Ny design!




Nu är den nya designen uppe! Har hållt på med den ganska länge men det var idag den blev färdig. Jag och pojkvännen åkte iväg och fotade lite höstbilder idag på förmiddagen, som jag kunde använda till header. Är super nöjd! Känns bra med en förändring då jag bytt hårfärg och sen att det är höst ute! Vad tycker ni? Jag tackar min söta älskling för att han ställde upp & tog bilderna! ♥

mellanmål




Hej! Lördag idag och sov himla gott inatt pga att min älskling låg bredvid mig. Drömde dock en mardröm som inte var lika rolig. Just nu sitter jag och mumsar i mig lite START. Detta får bli min lunch. Eller blev min lunch. Haha, har redan ätit upp det. Har räknat lite matte idag också eftersom vi har matte prov på tisdag nästa vecka. Första provet. Hoppas det går bra! Nu ska jag läsa lite bloggar innan älsklingen kommer! ♥

outfit 280912


Lockigt hår idag!

Godmorgon, idag var det dags för skola igen. Börjar äntligen bli frisk! Idag är det en riktigt kort dag eftersom första lektionen var inställd. Börjar därför med idrott, men ska inte vara med eftersom jag har varit sjuk, sen lunch & sist en timme matte. Haha. Är i skolan i tre timmar men har bara en timmes lektion. Ingen klagar! När jag sen kommer hem ska jag hem till min älskling och njuta av helgen!

ring



När jag hade gjort Annies design till hennes pysselblogg så ville hon betala mig men jag sa nej. När jag sedan kom till skolan, dagen efter, så hade hon gjort denna ringen till mig som tack! Så snällt & vad glad jag blev! Alltid roligt att få något efter man gjort ett jobb! Tack Annie!

porslinsmugg med gummilock

outfit 240912

sjukling



Jahopp. Idag var det min tur att stanna hemma från skolan. Usch. Hatar att vara sjuk & framför allt förkyld. Näsan rinner och halsen gör ont, blä. Igår när jag kom hem från Stefan så hade mamma och pappa köpt en ny TV ( det var på tiden! ) så idag får jag roa mig framför den hela dagen/kvällen! Har ju även min mac dator som jag kan läsa lite bloggar från osv. Hoppas ni mår bättre & hittar på något skoj!

@ skolan



Slutar om tio minuter. Har bara spanska kvar sen. Skönt! Är verkligen skit trött idag. Tur man har sina kompisar som får en att skratta ändå ;)

tyskt godis



Sitter här och mumsar på Milch Jumbo. När mamma och pappa var i Tyskland så köpte dom hem massa godis och drickor som jag och Vilma alltid fick utav morfar, när vi var små. Så detta var favoritgodiset då! Smakade lika bra nu ;) nu ska jag sätta mig och plugga in lite spanska glosor.

lejonkungen



Hej! Ja, som ni ser här ovanför så har min morgon/förmiddag bestått utav bus och filmen lejonkungen. Hehe. Nu ska jag sätta mig framför matte böckerna och plugga lite, innan jag, familjen och kusinerna myser med ostbricka framför TV. Hoppas ni har en bra helg!

kusinerna är här ...

= fullt ös, medvetslös! Stefan kommer hit senare också. Det blir en riktig mys fredag!

 

svenska och engelska



Hej! Helt onödig skoldag idag. Åkte till skolan och hade spanska. Hade sedan 3 timmars håltimma, sen matte och sen fick jag sluta eftersom jag redovisade min bok i måndags, så kunde jag göra "dagens lektion" hemma. Så jag slutade där & åkte hem med Stefan! Bra timing att dom var i stan och precis skulle åka hem när jag slutade ;) men nu ska jag se till att sätta igång, så jag får allting gjort tills träningen börjar.

The Dictator

Detta verkar vara en super rolig film! Haha, måste se den någon gång! Vad tycker ni? 


Här kan filmen köpas: The Dictator

black and white

Så mycket bättre än skolmat!

så mycket skratt



Ja. Skoljoggen idag var rena döden. Och med två kacklande hönor på varsin sida, blev det ju inte bättre ;) haha skojar bara, Emelie & Michelle. I alla fall så har det varit en dag med mycket skratt ( inget ovanligt ) och det var rätt skönt att sluta 14.30 istället för 16.40!

skoljogg

Godmorgon! Idag är det tisdag, den längsta dagen. Men idag har vi skoljoggen vid 12.30 så vi får gå när vi blir klara sen. Hehe. Kanske hör av mig under dagen, annars får ni ha en bra dag så hörs vi antingen när jag kommer hem eller imorgon!


två snabba

konferens lektion ..

.. men vi är FÄRDIGA! :D


Jag & Emelie

mysig helg

 
Hemma från min älskling. Denna helgen har varit lugn, mysig och behövlig! Åkte till mormor i fredags och pluggade där samtidigt som jag busade med både lillasyster och mormor. Träffades kusinerna en stund igår också, innan jag åkte hem till min älskling där det bjöds på god förrätt och huvudrätt ( jag blir bra bortskämd där, heheh ). Idag har vi bara tagit det lugnt. Kollat på två filmer och bara myst i sängen. Nu är jag hemma och mina föräldarar och lillasyster borde vara hemma vilken sekund som helst. Ska plugga på spanska glosorna en sista gång innan jag slänger undan allt plugg och sätter mig och läser bloggar. Imorgon är det skola igen och då väntas det en redovisning! Godnatt!

på bussen

 
Äntligen påväg hem till min älskling. Saknar han så! Ser fram emot att bara ligga och mysa! Men nu får jag sysselsätta mig vid datorn tills jag kommer hem, tur att bussen har gratis Internet ;)

godmorgon lördag

goodnight

Lite kul med datorn

Sitter hemma hos mormor i soffan framför TV. Har ätit, läst bloggar och bara tagit det lugnt. Har även fått lite plugg gjort. Redovisningen tills på måndag är klar och glosorna kan jag, perfekt! Nu kan jag åka hem till min älskling imorgon utan ångest att jag inte pluggat. Hehe. Nu ska jag snart gå och lägga mig. Ska sätta datorn på laddning, mobilen på laddning och ta på mig pyjamasen. Sen kryper jag ner under täcket. Hörs imorgon!

hotell och logi, lektion

Godmorgon, sitter i skolan nu. Har hotell och logi. Går till 13.30 idag och direkt när jag kommer hem, så åker jag och lillasyster till mormor. Ska vara där till imorgon, sen åker jag hem till min älskling. Ska passa på att plugga lite hos mormor också. Jag uppdaterar senare!

@ på bussen

 
Godmorgon! Sitter just nu på bussen på väg in till skolan. Torsdag idag, slutar 15.30 och börjar dagen med lite mer än två timmars konferens. Haha, det är tur att lektionerna är roliga nu! Nu ska jag försöka vila lite innan jag är framme. Hoppas ni får en bra dag!

äntligen! glad tjej!

Hemma. Och somnar snart på tangetbordet. Har varit i stan idag i sammalagt 12,5 timme. Länge! Efter skolan mötte jag upp pappa och vi åkte och köpte ett stativ till mig, glad tjej! Äntligen! Sen åkte vi till IKEA och åt god mat ( köttbullar, potatis och brunsås ). Innan vi åkte hem fick vi leta efter pappas mobil också som vi ( läs: jag ) glömde på Media Markt. Heheh. Men vi kom hem och nu måste jag lägga mig innan jag somnar. Ska traggla engelska glosorna en sista gång och sen kryper jag ner under täcket. Här kan ni se mitt fina stativ! ↓

Dålig kvalité och sista bilden försvann? Fattar inte .. går och lägger mig. Hahah

hanna ville att jag skulle blogga ...

... så då får hon vara med på bloggen! :D

 
Vår klasstid slutade precis, så ska när som helst ha Service och bemötande. Sista lektionen. Härligt! Lång dag idag, trodde jag skulle dö i morse av trötthet, men dagen har gått bra. Den har rullat på! Kanske kroppen börjar vänja sig över dessa tider ;) heheh. Nu ska jag tjabba lite med Hanna igen, bloggar när jag kommer hem! Ska dock kanske stanna kvar i stan en stund med pappa efter skolan, men vi får se hur det blir. Sen ska jag öva engelska glosor när jag kommer hem, men vi hörs när vi hörs helt enkelt ;) hoppas ni har det bra i skolan ... eller hemma i soffan!

jeans skjorta

Godmorgon måndag morgon! Ska om tjugo minuter gå till bussen. Idag har jag på mig min nya jeans skjorta. Ska se om jag kanske för en gångs skull kan fixa helkroppsbilder när jag kommer hem från skolan? Förresten, så måste jag köpa ett stativ snart! Det blir aldrig av, men jag måste verkligen. Haha. Saknar det nästan varje dag nu ;) jaja. Hoppas ni får en bra måndag!

Tanja & Ruffs


Bild 1: Tanja, Bild 2: Ruffs

Hej! Hade en jätte mysig dag igår. Fick en fin blomma när jag kom och lite senare åkte vi och bubblade. När vi kom hem så vilade vi en stund innan vi började med maten. Till förrätt blev det toast skagen och till varmrätt blev det sushi. Mmm! Efterrätten tog vi idag efter frukosten, det blev sorbetglass med smak mango och hallon. Till det blev det vaniljvisp, varma bär och digestivekex. Gott! En underbar kväll var det ♥

1 år - mitt hjärta slår av kärlek

firar ett år

Godmorgon! Eller jaa, jag har ju varit vaken ett tag. Idag är det lördag och imorgon har jag och Stefan ett år tillsammans. Men eftersom det är på en söndag, så tänkte vi att vi fira dagen idag istället. Så idag är det 3rätters middag, bubbelpool och film-mys som gäller! Kommer säkert bli helt underbart som vanligt! Det känns helt underbart att ha varit tillsammans i ett år redan. Jag älskar dig världens finaste! ♥



lawless

Lawless har premiär den 14 september. Jag tycker den verkar vara bra. Den verkar vara värd att se i alla fall en gång, vad tycker ni?

 

Se trailen här; Lawless!

dör av trötthet ...

... men nu är det dags för kalas! Ska fira mamma lite i efterskott :)

nytt i rummet



När jag kom hem så möttes jag utav detta. Åh så fint det blev! Tack mamma :D

inga slitna toppar längre

 
Sådär. Då var de slitna topparna av! Känns underbart varje gång man varit hos frisören och gått igenom hela håret med saxen. Fräscht! Pappa har precis beställt pizza, så ska gå och hämta den snart och sen åker jag hem till Stefan och myser lite! Saknar han så :)♥

klassens dag / inspark

 
Super rolig dag! Dock har både jag och dom andra i klassen kommit på att mjöl och vatten tillsammans blir himla kladdigt! Hahah. 

hotellfrukost + klassens dag

Godmorgon! Idag är det torsdag, två dagar kvar till helg, kämpa! Men idag har vi som sagt klassens dag med 2orna från HT ( hotell - turism ). Vi får väl se vad dom hittar på för något roligt. Men först, nu på morgonen, så ska jag och klassen äta hotellfrukost, mmmmums vad gott! Inte varje dag man får det i skolan ;) så ska njuta ordentligt med det, för på fredag är det fil och flingor som gäller igen, haha ;)

yummi, klubba ♥

 
Hej! Sitter här i köket med mamma, pappa, Erik och Britta ( min pappas farbror och hans fru ). Dom sitter och beundrar datorns och mobilernas funktioner! "...och här kan du gå in på Internet .. och titta här, här kan du ta kort på dig själv framifrån ..." haha. Om 50 minuter ska jag träna innebandy, roligt! Dock är jag så sjukt trött. Tur att vi har kort dag imorgon mot vad vi brukar. Slutar egentligen 15.30, men imorgon slutar jag 13.00. Vi ska ha klassens dag tillsammans med HT11 ( 2orna ). Det blir säkert roligt, dom har lovat att inte vara elaka! ;)

nu: skola



tisdag

Godmorgon! Igår var jag upptagen hela dagen. Hade inte någon tid över alls till datorn. Gick till skola 10-15, hem & åt, till frisören för att göra blonda slingor, hem & bytte om, till träningen och sedan hem och sova. Haha. Idag är det skola igen, tisdag dessutom. Vilket betyder att det är den längsta dagen på veckan, 16.40 slutar jag. Blääää. Men man tar sig igenom det i alla fall! Ha en bra dag!


Två snabba bilder

super nöjd!



Halsduk • mascara • armband • väska

weekend i polen

framme i polen

Nu är jag förmodligen i Polen. Detta är ett tidställt inlägg, men jag borde vara framme nu i alla fall. Hoppas ni har det bra där hemma & att ni får en bra dag! Jag ska ta massa bilder idag, så att ni har några roliga bilder att titta på när jag kommer hem! Är himla foto sugen! :thumbup: :D


Brun? Jo tack, det hade inte varit fel att vara lika brun detta året ...