outfit 280912


Lockigt hår idag!

Godmorgon, idag var det dags för skola igen. Börjar äntligen bli frisk! Idag är det en riktigt kort dag eftersom första lektionen var inställd. Börjar därför med idrott, men ska inte vara med eftersom jag har varit sjuk, sen lunch & sist en timme matte. Haha. Är i skolan i tre timmar men har bara en timmes lektion. Ingen klagar! När jag sen kommer hem ska jag hem till min älskling och njuta av helgen!
Kommentarer
Postat av: ADARAS.se - din bloggtidning på nätet!

snyggt! :)

Svar: Tack! :)
Moa Håkansdotter

2012-09-28 @ 22:16:00
URL: http://adaras.se
Postat av: Elin

Du gör grymt fina designer! :) Jag bara undrar.. Första gången du skulle göra det, hur gjorde du då? Vilken slags sida andvände du? Kan du snälla hjälpa mig, ge mig en länk förat jag har försökt ladda ner massa men det funkar liksom inte.. :( Kram!

Svar: Tack så mycket! Vad roligt att höra! Hmm ... jag tror jag använda mig utav Picasa som finns att ladda ner gratis här: http://www.mjukvara.se/picasa . Jag använde också ett tag Photofiltre ( http://photofiltre.en.softonic.com/ ) men det blev någon konstigt om att man var tvungen att betala efter att ha provat på det i 30 dagar. Men prova! Det är värt ett försök! Roligt att kunna hjälpa till!
Moa Håkansdotter

2012-09-30 @ 20:12:58

Skriv en kommentar:

Namn, slår vad om att du inte heter Anonym:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser den)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback