Bästa vän! ♥

Den här texten får mig verkligen att le ...

Femton

Hej på er! Kan inte blogga eftersom jag är ute på prao. Är hos mormor för tillfället så lånar hennes dator lite. Idag är det faktiskt så att jag fyller år! 15! Fan vad gött :D Haha. Fick en riktigt bra födelsedag på jobbet och lite senare middag med familjen + moster och mormor. Tackar personalen också, som hjälpte till! Bilder kommer när jag har tid att blogga hemma.


~ Repris ~

Trycker på "ångra"

Jag saknar tiden som var,
jag saknar sommaren - 10
jag ångrar det jag gjorde,
jag saknar dig.

från sommaren - 10

Facelook - 27 mars 2011

Earth hour

Godmorgon! Söndag idag och vi ska fira mig. Jag fyller år på onsdag, men jag är inte hemma så vi firar idag istället. Jag ska ju praoa på Resaurang Harrys med moster så jag kanske följer med dom hem sen. Men jag ska försöka ta med mig den bärbara datorn och allt tillbehör, så jag kan blogga lite i alla fall ;)


Igår

Kvällens outfit



Maia och Danne borde dyka in genom dörren snart. Ikväll kommer Danne + familj och Maia hit för att äta lite gott. Vi kommer säkert att vara ute och gå för fyfan vad varmt det är i huset :O Haha. Tröjan bildar en hel del värme också. Faktiskt första gången jag använder den ;)

Dumma dumma dumma

Hade planerat att ta bussen till stan för att kolla på Fair Play, tillsammans med Maia. Men det sket sig. Åh, varför bor du där du bor gumman! :( Fint väder ute och ingenting att hitta på, roligt -.-

Tackar tranan

Tranan har varit här inatt

lördag

Hej på er! Tänkte börja blogga lite sakta frammåt nu igen. Har mina dåliga perioder och då klarar jag inte av bloggen. Idag är det lördag och det första jag ska göra är att städa rummet. Det lär behövas efter igår! Vad som händer idag har jag ingen aning om. Alla är ju fan på Fair Play, så ingen är ju hemma :(


Från igår

-

Jag vet inte om jag gjorde fel eller rätt. Det kändes rätt, men nu vet jag inte längre. Varför är jag så osäker? Jag älskade/älskar dig och jag tar slut på det. Fattar ingenting? Mår jag bättre av det här? Jag har inte en aning.

~~

Blond eller brunett !?


Oj, vad jag måste ha ett par pilot-glasögon!

Love

"Love can be difficult and complicated.
One can hate it, you can love it.
Love can be tough but wonderful."



Text: av mig

Bloggpaus

Min mage dödar mig. Får tar en paus från bloggandet, det är mycket i mitt liv just nu och orkar inte riktigt ha bloggen uppdaterad. Orkar faktiskt inte sitta vid datorn över huvudtaget. Så ni vet. Uppdaterar när jag känner för det!


Lagfoto efter vinst!

Hemsk natt

Morgon. Har inte sovit någonting inatt. Har somnat, vaknat, somnat, vaknat, somnat, vaknat osv. Vaknat har jag gjort för att jag har haft så grymt ont i magen. Dessa kramper tar kål på mig! Men igår och inatt har det varit något fruktansvärt! I alla fall så stannade jag hemma från skolan idag, eftersom magen inte ville vara med.


Såhär vaknade jag idag, satte mig upp flera gånger under natten och slutade med att huvudet låg där fötterna brukar ligga.

Underbara sol

SOLEN SKINER! Har varit ute och gått med Alva och Mikis. Var och lekte lite vid lekplatsen där vi även träffade Petter. Nu blir det att gå ut i solen igen, fast ska till sporthallen för Vilma spelar match!

söndag

Godmorgon. Har precis käkat frukost. Vaknade redan 07.15 idag. Så segt! Men då är man ju i alla fall uppe. Har satt på sminket, så nu är det håret och rummet kvar. 14.30 ungefär åker vi iväg för Vilma spela match.

Körslaget

Konfan var helt okej. A-lags matchen, innebandy är alltid bättre. Flyers vann med 10-9 efter en spännande match. Nu sitter Mikis och jag här hemma, helt mätta efter taco'n. Ska snart sätta oss och kolla på Körslaget!

Konfa

Godmorgon. Var inne hos grannarna igår och åt tacos och glass. Idag är det lördag och vi har heldag med konfan. Usch! Inte det roligaste, men Josse sa igår att hennes mamma och Petters mamma skulle göra köttfärssås och spagetti. Åh, favoritmaten! ♥ Vet inte om det blir att kolla på A-laget efter. Vi får se.


B I L D B R I ST

Super glad!

Hej alla glada människor! Är på jätte bra humör nu för provet gick jätte bra! Fy så skönt! ♥ Det var vad jag behövde. Hoppas helgen blir bra nu! Vädret är ju inget att hurra över, men imorgon skulle solen komma fram sa dom :thumbup:


Haha, skitful !

Varm

Hej! Idag mår jag bättre. Mådde lite bättre när jag träffade några kompisar igår i sporthallen :) Tackar för det! Är hemma på håltimman nu. Har precis varit och övat med femorna till deras musikal. Jag och Mikis hjälper till med danserna och det var inte lätt. Varmt och svettigt! Haha. Nu ska jag äta lite och kolla lite på historian.

Arkivet

-

Mår verkligen inge vidare. Jag vill inte till skolan imorgon! Behöver vila. Men kan inte vara hemma, för har ett jävla historia prov imorgon som måste göras! Åh. Alla dessa prov! Åttan får fan en till att tappa orken till ALLTING ...

Inget utan er ♥

Orkar inte

Hej. Sitter här i myskläderna med huvudvärk. Inte det roligaste. Har inte orkat blogga, har inte orkat plugga. Orkar ingenting. Hatar att det är prov imorgon. Känner mig osäker på det och jag orkar inte plugga. Jag vill verkligen inte! Huvudvärken gör det inte bättre.



Okej. Slut på klagandet. Skolan var bra. Roligt att vår vikarie sov på lektionen när vi kollade film. Haha. Det var ingen träning ikväll heller. Så tog på mig myskläderna. Åh så skönt! ♥

Plugg i solen

Hej! Har pluggat ungefär sen jag kom hem från skolan. Nu är allt gjort tills imorgon. Skönt! Tänkte läsa lite i min bok om någon timme eller så. Har fått i mig lite ( mycket ) mat nu och ska ta en paus innan det är dags igen.

Wednesday

Godmorgon. Onsdag. Slutar skolan 15.00. Går hem och plugga. Ha engelska, religion och spanska tills imorgon och historia prov på fredag. Får skippa filmkvällen med konfan idag, för allt plugg :(


Från igår

Dagens roligaste

*Maia ger Mikis, Petters mobil*

Jag:
Vet han att du har den nu då?
Mikis: Nej, det tror jag inte.
Jag: Amen jag kan messa han och säga det!

:thumbup:

Spännande match på G

Nu blir det match mot killarna. Får hoppas det blir roligt. Men det tror jag nog! Så länge dom inte tar det allt för seriöst. Haha, vilket inte skulle förvåna mig alls faktiskt ;)


Dags för fler sådana här blåmärken? Ja, jag tror det.

Dear John

Igår innan jag somnade så kollade jag på filmen Dear John. En himla fin film. Dock gillade jag inte slutet sådär bra. Haha. Men rekommenderar filmen ändå, för de som inte sett den!

Tuesday

Godmorgon. Tisdag. Idrott på morgonen. Börjar 8.10. Slutar 15.00. Mikis hänger med hem. Då blir det plugg och dans. Har några tidställda inlägg till er.

Lite jobb, gjort

Har fått väldigt mycket gjort på mitt historia arbete. Skönt! Dock inget plugg på provet som vi har på fredag. Ajdå. Ska läsa lite i en bok och sen sammanfattningen. Tackar lärarna för att dom gör sammanfattningar. Det behövs verkligen!


Bryr er inte om "pärlan" på tungan ;)

Mycket skratt

Hallå! Dagen har varit rätt bra ändå. Ovanligt mycket skratt på lektionerna? Haha. Men det är väl tillåtet någon gång ibland, kan man ju tycka. Vet inte riktigt vad jag ska göra nu. Hade behövt plugga lite historia. Det blir nog så, men först blir det att ta det lugnt. Kan inte plugga med en gång nu ändå. 

Ibland orkar man bara inte

Godmorgon. Inte alls sugen på att gå till skolan idag. Är ganska stressad eftersom vi har historia prov på fredag och jag är ganska osäker på det. Usch, fy och blä! Blir väl att plugga verenda timme efter skolan fram till fredag. Men men, måndag och jag längtar tills dagen är slut!

Uttagningsläger

Hallo!  Hemma nu. Har varit det ett tag men bilderna krånglade med att ladda upp och sen har jag ätit lite (STARK) mat från igår. Jao. Dagen har varit bra. Gick väl inte sådär jätte bra för mig, direkt. Men det var roligt att träffa alla andra tjejerna!

Eric Saade - vinnare av MF 2011

Fyfan vad gutt att Eric Saade tog hem segern igår! Jag trodde verkligen att Nicke Borg skulle ha stor chans, men se så fel man kan ha. Han kom sist :O Haha. Stort grattis till Eric i alla fall!

Turkiet, här kommer vi!

YES! Dagen efter skolavslutningen åker vi till detta underbara ställe. Kan inget mer än att längta. Kan inte tiden går lite fortare än vad den gör! Vill dit NU! ♥♥

Sista matchen

M A T C H !
komigen tjejer, sista matchen!


lördag morgon

Godmorgon!  Steg precis upp ur sängen. Har sovit jätte bra inatt! Det är samling till match om 3 timmar, så kan ta det lugnt lite på morgonen. Behövande eftersom jag känner att jag har lite kramper i magen :/ Inte roligt!


Petter och jag när vi "krossade" isen. Haha, lättroade.

Lugn kväll

Älsklingen åkte precis. Ikväll blir det att ta det lugnt. Inget mer prov och jag kan bara lägga mig och inte göra någonting. Skönt! Imorgon är det match & på söndag är det uttagning till smålandslaget, tillsammans med Fillan. Inte så taggad på det nu, men kommer säkert bli roligt. Hoppas det i alla fall!


Lite smått crazy ♥

Håltimma

Hej! Har håltimma och gick hem en stund. Hade prov nyss och det gick kanon bra :D Så skönt! Men nu måste jag stressa tillbaka till skolan. Ska öva med mellanstadiet klockan 10.00. Efter skolan följer John med hem. Så blir inte mycket bloggande ikväll. Ha det! ♥

Plugg

Hemma efter en glad och rolig träning! ♥
Nu blir det att sätta sig framför böckerna och plugga in lite kemi, prueba de mañana ;)
Ja, det stämde/stämmde (?) ju inte in sådär bra men men. Ha det!


Innan vaxning

Hatar regn

Hej gott folk!  Hemma efter en tråkig-väder-dag och från skolan. Usch vilket tråkigt väder det är idag! Jag hatar verkligen när det regnar. Hatar! Men vad gör man? Nej, finns inte så mycket att göra. Att gå ut igen om sisådär 1 timme för att träna, är inte så lockande. Men det är träning och det är roligt när man är inne.


Inte den bästa bilden, men orkade inte ta någon bättre.

Plugg

Hej!  Efter skolan följde jag med John hem. Blev väl inte jätte mycket plugg kanske, haha. Men lite mys skadar inte heller. Ska snart sätta mig framför böckerna och plugga lite själv, men först .. TOABESÖK!


Från kemin

onsdag

Godmorgon. Idag är det skola igen. Studiedagen igår var bra. Fick inte så mycket plugg gjort men det blir att plugga så mycket man kan efter skolan idag.


En sån snygg tunga får man tacka rödbetorna ;)

Nytt i garderoben

Hemma från stan nu. Har fått allting som skulle göras, gjort. Kikade även in lite på New Yorker och hittade två överdelar som fick följa med hem. Super nöjd! Kommer passa bra i sommar!

Klipp klipp i jeansen



Jag måste göra så med ett par jeans. Så galet snyggt ju! :O

Prova-jeans-humör

Godmorgon allihopa!  Idag är det studiedag för mig del. Aldrig fel! Vi får se lite vad som händer. Mamma frågade om jag var på "prova-jeans-humör" så kanske det blir stan och prova jeans? Ja, varför inte. Ska även försöka få lite plugg gjort. Har engelska prov på torsdag.


Fin bild

Älskling



Jag saknar dig jätte jätte mycket, älskling ♥

SOMMAR



Är det bara jag som tänker sommar när jag hör denna låten!?
Åh, längtar som fan! 

Home

Hej!  Hemma efter en lång dag. I skolan hände inte mycket nytt. Vi kollade på en film tillsammans med B, tusen gånger starkare. Rätt bra faktiskt :) Någon som har sett den? John var lärare på spanskan, mycket mer hände inte.


Random bild, men lite skojsig sådär. Hehe.

Ps. Mikis dansar ganska grymt! ♥

GO GIRL

Godmorgon,
skola: 8.00 - 15.00
efter det blir det till stan med bästaste' ♥


Jag vill ha sommar!

Saknar dig

Hallå. Efter konfan var jag med Mikis. Vi kollade film och sen kom Danne och hans familj hit. Vi var ute och gick och nu är jag hemma och har precis duschat. Ska snart ner och äta lite :) Imorgon är det måndag, inte det roligaste med skola precis men saknar älskling jätte mycket, så längtar lite tills imorgon då jag får träffa honom, hihi ♥


Martin från konfan

Glömde kameran

Godmorgon!  Kvällen igår var hyffsat bra ändå. Idag är det söndag, sista dagen på helgen och inte ens idag får man gå osminkad i myskläder och göra ingenting, nej. Jag ska vara i kyrkan 09.30 för att göra iordning semlorna och klockan 11.00 börjar gudtjänsten. Så har ingen aning om när jag är hemma och hur det blir då. Kanske åker till John och är med honom resten av kvällen. Vi får se :)


Kameran ligger kvar hos familjen vi har hos igår, typiskt! Så har inga bilder.

SKINNJACKA TILL SALU!

Nu drar jag ..

Långpromenad

Fy vad skönt det var att vara ute och gå! Invigde min nya skinnjacka också, super skön! Nästan varmare än min vinterjacka? :O Haha. Frös inte i alla fall, och det är huvudsaken. Nu blir det bara att lägga sig i sängen och ta det lugnt. Klockan 18.00 är vi bjuda på middag hos några. Inte alls sugen på att åka dit, men man får väl bita ihop.

Målat naglarna

Nehe, det blev ingen pojkvän idag. Tråkigt. Och att jag har varit ute och gått, stämmer inte. Istället har jag suttit inne och målat naglarna. Känns ju sådär. Ska no gå ut nu tror jag :)


Den guldiga pärlan är egentligen ljusrosa. Blixten tog färgen. Snyggare i verkligheten!

SKINNJACKA TILL SALU!

Skinnjacka till salu !



Riktigt skön och bekväm!
Säljer den för att jag har köpt en annan och använder inte denna.
Använd ett fåtal gånger.

Stolek: 38
Pris: 200 :-

Vid intresse, maila till [email protected]

Dagens outfit - 5 mars 2011



Nu har Mikis åkt hem. Nu väntar jag bara på att John ska höra av sig, så kanske det blir att träffa honom. Eller tvingar jag någon annan ;) Måste ju vara ute nu när det är så fint väder! ♥

Lockigt hår

Godmorgon. Sitter just nu i badrummet på soptunnan med Mikis bakom mig. Hahaha. Okej, ska berätta vad hon gör. Hon lockar mitt hår. Inte ofta jag har det så det ska bli spännande och se hur pass bra det blir i slutändan.
Klockan 11.00 ska vi vara på konfan. Ska fixa till semlorna idag. Roligt! Kommer bli konfa hela helgen. Inte lika roligt!

Städat garderoben


Fyfan vad kläder :O


Nu har jag bara det jag använder kvar, skönt!
Många linnen försvann, herregud!

Håltimma

Just nu

fredag

Godmorgon,
hinner egentligen inte blogga nu. Måste till skolan! Men tänkte bara meddela att jag följer med Mikis hem efter skolan för att vi ska baka semlor! Vet inte när jag kommer hem, men ska försöka slänga in lite bilder från dagen då.

Pyss & Kram

Skratt humör

Hemma från träningen nu och är på värsta bra humöret! Haha. Saknar bara någon jag kan skratta med och som skrattar åt mina roliga skämt. HAHAH. Hm .. var hittar man den personen? ;)


Från träningen, oredigerad

Underbara sol

Hej!  Idag har skolan varit bra och det beror av en enda sak. SOLEN TITTADE FRAM IDAG! Så underbart. Det var precis som såhär:

Man går upp till sporthallen, pratar med mamma i telefonen och allting är grått och trist. Man går in och ha idrott. När man kommer ut och få se solen så är det precis som om man får tillbaka all färg på hela kroppen och hela världen blir färglad efter att ha varit svartvit i flera månader. Haha. Hoppas verkligen att solen inte försvinner nu!

Dagen innan dagen innan helg

Godmorgon! Idag är det torsdag. Slutar skolan 14.35. Då blir det raka vägen hem och sätta sig framför kemi böckerna. Kanske slänger in något inlägg innan jag börjar. Haha, det brukar bli så.



Ha en bra dag! 

Ett paket

Titta vad som trillade ner i min postlåda igår!
Armbandet jag vann. Dock för stort, men det får pappas vertygslåda fixa.


Update

Hej på er! Har gjort mina läxor. Kemin..mja, går inte lika bra. Haha. Har inte alla svaren :( Får ringa Petter eller någon och hoppas på bra hjälp där. Måste plugga i alla fall! Provet är på fredag och denna onsdag är snart slut. 

Har ätit lite mat och så också. Så innan jag sätter mig framför böckerna igen så ska jag dunka musik och sjunga och dansa. Haha ;)


Just nu

En onsdag med plugg

GODMORGON ONSDAG.
Skola till 15.00, sen blir det plugg för fulla muggar.
Hörs när vi hörs! ♥

Dagens outfit - 1 mars 2011

Ligger lite efter i både kommentarerna och i bloglovin. Ber om ursäkt för det, men jag orkar helt enkelt inte.
Och att jag fick reda på att jag ha kemiprovfredag, idag, gjorde det ju inte bättre.

Skrattfia

Hej. Hemma efter en lång dag. Skönt. Har suttit i duschen i säkert en timme och bara tänkt. Skönt det med ibland. Och vet ni? Gissa vem som har varit jätte saknad och äntligen är tillbaka från en vecka i USA? :D


MAIAAAA! ♥

tisdag

GODMORGON TISDAG. Yes, tisdag var det. Det betyder att dagen ser ut såhär:
Skola: 08.00 - 15.00
Konfa: 15.00 - 17.30
Träning: 17.45 - 19.15