Lycka till älskling

Ganska stressad nu. Hinner inte blogga för ska till Öland och kolla när älsklingen spelar på invigningen till Skördefesten! Vi hörs när vi hörs, vet inte när än :) Puss!


Jätte fin bild, jag vet. Haha, Petter är fotograf för dagens outfit!

Fyfasen vad bra gjort!



Någon mer än jag som blev helt förälskad när han sjöng denna låten? (dock kunde han fixat håret lite! )
Måste få John till att sjunga och spela den...kommer ha tårar i ögonen, haha :rolleyes:

Ice Age 2

Historiens bästa film, hahahahahahahah fyfan va syrran och jag har skrattat! :D♥

Foton

Titta och njut!
Nu ska jag fortsätta plugga...

Pluggdag

Godmorgon? Haha. Nej, jag vaknade inte nyss, jag vaknade för några timmar sen, 06.30 ungefär. Men bestämde mig för att vara hemma idag också så får jag vila ut mig riktigt och ta nya tag imorgon! Jag har pluggat, kollat på teven och läst lite idag. Ska fortsätta göra det och lite senare kommer ni få se några bilder som min mammas kollega har tagit :) Jätte fina!

Ny dator, tack!

Smaaaart! Jag tappade nyss min dator så hela baksidan öppnade sig, tryckte ihop den så gott som det gick men känner att jag verkligen behöver en ny dator! Den har varit "sönder" länge, och nu är den ännu mer sönder. Visst, den funkar ju och så, men haha, hur länge till vet i tusan ;) Får flörta lite med morfar? :rolleyes:



Detta är dock en mini-pc men ni som har det, bättre/sämre än en "vanlig" bärbar? :)

Underbar låt

...håller på att lära mig den på keyboarden


Geoff Moore - God bless the broken road
SPOTIFY LÄNK!

Godmorgon



Blev att stanna hemma idag också, är inte frisk än och tror jag ska stanna hemma tills jag är det, i alla fall lite friskare...:) Idag blir det att plugga till prov/spanskaglosor/läsa, kolla på teven, datorn och bara ta det lugnt :)
Ni som är i skolan får ha en bra dag!

Halv åtta hos mig

Nu ska jag lägga mig i soffan och kolla på halv åtta hos mig :) Vi hörs imorgon någon gång...vet inte riktigt än men tror jag ska gå till skolan. Vi få se! Godnatt

Saftiga och lagom hårda


Ser inte så gott ut på bilden..

Jag älskar våra äpplen vi har i vår trädgård. Helt underbara! Dom är saftiga och lagom hårda, inte sådär mjöliga och äckliga ni vet. Usch, hatar sånna. Men dessa är perfekta! Och man slipper lägga pengar på dom som man behöver göra när man köper dom i affären ;) Ännu bättre!

Movies

Idag har jag kollat på 3 filmer efter varandra. Alltså kanske ni fattar att jag inte gjort någonting annat idag än att legat här i soffan och kollat filmer och bara myst. Jo, jag har läst lite också och sen har jag varit på vårdcentralen och kollat om jag hade halsfluss, och nej, det hade jag inte. Det var bara något vanligt virus :)



Har ni sett någon av dom? Vad tyckte ni?

Stannade hemma

Godmorgon på er! Stannade hemma från skolan idag, har inte mått bra på några veckor men har ändå gott i skolan. Men nu kände jag att jag va tvungen att vara hemma för att vila ut mig lite. Känner att jag behöver denna hemma dagen :) Ligger i soffan med täcket och kudden och kollar på teven och myser. Vi hörs kanske senare om jag har något att blogga om!

Älskling



Säger godnatt med en bild på älsklingen och mig, för att jag saknar honom..
Jag älskar dig så otroligt mycket! ♥

Bloglovin



Antingen är det jag som läser många bloggar eller är det ni som uppdaterar som attan hela tiden -.- ;)

Konfirmationsläger - bilder

Åh vad skönt att vara hemma. Det har varit jätte roligt men det var faktiskt riktigt skönt att få komma hem till familjen och sin egna säng. Lite kort om vad vi ha gjort i helgen: Äventyrsbana-bännboll-fotboll-gudtjänst-pratat-"kom alla mina små kycklingar"-sjungit-skrattat-ätit god mat. Typ så... :)



Tack alla för helgen!
John, jag älskar dig, tack för att du finns ♥
Evig tacksam för allt du gör för mig, du är underbar! ♥

Sitter i stugan

Hej allihopa!  Sitter här i stugan, Martin hade med sig sin mini-dator så bloggar från den. Allt är bra här, vi har kanon kul. Dock är ju sjukare än jag va i fredags. Ville gå hem från skolan för att jag mådde så dåligt men jag stannade kvar och åkte sedan hit. Halsen blir värre och värre för varje dag och jag svettas sönder mina kläder på grund av febern. Blä! Men jag ska inte sitta här och babbla på...vi hörs senare ikväll när jag kommer hem :) Är hemma runt 16.30, så vi få se om jag orkar blogga, kanske lägger mig och myser med familjen istället :)


En snygg bild på Martin eftersom det är hans dator

Mycket skatt på gång

Sista inlägget innan jag åker. Josse kommer när som, då ska vi till skolan och vara där som vanligt. Slutar 14.20 och bussen går 14.30. Så hinner inte hem och blogga så detta får bli sista inlägget innan jag åker :) Jag bloggar när jag kommer hem, Söndag :)



Ha en toppen helg!

Packningen går bra

Det går ju frammåt. Är färdig, det ska bara ner i väskan, kollas av mamma och sen åker resten som är kvar ( som mobil laddare, kamera laddare osv ) ner imorgon :) För dom ska laddas under natten! Sminket och det får också packas ner imorgon på morgonen :) Gud vad jag ser fram emot detta!
Nu ska jag äta kebabrulle och sen upp till sporthallen! Vi hörs imorgon på morgonen om inte mer ikväll...

Helgen kommer bli bäst

Har läst klart alla 196 inläggen på bloglovin nu. Det behövdes verkligen eftersom det bara blir fler och fler! Så nu är det gjort, har kollat läxorna och det funkar säkert bra. Om 2 timmar ska jag dra till träningen. Men först ska jag gå ner och ta något att äta, kolla lite mer på hemkunskapen och sen ta det lugnt!

Jag är ganska trött på plugget redan, 2 prov nästa vecka, men det kommer nog gå bra. Men fyfan va skönt det kommer bli att komma iväg i helgen. Ska vara borta hela helgen på konfirmationsläger. Ska bli jätte skönt att få komma bort från allting här, och bara ha kul med kompisarna ♥:D


från skolan

Motion

Hej!  Skolan idag var bra, fast stressig. Såg ut såhär: Spanska-Matte-Skolfoto ( klassen )-Lunch-Skolfoto ( elevrådet )- Idrott-Svenska. Idag har man fått lite motion. Först gå från skolan till sporthallen för att ta klassfoto, sen ner till skolan igen för att äta lunch och hämta tröjan för att sedan gå tillbaka till sporthallen ( hade 30 min på mig mellan klassfotot & elevrådsfotot), sen ta elevrådsfoto och sen tillbaka till skolan för att hämta idrottskläderna och sen tillbaka till sporthallen för att ha idrott och sen tillbaka till skolan för att ha svenska, sen hem. Fyfan vilket spring det har varit fram och tillbaka :O Haha!



Update: Inlägget skulle egentligen publicerats runt 15.00

Skolfoto

Skolfoto x 2 idag, usch! Vi hörs när jag kommer hem ♥

Grattis mormor

Är inte på humör och orkar inte skriva. Vi hörs någon gång imorgon! Godnatt...

Vackra lillasyster ♥



Jag tycker min lillasyster är ganska vacker ♥
Trots att hon är mest lik pappa...hahaha, jag vet att du läser detta älskade pappa ;)

Funderar på att skaffa lugg...


Vet att mitt hår ser snyggare ut på bilden till höger, men kolla bara luggen!

Vad tycker ni? Passa jag i det, eller inte alls?

Onsdag

Hej!  Hemma från skolan nu. Skulle egentligen varit med på fotbolls DM idag men det sket sig eftersom jag inte mår bra, ont i halsen, huvudet, förkyld och lite feber tror jag. Men gick till skolan i alla fall för jag är inte den som är hemma för att vara "lite sjuk". Va väl inte sådär jätte frisk men jag orkade skolan. Jaja, nog om det..ska om någon timme åka till mormor och fira henne :) Så vi hörs senare ikväll eller någon gång under kvällen hos henne! Vet inte riktigt :)


Petter hade inte mobilen idag = inga bilder.
Men första är på mig & Mikis , andra dagens outfit

Träning

Orkar inte träna, mår inte alls bra, men gör det ändå. Få se hur länge jag pallar med innan jag svimmar! Nä, men vi få se. Hörs inte mer ikväll så antingen imorgon på morgonen eller någon gång på kvällen, ska till mormor efter skolan så vi får se hur det blir med bloggningen :) Godnatt på er!

Suddgummi

När vi rensade vinden för rätt så länge sen nu så hittade vi mammas gamla suddgummin. Hon samlade på det när hon va liten, faktiskt roligt på hur många olika suddgum det faktiskt finns ;) Haha.



Samlade era föräldrar på något när dom va unga? Eller dom kanske fortfarande gör? BERÄTTA FÖR MIG!

Ändrade planer...

Börjar med att säga förlåt! Jag vet att jag skrev idag på morgonen att jag skulle blogga när jag kom hem från skolan. Dock blev det ändrade planer i skolan...pojkvännen hängde med hem idag också så har varit med han :) Nu däremot har han åkt hem så nu kan jag blogga!  

Skolan idag såg ut såhär: Idrott-Svenska-Engelska-Lunch-Fysik-SO. Jag tror inte riktigt mitt huvud hänger med för det känns som om det var en evighets sen vi hade idrott, känns som igår typ :O Fast visst...har inte mått särskilt bra på hela dagen :/


Tackar Petter för korten idag igen! :D

Tisdag



Idag blev jag färdig tidig, fast nu har klockan runnit iväg. Haha. Det känns bra att inte behöva stressa i alla fall! Idag är det Tisdag, vad jag vet så är det ingen som hänger med hem eller jag till den så vi hörs nog när jag kommer hem :) Ha en toppen dag!

Bäddar ner mig i sängen

Såhär sjukt ont i huvudet har inte jag haft på länge asså! Fyfan vad ont det gör :(
Nu ska jag bädda ner mig i sängen och kolla på idol, kanske ta en tablett mot huvudvärken också för annars kommer jag inte kunna sova inatt! Godnatt!



Jag vill ha älskling bredvid mig :( ♥

Bildbomb från skolan

Hej!  Skolan idag har varit bra. Petter gillade min mobil ;) Haha. Älsklingen följde med mig hem och det har varit bra. Mys framför teven ♥ Nu är han och tränar och jag tänkte slänga in lite bilder från skolan. Ni får tacka Petter som har tagit alla bilderna, hade inte han lånat mobilen stup i kvarten så hade det kanske inte blivit så många bilder :D Så tack till dig!



Ni som är med på bilderna får säga till ( antingen i skolan, via sms eller slänga en kommentar ) om ni vill att jag ska ta bort någon bild!

Dagens outfit

Godmorgon!  Idag är det Måndag igen, ny vecka. Efter skolan följer älsklingen med mig hem så kommer inte blogga förren ikväll då han är på träning :) Så vi hörs då! Ha en toppen dag :)


Blev samma outfit som igår, har bara bytt innet under...

Bugg


Hinner inte ta en bättre bild.

Yes, älsklingen knackar när som helst på dörren. Då ska vi köra till buggen :) Men först ska mamma och pappa rösta, ja, ni vet säkert var jag snackar om.

Har ni röstat idag?

Skinnjacka till salu



Igår la mormor ut min skinnjacka på hennes tradera, så nu säljer jag den. Tänkte att om någon av er läsare är intresserad så är det bara att gå in HÄR och lägga ett bud :) Skulle vara roligt om jag fick den såld för jag använder den aldrig eftersom jag inte är nöjd och vill hellre ha en ny! Men den är super snygg, den passar bara inte mig :)

Använd ett fårtal gånger, och just nu ligger den på 150 kr. Billigt för en skinnjacka!

Kanelklipp




Förut när jag var och handlade så fick vi 2 kuponger av morfar där man fick sånna här bullar gratis. Så jag tänkte fråga er, tycker ni dom är goda? Själv tycker jag dom är skit äckliga!

Om man är på någon utflykt med klassen ( så som man alltid var förut ) så hade kompisarna med sig sånna här bullar medan man själv tänkte, "äsch, jag sitter här och smaskar i mig min riskaka istället för de där äckliga bullarna, smask smask" Haha :)

Vad tycker ni? Goda eller inte?

Strumpa till mobil, check

Mamma fick sy en strumpa till mig, så nu kan jag ha med mig mobilen till skolan imorgon, härligt! :D♥
Tack Mamma :)



Inte så snygg men varför inte vara enkel? :P

Dagens outfit



Nu ska jag försöka sy min strumpa, hörs senare! :)

Kääääär ♥



Blev helt kär när jag såg denna på Isabelles blogg. Jag skickade en kommentar och frågade vart den kom ifrån och fick ett svar från Anna att den var från novaqueen.se, gick in och kikade och mycket riktigt var den där ifrån! Tackar för att du svarade på frågan och ska allt fråga mamma ifall jag kan klicka hem den :)

299 :- , 429 :-

Strumpa

Godmorgon!  Precis nyvaken här. Idag är det Söndag och ska fortsätta vila ut idag. Det som står på schemat är att göra en strumpa till mobilen, det är ett måste eftersom jag ska ha mobilen med mig till skolan imorgon. Men ja, vi få väl se hur den blir ;) Haha. Sy är ju inte min starka sida precis :p

Myskväll

Har inte bloggar på hela dagen. Ber om ursäkt för det men det har faktiskt varit riktigt skönt att vara ifrån bloggen lite :) Just nu ska jag och familjen mysa till lite "små-mat" framför teven :) Så vi hörs mer imorgon!



Du gör mig alltid glad när jag är ledsen

Alva sötnos,

Godmorgon!  Gårkvällen var jätte mysig. Just nu sitter jag och kollar på Camp Rock 2, haha verkar faktiskt rätt bra ;) Men jag kan inte blogga så mycket mer för Alva skriker på mig. Vi hörs när vi hörs!


Haha jag älskar dig sötnos ♥

Jag älskar min mobil ♥

Hej!  Nu är mobilen "färdig". Nu är den min! Det ända som saknas är en strumpa till den, ni vet en sån här, fast jag kan inte köpa en för det företaget som gjorde sånna har gått i konkurs -.- Segt! Men det är väl bara att sätta sig och sy? :D Haha. Alva och mormor är här så ska umgås med dom hela kvällen tillsammans med mamma, pappa och Vilma. Kommer bli super mysigt tror jag allt! ♥


Alla bilder är tagna med mobil-kameran :thumbup:

Detta är nu..

...MIN! ♥♥♥

Dålig uppdatering

Godmorgon! Lekte med mobilen både igår och nu på morgonen, självklart ska jag behålla den älsklingen! Jag tar däremot inte med mig mobilen till skolan, så ni som försöker nå mig behöver inte fundera på varför jag inte svarar för har ingen mobil med mig. Efter skolan kommer förmodligen Alva och mormor vara här, inte säkert än. Så vet inte när jag bloggar efter skolan heller. Ska fixa det "sista" på mobilen, leta upp olika saker och lägga över 3 ½ A4-papper av kontaker också :) Roligt!

Vi hörs när vi hörs, ni får ha en toppen dag i alla fall!

Jag är super glad

Om 30 långa minuter kommer mamma hem med en mobil till mig, fatta jag längtar eller! ÄNTLIGEN :D Vilken mobil får ni se när jag är säker på att jag ska behålla den..

Bloggar inte mer ikväll, ska leka med mobilen, träna innebandy, kolla idol och plugga :) Vi hörs någon gång imorgon! Godnatt

Vinnaren

Här är vinnaren i "outfit-tävlingen" :D



Tack till alla som röstade!

Dagens outfit

Hemma nu. Hann inte blogga idag på morgonen heller, det blir för stressigt helt enkelt, särskilt när jag behöver den sömnen jag behöver :) I alla fall så har dagen varit hyffsad: Ta emot röster-Matsalen-Elevrådsmöte-Lunch-Idrott-Svenska. På morgonen skulle jag, Lollo och Petter ta emot röster och pricka av våran klass när dom röstade ( ni vet riksdagsvalet ). Petter och jag skulle egentligen stå i matsalen idag och det fick jag göra lite grann i alla fall, men eftersom jag skulle på elevrådsmöte så blev det sönderhackat, men det gjorde inte mig något :D Har haft en grym mensvärk idag också, hemskt har det varit! Fast det gick över lite när jag fick pronaxen av Amy :) Tackar för det!

Idol

DAGS FÖR

Någon mer än jag som ser att dom snurrar?

Onödigt inlägg

Jag orkar verkligen med något plugg. Känns som om det är för mycket! Hur ska jag palla med alla prov sen, haha. Jaja, det fixar sig! I alla fall så väntar jag på att idol ska börja så att det finns något att kolla på och sysselsätta mig med, fast egentligen börjar det om 1 ½ timme och en kvart -.- Jaja, ska kika runt på datorn, kanske läsa en stund och sen typ...se om någon vill vara social På msn :) 

Dagens outfit

Hej allihopa!  Var sen idag på morgonen så hann inte blogga. Skoldagen har sett ut såhär: Fysik-ValSvenska-SO-Matte-Lunch-Spanska i 15 min-Skoljoggen. Yes, spanska i 15 minuter och sen var det skoljoggen som gällde. Jag och Mikis gick för det mesta, gick, joggade, gick, joggade osv...haha ;) I alla fall så blev tiden 38,09. Bättre än förra året och det är bra :thumbup:



Maia kom precis ut ur duschen så nu ska jag sociala mig med henne, vi hörs senare ikväll när hon åkt hem :)

Trött blötdjur

Hemma nu. Och gud vad trött jag är! Först skola till 15.00, sen konfa till 17.30. Är helt död! Orkar inte med något plugg nu och framför allt inte träning ikväll. Känns som jag har 39 graders feber :O Är varm och helt borta i huvudet, ja ni vet så som man känner sig när man har feber. Har ont i halsen, förkyld och ja...mår inte bra!

Skolan såg ut såhär: Idrott-Håltimma-Engelska-Lunch-NO-SO. Håltimman var behövlig idag! Riktigt skönt var det :) Engelska var det diagnos som gällde, gick sådär. NO var det en riktigt dålig redovisning som gällde. Ja..


Att vara dygnsur på hela håltimman är kanske en anledning till varför jag mår som jag mår nu?

Dagens outfit

Godmorgon!  Fyfan min mage :(
Dålig bloggning idag då...men vi hörs i alla fall efter konfan :) Runt 18.00.



Svara gärna på DETTA inlägget!
Glöm inte rösta på den snyggaste outfiten HÄR!

Fullspäckat

Nu ska jag lägga mig och försöka orka läsa igenom hela engelska texten, plus översätta, usch vad jobbigt!
Resten av veckan kommer se ut såhär på ett ungefär:


Imorgon ( Tisdag ): Skola 08.00-15.00 , konfirmation 15.00-18.00 , plugg , träning 20.30-22.00
Onsdag: Skola 08.00-15.00 , plugg och förhoppningsvis ta det lugnt!
Torsdag: Skola 08.00-14.15 , plugg , träning 19.30-21.00
Fredag: Skola 08.00-14.20 , ta det lugnt!


Imorgon blir det knappt någon bloggning alls, bara massa småinlägg skulle jag tro :)

iphone 4

Förlåt att jag varit lite off idag. Men har varit i skolan och sen med älsklingen. Har helt enkelt inte haft tid. Uppdateringen kommer inte bli bättre ikväll heller, ska ut och springa med pappa och sen har jag en engelska läxa till imorgon och spanska glosor att kolla på som är till Torsdag. Hann inte blogga idag på morgonen heller.

Men medan jag är lite off ifrån bloggen så tänkte jag fråga er en lite sak. Det är säkert många där ute som har skaffa sig en iphone 4 så jag tänkte fråga er som har en sån, är den bra? Jag ville ju ha en Aino men den finns inte kvar i butiken, inte någonstans, så nu funderar jag på denna? Har inte testat den i affären än och ska självklart göra det...men tänkte se vad ni tycker som har en? :)

Buggtime, haha

Nu kom älsklingen. Vet inte om jag bloggar när jag kommer hem, vi få se ♥

Idol all day long

Idag har jag skrivit på bloggen att jag skulle vara ute i trädgården och klippa gräset, jag har inte gjort något av det. Istället har jag suttit i soffan och framför datorn precis hela dagen. Jag har varit sjukt onyttig så nu känns det som om det står träning på schemat! Haha. Jag har kollat på idol hela dagen i soffan, alla repris från veckan har gått efter varandra..så ja, hoppas att buggen ikväll blir lite mer fart på än vad det va förra gången ;)


Helt sjukt otroligt!

Gina Tricot

Min dagisfröken jag hade när jag gick på dagis var nyss här. Gud vad roligt att se henne igen! Hon var verkligen världens bästa fröken man kunde ha :) Gud vad jag älskade henne! Haha. I alla fall så ska jag snart gå ut och klippa gräsmattan. Bloggar sen när jag är färdig, kyss!

Inget jag skulle tacka nej till

Äsch, vi kör redan nu...

Dock vet jag inte när jag avslutar den. Det blir någon gång när jag tycker att det är tillräckligt många som röstat!
RÖSTA PÅ NU!

Trädgården

Mamma sa nyss att jag skulle ta på mig myskläder för vi skulle vara i trädgården idag. Hade redan tagit på mig myskläderna eftersom jag inte ska göra något speciellt idag. Men ja, vara i trädgården verkar det ju som om vi ska vara. Inte det roligaste, får väl se vad man ska göra och hur länge det tar -.- Lite senare tänkte jag bjuda på mina outfits för 2 veckor. Mer information kommer i det inlägget men det blir spännande så håll utkik!

07.17

Godmorgon!? Vad i hela friden gör jag uppe nu? Antagligen vaknade jag redan nu för att jag glömde rulla ner rullgardinen igår, så det är ljus i rummet nu på morgonen. Men ändå! 07.17 stod klockan på, herregud! I alla fall så kommer inte det inte hända någonting idag, få väl se vad jag hittar på :)

Hårmasage

Nu ska jag ta på mig pyjamasen, borsta tänderna, ta bort sminket och lägga mig i mammas knä. Hon ska ge mig hårmasage och lite annat. Det är faktiskt tillåtet att vara 14 och ändå ligga i mamsens knä, haha ;)


Något att införskaffa sig kanske? :D Pojkvännen tigger ju om hårmasage ibland också så, haha!

Svar på kommentar



Svar: Tack Mona! Han är värd det, saknaden är så enorm! Massor med hjärtan-kramar till dig :)♥

Höst skor



Riktigt nöjd! :D ♥

Hemma igen

Hej!  Då var man hemma igen. Dagen har varit bra :) Vi åkte in och kollade skor och mobil. Sen in till stan och kollade mobil och sedan vidare till mormor, Alva och moster. Sen skulle moster jobba så vi följde med och kollade lite, hon har ju börjat på ett nytt jobb, och sen tillbaka till mormor. Åt köttbullar, potatis och brunsås, gott! Sen åkte vi hem! Nu sitter jag här, kissnödig och lyssnar på musik :thumbup:




Mina skor jag köpte visar jag i nästa inlägg... men först måste jag på toa!

Dagens outfit



Jag bloggar mer när jag kommer hem ( ingen aning om tid än ) :)

Underbaring



Ni kanske kan gissa vart jag ska idag när ni ser bilden? :D
Jo rätt! Jag ska till min söta underbara kusin och busa lite. Haha, sen ska jag kolla på ny mobil också!
Därför blir det dålig bloggning idag, tyvärr. Men om jag hinner slänger jag in ett inlägg på dagens outfit innan vi åker :)

Fixade almenackan igår

ÄNTLIGEN HAR JAG FÅTT BILDERNA!



197 stycken :D! Känns underbart!

Nu blir det mys till Idol och kladdkaka, Godnatt!

Fan vad gott det hade varit!



potatis och köttfärsgratäng



thaimat


kinamat

Bilder från google

Dagens outfit

Damlaget eller 96laget, hm..det är frågan det...??

Hemma från träningen nu. Gick väl sisådär :) Idol börjar inte förrens om 2 timmar, så sitter just nu och sociala mig på msn med massa folk. Har inte mycket mer att säga :) Får väl se om det kommer in något roligt inlägg lite senare...

Dagens outfit

Som jag saknat er!

Om 20 minuter ska jag dra till träningen. Idag är det innebandyträning med 96laget. Gud vad roligt det ska bli att träna med dom igen asså! Ser verkligen fram emot det, och tack till Fillan som påminde mig! I alla fall så ska jag göra mig iordning för det nu. Hörs senare! Då får ni eventuellt se dagens outfit :P

Tips - smycken

Ett litet tips om man har många smycken är att göra såhär som min mamma och pappa har gjort. Min mosters första kommentar när hon såg det var "Men hallå, svenska hollywood fruar eller?" Haha. Och vem vill inte få en sån kommentar? Nä men det är faktiskt riktigt praktiskt också, det får plats med massa smycken och allt är inte i en ända röra. Ni vet när halsbanden knyter sig i varandra osv. Allt är bara trassel, då kan man fixa ett sånt här så ta det inte lika långt tid att leta upp det halsbandet man vill ha. Skulle det vara så att man har så mycket smycken att en sån här "låda" inte räcker så kan man ju ha flera stycken som man kan dra ut :thumbup: 



Detta inlägget var till Ida som hade problem med sina smycken. Dock var det ett bra tag sedan nu men bättre sent än aldrig ;) Ledsen att det dröjde så länge & hoppas du fick ett litet tips i alla fall!

Äckligt bröd

Hej på er!  Skolan var bra. Trött och seg och inte alls på humör i början, men det blev bättre under dagen. Lektionerna har sett ut såhär: Bild-Fysik-Hemkunskap-Lunch-ValMatte-SO. På hemkunskapen bakade vi bröd, och vårat ( Martin, Josse & jag ) blev verkligen misslyckat. När det hade varit inne i ugnen så var det fortfarande degit, usch inte alls gott!


För er som inte ser så är det en elefant :D

Sooooova

Godmorgon! Inte alls på humör idag heller, är bara trött och vill sova! Hatar att bli väckt när man ligger så skönt som jag gjorde idag när jag vaknade! I alla fall om 5-10 minuter kommer förmodligen Josse, så får vi väl se hur dagen blir! Kyss

Bättre bilder kommer senare & hej och hå vilken trött Moa på bild 

Idol audition

Hemma nu. Gick väl bra, typ. Haha vi snackade om hur det kommer att gå till, vad vi tänker på när vi hör ordet "konfirmation" osv. Dom tog även bilder på oss, och det var vi verkligen inte berädda på, så man var väl inte så jätte fin. Men kortet fick duga :thumbup: Nu ska jag kolla idol, så jag bloggar mer imorgon på morgonen!

Konfirmationsmöte

Om tjugo minuter ska jag dra mig till indianerna. Haha nä skojar bara. Men jag ska på konfirmationsmöte, yes, det är ju dags för det nu också ;) Är hemma runt 21.00 så får se om jag bloggar då eller om jag går och lägger mig! Säger godnatt ifall jag inte bloggar... ♥


Min kusins konfirmation

Fantasy tips!



Vi måste läsa fantasy i skolan nu och jag gillar inte twilight böcker och vill inte läsa Harry Potter, så nu vet ni det. Men ge mig gärna andra förslag på böcker ni läst! Skriv gärna vad dom handlar om också och varför dom är så bra :)

Torsdag 9 september

Hej allihopa!  Allt bra med er? Jag är faktiskt riktigt glad, vet inte varför men jag tror det beror på att solen har varit näst intill framme hela dagen :D Underbart! Skoldagen har sett ut såhär: Spanska-Matte-Engelska-Lunch-Idrott-Svenska. Idrotten var faktiskt rolig idag, men som sagt...solens förtjänst. Haha ;) På svenskan kollade vi på klart på filmen Avatar. Har sett den innan men det gjorde ingenting att jag såg den igen.



Nu ska jag gotta mig med den sista chokladen som finns kvar och börja på en ny bok. Sen är jag så godis-sugen att jag tror jag går till affären och köper lite lös-godis :thumbup: Muuuuums!

Dagens outfit

Godmorgon!  Ska snart packa idrottsväskan och fara till skolan. Vi hörs förmodligen när jag kommer hem igen! Då väntar ett inlägg där jag tipsar om en grej ifall man har många smycken, så kika in då om du är intresserad!

Home

Hemma från tjejerna nu. Vi kollade på någon film, vet inte vad den hette men det va bra i alla fall! Skolan har varit bra också. Inget nytt förutom att alla på högstadiet skulle gå till biografen vid 13.30 och lyssna på en man som berättade om hälsa typ. Faktiskt intressant och han gjorde det riktigt bra! Fångade öronen ;) Haha.


Killarna kör "salta fläsk" eller vad dom nu kallar det ;)

Hos babe

Är hos Mikis och ska snart kolla film med henne och Fillan. Mysigt! Jag bloggar när jag kommer hem igen. Tänkte bara medela er så ni vet vart jag är ;) Men jag leeever. Haha :D

Dagens outfit

Godmorgon!  Vet inte vad som hände när jag åt frukost idag men av någon anledning åt jag 3 mackor :O Jag brukar alltid äta bara 1 för jag kan inte äta mer. Men jaja, antar att det bara är bra. Fast blev förvånad. Mamma trodde det var för att jag behövde det efter träningen igår kväll. Men i alla fall, jag ska snart dra till skolan så vi hörs när jag kommer hem som vanligt :)

Långt/Kort hår?



Funderar på att spara ner till långt igen? Men nä, jag vet inte. Det är jobbigt att sköta och det blir lätt tråkigt, genom att det bara hänger, blir ingen volym. Och det är volymen jag är ute efter. Så tjaa, jag vet inte ;)

Tänkte fråga vad ni tycker? :rolleyes:

Vill sova

Hej allihopa!  Är fortfarande helt slut i huvudet och har varit det hela dagen. Därför har det inte varit super bra idag eftersom jag inte orkat med lektionerna. Men lite skratt har det varit ändå :) Träning ikväll och har inte en aning om hur jag ska orka med det. Men det är ju ett tag tills klockan är 20.30 -.- Oooorkar inte!


Från igår

Dagens outfit

Godmorgon! Jag hatar min mobil!

Idag är det Tisdag och jag är trött, vill sooova :( Vi börjar ju med idrott också, hur kul är det på en skala direkt på morgonen!? Inte så kul va. I alla fall så kommer Josse om några minuter, så vi hörs när jag kommer hem.


Jag vet, inte alls snyggt med mönster på mönster - men jag orkar inte bry mig idag!

Dagens outfit

Jag orkar inte blogga. Vi hörs imorgon på morgonen ( om datorn vill sammarbeta vill säga ). Bjuder på dagens outfit och säger Godnatt :)

Monday at school

Hej! Skolan var bra och nu har jag varit med älsklingen hela dagen efter skolan. Han är fortfarande här så hinner inte blogga för han ska snart upp och träna. Men jag bloggar senare ikväll för har inget plugg! Puss

Dags att dejta John Blund

Buggen gick bra :) Blir ju bara grundstegen nu i början och det kanske inte är sådär jätte roligt men ja. Ska jag vara ärlig så gillar jag den gamla buggen bättre än denna nya :) Man får inte röra på sig lika mycket nu. Haha. Nu däremot väntar sängen på mig! Vi hörs imorgon innan skolan ( om jag hinner ) Godnatt

Örarevet

Hemma från grillningen nu. Det var mysigt och roligt :) Dock följde inte pojkvännen med så det var ju lite synd. Men jaja, vi träffas om ca 30 minuter i alla fall. Vi ska nämligen iväg och dansa :) Får väl se hur det går...haha lite nervös faktiskt :rolleyes: Gäller att visa vad man går för nu och inte bara skratta, haha.

Grillning i skogen

Godmorgon!  Igår var vi inne hos grannarna och det var trevligt som vanligt :) Idag är det Söndag och jag ska fixa det sista av plugget som är till Måndag. Sen kommer pojkvännen och som det ser ut nu så kommer vi åka ut i skogen tillsammans med min familj, grannarna och Dannes familj. Kommer säkert bli jätte mysigt och roligt! Men jag kanske bloggar innan, det får vi se. Annars hörs vi när vi hörs! Puss :)


Min bästa vän ♥ haha

Titta vad jag hittade

Till stan, snart!

Ta bort sminket innan ni lägger er!

Godmorgon! Mådde inte så bra igår när jag skulle somna. Mina fötter och händer var som is, hade ont i hela kroppen, var sjukt trött och saknade pojkvännen. Idag när jag vaknade märkte jag att jag inte tvättat bort sminket på kvällen så just nu ser jag ut såhär:


Är mer i verkligheten, OBS att mina ögon precis har vaknat!


Just nu ser dagen ut såhär: PLUGG & SLAPP

Armband med namn


Bild från klackarna i taket

Tyckte detta armbandet var otroligt snyggt med namnen på! Det första som slog mig när jag såg det var att det skulle stå mitt och min "bästa" kompis namn eller min pojkväns. Tänk, man kan till och med ha det som förlovningsarmband för det skulle säkert vara snyggt på killar också. Så varför inte?
Tyckte det var sjukt snyggt i alla fall :)

Tack för myset

Hej! Kom precis hem från Mikis. Kändes som det tog 2 timmar att gå till henne idag, plus en tung väska på axlarna. Två cp-axlar när vi var framme kändes ju inte direkt bra ;) Haha. Direkt när vi kom hem valde vi film, öppnade jordnötsringarna och hällde upp juicen i glasen. Riktigt mysigt och filmen var bra. Dock inte den bästa, wallander är mycket bättre! När filmen var slut skulle vi resa oss och gå till rummet, lyckat då vi båda märkte att vi ätit alldeles för mycket :O Haha! Usch det var hemskt. Så det fick sluta med att mamma fick komma och hämta mig för jag orkade då inte gå någonstans. Blä...känner att jag måste träna nu! Haha.

Heeeeelg!

Hej allihopa!  Idag har dagen sett ut såhär: Bild-Fysik-Hemkunskap-Lunch-ValMatte-SO. Den har varit bra, fast har varit ganska trött idag, därför jag flippat ut hela dagen med mitt fina skratt :D Hahaha! Nu är i alla fall Mikis sötan här och vi ska snart dra till henne. Tänkte bara vara snäll och medela alla er att jag inte kommer blogga förrens jag kommer hem ikväll ( om jag hinner - jag måste plugga )


Maisan och jag från skolan - haha för minen

Fredags outfit

Godmorgon!  Herregud vad jag saknade pojkvännen igår kväll när jag låg i sängen och skulle sova. Helt sjukt! Idag är det Fredag och det känns skönt med helg efter det. Även om veckan har rullat på så ska det bli skönt att få sova ut tills man vaknar :) Hörs när jag kommer hem! ♥ 

Vackra mamma ♥



Sjukt bra låt! ♥


Love The Way You Lie (Tyler Ward Acoustic Cover)

Egoboost!

Lite nyfikna på vilken bok jag hämtade på biblioteket? Blondinbellas bok Egoboost! Tänkte att jag skulle läsa den nu bara för att se hur hon skriver. Har redan läst 45 sidor i den, faktiskt. Den verkar riktigt bra! Man känner igen sig i vissa tillfällen, så tycker alla tjejer ( framförallt ) ska läsa den :) Kanske nyttit för killar också? Ja jag vet inte ;)

Torsdag

Hej!  Skulle egentligen bloggat idag på morgonen men det funkade inte av någon konstig anledning. I alla fall så har dagen varit bra :) Sett ut såhär: Spanska-Matte-Elevrådsmöte-Lunch-Idrott-Svenska. Första elevrådsmötet idag och det gick bra. Nu däremot ska jag hämta mig bok på biblioteket som har kommit! Hörs sen ♥

 

Mys kväll

Mamma ska snart skjutsa ner mig och Vilma till John och Nils :) Kommer vara där hela kvällen för mamma och pappa skulle ut till Garpens fyr med pappas jobb. Så istället för att vara hemma själva och ha tråkigt så är vi med dom ;) Super! Men det betyder dock att det inte blir någon bloggning...men vi hörs imorgon på morgonen innan skolan!


( random bild )

Puss hej, leverpastej ( som jag nyss åt på mackan )

Glad som är lax

Hej på er!  Då var Onsdagen också avklarad, skönt att allting bara rullar på. Idag såg dagen ut såhär: Fysik-SvenskaVal-SO-Matte-Lunch-Spanska-Kören. På kören idag spelade vi istället för att sjunga, då jag provade på gitarr ( spelade keyboard hela förra året ) och visst gick det bra, haha. Det måste jag ju säga att det gick! Däremot är ju F lite sådär småknepigt att hinna med, men som man säger...övning ger färdighet! :D


...mikis är söt i alla fall :)

Dagens outfit

Godmorgon! Träningen igår gick hyffsat bra, gäller att komma in i det bara :) Snart kommer Josse och då är det dags för skola igen. Onsdag, betyder att vi går till 15.00 idag också. Vi hörs efter jag slutat!