Bus eller godis

Glad Halloween! Själv ska jag inte fira halloween direkt. Jag ska till en kompis i klassen och ha lite tjejkväll. Hon fyller år så ska fira henne. Tar med mig kameran så bilder kommer komma upp senare ikväll eller imorgon. Nu måste jag kila till bussen!

Orange & glitter



Såhär blev resultatet hos mormor. Oranga tippar med glitter. Precis som jag ville ha det. Tack igen mormor, är nöjd som vanligt! ♥

Plask plask



Hej. Jag kom precis hem från att ha varit i simhallen med kusinerna, pojkvännen och hans bror. Barnen fick plaska av sig lite och det fick vi "stora" också göra ;) haha. Nu ska jag sätta på mig en munktröja och sätta mig och svara på lite kommentarer!

Kan man låta bli att själv le?

Rosa & goda

Igår var det ju marknad och vad är ett måste då? JO, MUNKAR! Åh så gott det är. Jag åt munkar med choklad, med smarties och sockrade. Idag efter frukosten åt jag de här ↓ åååh, så gott det är! Haha :D ska gå ner & ta en till :thumbup:

Slutar tidigare för att ...



Godmorgon, sitter i skolan nu. Börjar snart. Ska bara ha en lektion idag. Tog ledigt från matten idag för det är marknad hemma. Så slutar 10.05 idag sen ska jag in till stan och köpa min julklapp som moster ska ge mig. Haha. Sen ska jag ta bussen hem & äta munkar!

PS. Frida har fixat photoshop på min skoldator så nu kan jag göra lite roligare inlägg! Tack :D

Tårtkalas



Avslutade träningen med lite belöning av dessa super bra matcher vi spelat än så länge. 12-0 har vi vunnit med sammanlagt :thumbup: som belöning fick vi prinsesstårta. Äter tyvärr inte tårta men det bjöds på mycket skratt ändå ;) plus ett pet i ögat & grädde på näsan!

Mysiga & söta

Nej. Jag kom inte hem från skolan nu. Jag har suttit och tittat runt på nätet och försökt hitta hur man gör runda hörn på bilder i photoshop element 8, men jag hittar det inte. Inget funkar :thumbdown: Är det någon som vet hur man gör? Släng isåfall in en kommentar!

Förkyld + hungrig

Förlåt att jag inte bloggade någonting igår. För det första så hade jag en riktig ful-dag, så jag fastnade inte alls på bild. När jag kom hem så var jag så trött och ville inget annat än att mysa med Stefan så det var precis det jag gjorde & sen på kvällen tränade jag.

Nu sitter jag på matten. Näsan rinner och jag vill bara hem och lägga mig. Hungrig är jag också. Efter detta är det idrott och idag ska Hanna vara med, whiee. Efter det är det äntligen lunch och sen fler lektioner. Slutar 16.40 idag och när jag kommer hem väntas plugg ...

Vilken lycka

När Fillan smäller in första målet. När slutsignalen går. Vilken lycka. Mot Färjestaden. Vi har hållt nollan till Färjestaden i 45 minuter. Så jävla bra. Så jävla stolt. Det var så att man grät av att se allas lycka. Bättre lag får man leta efter ♥ inget slår Flyers 96/97! ♥

Första gången!



Igår var det första gången jag bakade bullar helt själv. Självklart tillsammans med Stefan och Vilma, men moster var inte med denna gången. Haha. Duktigt! Dom blev goda också! Vi gjorde fyra plåtar. Två med kanel och vaniljsocker, en med bara kanel och en med kademumma. Mums! Tror inte detta var sista gången vi bakade bullar ;) haha. Stefan & Vilma är galna i att baka! ♥

Roligare än vit & lika stilig

RESA är nödvändigt

Har precis fått våra tröjor som tillhör vårt program, Hotell och turism. Har fått våra skjortor också men tar inte på oss den nu. Visar när jag kommer hem sen! Den är riktigt snygg kan jag lova ;) stiliga kommer vi bli på vår APL!

Varför köpa? Du kan göra det själv!



Kommer ni ihåg mitt vita iphonskal? Som jag sedan målade fina mönster på? Det har jag yttligare en gång gjort om!
 
Jag skulle ta bort färgen som jag hade målat skalet med innan. Så jag tog nagelborttagningsmedel ( långt ord ). Dock gick det inte så bra för medlet var alldeles för starkt så skalet smälte nästan och det blev gula fläckar. Alltså inget vitt och fräscht skal. Istället tog jag pappas aluminium tejp och tejpade över hela skalet med och tadaaa, visst blev det fint? :D

Green sweater



Godmorgon, sitter och ska ha Hotell-och Logi snart. Läraren kom precis så ska väl börja när som helst. Annars idag så somnade jag om idag på morgonen efter larmet ringt. Pappa kom upp och frågade om jag hade sovmorgon. Haha. Men det hade jag inte. Drömde bara sött om mitt hjärta, så ville inte vakna ♥ hade spanska förra lektionen men fick inte reda på hur provet gick, blöö. Börjar nu, vi hörs senare!

Super lång lunch



Idag har vi haft "lunch" mellan 12.15 - 14.40. Jätte lång rast/håltimma. Men nu är den snart slut och det är dags för klasstid om 20 minuter. Har sjukt ont i magen. Den krampar, svider och är super spänd. Inte alls skönt. Längtar hem till sängen och vetekudden. Hem till Stefan också. Synd bara att jag kanske inte får träffa honom idag eftersom jag måste plugga till provet som vi har på torsdag :(

Pluggar på håltimma

detta inlägget skulle komma upp för två timmar sedan



Godmorgon, kom till skolan för ca en timme sedan och fick veta att engelskan var inställd. Åh så drygt. Kunde varit hemma och sovit en stund till. Med tanke på hur trött jag är också. Men istället sitter vi nu duktiga i bibblan och gör uppgifterna som läraren skickat till oss och sagt att vi ska göra under lektionen. Nu ska vi fortsätta lite här innan matten börjar! 

Myskläder

Idag är det studiedag och jag har gått runt i dessa kläder hela dagen. Jag har varit med min älskling, sjungt lite och gjort allting utom att plugga. Haha. Har innebandyträning om fyra timmar så jag hinner plugga. Har bara ingen ork till det. Blööö. 

Vinst med 8-0



Vi är grymma tjejer! Snön som hann komma under tiden vi var borta var dock inte lika grym. Huhuh. Ska gå och äta min lillasysters hemmagjorda frallor nu och sen hem till min ängel och äta pannkakor och ärtsoppa. Sen blir det mys hela kvällen & natten för imorgon har jag studiedag! Härligt. Dock ska den också tillägnas till just studierna. Vi är ju lediga för en studiedag ;)

Dags för match

GE MIG RÖSTEN!

 


Fyfan så grym röst hon har. Gullig & söt. Stark och fin! Jag.Vill.Också.Kunna.Sjunga.Så.

Sååå nöjd!

Suit up

Godmorgon, idag är det suit up i skolan. Det betyder att alla ska, om dom vill, klä upp sig lite extra idag. Jag och några av tjejerna i klassen har kavaj och klackar. Köpte ett par klackar igår, mina första klackar någonsin! Så har premiär på dom idag! Måste säga att det är ovanligt att gå i, men det går ändå hyffsat bra. Peppa! Får se om jag lägger in bilder på dom när jag kommer hem idag :thumbup:

Startar dagen med orientering



Sitter just nu hemma hos Emelie. Vi fixar iordning oss lite efter en jobbig runda av orientering. Ska snart ta bussen tillbaka till skolan för att äta lunch. Åh så gott det ska bli med mat! Efter lunch har vi svenska och service och bemötande och sen slutar vi för dagen kl. 15.30.

Skolfoto HT12


Haha ja, vad ska man säga? Att jag ser super glad ut på det enskilda? Jag kan säga att det var precis det jag var! Med tjejerna som står bakom och säger massa roliga saker och en rolig fotograf, så är det svårt att låta bli ;)

Roligare inlägg kommer ..

Hej! Jag vet att bloggen inte är rolig nu. Inga roliga inlägg. Men igår hade jag varken tid eller ork. Jag var tvungen att plugga till spanska provet som jag skrev idag på morgonen. Men det gick bra och ikväll ska jag göra ett "fint" inlägg. Ska bland annat visa årets skolfoto!

Hahaha, charmiga ;)

Fina brudar

Sitter just nu i ett av alla klassrum som finns här på skolan. Ska ha klasstid nu och efter det service och bemötande. Slutar sen 16.40. Lång dag, men vad gör det när man ha såhär goa vänner runt omkring sig! :D dagarna är fan aldrig tråkiga, haha ;)

@ spanska lektion

Är inte alls peppade på 1,5 timmes spanska nu. Drack en kaffe latte innan för att orka något. Fattar inte? Spanska var mitt favoritämne i grundskolan och nu är det super tråkigt. Man vill inte ens gå hit? Jaja, nu börjar vi. Hörs eventuellt när jag kommer hem. Måste plugga till spanska provet på onsdag, så vi får väl se hur mycket tid jag har över till annat. Skulle pluggat i helgen, men det blev inte riktigt så. 

Vinst med 3-0

bilder från matchen igår

outfit 081012



Blev väckt av min älskling idag. Han kröp ner under täcket innan kan skulle jobba, så mysigt! Det gjorde hela min dag! Nu ska jag dra mig mot bussen, som ska ta mig till skolan. Ska bara ta några pussar av mitt hjärta innan jag åker ♥

Love 1 år

Hej, kom precis hem från Loves kalas. Han fyllde ett år i onsdags så vi firade honom idag. Av oss fick han bilen, som ni ser på sista bilden. Hehe. Annars idag, så har jag spelat match och vi vann med 3-0, härligt tjejer! Det kändes som en bra start på serien! 

Tips - app till iphone & android



PS. Du måste instrallera dropbox på datorn också! Om det är några frågor på hur man te.x gör, så är det bara att kommentera så svarar jag direkt till dig, eller i ett inlägg.

Shopping från igår



Detta fick jag med mig hem igår. Som jag skrev igår så behövde jag en ny plånbok eftersom jag behövde fler kortfack och sen en tejp till min innebandyklubba. Tejpen ( där man håller klubban ) har lossnat och jag blir alldels blå om händerna när jag spelar, så en ny tejp var på tiden. Haha. Det blev nödvändiga grejer denna gången!

Emelie



Kika även in på hennes fina blogg HÄR, där hon bloggar om sitt liv där vänner och skola ingår. Hon visar också upp allt nytt hon införskaffar i sin garderob och outfits. Lämna en kommentar så blir hon glad!

outfit 051012

Snickerskaka



Hej! Jag och Emelie sitter i skolan och mumsar på kakor som bageriet har bakat, mums. Dom är farligt goda här, haha. Vår matte var inställd idag, så vi har redan slutat men jag får sitta och vänta på mamma eftersom hon kommer in till stan vid 13.30, då jag egentligen skulle slutat. Ska shoppa lite saker som jag behöver. Tejp till innenandyklubban och en ny plånbok. Alla kort får inte plats i den jag har nu :thumbdown: så det behöver jag införskaffa! Nu ska jag vara lite social mot Emelie här, vi hörs senare!

Chokladboll & bus




Haha, asså fan vad roligt vi har i skolan. Det händer nya saker varje dag och vi skrattar alltid åt något. Idag tog vi bort Emelies bakgrundsbild på hennes mobil ( Ulrik Munther ) och satte dit bilden på oss som ni ser här ovanför, haha. Och Hanna köper minst en chokladboll/dag. Bara så ni vet. Haha. Vilken tur jag har som fick er i min klass, tjejer ♥

Hotellfrukost




Godmorgon, jag sitter och äter hotellfrukost med Emelie och Hanna. Lite vardagslyx innan vi ska gå och intervjua ett hotell. Det smakar bra och nu kommer man vara mätt i magen fram till lunch. Slipper en kurrande mage på lektionerna i alla fall ;) i vanliga fall blir det så ...

outfits 011012 - 031012



Hej, jag vet att jag inte bloggade någonting igår. Jag slutade skolan 16.40 och kom hem 18.00. Då åkte jag direkt hem till Stefan och när jag kom hem var jag så trött att jag inte orkade sätta på datorn. Därav den dåliga bloggningen. Idag när jag kom hem så var kusinerna här och bakade bullar. Så hela köket luktar bullar nu, gott! Mosters bullar är dom bästa!

Det blev dålig bloggning idag också men jag vill ha kvalité på mina inlägg. Inte bara cambilder när jag sitter i skolan hela tiden och eftersom min skoldator inte har ett photoshop så kan jag inte göra fina inlägg i skolan utan måste vänta tills jag kommer hem :thumbdown:

Slutar om 15 min ..



Har spanska just nu. Fast vi har ingen lektion kan man inte säga. Alla sitter vid sina datorer och gör allt dom inte ska typ, haha. Vi har haft glosförhör hela lektionen, läraren tar fram en och en och förhör. Det gick bra för min del! Slutar om en kvar, men hade gärna suttit kvar längre. Det är ganska drygt att vänta på bussen i 40 minuter ute i kylan :( men men ... skulle bara uppdatera lite ;)