bakverk + mjölkrig + husmus

Hej! Kom hem från mitt hjärta för ungefär 40 minuter sedan. Hehe. Tidig morgon idag. Han skulle in till stan & jag ska, om 2 timmar, vara hos min kusin för att fira henne som har fyllt år. Tillbringa hela dagen/kvällen där nere då det är barnkalas nu på förmiddagen & släktkalas några timmar senare. När jag kommer hem får vi se om jag lägger upp några bilder, eller om jag bara kryper ner i sängen bredvid min älskling. Det väntas att se! Annars får ni ha en toppen lördag idag & för er som har helg så hoppas jag ni tar vara på den! Själv har man ju sommarlov ;)

nya lakan

Åh, jag älskar känslan att krypa ner i en nybäddad säng med nya lakan. Det doftar så underbart & man sover som en prinsessa!



jag älskar dig

Bilder från min "överraskning"

akvarium + fisk

fläderblommor

 
Hej! Som ni ser så har jag ändrat lite i designen. Gjort om headern, tagit bort linje under rubriken & linje efter inlägg & ändrat rubriken + brödtexten. Vad tycker ni? Bättre/sämre? Klicka F5 om du inte ser den

I alla fall så har jag precis varit ute och plockat fläderblommor i trädgården till mamma. Hon ska göra flädersaft någon dag. Mmmmh, så gott!
Passade på att ta lite foton också ↑ dock blir bilderna lite tråkiga när solen inte ligger på ... men det funkar!

© PHOTO by me, MOTLJUS

Midsommar

 
Hej! Idag är det midsommar & vi ska fira det här hemma. Gästerna kommer om ungefär en timme, då blir det sill & potatis & sen blir det att gå ner till midsommarstången. Det ska regna hela dagen, så vi får väl se hur blöt man kommer bli, haha. På eftermiddagen idag så åker jag hem till älsklingen min & fira med hans familj. Hoppas ni får en bra midsommar, utan regn!

Överraskning

Hej! Bloggningen är lite låg nu när det är sommarlov som ni märker & jag hoppas att ni är utomhus i solen istället för att sitta & läsa bloggar. Haha. Men jag bloggar när jag får tid över eller har något speciellt att blogga om helt enkelt.

Nu ska jag snart åka iväg med min älskling & mysa lite. Har gjort en liten överraskning till honom med god mat, levade ljus & mys. Hihi. Tänder kanske en brasa & ha en liten mysig kväll utomhus. Underbart! Hoppas han blir glad, hihih ♥

Iphone skal

 
Hej! Har hela morgonen hållt på med detta ↑ 
Hade ett vanligt vitt skal här hemma, men efter lite flaskfärg & pensel, så blev det genast lite roligare. Haha.
 
Nu ska jag ut i solen & steka lite! 

Körskola

Chips & Dipp


Dessa skålar fick min älskling i studentpresent av mig!

Hej! Måndag idag & ingen skola. Varför? För att det är SOMMARLOV! Gud så skönt! Trots att det fortfarande känns helt overkligt, så är det faktiskt skönt. Heheh. Kom nyss hem från min älskling efter en natt med honom, hihi alltid lika mysigt! Ska snart ner & äta mat med familjen, trots att jag typ alldeles nyss åt frukost, haha. Jaja, känns som att jag mest babblar på nu. Hoppas ni har det bra!

Friidrott

Fotograf



Godmorgon! Idag ska jag leka riktig & proffsig fotograf, för min lillasyster ska tävla i friidrott idag! Hehe. Hoppas på några bra bilder!

Avslutningsfesten



Tack alla för dessa dagar & för dessa 3 åren, eller mer för vissa! ♥
Kommer sakna er sjukt mycket! Men hoppas att jag inte tappar kontakten med vissa utav er!

Bilder från middagen igår

Efter vi åkt runt i muckvagnarna, så gick jag hem & åt lite med släkt & familj innan vi drog vidare till avslutningsfesten.
Här kommer lite bilder;

 

Skolavslutning 2012 - muckar ut från 9an!

Bilder från i torsdags

Sommarlov + bilder från temafesten i onsdags

Efter temafest, friluftsdag, att ha klätt muckvagn, skolavslutning, middag med familj & avslutningsfest är man trött. Detta resulterade att jag idag blev väckt 13.30 idag. Hahah. Aldrig sovit så länge? Då är man trött. Nu är det i alla fall sommarlov & det känns overkligt? Dels att det inte känns som att det är sommarlov & dels för att jag till hösten inte kommer komma tillbaka till mina klasskamrater & säga hej igen! Utan då är det helt nya människor att träffa ... kommer sakna er grymt mycket!
Tack för dessa 3 ( eller mer ) åren! ♥

Vi börjar med bilderna från temafesten. Temat var TV/reklam
 
 
 
 

Nu muckar vi från grundskolan!

 
Godmorgon! Idag är det skolavslutning & jag är super taggad! Kommer inte blogga mer idag, som ni förstår. Så vi hörs imorgon antar jag, med alla bilder och så! Haha. Även bilderna från temafesten, friluftsdagen & när vi klädde muckvagnen igår. 
 

dagen innan Dagen

 
Godmorgon! Idag när jag loggade in på blogg.se så fick jag se att den nya designen som alla pratat om är uppe! Vad snyggt det blev, måste jag säga! Kul med lite nytt! I alla fall så är det torsdag idag & vi har friluftsdag hela dagen. Ska ligga & sola ( om det blir fint väder ??? ) & vissa kanske badar osv. Det blir nog mest att umgås lite med klassen innan vi skiljs åt imorgon...lite tråkigt :( Ha en bra dag!
 

Ps. Festen igår var bra! Har tagit en del kort, men vi får se när de kommer upp. Hinner inte nu när det är skolavslutning imorgon & så. Men alla bilder, från igår, idag & imorgon, kommer komma upp när jag har tid!

Ica Mia



Nu ska jag dra mig till bussen för att sedan åka iväg till hemligt ställe. Jag vet själv inte vart temafesten håller hus. Det får 8orna överraska oss 9or med! Temat för oss i år är TV/Reklam, så vi får väl se vad alla har hittat på. Själv är jag utklädd till min kompis mamma, hahah. Hon jobbar på ica så fick låna hennes kläder & en blond peruk, snyggt! Haha. Hoppas ni får en bra lill lördag!

Onsdag: städa ur bänken!

Godmorgon! Idag är det redan onsdag. Shit, vi slutar om 2 dagar! Känns otroligt! Idag är det städning som gäller i skolan. Slutar redan klockan 13.00 idag, så det blir kort dag. Efter skolan ska jag hem & sola om det är fint väder, vilket det ser ut att bli! Ska försöka att inte matcha den vita klänningen på fredag, haha. Hinner väl inte bli så brun, men lite kanske? Haha, man får ju hoppas! :thumbup:


Orkade inte göra mig speciellt i ordning idag eftersom det är kort skoldag

Hej & hejdå


Dålig kvalité på sista bilden, men ni ser att det föreställer vår spanska grupp med vår gamla lärare + hennes bebis i alla fall!
Hur bara lyckas man blunda? Just den sekunden då bilden togs, haha ...

Ute i kvällssolen

Sitter ute i trädgårdsmöblerna efter att lillasyster, mamma & jag trillat i poolen när vi busade. Hahah, så kan det gå. Första doppet för i år avklarat? Haha! Annars är det rätt skönt att sitta här. Det känns att vi närmar oss sommaren & sommarlovet! Åh jag längtar till ledighet!

 

 

Ont i ryggen

Godmorgon! Tisdag & det är övning hela dagen idag! Både förmiddag & eftermiddag! Härligt! Det som inte är härligt idag är min rygg efter igår. Jag & några till skyfflade lekgrus i hinkar & idag har jag sjuuuuk ont i ryggen! Inte kul! Nu måste jag dra mig, tjingeling!

Friluftsdag



Hej! Idag skulle man kunna säga att jag har haft friluftsdag tillsammans med hela 9an. Vi har varit ute i solen hela dagen & gjort nyttigheter för öringen! Haha. Men för det mesta var det bara att ta det lugnt. Haft med mig muckboken till skolan, så de flesta har skrivit i den redan! Roligt! Slutade en halvtimme tidigare idag & då gick jag hem till älsklingen & har varit där hela kvällen! Bara myst & kollat lost! Det är riktigt spännande i den serien nu! Man vill inte slita sig från TV. Båda sitter & bara stirra på skärmen! Haha, fyrkantiga ögon snart!

Tänk att dessa dagar med klassen snart är slut ...

Jag & tjejerna på bilden ovan har hållt ihop sedan vi var nyfödda & gått i skolan i 10 år tillsammans! ♥
Tack för att ni finns & jag hoppas att vi aldrig tappa kontakten ♥

Bilder från kalaset



Grattis igen pappa! Jag älskar dig ♥

Grattis pappa!



Yes. Gästerna kommer om ungefär en timme. Så ska ut i solen nu & hjälpa pappa & senare bara ta det lugnt innan dom kommer. Lill kusinen är redan här. Hon väckte Stefan & mig idag på morgonen, haha. Så det har inte varit jätte lugnt nu, utan bara spring! Så ska försöka sätta mig ner en stund innan de andra kommer. Heheh. Måste dricka också, törstar ihjäl! Antecka vatten & inget annat! ;)

Balbilder, från balen 2012



Kvällen var jätte bra! Alla kom dit i sina fina klänningar & minglade lite med en fördrink. Jag själv fick dricka juice då jag inte fyllt 18, haha. Sen kom förrätten in som bestod av rostat bröd med skagenröra, jätte gott! Sen kom huvudrätten som bestod av anka, potatis & rödvinssås. Smakade inte så jätte bra om jag ska vara ärlig. Ingen i "vårt sällskap" verkade tycka den va super, så på den blev det tummen ner. Medan vi satt & åt den super goda efterrätten som bestod av vaniljpannacotta, så bjöds det på bra musik & dans! När vi ätit upp var det bara att gå till dansgolvet & dansa till massa dunkmusik! Haha. Det blev ingen lugn låt eller vals, utan bara dunk! Men det var roligt & jätte trevligt! Tack alla för en jätte bra kväll! & tack min underbara älskling för att jag fick vara din dejt! Hihi. Jag älskar dig så mycket! Du gjorde balen till en jätte mysig kväll! ♥ minne för livet!

Balbilder 2012

Dessa bilder tog vi i trädgården innan vi åkte till balen

Nails


Ni kanske får bättre bilder imorgon!
moaa16@instagram

Friday!



Godmorgon! Idag är det sista fredagen i skolan, för nästa fredag är det avslutning! Nu är grundskolan slut & herregud vad tiden har gått fort! Men samtidigt har det känts som om vi aldrig kommit till sommarlovet, men nu är det snart här! Whiiee! Hela förmiddagen idag ska vi öva inför skolavslutningen & på eftermiddagen är det vanliga lektioner. Sen är det helg! & imorgon ska jag på bal med pojkvännen! Åh så roligt det ska bli! Var hos mormor igår & fixade mina naglar & ikväll ska jag fixa resten! Hoppas ni får en bra fredag, så hörs vi senare!

Tips - fettigt hår?

Tingsrätten


Man blir nästan som en annan person bara för att man vänder ansiktets ena sida till den andra sidan?

Godmorgon! Idag ska vi som sagt till tingsrätten & vara där en hel dag. Har sett fram emot det lite då jag tycker det ska bli intressant att se! Har ni varit på en rättegång någon gång? Nu måste jag sticka, vill vara i tid till bussen!

@ skolan

Tjaaa! Sitter i skolan & väntar på att Mikis ska sluta. Vi ska fixa några ärrenden & efter det så går jag till älsklingen min & myser framför lost! ( Haha fick fråga min lärare om jag kunde låna datasalen här i skolan för kunde inte publicera inlägget på mobilen, I-net är as segt! )

-

Min snygging i crosskläder


JAG ÄLSKAR DIG! ♥

Hej! Vaknade upp bredvid världens finaste idag. Fick dock åka hem ganska tidigt för att jag hade sådan mensvärk att jag skulle kunna gå i taket. Åkte hem & tog en tablett, värmde vetekudden & la mig i sängen. Nu, efter ca två timmar, känns det bättre! Kanske åker tillbaka till älsklingen senare & myser lite innan helgen är slut. Usch, varför ska helgerna alltid gå så himla snabbt? Slow down a bit, please!

KLÄNNING TILL SALU

Regn ...



Här regnar det utanför fönstret & jag sitter inne & fryser, brrr! Första juni? Vart tog solen vägen? Jag vill mer än gärna ha sol på min avslutning & inget regn .. hoppas det vänder sig snart! Usch! Sitter annars & väntar på att älsklingen ska komma. Vi ska laga mat, titta på lost & mysa! Tända några ljus för att få upp värmen kanske? Hihi! Hoppas ni får en bra kväll & att vädret är bättre hos er!

1 juni 2012



Godmorgon! Vet att bloggen inte varit jätte uppdaterad nu, men haft annat att tänka på! Igår var det orientering med klassen, tråkigt, men gick hyffsat bra ändå med Mikis! Heheh. Efter lunch hade vi övning inför skolavslutningen, endas 15 dagar kvar nu! Idag är det fredag & vanlig skoldag. Efter skolan ska jag hem & packa & vänta på att älsklingen ska komma hem från stan & sen åker jag & myser med honom & tillbringa även natten där ♥ Ni får ha en bra helg, så hörs vi när vi hörs!

& stort tack för alla fina kommentarer jag får om bloggen! Blir jätte glad ska ni veta & ni är så välkomna hit! Glöm inte skriva i en kommentar om det är något speciellt ni vill att jag skriver om!