Min dag

Hej! Som sagt så har i-net inte fungerat, därför har jag inte bloggat. Idag har det varit full-späckat! Först skolan till 15.00 med ett engelska prov som gick sådär. Sen direkt till konfan och var där till 17.30. Efter det blev det att gå direkt till sporthallen för att träna innebandy 17.45-19.15. Nu är jag hemma och kan ta det lugnt. Ska snart hoppa in i duschen och sen ska jag nog lägga mig och läsa min bok :)♥

 

Outfit 30 november 2010

Skolan

I-net har inte funkat men här kommer lite bilder från igår!

Julmys

Det blev lite julmys ikväll. Gick runt på byn med Mikis och sen kom Tim så då gick vi tre och sen frös jag så då gick vi hem till Tim en stund och sen till Mikis farmor och farfar. Har varit där hela kvällen, tittat på New Moon. Haha. Sen hämtade pappa mig så vi var ute och gick en runda påväg hem. Mysigt!
Tack för kvällen! :)

Bilder från kyrkan idag

Duktig du är Vilma

Hej :) Blev ingen match för vår del. Inställd pga att det är för halt på vägarna. Så istället gick jag upp till sporthallen för att kolla på min lillasyster som skulle spela sin första poolspels-match idag. När jag kommer upp har båda lagen, som dom ska möta, lämnat återbud för dom kan inte köra i detta vädret. Så dom fick spela mot sig själva ;) Så kan det vara! Nu ska jag sätta mig och plugga och sen kanske det blir att gå upp till julskyltningen, jag vet inte hur det blir än. Vi får se. Annars ska jag bara mysa i soffan med min bok ♥


Ida gjorde en snygg frisyr på mig, grr ;)

Tidställt - Hiss & Diss



Roliga personer - Dom som kan säga vad som helst och man håller på att skratta ihjäl sig. Så underbara!

Långt hår - Jag är så avundsjuk på dom som har långt och tjockt hår med självfall, så fint! Och det ser inte tråkigt ut utan dom har ändå volym i det!



Tidställda inlägg - Så himla praktiskt! Man kan se till att få några inlägg inslängda när man egentligen inte är vid datorn. Skit bra ju!



Vädret - Det är så kallt och blött hela tiden! Det är väl okej om jag är påklädd och det är snö, då är det nästan skönt att vara ute, men så fort det kommer en vind så blir det så kallt att man inte kan röra sig :O

Kläder som samlas - Man byter kläder varje dag och sen kommer man till den dagen så mamma säger "Ta hand om kläderna Moa" Jo, man vet precis vad hon menar. Kläderna som ligger i en stor hög på stolen bredvid garderoben. Usch!

Konfa på studiedagar - Vi hade studiedag i torsdags och det såg man ju fram emot, att få vila ut men icke ska nicke. Istället ska man åka iväg med konfan och vara borta hela dagen..

Kyrkvärd

Godmorgon :) Kyrkan nu och sen bär det av till Öland för match :) Inte taggad på någonting men det är väl bara att tuta och köra! Vet inte när jag kommer hem, men det blir frammåt kvällen.

Tips - äppelklyftare

Jag har blivit frukt-beroende tror jag. Särskilt äpplen! Tycker det är så gott, skulle lätt kunna trycka i mig 3 äpple på raken. När jag var sugen på något förut gick jag alltid till vårat "godis-skåp" och hämtade godis, nu går jag och hämtar ett äpple eller en clementin :thumbup: Både nyttigare och godare!

Inte min bild, hittade den på google



Den här äppelklyftaren är perfekt om man vill ha sitt äpple i klyftor!
Jag tycker det är mycket godare att äta äpplen i klyftor än att äta det direkt :)
Ett jätte bra tips till alla er där ute!

Harry Potter och hemligheternas kammare

Harry Potter började precis på teven så ska kolla på den nu. Grannarna kommer in en stund sen för att äta lussekatter och dricka glögg, mysigt! Har även satt granris på huset med lampor i så nu är det verkligen julkänsla eftersom snön ligger på marken också :) Kanske lägger in bilder på det imorgon!

Datorn la av

När jag satt vid datorn innan så funkade den jätte bra, tills pappa kom in och bad mig kolla hur stor hårdisk det var i datorn. Sen jag gick in och försökte kolla det så blev datorn jätte seg så jag stängde av en stund. Nu skulle jag slänga in ett inlägg igen och i-net vägrar starta upp. Så satte mig vid syrrans istället. Men frågan är vad som hänt med min dator? Ny dator, ja tack! Är trött på min dator + att det funkar ju knappt!

Skulle pluggat spanska, religion och engelska idag. Har fått religions-frågorna klarade och har skrivit upp spanska glosorna. Dock har jag inte pluggat på dom och har inte kollat någonting på engelskan. Så nu ska jag göra det och fortsätta sitta här och kolla framför teven :) Hörs kanske senare! ♥


Min fina lillasyster ♥

Snön är mysig ibland

Godmorgon :) Bloggade aldrig igår för jag var aldrig hemma. Först skolan till 14.20, sen hem och fota julkort och sen till John. Var där hela kvällen och myste. Vi åkte bil, kollade på teven, var ute och kastade snöboll med Nils och Nils. Haha roligt att få vara barnslig ibland! Brottning i snön och man vinner, då är man stolt :D Haha! Riktigt mysig dag ♥ Tack älskling!

 

Godnatt - skola imorgon igen

Vad har hänt med dig egentligen?



Hej :) Bloggade aldrig idag på morgonen, hann inte, och sen funkade det inte att blogga ifrån Kevins iphone. Något konstigt hände så man kunde typ inte skriva. Men i alla fall så har dagen varit bra antar jag, eller egentligen inte. Vi åt på äckliga MC, sen satt vi och lyssnade på någon man som berättade om missbrukare i 2 timmar. Inte det roligaste med ont överallt, benen, magen, huvudet och armarna. Usch! Lite bilder från dagen i alla fall...

Godnatt

Sitter och snackar med John på msn, men nu orkar jag snart inte hålla ögonen öppna längre så nu ska hoppa i pyjamasen och lägga mig och sova. Imorgon kommer John och väcker mig, därför kommer jag inte få någon sömn inatt för det får man aldrig när man vet att något väntar på morgonen, så vi får väl se om jag bloggar innan jag sticker till Kalmar med konfan! Godnatt ♥

Dagens roligaste

På Kemin, vi pratar om stålmannen..

Jag: Men man kan väl inte dö från det man kommer ifrån?
Petter: Vafan ska du dö då?



I klassrummet..

Josse: Vart är alla pennor?
Danne: Dom har tagit bort dom
Johan O: Vadå, du har väl kladdat tillräckligt?


HAHAHAHAHAHAHAHA!

Flickvän får utbrott



Allvarligt? Haha. Vet inte om man ska skratta eller gråta :O Visst kan jag stå och vara skit förbannad för att jag inte ha några kläder på morgonen när jag ska till skolan. Man står där och kollar i garderoben och efter 15-20 minuter ligger halva garderoben i stolen bredvid och man har fortfarande ingenting som är intressant att ha på sig. Men att man kunde bli såhär arg visste jag inte, tur man inte har sånna utbrott och blir så förbannad :O Haha.

En inre önskan

..är att kunna spela gitarr. Har velat lära mig spela gitarr länge, dock valde jag keyboard i skolan på musiken. Tänkte ta gitarr nu i åttan men eftersom jag har kör så spelar vi aldrig utan vi sjunger bara, så nej. Åh Maia, du måste lära mig! :)♥



Fint

-

LÄS DET HÄR !

Min syrra ropade nyss att det var mat, osäker på om jag vågar gå ut efter att ha läst det där och sett videon. Jag vet, det är jobbigt att klicka på en länk för att läsa ett "tråkigt" inlägg. Men snälla, ni måste se! Värsta beviset ju :O

Snö

Hej :) Idag när jag tittade ut var det alldeles vitt ute! Yes, första snön för i år har kommit.
Både negativt och positivt..

Negativt:
1. Det betyder att det är minusgrader och då blir det kallare
2. Man får 100 snöbollar på sig varje dag
3. Det blir blött överallt

Positivt:
1. Det kom i bra tid detta året, slutet av november. ( man kan ju hoppas det ligger kvar till Julafton )
2. Man kan ta fina vinterkort
3. Rätt mysigt att vara ute och leka i snön och sen komma in och värma sig framför kaminen

A picture from school

Nu ska jag läsa lite engelska och lite i min bok. Hörs kanske efter det beroende på vad klockan blir :) Så förhoppningsvis när ni läser detta kommer jag sitta framför mina böcker, eller har jag inte kommit ifrån datorn än ;)

Mina lår dödar

Hemma från träningen. Sitter och kollar på I form med Anna Anka tillsammans med familjen. Mina lår dödar mig så det blir att ligga här hela kvällen tills jag ska sova, kanske sover här i soffan inatt för att jag inte kan gå in till rummet. Nej men vi får se :) Bloggar i alla fall inte mer ikväll. Imorgon är det skola och sen följer kanske John med hem. Så imorgon vet jag inte hur bloggning ligger till. Godnatt! ♥


Snark

Ska dra till träningen nu. Orkar egentligen inte, vill bara vara hemma och göra ingenting. Men nej, ska träna sista gången med Petters klubba och sedan messa honom och göra lite affärer ;) Hehe.
Hörs väl när jag är hemma igen!

Nytt i garderoben



Jätte nöjd med köpen! Verkligen :) Får se när det blir till användning, isåfall slänger jag in en outfit så ni får se. Det är snyggast tillsammans tycker jag så det blir nog så. Tack mamma & pappa

Riktigt höstväder nu

Hej :) Kom hem från skolan för en stund sedan. Skolan har varit bra idag! Har sett ut såhär: Idrott - Svenska - Elevrådsmöte - Engelska - Lunch - Kemi - SO. Allting flöt och efter lunchen var det många bra saker. Haha. Visst var man trött och kanske inte var på jätte bra humör men vi bytte NO-val idag så nu har jag Kemi istället för Fysik, och den lektionen gick bra eftersom vi har Coffe ;) SO'n gick också bra idag, frågade lite frågor och Jonas förklarade bra! Kanon!

Fick någon vinterbild från Skövde

Dagens outfit

Godmorgon! Måste sticka till skolan så bjuder snabbt på dagens outfit. Hörs när jag kommer hem med bl.a bilder på shoppingen från A6 :)

Huvudvärk

Orkar inte fokusera längre så stänger ner datorn och ska försöka sova bort min huvudvärk! Godnatt ♥


Gammal bild

The biggest loser

Gick inge vidare för killarna på matchen. Men sånt man får ta ibland. Dom var i alla fall sjukt duktiga ikväll! Just nu sitter hela familjen och kollar på The biggest loser - final. Vi sitter och säger "gud vad hon/han har gått ner!" hela tiden, haha. Har varit flitig med svenskan också! Gjort alla sidorna om verben och en skriftlig bokredovisning, duktigt Moa! :thumbup:

Många bildlösa inlägg nu, jag vet, tråkigt

Ändrade planer. Följer med John upp till sporthallen sen för han och hans lag ska spela match mot damerna så ska kolla lite. Sen måste jag fixa svenska läxan så vet inte när jag bloggar, om jag hinner mer ikväll :)♥

Feber?

Hemma från skolan, eftersom vi har lunch nu. Känner mig jätte varm, febrig och ont i huvudet så gick hem och vilade mig lite nu. Ska tillbaka när lektionen börjar igen :)

Mys med boyfriend

Godmorgon! Skolan väntar snart och efter det blir det mys med pojkvännen, som jag saknat honom! Blir ingen bloggning förren någon gång ikväll. Men det är som varje måndag, hehe ;)♥

Ha en bra dag!

Bilden visar kärlek

Jag ler när jag ser denna bilden. Jag saknar dig så jag spricker. Jag längtar till att få känna dina läppar mot min kind, panna eller mina läppar, eller känna din värme från din kropp! ♥

Borta bra, men hemma bäst

Hemma nu. Har varit en rolig resa, verkligen! Men nu är man ganska trött så istället för massa tråkig text får ni massa bilder. Jag var jätte smart att åka iväg med en ur-laddad kamera så fick ta med mobilen :) Hoppas det duger i alla fall! Nu ska jag kolla på "ensam mamma söker" och sen sova, godnatt!

Nu sticker jag

Godmorgon! Ska när som helst åka mot Jönköping :) Tar inte med mig datorn för kommer inte hitta sitta och blogga ändå, så mycket annat. Vi hörs helt enkelt med bilder från resan när jag kommer hem! Vet inte hur sent vi kommer på Söndag, vågar inte säga om jag orkar/hinner blogga :) Vi få se!

Ha en kanon helg allihopa!

Taco-mys

Nu blir det taco-mys framför teven. Imorgon åker vi och jag vet inte om jag hinner blogga på morgonen med tanke på att vi åker redan klockan 08.00. Bloggar jag inte då så får vi väl se om vi hörs under tiden när jag är iväg eller på Söndag när jag har kommit hem. Hörs vi inte förrens då så önskar jag er en kanon helg! ♥

Rolig historia

På kyrkans förskola satt en klass och hade religionsundervisning. Läraren, som dessutom var både kyrkans körledare och kantor frågade lilla Lisa:

- Vem skapade universum, Lisa?

Lisa, som satt och sov i bänken reagerade inte förrän Jonny, killen i bänken bakom, stack sin penna i ryggen på henne.

- HERRE GUD! utbrast Lisa, men somnade om.

- Jajemän! Det stämmer, sa läraren.

En stund senare fick den sovande Lisa ännu en fråga angående kristendomen.

- Vem är vår herre och ledare?

Även denna gång stack Jonny sin penna i Lisas rygg och Lisa hoppade till och skrek:

- JESUS KRISTUS!

- RÄTT! sa läraren och gick vidare till predikan om Adam och Eva i paradiset. Lilla Lisa somnade om.

- Vad tror ni att Eva sa till Adam när hon fött 30 barn?

Jonny fnissade och stack pennan för sista gången i Lisas rygg. Dem här gången skrek Lisa irriterat:

- OM DU STICKER IN DEN JÄVLA GREJEN I MIG EN GÅNG TILL SÅ KOMMER JAG KNÄCKA DEN I 2 BITAR OCH STOPPA UPP DEN I RÖVEN PÅ DIG.


HAHAHAHAHAHAHAHAH :D

Skövde

Mamma håller på att packa just nu. För imorgon ska vi, tidigt på morgonen, åka till Skövde :) När vi var i Hökensås i sommras så stannade vi på ett badland på vägen hem och nu ska vi dit igen. Inlägg om det hittar ni HÄR! Vet inte om jag kommer kunna blogga för, lite kort om resan ser det ut såhär: Åka bil - Stanna och shoppa på A6 i Jönköping - Åka till Skövde & checka in på hotell - Sova - Bada hela dagen - Åka hem.
Men om det går och fixa, om jag hinner och om det inte är för dyrt så ska vi nog kunna fixa det! ♥

Svar på kommentar



Svar: Maia, har jag någonsin sagt hur mycket jag älskar dig? :D HAHA! ♥

Åh vad mysig

Riktigt stolt över detta köpet. Fy fasen vad mysig tröja! Det kommer nu mera vara min favorit i garderoben. Vi beställde massor med nya kläder inför hösten i H&M katalogen, men vi har fått skicka tillbaka 3/4 av det för inget har passat eller varit hel konstiga modeller. Jag har behållt underkläderna, denna och en vit långarmad ungefär. Haha, fint! Men denna var värd den långa väntan ♥

Oj vad blond jag är, kanske dags att slänga i några nya slingor?
Ska prata med Lotta ..

Bra låt

Klicka här för att komma till låten -  [ spotify länk ]

aaahh iaaaiaa
Dime tu si me miras a mi
no soy la niña que antes fui
me aleje de tu amor (that's right)
quiero pensar que se puede cambiar
la luna llena por el sol
en un eclipse total (se fue como el viento)
por que acabo

aaahh iaaaiaa
haria todo porque estuvieras aqi
lo siento
aaahh iaaaiaa
hoy me equivoque me precipite
pero porfavor
lo siento

ah ah ah ah ah lo siento
en la pared tu retrato colgue
la vida sin ti no pinta igual
se borro su color (that's right)
tanto dolor por un simple error
que no consigo entender
vuelve mi amor otra vez (se fue como el viento)
porque acabo

En mi mente tu recuerdo estara
impaciente yo esperare
facilmente dejare este dolor
si cambias de parecer

aaahh iaaiaah im sorry


översatt till svenska:

aaahh iaaaiaa
Tala om för din om du tittar mig i min
Jag är inte flickan jag tidigare var
din kärlek ifrån mig (det är rätt)
Jag tror att du kan ändra
fullmånen för solen
i en total solförmörkelse (det var som vinden)
som bara

aaahh iaaaiaa
skulle göra allt för att du var här

ledsen
aaahh iaaaiaa
Idag är jag fel fällningen
men snälla
ledsen

ah ah ah ah ah sorry
ditt porträtt på väggen hängde
livet utan dig ser inte ut
rensas dess färg (som passar)
så mycket smärta för ett enkelt misstag
du kan inte förstå
tillbaka min kärlek igen (det var som vinden)
eftersom jag bara

I mitt sinne ditt minne kommer att
Jag väntar otåligt
enkelt låta denna smärta
om du ångrar dig

aaahh Im sorry iaaiaah

Dumma spotify

Hallo :) Hemma från skolan och det är äntligen helg! Känns underbart, med andra ord. Mitt spotify har slutat att fungera på något konstigt sätt så håller på att avinstrallera det så jag kan instrallera om det, så får vi se om det vill hjälpa någonting. Vet inte om jag har någonting att blogga om, men när man kikat runt på datorn lite så kanske man hittar något intressant :thumbup: Har skrivit något/någonting ganska många gånger nu ..

Today it's friday

Godmorgon :) Hoppas ni har sovit gott. Idag är det fredag! Har trott att det är fredag i tre dagar nu men nej, det har det inte varit tyvärr. Annars då? Jo jag mår hyffsat bra nu, fortfarande lite stel i magen men det är okej :) Ska dra till skolan nu. Bloggar mer när jag kommer hem!

Dagens fråga

Har ni testat den nya Marabou chockladen, Vinter Vit?
Vad tyckte ni?

Måste dricka

Hola :) Kom precis hem från träningen. Har duschat. Resten av kvällen kommer tillbringas framför datorn och teven. Hm, torsdag. Nej, inget program som är planerat mer än Halv åtta hos mig. Nu måste jag dricka innan jag dör av törst! Bloggar senare om det finns något att blogga om vill säga..

Bild på mig och pojkvännen från Mikis myskväll

Träning

Drar till träningen nu. Får se om min mage orkar med. Gör mitt bästa i alla fall, så sugen på att springa in på planen med Petters klubba och bollen! :D Haha ♥

Förresten, jag har namnsdag idag! :rolleyes:♥

Änglahåret

Hemkommen från skolan nu. Det gick bra idag på morgonen med magen och det. Hade lite kramper då och då i skolan men men. 16.30 är det träning, vet inte om jag ska träna men det lutar åt det hållet nu. Får väl se om magen vänder sig eller vad som händer! Ska bara ta det lugnt framför datorn och teven nu.

2 outfits



Har glömt att lägga upp, dom fanns i kameran :)

W O N D E R B A R T

Hoppade precis ur duschen. Kom hem från stan för inte så länge sedan och hoppade direkt in i duschen. Det behövdes och skönt var det också! I stan så lämnade vi jultidningar som min lillasyster har sålt, fikade med Emma, pratade med Lotta och kollade runt. Stan är så fin nu på kvällen med alla lampor! Fick tillbaka min mobil också, wonderbart!

Dags för ny dator?

Yes, det känns som om en ny dator är ett måste i julklapp!

Farsdagsbilder

Underbar hårfärg


Bild lånad av Bunny

Jag blev kär i denna färgen på håret som hon själv hade gjort på en av sina kunder. Herregud, vill gå direkt till salongen och göra så på mig själv också. Dock tror (vet) jag att jag inte kommer passa i det för jag passar inte i brunett. Visst är det inte brunett heller men nej, jag är en liten blondin! :D Men kanske i alla fall :rolleyes:

Fortfarande ont

Godmorgon! Stannade hemma från skolan idag. Har fortfarande jätte ont i magen och igår fick jag kramper i sidorna och det hade jag idag på morgonen också, samt i magen. Så nej, fick bli att stanna hemma idag, tyvärr.

Har legat och läst lite i min bok och kommer väl ligga ner resten av dagen eftersom jag får ont när jag står eller sitter upp. Ska se om jag hittar någon bra film som jag kan kolla på också. Vi hörs kanske lite senare :)


Har ni några bra film-tips?
Släng en kommentar så blir jag jätteglad!

Narnia - Prince Kaspian

Såg precis klart denna filmen. Har inte sett den innan, trodde jag. Men det verkar som om jag har gjort det för kände igen slutet ;) Hehe. I alla fall så ligger jag här i mammas och pappas säng och ska snart kolla på spanskan som är tills imorgon. Vet inte om jag bloggar mer, vi får se om det finns något att blogga om!
Annars säger jag Buenas Noches!

Ingen träning ikväll :(


Ljushuvudet själv

Jag blir galen! Har tagit 2 pronaxen idag för att slippa magonten, tror ni det hjälper? Nej! Jag halvligger här i fåtöljen och har så ont att jag inte vet vad jag ska ta vägen. Men kämpade igenom skolan i alla fall. Kan inte träna idag så istället blir det att göra läxor och kolla på Pensionärsjävlar. Hörs senare

The last song

Godmorgon! Vaknade av att jag hade hur ont i magen som helst, yes, mensvärk. Skit roligt när vi ska bort i helgen! I alla fall så ska jag snart gå till skolan. Bloggade aldrig igår eftersom jag pluggade och kollade på film. Jag såg äntligen filmen The last song. Har velat se den jätte länge och nu äntligen fick jag göra det! Så sjukt fin och bra film :) Om det nu finns någon där ute som inte har sett den så rekommenderar jag den verkligen! Dock är det den enda filmen jag har haft tårar i ögonen, haha.

Läxor

Hej!  Hemma från skolan. John är med hem också, precis som varje måndag :) Han ska på träning 17.30 och då ska jag plugga så det kommer inte bli bra bloggning ikväll. Men något inlägg om ni har tur! :D

HAHAHAHAH

John: Har ni stömavbrott också?

Jag: Inte här hos kusinerna i alla fall, vi är inte hemma.

John: Vi har det helt jävla becksvart. Öppnar du ett fönster å tittar ut ser du ingenting

Jag: Tänd lampan då ?


Haha, smart tjej ♥

Farsdagsmys

Hos kusinerna nu. Ska äta lite farsdags-middag. Mumsigt! Sen ska Gustav och jag plugga matte, har prov imorgon och har inte kollat någonting på det. Ajajaj! Men nu ska vi käka, har med mig kameran så kommer komma bilder någongång när jag har tid i veckan :)

Farsdag

Godmorgon! Jag hoppas ni har gett er pappa frukost på sängen och massa paket. Det har i alla fall jag gjort & vad jag gav honom får ni se senare :) 10.45 kommer Fillan och hämtar mig, dom ska köra till matchen idag. Vi ska spela mot Borgholm i Borgholm, så det blir bilresa idag med. Vi möter inget lag som ligger nära oss, segt. Haha. Men jag tycker det är rätt skönt att åka bil ändå :) Ja, men vi hörs kanske senare efter matchen!


Slätafly IBK - Sandbäckshult

Snabba cash

Pojkvännen åkte nyss hem. Vi har skrattat, kollat på Snabba Cash, skrattat lite mer, pluggat ytterst lite matte och skrattat. Haha, jag älskar dig älskling ;)♥ Har varit sjukt roligt och mysigt i alla fall!

Bra film!

Pengarna rullar

Kinamat ♥

Hej! Kunde inte blogga tidigare för I-net funkade inte. Igår var det jätte roligt och mysigt att vara i stan med Maia! Vi kom fram ca 15.30 och käkade på kinarestaurang, gott! Sen shoppade vi lite, visar lite senare vad det blev. Men tack för kvällen Maia! ♥

Stan med Maia

Hej! Hemma från träningen, har varit det ett tag men har pluggat lite. Pappa ska snart fortsätta förhöra mig, lite avbrott eftersom vi kollar på Halv åtta hos mig. Imorgon efter skolan ska Maia och jag in till stan och shoppa lite, bussen går 14.50 och vi slutar skolan 14.20 så vet inte om jag hinner blogga. Men om jag hinner ska jag försöka slänga in ett inlägg innan :) Bussen hem går 18.30 så är hemma ungefär 19.30. Blir nog bloggning då förmodar jag :)

Thursday

Përshëndetje! Har ni haft en bra dag? Min har varit precis som vanligt, skolan har sett ut såhär: Spanska-Matte-Engelska-Lunch-Idrott-Svenska. Inget nytt alls, precis som varenda Torsdag, nej, torsdag stavas det! Elsa har ju faktiskt tjatat lite på oss att veckodagarna stavas med liten bokstav och inte stor, i svenskan!
Kom ihåg det nu :)



Träning 16.30, plugg innan och efter som gäller :) Men lite dator kommer det nog bli också eftersom jag kan SO'n, lite i alla fall :rolleyes:


Till dig som tyckte det var så himla roligt att lägga din tid på att kommentera en elak kommentar så kan jag svara dig såhär, jag är tillsammans med precis vem jag vill!
Nu la jag min tid på att svara på din korkade kommentar, men ville att du skulle ha klart för dig att vad du än kommenterar så påverkar det inte mig om du tro det!

School

Godmorgon! Har ni sovit gott? Jag har sovit sjukt gott inatt, jobbigt att vakna idag på morgonen. Brukar alltid vara så att jag är halvt vaken när mamma kommer in, men idag fick hon verkligen väcka mig för jag sov djupt. Skönt! I alla fall så ska jag när som helst dra till skolan och sen får vi höras när vi hörs! Plugg och träning är det som gäller efter! ♥


Just nu

Långt hår

Nu har jag läst klart alla inlägg på bloglovin, över 200. Nu orkar jag inte sitta på denna obekväma och hårda stolen framför mammas och pappas stationära dator längre, ska hoppa in i duschen, kolla lite mer på SO'n, sätta mig en stund framför teven och mysa med familjen och sen hoppa i säng! Godnatt ♥


Hittade dessa från sommaren 2009, mitt långa hår :(
Funderar på att sprara ner igen, får se hur långt jag orkar innan jag tröttnar!

Perfekt



Inga problem att smsa även fast man har vantarna på sig! :D
Tackar Etre Shop!

I rymden finns inga känslor

Har inte bloggat, jag vet. Har varit för mycket helt enkelt :) I alla fall så var jag och kompisarna på bio igårkväll och det var mysigt, vi såg I rymden finns inga känslor. Jag pluggade aldrig när jag kom hem så nu sitter jag för fullt och plugga här :) Jag bloggar senare om det inte är för mycket annat!



Någon som har sett den?

Morgon inlägg

Godmorgon! Jag ska snart gå till skolan. I-net funkar nu på morgonen, få se om det funkar ikväll. Därermot lovar jag ingen bloggning eftersom det ser ut såhär idag Skola-Konfa läsning-Träning med dom små. När jag kommer hem, runt 18.00 måste jag duscha och plugga till SO-provet som är på fredag. Så ja, vi få se om vi kan klämma in något inlägg där :) Annars hörs vi imorgon!

I-net funkar inte

Det är därför jag inte har bloggat någonting. Pojkvännen följde med hem efter skolan så han har varit här tills hans träning började, runt halv sex. Sen dess har jag försökt blogga, ingen idé att försöka längre, det funkar inte. Det står bara "webbsidan kan inte visas" eller "serven hittades inte". Åh jag blir galen! I alla fall så lyckades jag blogga ifrån denna datorn. Så får vi väl se hur mycket jag kan blogga men nu vet ni varför jag inte gör det i alla fall :)


från arkivet

FANTASTISKT ROLIG KVÄLL!


Bild 1: Chrille & Jag
Bild 2: Godis som jag vann på Bingo!
Bild 3: Dubbelbugg
Bild 4: Kenneth & Jag
Bild 5: Vår ledare Ingmar & mamma
Bild 6: Våra ledare Ingmar & Lena

Svar på kommentar


Svar: Sånna här kommentarer är verkligen skit roligt att få :) Vad glad jag blir & tack!

Dagens outfit, 7 november 2010

Buggavslutning

Kom hem från konfan straxt innan 13.00. Lite speciellt idag, alla konfirmander fick ställa sig på ett led och sen skulle alla i kyrkan hälsa på oss och sen ta med sig 1-2 stycken så skulle vi sätta oss vid dom. Jag och Maia fick sätta oss hos någon gamling :) Hehe, inga problem. När jag kom hem satt mormor och Vilma och kollade på videos när Vilma och jag var små, så har suttit och kollat på det i 2 timmar nu. Straxt efter 16.00 ska mamma, pappa och jag åka och bugga, buggavslutning. Skulle egentligen inte följa med men Ingela ringde och hade ett litet medelande om att Chrille ville dansa med mig, så jag är snäll och följer med i alla fall :D


Skola imorgon, inte lika bra bloggning, men ska försöka att inte ha paus. Beror på hur mycket det är i skolan!

Warm Water

Godmorgon! Kunde inte blogga mer igår, vi kollade på massa filmer och sen när jag skulle blogga så funkade det inte. Sidan ville inte komma upp, men ja, nu vill den :D Idag är det Söndag och jag ska på konfa klockan 11.00 och sen vet jag inte riktigt än. Vi få se vad dagen har att bjuda på ;)

Myskväll - bilder


Tack för kvällen allihopa!

Saturday

Godmorgon! Idag fick jag sova ut. Eller ja, vaknade 9.05. Senast detta lovet i alla fall. Haha ;) Idag är det redan Lördag, usch vad fort loven går. I alla fall så ska jag bara vila ut idag. Det kommer komma upp ett inlägg från igår kväll med massa bilder och de :) Så kika in lite senare!

Resultat

Outfit


Hår


Smink


Nu ska vi laga mat och sen skratta järnet!
Ha det bra!

Hos babe

Sitter hos Mikis nu. Anledning till det är för att ikväll kommer det vara 11 personer här hemma och vi kommer ha mega roligt! Länge sen vi hade en sån här myskväll :) Så det kommer bli roligt att samla ihop alla igen. Mikis ska fixa mitt hår och sminka mig, därför jag ser ut som jag gör här under, men få duga.
Fin bild ändå bara för att det är på oss ju :rolleyes:

Åh vad jag längtar..

..tills jag får min fotostudio! Vi håller på att göra iordning i pappas gamla värkstad och ena hörnan ska bli mitt "fotorum". Hehe. Blir väl inte riktigt som här under men i framtiden kanske det ser ut så? :D

Några tillexempel


Photo by Michaela D

Outfit, 4 november 2010

Jag har aldrig gillat hotpants med strumpbyxor under, men igår på morgonen fick jag någon blixt i huvudet som gjorde att jag skulle ha på mig det. Ja, konstigt nog så tog jag på mig det och tyckte det såg snyggt ut. Men visst, snyggare utan, självklart!

 

Vad tycker ni?

Läskiga spagetti

Godmorgon! Har ni sovit gott? Jag gick och la mig straxt efter 23.00 igår, då var jag trött och tänkte "bra, då sover jag länge imorgon". Idag när jag vaknar kollar jag på klockan och den visar 07.35, haha. Jag kan inte sova längre asså! Det är lov Moa, sov! I alla fall, idag är det Fredag och jag ska till Mikis runt 14.00, ni får veta varför lite senare ;)

Stephen King - DET

Fick den fetaste boken, min farbrors fru, kunde hitta! Jadu, vi får väl se om lilla jag orkar läsa den där stora boken :O Ingen bokmal precis..

The Karate Kid 4

Kanon film! Man får verkligen tårar i ögonen när man ser hur ont han har i benet, men ändå kämpar vidare! Har filmerna här hemma men eftersom denna är ny så kollade jag på den hos kusinen idag eftersom han är lite olaglig och laddar ner ;) Ny skådespelare i denna och det förstörde verkligen inte!

HAHAH, fyfan!

Djävul till syrra



Så kan man se ut när det är Halloween fest här hemma ;)

Hemma

Här får ni lite bilder från dagen, orkar inte skriva men roligt har det varit & Tack Gustav för att jag fick provköra moppen!

Det är sjukt

Är hos kusinerna fortfarande. Har varit ute och kört moppe, för första gången i mitt liv, och det var sjukt roligt! Sen har jag kollat när dom har spelat WoW. Inte lika roligt. Petra har även lånat ut en bok till mig som hon tyckte jag skulle läsa, inte den smalaste :O Visar bild när jag kommer hem!


Finns mer på youtube, 1/100 typ

Kusinerna

Godmorgon! Ska upp till kusinerna och göra ost så hinner inte blogga. Bloggar när jag kommer hem och har ingen aning om när det blir. Vi få se :) Nu måste jag gå! Berättar mer när jag kommer hem. Puss

Apple



Moster hade en ny dator hemma hos sig, hennes chef's, och den hade ju inte varit fel att haft :rolleyes: Dock orkar jag verkligen inte jobba tills jag har 15 000 till att köpa en sådan! Haha, latmask. Bättre att önska sig en i julklapp och se om den finns i något av paketen. Nu ska jag mysa med familjen framför teven, Godnatt på er! ♥

Lånemobil



Idag i stan fick vi lämna in min andra mobil eftersom högtalaren ( helt plötsligt ) slutade att fungera. Om jag ringer till någon så hör dom mig men jag hör inte dom, samma sak om dom ringer till mig. Så japp, nu blir det långemobil fram till att jag får tillbaka den andra :) Men inga problem! Fick den mobilen jag funderat på att köpa, haha.

Alva alva bus

Hej! Dagen har varit bra! Åkte in till stan och hämtade ut mitt Pulmicort, sen åt vi på 1344 och sen till Alva. Där var det lite fler personer så som Daniel, mormor och hennes nya ragg ( hahaha ) ;)


Blir lite fler inlägg under kvällen..

Alvaaaa

Godmorgon på er! Har ni sovit gott? Jag har sovit som en stock och vaknade av att mamma kom in och väckte mig för det var frukost. Inte det roligaste men det var i alla fall skönt att sova ut! Vi ska snart åka in till stan och kolla lite. Ska kidnappa Alva bus en stund och bara mysa. Moster har precis kommit hem från Florida så hon är väl brun som en neger nu, den fuskapan :( Ta med mig kameran så bilder kommer komma upp någon gång under dagen, kan man hoppas! Spela match ikväll och vet inte hur länge jag är hemma emellan.

 

Ha en bra dag allihopa!

Dagens outfit, 2 november 2010



Blir nog sista inlägget, vi hörs imorgon!

Älskar er

Min pojkvän är underbar ♥
Hej på er! Dagen har varit jätte bra. Mycket mys och skratt hos pojkvännen och sen avsluta kvällen med en kanon match som slutade med vinst, 2-0. Härligt tjejer! :D♥ Nu blir det bara att sitta här ett tag och sen susa ner i sängen, trött som ett as och har ont i både fötter och fingrar. Hörs snart med dagens outfit!

Ingen bloggning idag

Godmorgon! Har ni sovit gott? Det har jag, förutom att jag har legat och vridit på mig ungefär sen 07.00. Vad är det med mig? Det är lov? Och jag vaknar tidigt? :O Kan inte sova ut. Men i alla fall ska jag till John ungefär vid 10.00, så ska vara där hela dagen och kvällen, fram till min match börjar. Så jag kommer inte blogga på hela dagen. Bloggar nog ikväll efter matchen med bilder från dagen ( om det blir några ) Puss!

Bild 1: Jag & Vilma på vårdcentralen , Bild 2: Mikis i sporthallen

plus en till

Sen bloggning. Har varit inne hos grannarna på en fika. Men det gick bra på vårdcentralen, fick behålla Ventolinet och kommer även använda en som heter Pulmicort. Men lungorna är bra :) Visar 100 %. Medicinen är bara till för att förebygga :)



Nu är Mikis här så ska ut och gå med henne, ta med kameran så ni får lite roliga bilder imorgon!
Puss

Håll tummarna

Nu ska jag till vårdcentralen och kolla mina prov resultat om jag har astma eller inte :)
Håll tummarna!

Min önskelista än så länge

Här börjar vi i tid ... !

Moa polis?


klicka på bilden för att förstora den
Här hittar ni testet

Maybe baby! Har funderat på det när jag var mindre, men sen vet jag inte om jag skulle kunna vara den personen som orkar att se allting som händer och de, känslig för de. Men man vet aldrig. Kanske blir helt annorlunda :)

.

1 November

Jag vaknar av att jag drömmer en liten jobbig dröm, ligger kvar en stund och tänker "gud vad härligt att bara ligga här och tänka att mamma inte kommer och väcker mig för det är skola". Går upp och hämtar mobilen och sätter igång den, kolla på klockan och vad visar den...05.40! Jag dör! Varför vaknar man nu!? Typiskt bara för att det är lov...