Onepiece & choklad

 
Idag har jag än så länge kollat fyra filmer ... trött?
Nej, inte alls faktiskt. Bara ont i magen och ett stort chokladsug. Kan någon tjej kanske förstå vad det är jag menar? Eller kanske till och med någon kille? Utöver detta så är jag faktiskt riktigt glad med tanke på att killen kommer hem inatt. Äntligen!

"Smaklig måltid"

 
Idag har vi varit ute med bilen en runda.
Vi hamnade på en thai restaurang som serverade kinamat, hehe. Gott var det i alla fall och vi satt säkert där en och en halv timme. Vårrullar till förrätt, 4 små rätter till huvudrätt och friterad banan med glass till efterrätt, mums. Efter så kikade vi på snygga bilar.

En trevlig kväll

 
Igår var vi inne hos grannarna och grillade lite.
Mycket trevligt som vanligt. Träffade även på Danne en stund, det var länge sedan vi sågs så det var roligt att träffa honom igen. Det är en barndomsvän till mig. Annars idag så ska jag till Karlskrona en sväng och fixa lite ärenden. 

Out for a run

 
Var ute och sprang tidigare idag.
Det är faktiskt rätt skönt att vara ute och springa och framför allt i skogen. Det är en fin plats. Myggen är kanske inte jätte roliga att slåss med när man ska göra armhävningarna där uppe på en kulle, men det funkar. Hellre skogen, än stan.

Filmtips?

 
Myskläderna har varit på hela dagen.
Har jobbat ute i verkstaden hos pappa och kollat film. Det har blivit en hel del filmer nu dessa dagarna som gått. Fast trots det så tror jag att jag bara har sett en film jag inte sett innan. Haha. Någon som har några bra filmtips? 

Ett leende smittar av sig

 
Två härliga bilder på en glad lillasyster
Idag på förmiddagen har jag bara tagit det lugnt, kollat lite film med syster. Senare på eftermiddagen tränade jag lite, sprang och gjorde några fys-övningar. En kompis kom även förbi en sväng och pratade lite. Annars så kommer jag somna med ett leende på läpparna inatt eftersom killen skrev innan. Han är i Grekland så har inte hört av honom på mer än en vecka. Bara en vecka kvar nu.

The sky is so blue

Två skadade ögon

 
Japp, kalaset var trevligt trots lite skador ...
Love hade petat in fingret i Alvas öga + att hon hade en ögonfrans som hade trillat in, så hon hade ganska ont. Love lyckades även peta mig i ögat, men det gick lite bättre trots att det gjorde ont. Vild är han! Haha. Alva blev i alla fall nöjd med paketen hon fick, så det var ett bra kalas ändå. God mat och efterrätt som alltid. Moster, hon kan hon!

Kalas

 
Nu ska jag på kalas hos kusin Alva
Hon fyller 5 år på tisdag, gud vad tiden går fort. Vi ska fira henne idag, så nu ska jag åka till en glad tjej som ska få massa paket.

Ett möte vid havet

 
Jag och familjen tog bilen ner till havet.
Där träffade vi ett par kompisar till familjen och umgicks med. Grillade lite hamburgare och åt lite tårta. Dagen försvann på ett trevligt sätt och det var härligt att få stå och titta ut över havet en stund. Jag undrar när man kan hoppa i, utan att frysa ihjäl.

Pink & silver

 

Midsommar 2013

 
Regn och åska blev till solsken.
Att det sprack upp och blev sol var det många som blev förvånade över. Sol på midsommarafton, det är inte ofta det händer. I alla fall så kunde vi sitta ute och det var trevligt. Tipsrundan vann värdparet som ni ser här ovan, grattis & tack för en bra dag/kväll!

Tips - bärbar laddare

 

Glad midsommar!

 
Önskar er alla en glad midsommar.
Jag ska fira inne hos mina grannar med god mat och bra sällskap. Hoppas på en trevlig dag och kväll trots regn och åsk.

Smultron & jordgubbar

 
Smultron på ett strå, är det sommar om något?
Min syster har planterat allt möjligt i vår trädgård tillsammans med mamma. Idag har vi ätit både smultron och jordgubbar, så gott! Sommaren är verkligen den bästa årstiden. Ska avsluta denna sommarkväll med att grilla med grannarna nu, mysigt.

Systrar

 
Tog dessa bilder innan jag & syster åkte in till stan idag.
Idag har det varit en "syster-dag". Vi har bakat chokladbiskvier, som tog nästan hela dagen. När vi var klara med de, så tog vi bussen in till stan för att möta upp mamma och sedan fixa några ärenden, bland annat att köpa en ny hårinpackning till mig.

Idag har jag ...

 
En helt okej dag ändå.
Det händer ju inte så jätte mycket om dagarna nu i början av sommarlovet, man tar det mest lugnt. Precis som varje dag sen vi fick sommarlov så har jag legat ute i solen i bikini och solat samtidigt som jag läst. Avkopplande och skönt, samtidigt som man blir brun.

Då var det dags igen!

 
Efter att jag fick min inflammation i musklen under foten ...
så har jag inte kunnat träna någonting. Nu, däremot, känns foten bättre och ikväll är det träning som gäller. Hoppas på det bästa!

Pippi Långstrump & en tjejtjusare

 
Kalaset har varit bra, precis som alla andra.
Alva kom som Pippi Långstrump och självklart var kusinen Moa tvungen att ta fram kameran. Love fick även syn på Hanna och ögonen bara tindrade på honom, fast han kände sig ändå som en kung när han hade både mamma och moster på varsin sida.

Söndag & kalasfirande

 
Ikväll ska vi fira pappa eftersom han fyllt år. Bästa Hanna kommer även vara med på kalset denna gången, roligt! Hon kommer hit om någon timme, så vi ska ha lite tjejtid innan. Det spelar ingen roll om vi har varit ifrån varandra en natt eller en vecka, vi har fortfarande lika mycket att prata om när vi träffas. Helt otroligt att man kan ha så mycket att prata om.

9orna muckar ut!

 
Det är alltid fullt ös när 9orna slutar här.
Jag är så glad att jag hann hem från min avslutning för att se dessa, känna lyckan för deras skull eftersom man minns hur lycklig man var när man själv satt i den så kallade "muck-vagnen". I alla fall så var det bland annat min kusin, min killes syster och några från innebandylaget som slutade och som fick en blomma av mig. Fortsatt lycka till i framtiden, allihopa!

 
Efter avslutningen blev det lite firande för kusinen. God mat och tårta. Senare åkte jag hem till killen för att mysa lite eftersom han idag påbörjade resan till Grekland. Hängde en flytmadrass på hans syster innan så att hon kan ligga och slappa i poolen, hehe.

Min skolavslutning

 
Idag var det som sagt skolavslutning.
Åkte in och hade lite prat med klasskompisarna och lärarna, kramade varandra och sa hejdå. Det bjöds även på sång, många goda jordgubbar och pannkakor till brunch. När jag kom hem tittade jag på min kusin som slutar 9an idag, så nu blir det kalas.

Skolavslutningsklänning

 

Outfit 110613

 
Turkos kofta, turkost skal
Jag är inte mycket för skal på iPhone. Tycker det är snyggt och så, men jag trivs bäst i att använda telefonen utan skal. Idag tog jag dock på mig en turkos kofta och tänkte att det kunde vara snyggt att matcha det med mitt turkosa iPhone skal. 

Lite nytt inför sommaren

Äntligen fick jag tag i en Sverige bikini och ett par snygga vita gympaskor att ha till vardags!

Grattis pappa

 
Idag fyller världens bästa pappa år.
Stannade kvar i stan efter skolan och väntade på att resten av familjen skulle komma in. Var riktigt glad eftersom jag fick reda på att jag fick ett C i slutbetyg i spanska, whieee! Så kvällen blev riktigt rolig och mysig på restaurangen Athena där vi åt en god middag efter att ha varit på stan och shoppat en stund. Grattis igen pappa, på din dag! Jag älskar dig ♥

You make me smile


Har haft en fantastisk helg!
Vi har bara tagit det lugnt och myst. Dagarna har flygit förbi bara för att det är det man minst vill. Vi har i alla fall haft en underbar, varm sommarkväll på balkongen med grillad korv och solnedgång och en massa gott framför fotbollen, Sverige - Österrike. 

Imorgon börjar sista veckan i skolan, med en studiedag & en skolavslutningsdag. 3 vanliga skoldagar kvar. Måndag, tisdag & torsdag.



Möttes även av fler kommentarer än vanligt när jag loggade in här nyss, riktigt roligt!

Plugg & Pack


Har varit inne i skolan och gjort det sista nationella provet.
Det var i spanska och det kändes bra. Över mina förväntningar. Sen jag kom hem har jag packat resväskan för i morgon åker jag upp till killen. Annars ikväll kommer jag göra klart några spanska uppgifter och sen är allt färdigt. Alla kurser. Allting. Så j*vla skönt!

Många skratt, många minnen


Såhär glad har jag sett ut varje dag under denna praktikperioden.
Idag har vi som sagt varit ute på en ö och byggt tält. Roligt som vanligt. Dessa dagar kommer vara minnen för livet och jag har lärt mig så himla mycket också. Denna praktikperioden har verkligen känts som att den gjort nytta för det kommande arbetslivet. Tack Leijon Event för denna tiden. Jag hoppas vi ses snart igen!

Herr Diskmaskin


Idag har det varit en lugn dag på praktiken.
Har mest städat undan lite idag på firman. Vi har också tagit ner ett tält som vi byggde upp någon gång förra veckan och packat inför imorgon då vi ska ut till en ö och bygga tält. Annars har det varit lugnt. Har träffat mormor en stund och pratat lite.

Praktik - näst sista dagen

                                                                                                                                                                                Bilder från i fredags
Måndag idag & det betyder jobb!
Tråkigt nog är det näst sista dagen idag. Det har varit så jädrans roligt och jag har kommit hem med ett stort leende på läpparna varje dag. Grymma killar jag har fått jobba med! Trevliga, roliga & välkomnade mig redan första dagen med öppna armar. 

Diggiloo 2013


Som sagt så var jag och familjen på Diggiloo igår kväll
Det var inte lika bra som det har varit de andra åren. Ljudet var inte bra, det lät som om vi satt bakom scenen och när man inte hörde var komikern sa så var det ju rätt meningslöst att skratta. Men det regnade inte en enda droppe på oss trots att det regnat hela dagen, så det var jätte skönt. Mysig stämning ändå att sitta och lyssna med en filt runt sig. Knäppte även några fina bilder.

Diggiloo


Har precis gjort mig i ordning för Diggiloo.
Det är många artister som inte ska vara med ikväll som brukar vara med, vilket är tråkigt. Hoppas ändå på att det blir en bra kväll och att jag får några fina bilder jag kan lägga upp här imorgon. Ni får alla ha en fortsatt bra lördag.