hej. Matchen var inte alls rolig att spela. Allt var orättvist. Domarna var hemmadomare och deras tränare kunde ju inte hålla käften stängd. Något fel i huvudet, måste han haft asså? Ja. Matchen var skrattretande. Man kunde hånskratta åt precis allting. Men jaja, vad gör man inte för att vinna en match? Haha. Vi vet att Flyers är bättre ändå! Right, girls? ;)

Till Hovshagas tränare + domare

Tidig match


från igår

GODMORGON LÖRDAG.
Nu blir det match i Växsjö. Håll tummarna alla ni som läser detta!

Utbakad fläta

Försökte göra inbakad fläta på mig själv, så illa blev den väl inte? ;)

WAHAH! :D

Hemma från skolan och Mikis sitter bredvid. Hon hängde med hem en stund :) Idag i skolan satt jag i fritan tillsammans med PJ ( haha ). Gick väl hyffsat bra ;) Man blir rätt trött när man bara sitter där. Ja, då vet ni ..

Mikis i skolan häromdagen

Fredaaaaaag

GODMORGON UNDERBARA FREDAG!
Skola till 14.20, vi hörs efter!

Vissa grejer ändrar ens humör

Hemma från träning, det gick bra. Har duschat, ätit, försökt fixa till sportlovet också. Dock blev det inte så bra med det. Haha. Åh, vill ha det gjort så jag vet hur det blir! Men men. Har även fixat svenskan och instrallerat skrivarna. Duktigt Moa!

Mikis gitarr ;)

Nu ska jag lägga mig och läsa i boken jag påbörjade igår. Godnatt :) ♥

Hiss&Diss

M&M - Världens finaste vänner! ♥
Min nya design - Åh vad nöjd jag är med den!
STYLE CRUSH - Jag känner inte tjejen, men hon verkar vara en sån himla go och gullig person!



Mattanterna - Åh vad jag hatar dom! Tjuriga, skriker och gör allt för att vi ska vara hungriga!
Evighet till sportlovet - Ja men det känns så? Jag saknar tjejerna i Ohamn och det känns som om vi inte kommer en dag frammåt :( Vill träffa dom NU, NU, NU!
Kylan - Ja vem hatar den inte!? Kom mer snö idag också, roligt. Jag mår bara dåligt hela tiden, är inte samma person och ja. Allt är bara skit! Fryser gör man hela tiden också, ni ska bara känna på mina händer! :O

M&M = godis

Hej alla :) Skolan har varit kall. Har frysit hela tiden. Är inte alls på bra humör. Mår inge vidare bra. Men träning ikväll i alla fall. Förhoppningsvis kan tjejerna göra mig på bättre humör.

Konstig bild på mig, men lägger in den bara för jag vill ha massa kramar av M&M nu :(♥

Datorsalen

Hallo :) Sitter i skolan just nu. I datorsalen. Vi har egentligen matte men Jona och jag behöver inte jobba i boken eftersom vi kan det, och "känner oss redo inför provet" ;) Jao. Vi kommer nog inte göra det vi skulle göra här i alla fall så det blir att göra annat här. Höhö.

Har ingen annan just nu, men denna var så ju fin!

Vill åka någonstans

Åh vad jag vill ha lov och åka iväg någonstans! Till mormors nya lägenhet, till Oskarshamn till mina tjejer eller varför inte till London och bara vara iväg och shoppa? Jag vet inte riktigt vart jag vill, men bort härifrån i alla fall. Och för er som läser detta och tänker olika saker, kan jag berätta att det inte har hänt någonting, att det är därför jag vill bort. Jag vill bara åka någon annanstans och slappna av lite!

Bilder från London när mamma var där tillsammans med moster och Emma

Just nu - fin solnedgång



Nu blir det mat med familjen! ♥

Längtar till våren & sommaren

Själv tror jag att jag kommer ha på mig väldigt mycket av det blommiga och beiga! :D

Ganska sugen på dessa

Hold It Against me


Fin låt ♥

Onsdag

GODMORGON ONSDAG.
Slutar skolan 15.00, vi hörs då!

Teven

Stänger av datorn och lägger mig framför teven tillsammans med mamma och pappa :) ♥
Godnatt!


M&Jag, älskar dig väldigt mycket min galning ♥

Snygga jeans



Hittade ett par skit snygg jeans på junkyard.se (länk). Är jätte sugen på att klicka hem dom, men vet inte riktigt om jag är villig att betala 599 :- för dom :/ Vi får väl se!

399 :-

Ny design

Hemma från träningen, har duschat och sitter nu framför datorn. När jag loggade in på bloggen fick jag även syn på att kanten åt höger är borta och texten inte är utanför inläggen längre. Gud så bra! Jag är verkligen skit nöjd med denna nya design! Tusen tack Felicia :D♥

Man behöver något i magen innan träning

Drar och tränar, hejsvejs! ♥

Efter regn kommer solsken

Det var storm idag på morgonen, men det gick senare över till solsken. Därav dom fina bilderna här nedanför. Åh vad skönt det var att äntligen får se solen! Underbart ju :D Det märks att vi går mot ljusare tider, snön håller på att smälta och det är skönt. För någon mer snö vill vi inte ha!

Igår
Idag
Jobbade med Coca Cola på kemi'n idag. Gissa hur det slutade? Jo. Killarna drack upp allt -.- ;)

STOOORM!

Godmorgon :) Nu börjar bloggen bli färdig här med en ny design. Det är bara den där jäkla kanten åt höger som inte riktigt vill försvinna och sen lite ändringar i headern. Sen är det färdigt! Jag är jätte nöjd! 

Idag är det tisdag och det är storm ute. Inte så roligt. Får flörta med mamma om att hon skjutsa mig till sporthallen. Börjar ju med idrott. Usch, vill inte ens gå utanför dörren idag!

Bild från arkivet

Krypa ner i en skön säng

Har kollat på Halv åtta hos mig och Familjen annorlunda på teven nu. Vi får se om jag stannar uppe och kolla på Spårlöst. Tror inte det. Är jätte trött så det blir nog att krypa ner under täcket istället. Saknar älskling! :( ♥

Benny Grünfeld

Hej! Satte mig precis vid datorn. I skolan hände inget nytt förutom att jag satt på en föreläsning i 2 timmar. Benny Grünfeld höll i den. Riktigt intressant och man får verkligen upplevelsen hur hemska människor kan vara! Usch.
~
Efter skolan följde John med mig hem ( som varje måndag ). Nu har han åkt, jag sätter mig vid datorn, lägger in ett inlägg på bloggen, kollar runt på datorn, stänger av, gör läxan, går ner och gnäller lite mot mamma, går upp och sätter mig vid teven och sitter där resten av kvällen. Ungefär så kommer denna kväll också att se ut ;)
Bild på Benny, tagen från google

Kanon helg

Gud vad denna helgen har flugit förbi! Men det har ändå varit en kanon helg. Finnkampen, match med vinst, myskväll med Mikis. Kanon. Idag är det måndag och det var dags att gå upp tidigt igen. Hoppas denna veckan flyger förbi den med ;)

Kyrkan är inte så illa ändå

Hej! Hemma från konfan nu. Matchen gick bra, vinst med 3-2 :thumbup: Var på skit humör påväg till konfan men det ändrades när man kom dit. Inte så illa att gå till kyrkan ibland kanske? ;)
Söta tjejer ♥

Match

Tagga match nu!
~
Vinst idag tjejer!?


Efter matchen blir det direkt att åka till konfan. Bloggar när jag kommer hem därifrån :)

Nu kan jag avslöja att ...

... jag var på Finnkampen igår! Haha, det kunde ni inte gissa va? ;) Men fan vad roligt det var! Kanon kväll med laget, verkligen :D Måste göras om va? Haha. Nej, skit roligt att vara där tycker jag. Här kommer lite bilder:
Fillans älskling ;)

Påväg hem - lilla putte :D
~
Damerna: Sverige vann med 10-2 + 3-0 i straffar
Herrarna: Sverige vann med 10-5, straffarna kommer jag inte ihåg

Dagens outfit - 5 februari 2011

Nu drar jag till laget, bussen går om en kvart! Puss ♥

Bilder från igår

Vi kollade på filmen Bläckhjärta. Rätt bra film tror jag! Haha vi kollade inte så jätte mycket så det var svårt att hänga med när man missat. Liksom .. "är dom i boken eller inte nu?" Ja. Rekommenderar att ni ska se den i alla fall!

Spänd för ny design

Åh vad jag är sugen på att sätta in en ny design på min blogg nu! Jag har läst några bloggar nu och det är säkert tre stycken som har ny design. Snygga också! Huhu. Jag har beställt en ny design av min vän Felicia. Det tar bara lite tid eftersom hon inte mår så bra och det är mycket i skolan. Den kommer när den kommer och jag är sjukt spänd! ♥

( klicka på bilden för att komma till hennes blogg )

Morgon solstrålar

Godmorgon :) Idag är det lördag. Vi har precis ätit frukost och Mikis duschar för tillfället. Jag gör mig iordning helt när jag kommer hem sen. Klockan 14.00 går bussen till Karlskrona. Jag säger inte vad jag ska göra där men riktigt roligt kommer det bli! Vad jag ska göra där, får ni veta någon gång under söndagen med bilder! Nyfikna ni blev nu va? ;)

Hejdå !

Färdig packat! Ska nu dra till Mikis. Senare ikväll kommer även John och Petter. Ännu mysigare! Kameran är med ( självklart ) så ska ta massa bilder. Kanske bjuder på några på söndag. Om jag hinner .. full späckad helg nu så vi får väl se hur det blir med uppdateringen! Vill uppdatera massor hela tiden, men har inte tid med det tyvärr.

Inga mellanrum

Varför blir det inga mellanrum?
Jag trycker på "Enter" hur många gånger som helst, men sen när det publiceras så blir det inget mellanrum ändå?
-
Någon mer som har detta problem?

Håltimma ( igen )

Hej :) Hemma från skolan nu. Eller ja, i 1,5 timme till i alla fall. Har jätte lång håltimma nu eftersom jag inte har någon hemkunskap. Ja, lång historia. Eller .. inte jätte men orkar inte förklara. Maia och Mikis gick precis tillbaka till deras lektion efter att ha skrattat massor här hemma. HAHA. Älskar er för mycket ibland! ♥
Massa nyttigt!

Maia: Testa golvet? ... MEN DAMSUG FÖRST!
Mikis: Ja, det är inte skönt med smulor i röven.
-
Jag: Men du kommer hem hit efter du slutat då?
Mikis: Ah men när slutar du då?
Jag: Just det. Jag ska kanske tillbaka till skolan med
Maia: *asgarvar*
-
-
HAHAHAHAHAH! Mina tjejer ♥

fredag

Godmorgon på er :) Idag är det fredag. Känns underbart! Slutar skolan 14.20. Sen hem hit och packa, för jag sover hos Mikis natt. Det blir tyvärr bara Mikis och jag, för Maia ska tävla på imorgon på morgonen. Synd gumman :( Bloggar kanske mer hos Mikis. Vi får se.

Tims låtar

Nu har Tim gjort 2 nya låtar som jag tänker publicera. Hoppas ni lyssnar och sen skriver vad ni tycker. HÄR, HÄR och HÄR hittar ni hans andra :)

Bildbrist

Hemma från träningen. Gick inte lika bra som i tisdags så är lite besviken, men det fixade duschen till. Som vanligt känner man ju sig jätte fräsch när man hoppat ur den! Så nu sitter man med ett leende framför datorn :)♥
Bildbrist, tack vare att jag inte har någon webcam för tillfället.

Träning

Träning!

Havrefras och vaniljyoghurt

Hej på er :) Vad gör ni? Själv kom jag precis hem från skolan och sitter just nu och äter lite flingor. Havrefras och vaniljyoghurt. 16.30 är det träning. Sen blir det bara att njuta av att vara ledig och inte göra någonting! Underbart! ♥


Fin bild. Dock inte min, hittade den på google

Vill tillbaka till Mallorca

Nu blir det mys framför teven resten av kvällen. Sitter just nu framför Sveriges Mästerkock med mammas dator. Kaffekoppen står bredvid också, gott!


Eftersom det är mammas dator så får det bli en bild på mamma, mig och Vilma. På flygplatsen på väg till Mallorca, 2009

Inget utan er


Er kan man kalla bästa vänner ♥

Jag sådde några blommor, en för varje vän
Jag tror att det var fyra, men särskilt minns jag en
Det blev höst och vinter och blommorna de dog
Men på våren kom de åter, men bara tre stod kvar och log
Sen kom regnet med moln stora grå
Nästa gång jag fann dem så var det bara två
Sen kom solen med allt ljus den har
Plötsligt stod det bara en ensam liten blomma kvar
Du härdades i solsken, du drunknade i regn
Men en sak är säker, du är en riktig vän

Yr och illamående

Har gjort klart religionen nu. Det gick fort. Skönt det. Har även bestämt mig för att jag ska mittbena imorgon. Japp. Något annat intressant? Nej tror inte det. Kan meddela att jag känner mig ganska yr och illamående. Kan inte vända huvudet snabbt åt ena sidan för då känns det som om hela hjärnan blir omskakad, vilket resulterar till att jag mår illa. Har haft det så några dagar nu .. inte bra. Undra vad det är?

Smoothie + Mulan (y)

Skulle publicerats i måndags kväll

en vanlig onsdag

Hej :) Hemma från skolan nu. Hade spanska prov och tror det gick rätt bra faktiskt, kanon! Efter att ha suttit här "en stund" ska jag ta tag i religionen tills imorgon. Annars blir det slapp framför datorn och teven. Skönt!
Maia, man får inte fuska ;) Haha.

onsdag

Godmorgon! Skola nu och sen blir det plugg. Idag blir det nog lite mer bloggning ( om det finns något att blogga om ) Idag har jag lite tid över, tror jag :)

Kanon träning

Kom hem från en kanon träning ikväll! Riktigt roligt var det :D
Nu blir det plugg!

Ett passande citat såhär den första januari 2012

Full dag - ingen bloggning

Skola: 08.10 - 15.00
Konfa: 15.00 - 17.30
Träning: 17.45 - 19.15
Resten av kvällen: Plugg