Orientering med klassen!

Rosa & Svart


HAHAH, fan va löjligt! Vi upptäckte detta när vi gick till tandläkaren ;)

Hemma + tandläkaren



Hej! Stannade hemma från skolan idag då jag vaknade upp med magont. Fick senare huvudvärk & nu när jag "gjort mig lite iordning", så fick jag ont i halsen. Haha konstigt asså. I alla fall så ska jag till tandläkaren om ungefär en halvtimme. Ska slipa tänderna lite! Höhöh, hoppas inte det gör ont!

Love


Bild från mors dag ♥

 

Du är allt, min prins!

 

 

Henkes konfirmation

Först var vi i kyrkan

När det sedan var slut, tog vi kort utanför precis som vi gjort både när kusin Gustav & jag konfirmerades


Sen hem till kusinerna för att äta god smörgåstårta & efterrätt & gott sällskap!

Mors dag


Bild från konfirmationen igår - dålig kvalité som vanligt. Varför blir det så!?

Hej! Idag är det mors dag. Vi ska fira dagen hemma hos min moster tillsammans med mormor också. Så det blir tre mammor! Heheh. Blir mys med kusinerna också! Bilder kommer kanske komma när jag kommer hem. Bilderna från konfirmationen kommer kanske imorgon! Vågar inte lova någonting! Hoppas ni är med era mammor extra mycket idag! Grattis igen, mamma! ♥ Jag älskar dig!

Konfirmation


Nytt linne från Cubus

Godmorgon! Idag konfirmeras min kusin. Ska till kyrkan när som helst & efter blir det konfirmationsmiddag hemma hos kusinerna. Får se när jag kommer hem. Drar till älskling när jag är hemma i alla fall! Ha en bra lördag!

Tips - app till iphone & android (?)

Stan

 



Ska in till stan & shoppa sommarskor & balskor. Det är super fint väder idag, så ska försöka vara ute mycket idag innan jag åker till tjejerna ikväll för en myskväll! Film, godis, chips & tjejsnack! Hehe. Det var länge sedan vi träffades allihop, så det ska bli roligt!

9ans show - bilder


↑ Bilden ser lite knas ut - vi dansade i finallåten!

Sitter i fönstret

image description

& väntar på att älskling ska komma. Han är i affrären & handlar bröd. Showen är slut & det gick jätte bra! Bilder kommer eventuellt imorgon. Då har jag studiedag! Hoppas ni får en fortsatt bra torsdagskväll!

Show



Godmorgon! Idag är det torsdag & det betyder 9ans show! Idag är det alltså min/vår sista show! Lite tråkigt ... men får göra den oförglömlig ;) vi ska repa hela dagen & har två uppvisningar. En på dagen för 7an & 8an & en på kvällen för föräldrarna! Här ovan ser ni hur jag kommer se ut ↑
Håll tummarna, så att allt kommer gå bra!

Fina naglar


I måndags efter skolan åkte jag till mormor & fixade mina naglar! Här ovan ser ni resultatet! ↑

Lillasyster & jag


Från idag på morgonen

Hej! Skolan idag var bra. Hade bara lektioner på förmiddagen. Efter lunchen kollade vi på 8ans show. Till er som var med, super bra gjort! Nu är jag hemma & ska prova lite kläder. Lite senare ska jag med lillasyster & titta på showen igen eftersom hon vill se den också! Vår kusin är ju med!

Bilder från min show, när jag gick i åttan!
Imorgon är det dags för 9ans show!

Tips - böj dina ögonfransar lättare!

Ber om ursäkt för att jag inte bloggat någonting idag .. haft lite andra grejer för mig! Skola - älskling - 7ans show! Så på grund av att det inte blivit några inlägg idag, så får ni ett tips! ↓ så tar jag igen bloggningen imorgon!

New cap!!!

Mango Body Scrub



Du skrubbar kroppen i duschen som vanligt och när du kliver ur duschen så blir du super len, huden är återfuktad så du slipper smörja in dig & du doftar mango! Underbart! Jag själv tycker den är kanon & älskade den redan efter första gången jag använt den! Jag brukar inte gilla doften av mango, men denna doften är helt ljuvlig! Haha. Rekommenderar den starkt!

Bulle i solen


Bakade bullar på hemkunskapen, så sitter i solen & mumsar på en! Gott!

Monday

Godmorgon! ♥

Efter fyra dagars ledighet är det dags att gå tillbaka till skolan. Måndag idag & det händer inget speciellt i skolan idag vad jag vet. Däremot är det lite andra spännande saker som händer lite senare i veckan, hihihi. Men mer om det i ett annat inlägg! Nu ska jag sticka till skolan. Solen skiner idag, så idag har jag på mig capri & den randiga tröjan ni ser här nedanför ↓ skönt! Sommaren är snart här hoppas vi! Ca fyra veckor kvar i skolan .. whiiiee!

Nytt i bloggen!

My man is perfect

Vi hade det super mysigt igår då min man överraskade mig med ceasarsallad & cider, tända ljus, blommor & en fin text & film! Åååh, det är så man blir tårögd så fin den killen är! Jag älskar dig! ♥ Vi mös i husvagnen hela kvällen & somnade gott några timmar senare! Idag vaknade vi upp till sol. Gick in & åt frukost & har kollat Lost hela dagen. Nu är jag hemma & ska småplocka lite! Söndag idag .. vilket betyder skola imorgon. Så det blir en lugn kväll!

Lördagsmys



Har precis tagit en lång & skön dusch! Sitter i mjukisdressen & väntar på att pojkvännen ska komma & hämta mig. Ikväll blir det myspys! Hihi! Precis som alltid men ändå .. ;) ha en bra lördagkväll!

Ta det lugnt



Älsklingen har åkt hem för att plugga & göra lite ärrenden efter att vi har legat ute i solen hela förmiddagen. Själv sitter jag i sängen & ska svara på kommentarer & läsa bloggar. Ska till älskling ikväll sen & sova där! Mys! Hoppas ni mår bra & att er långhelg är bra :)

Del 4/4 - Stockholm

På söndagen (sista dagen) tog vi bussen ut till Haga för att titta på ...


.. Fjärilshuset. Här kommer några bilder därifrån!

Puppor som håller på att bli fjärilar & en fjäril som nästan är färdig!



Plattan


Lillasyster var lite knas i bilen på väg hem ;) ↓

Goodmorning summer

Del 3/4 - Stockholm

Lördagen

Tog en fika på Sergelstorg



Åt lunch på Jensen's Böfhus .. så underbart gott!


På väg till gamla stan - drottninggatan!


Träffade Felix, Ludvid, Mia & Johan & åt/fikade på en italiensk restaurang i Gamla Stan


Gick en liten runda ner till vattnet en bit ifrån hotellet & hittade ett hus där ett träd växte inomhus!? :O

Del 2/4 - Stockholm

Startade fredagen med hotell-frukost!


Vandrade till SÖS & när vi var klara med det vi skulle göra där, så åt vi lite lunch


Tog tunnelbanan till Gamla Stan

Här stod Viktoria & Daniel & vinkade till folket på deras bröllop ↑




Tog sedan båten till Djurgården..

Åt glass utanför grönan


Träffade "brudparet"

Sedan gick vi in på Skansen


Åt kvällsmat på PUB


Och avslutade fredagen med att gå & titta utanför Globen

Sverige VS Ryssland spelade i Globen samtidigt som vi var utanför! Sverige gjorde 2-1 när vi gick därifrån! Men matchen slutade ju inte precis som vi trodde den skulle göra ...

Sång & Dans



Hej! Dagen har varit bra! Fasen var roligt det är att dansa ändå! Hahah. Danserna gick bra & jag tror (hoppas) att dom sitter nu. Avslutade dagen med kör & sjöng tillsammans med tjejerna här ovan + Josse & Maia. Övade till showen som är nästa vecka (!!!) Tiden går verkligen snabbt! Det är bara ca 20 dagar kvar i skolan nu ju .. denna terminen har verkligen gått snabbt! I alla fall ska jag dricka upp mitt kaffe nu & sjunga lite innan älsklingen kommer!

Goodmorning Wednesday!



Sista dagen i skolan denna veckan, skönt! Ska göra spanska nationella (hör) & sen har två danslektioner. Skön onsdag! Efter skolan ska jag hem & fortsätta med stockholmsbilderna som inte blev färdiga igår! Vi hörs senare!

Del 1/4 - Stockholm

Jag kommer dela upp Stockholmsbilderna i fyra olika delar.

Detta är torsdagens bilder:


Vi stannade för att fika efter vi kollat på min balklänning, på vägen till Stockholm


Framme vid hotellet! Vi fick rum 413

Uppdatering om hur det ligger till

Hej! Nu är jag hemma från Stockholm, skönt! Mitt internet på mobilen slutade fungera igår, därför blev det inga mobilbloggar. I alla fall så var det hur skönt som helst att komma hem igår & att få träffa min älskling igen som jag saknat så mycket! LYCKA.

Idag är det måndag & jag önskar att jag kunde stanna hemma & vila eftersom jag vaknade upp med ont i magen, halsen & munnen, men nej, dags för skola! Ingen speciell lugn måndag heller då jag ska ta muckfoto i skolan & efter skolan ska jag till tandläkaren & slipa tänderna. Efter det sticker jag nog till älsklingen eftersom jag saknat honom så förbannat mycket. Så bilderna från resan, kommer när dom kommer!

Fikapaus @Sergelstorg

 

 

Ny header!



Första gången jag använder mig utav brushes, så säg gärna vad ni tycker! Som sagt, övning ger färdighet!

Och stort tack till Karolina som hjälpte mig med detta!
Ni var fler som ville hjälpa & det är så snällt utav er, men Karolinas tips var det som funkade!

@stockholm city

Stockholm



Godmorgon! Nu är allting packat & färdigt! Jag blir borta fyra dagar, alltså hemma söndag. Så bloggen kommer ligga ganska lågt då jag även inte hann fixa med tidställda inlägg igår, ber om ursäkt för det! Men det kommer komma lite mobilbloggar då & då. Men inga super bra inlägg med bra bilder & så eftersom jag för det mesta kommer vara ute på stan & inte på hotellrummet, så tar inte med mig datorn! Då vet ni lite hur det ligger till, så önskar jag er en bra helg! Tjingeling!

Reading in the sun



La mig ute i solen när jag kom hem från skolan. Var sedan och handlade lite till imorgon & har nu sådan huvudvärk så ska lägga mig i sängen & läsa efter att jag läst klart lite bloggar här! Hoppas ni mår bra! Spanska provet & engelska nationella, muntlig del gick bra idag!

Last day in school, this week


Yes, då var vi framme vid onsdag. Idag har jag ett spanska prov att skriva i skolan & efter dagens slut ska jag hem och packa för imorgon på morgonen åker jag till huvudstaden! Min lillasyster ska på ett besök & sen blir det massa shopping! Roligt!

Såååå nöjd!

Måste komma ihåg allt!

 

Nej, jag fuskar inte, glömde bara almanackan hemma idag!

Skola + frisör



Godmorgon! Ska snart dra mig till sporthallen. Första lektionen är idrott. Idag är en sådan dag då jag bara hade velat ligga kvar i sängen & slappa. Är super trött! Ska i alla fall ta mig igenom skoldagen lite snabbt, för efter skolan ska jag till frisören & bli fin i håret igen! Mitt hår är inte så jätte snyggt nu kan jag ju inte påstå ;) ca 2 cm utväxt! bilder pår resultatet på håret kommer när jag kommer hem! Ha en bra tisdag!

Svåra val



Pluggat färdigt för kvällen. Nu sitter jag här & funderar på om jag ska läsa lite bloggar innan jag somnar eller om jag ska lägga mig och läsa min bok? Hm .. svårt val .. får lotta om det. Det blev "blogg". Okidoki, då är det läsa bloggar som gäller innan jag somnar. Hahah. Intressant inlägg? Godnatt!

MVG


Två från kalaset igår

Hej! Idag på hemkunskapen i skolan så hade vi enskild bakning & jag bakade biskvier & fick MVG! Glad tjej! Efter skolan åkte jag & älsklingen hem till honom med moppen. Gud så skönt det är att åka moppe nu när det är så fint väder! Vindarna är inte ens kalla på dagen! Skönt! Nu ska jag plugga lite spanska eftersom det är prov i det på onsdag, hoppas det går bra! Känns som om det är rätt mycket att kunna så lika bra att sätta igång!

3dagars vecka



Godmorgon! Måndag igen. Men får tänka positivt eftersom jag bara går tre dagar denna veckan medan alla andra går alla fem dagar. ( Jag ska nämligen till Stockholm på torsdag, men mer om det i ett annat inlägg ) Det vill säga att jag tror att jag inte har någon hel vecka kvar i skolan! Huuur skönt!? Vi närmar oss avslutningen, underbart! Nu måste jag sticka till skolan! Tjingeling!

Äntligen färdigt!



Jag har jobbat hela dagen med arbetet! Stack på kalas kl. 18.00 som en liten paus & fortsatte när vi kom hem igen. Nu är det färdigt & snyggt blev det! Är nöjd! Allt som är målat, är målat utav mig för hand :thumbup: Roligt att pyssla lite samtidigt & inte bara göra alla arbeten på datorn.
Nu ska jag krypa i säng för att sova. Skola imorgon igen! Godnatt!

Såhär kommer min dag se ut:



PLUGG PLUGG PLUGG ... PLUGG!
Hemkunskap uppsatsen ska vara inlämnad imorgon & jag har inte ens börjat än. Grattis Moa, bara att sätta igång!

Kalasbilder

Kalas + plugg


Min fina ♥

Godmorgon! Sorry för att bloggningen är lite sisådär. Igår firade vi Vilma ( bilder kommer ) & idag har jag & älsklingen tagit det lugnt framför OC. Om ca 40 minuter ska jag på kalas för min farbror, som fyller år idag. Grattis! Så bilderna från Vilmas kalas kommer jag kanske lägga upp när jag kommer hem igen. Vågar inte lova något då jag även måste sätta igång med hemkunskaps uppsatsen, som ska vara inlämnad på måndag. Kunde i alla fall börjat med den i veckan, men nope, dålig planering denna gången! Vi hörs senare!

Någon som kan hjälpa till!?



Jag vill kunna ha mina bilder i 800px, så att jag sedan kan ha bilderna som är stående i 400px, så att de få plats bredvid varandra. Förstår ni? Så jag ändrade mina inlägg 100px större. Så nu är bredden på bloggen 1100px.

När jag sedan ska göra en header & lägga in den på bloggen, så gör jag den 1100px bred i photoshop. När man ska ladda upp den så kan man bara ladda upp den i 1000px. Så headern blir inte lika bred som inläggen, trots att jag skriver width: 1100px i stilmallen.


Går det inte att få en header 1100px bred!? :(

Slarvig frisyr



Ska ha danslektioner nästan hela dagen i skolan idag! De ska lära oss lite danssteg som vi kan göra på scenen på vår show & på skolavslutningen! Så vi inte bara så där rakt upp & ner som vi brukar göra, haha. Ska bli roligt! Slipper lite lektioner! Ha en bra fredag!

Happy Birthday


Detta kort satt på paketet hos fick av mig - det var en musmatta i ..
Pamina = vår katt



Idag fyller min lillasyster 12 år. Ett år till att njuta innan tonåren kommer. Eller är det kanske jag som ska njuta innan alla tjurigheter kommer? ;) i alla fall så väckte vi henne med sång, paket & precis som jag fick, så fick hon en kaka. Hon fick en kladdkaka! Den såg ut att vara god till frukost! Hehehe. Grattis på födelsedagen sötfis! ♥

Kvällssol

 

Ligger hemma hos älsklingen & slappar i solstolen. Skönt att solen håller sig kvar ända tills sent på kvällarna!

Capri

Godmorgon! Torsdag idag & det är en helt vanligt dag i skolan. Det ska bli lika varmt idag som det var igår, skönt! Tog på mig capribyxor idag & min lillasysters tröja, mys!

Underbara sol

Direkt efter skolan så la jag mig ute i solen. Här är några bilder som berättar lite mer ..


PYSSELVILMA

Dry Shampoo



• Doftar underbart!
• Fungerar perfekt!
• 79 kronor på KICKS

Har en aning brunt i sig, det blir inte vitt i hårbotten, så det är för mörkhåriga!

Back to school



Godmorgon! Idag har jag big hair! Orkade inte tvätta håret igår, så lockarna från valborg är fortfarande kvar, heheh. Idag är det onsdag & det är dags att gå tillbaka till skolan efter långhelgen! Dock är det bara tre dagar i skolan innan det är helg igen, skönt det! Bloggar mer när jag kommer hem från skolan, då ska jag visa er vad jag fick med mig hem från stan igår! Älsklingen & jag åkte in till stan efter att ha varit ute i solen lite. Mys! Ha en bra onsdag!

1 maj 2012

 

Godmorgon! Här är det morgonmys i min onepiece & sminket från igår är kvar! Haha fräscht! Hoppas er valborg var bra igår. Nu ska jag ut i solen!