...

vinn en klocka från swatch

firar helgen med lite Mmm ...

 
Hej! Slutade skolan redan 11.35 idag eftersom matten var inställd, skönt! Åkte hem med min älskling och sitter nu här. Har duschat, lagat mat och sitter nu och smaskar på min marabou, gott! Ikväll åker jag till Polen, så det kommer inte uppdateras så mycket under helgen. Kommer kanske slänga in någon mobilblogg, det får vi se. Annars önkar jag er en bra helg, så hörs vi på söndag med lite bilder från "resan"!

nytt i garderoben


+ fem BH, fem trosor och fyra strumpor

Här om dagen så rensade jag ur min garderob & herregud vad kläder som "kastades". Efter skolan idag så mötte jag upp mamma i stan för att inhandla lite nya underkläder. Dock slutade det med lite annat också, som ni ser på bilden ovan. Är super nöjd!

påväg att bli sjuk?

Sjuk? Det känns som att jag är/kommer bli det när som helst. Fler och fler i klassen är borta pga att dom är sjuka, så idag satt Elin och jag och sa att vi bara satt och väntade på att man själv skulle blir sjuk & tjaa, nu har jag legat i sängen sedan jag kom hem från skolan och kollat på Vampire Diaries ( första säsongen klar ) och känner mig helt varm och hängig. Usch! Inte bra när man precis börjat gymnasiet. I vilket fall så ska jag om en halvtimme, ungefär, gå upp och träna kanske sista träningen med innebandy laget, sorgligt.

why so serious?

@ stan

 
Hej! Har slutat skolan, men istället för att ta bussen hem så sitter jag nu på en bänk här i stan i det fina vädret och väntar på min pojkvän. Hihi. Sötnosen skulle ändå in, så gullig som han är så sa han att jag kunde åka med honom hem. Passade på att gå in på Gina och köpa lite linnen, så nu har jag yttligare tre stycken i garderoben. Haha, nu blir mamma glad ;) men det är ju faktiskt sådant som används nästan varje dag!

genast mycket snyggare

@ skolan



Nästa måndag tar jag en buss som kommer till stan senare, så att jag slipper sitta och vänta på att första lektionen ska börja. Dessa väntetider är riktigt dryga. 

monday

Då var det måndag igen. Ny vecka & denna veckan ska vi följa schemat hela tiden ( tror jag? ). Vi kanske inte sätter igång alla lektioner stenhårt än, men det märker vi. Haha. Datorn är full laddad och bussen går om 20 minuter. Hoppas ni alla får en bra måndag & en bra vecka!

Ristorante



Hej! Jag och pojkvännen har bara slappat hela dagen. Våra dagar brukar för det mesta se ut så, haha. Men för att vi skulle få i oss någon mat idag ( mamma var inte hemma ), så gick vi till affären och köpte varsin pizza, duktiga! Hahah, men riktigt god var den! Tips!

lika glad som ett barn på julaftonsmorgon

USA



Godmorgon! Dags för fjärde dagen i skolan. Nu börjar det faktiskt bli riktigt "roligt"! Man pratar & skrattar med tjejerna på både lektioner & raster, roligt! Tror vi kommer bli en kanon klass! Imorgon får vi även våra skol-datorer! Äntligen!

långa dagar



Hej! Det är långa dagar nu. Man är trött när man kommer hem & då blir det att man åker hem till pojkvännen & bara myser & lägger sig & tittar på en film/serie i sängen. Dessa två dagar har varit bra i alla fall! Kanon klass verkar det vara! Skönt att man pratar/skrattar mer & mer.

Igår: Upprop, välkomnande & massa information i klassrummet.
Idag: "Friluftsdag" för att lära känna varandra bättre. Minigolf & glass i solen!

Mikis & jag mötte upp varandra efter skolan & tog en milkshake & glass vid hamnen & pratade lite! Härligt!

börjar om 45 min ..

20 augusti


"godmorgon .. "

Det pirrar lite i magen. Nervös för hur dagen kommer att bli. Vilka man kommer gå i samma klass med i tre år. Vilka lärare man kommer få. Kommer det bli jobbigt? Kommer det bli roligt? Ja. Det får vi se. Men jag hoppas på det bästa! I alla fall så sitter jag & väntar på att Mikis ska komma för att vi sen ska ta bussen in till stan. Nu är det dags att börja pendla också. Inget mer gående till skolan. Vi hörs när jag kommer hem igen!

bling bling skal

shopping

lördag



Hej! Ikväll kommer min älskling bjuda mig på 3rätters middag. Så gott! Kvällen kommer bli mysig som vanligt. Har på mig min nya mjukisdress & kanin tofflorna som min älskling köpte till mig i Stockholm. ( det kommer komma upp ett tidställt inlägg lite senare, där ni får se lite saker jag köpte där ) nu ska jag cykla iväg, hoppas ni får en bra kväll!

stockholms resan

tips - smoothie recept

äntligen!

ikväll + imorgon



Hej! Idag är det söndag & imorgon börjar sista veckan på sommarlovet. Nästa måndag är det dags för skola igen. Fast denna gången gymnasiet. Spännande! I alla fall så ska pojkvännen & jag till huvudstaden imorgon. Mysa lite på stan, gå på grönan osv. Därför ska jag ägna kvällen åt att packa & göra ett tidställt inlägg på en smaskig grej. Samt svara på kommentarer & läsa lite bloggar. Ha en bra kväll!

nu: rix fm

 
Pojkvännen kommer snart & hämtar mig. Sedan drar vi till rix fm & myser. Ska äta lite kinamat & sedan gå upp & titta på artisterna. Dock ser det ut att regna ikväll så paraply får följa med. Hoppas ni får en bra kväll!
 
update: kanske inte skulle skrivit "det ser ut att regna ikväll". Det smattrar redan mot fönstret :thumbdown:

säger hejdå till rött & går tillbaka till blont

muffin & tårta

 
Mitt första riktiga jobb. Super roligt var det! Och att det gick så bra gjorde det bara ännu roligare! Allt beröm man fick av moster också & att hon skulle säga till fler gånger bara för att det gick så bra, så roligt! Bröllopsparet var sååå fina också. En kväll med mycket skratt & spring i benen för oss personal. Men lätt värt det! 

jobb

Sitter i bilen påväg till jobbet. Ska jobba som servitris på ett bröllop tillsammans med bl.a min moster. Roligt, men sjukt nervöst! Hoppas det går bra i alla fall!

Lite bilder från förut, lunch i stan

1 augusti

Godmorgon! Idag är det första augusti & det känns sådär. 20 dagar kvar till skolan börjar. Till gymnasiet. Det är både spännande, nervöst & roligt. Men ledighet är inte fel det heller? Haha. Dock har jag legat på stranden en dag detta sommarlovet, har inte varit något bra sommarlov var det gäller vädret. Mest moln & regn tycker jag. Dagarna med sol & värme är lätträknade. Likaså sommarkvällarna. Men dom har varit bra!

Idag ska jag hem till pojkvännen & bara mysa framför film. Ska inte bli så bra väder idag heller som sagt & vi måste ta det lugnt nu pga en sak. I lördags var vi barnvakter åt mina kusiner, Love & Alva. Så då var det fullt ös! Här nedan har ni några bilder från söndagsmorgonen.