Godnatt


Hörs imorgon! :D

carolineanette.blogg.se


( Klicka på bilden för att komma till hennes blogg )

En riktigt bra blogg. Den skrivs av en tjej och hon skriver oftast om sin vardag. Vet inte riktigt varför, men jag har verkligen fastnat för denna bloggen! :) Tycker ni ska ta er en kik ;)

Just nu

Mår lite bättre nu, men inte fullt. I alla fall så har jag bara varit inne eftersom jag inte borde vara ute i solen. Så jag har kollat på film och vilat en stund. Ska snart få i mig lite mat och fortsätta sociala mig på msn :)

Just nu

Foton av mig



Nu ska jag ut och lägga mig på filten i skuggan. Mår inge vidare bra!
Ont i huvudet, låren ( precis under rumpan ) och magen
• Känns som jag har feber, kallsvettas
• Är snurrig och trött i ögonen

SOLSTING!? :O

Bara måste se!



♥ Sex and the city 2
♥ Twilight Eclipse

Naglar

Har precis målat naglarna. Jag ville måla som på vänster handen, men när jag va klar med den så hade jag ingen ork till att måla likadant på höger handen, så jag målade den andra lite annorlunda ( och det blev inte lika bra ).



Vänster:


Höger:


Och färgerna är mycket häftigare i verkligheten! På bilderna ser dom så fesiga ut ^^ Haha.

Innan-Efter



Förlåt för att det har dröjt så himla länge innan jag har visat er dessa Innan-Efter bilderna. Men här har ni dom i alla fall :) Gud! Det ser ju ut som om jag har löshår på bilden innan jag klippte mig. Haha, läskigt!

Men vad tycker ni, Hiss :thumbup: / Diss :thumbdown: ?

Svar på tal


Länk till inlägget hittar ni HÄR!

Svar: Tyvärr inte. Är nöjd med den jag har nu och sen var det andra bara något jag gjorde för jag ville testa lite ;) Men roligt att du gillade dom ( om du gjorde det )! :D

Godmorgon

Idag vaknade jag för tidigt. Va så trött att jag bara ville ligga kvar ( vilket jag kunde ). Haha, men jag satte på datorn och nu är jag inte lika trött. Så ska rulla upp rullgardinen och gå ut och sätta mig vid teven. Kan inte säga vad som händer idag för jag vet inte riktigt än. Dagen få bli som den bli helt enkelt :)

Vad ska ni göra idag?


Bild från fotograferingen igår

Foto - Mikis
♥ Modell - Jag
♥ Sminkning/Hår - Mikis

Tack för dagen

Nu har Mikis åkt hem. Har varit med henne hela dan och sen nu på kvällen så träffade vi Petter och Danne. Dock hade jag inte med mig kameran när vi var ute så det blev inga bilder där. Så ni får 2 bilder på mig och Mikis och sen en på Danne som jag tog nu innan han åkte hem samtidigt som Mikis :)

Mikis is here

Mikis är här nu så det är därför jag inte har bloggat. Vi har badat, solat ( framsidan och inte så länge ) och tagit modellbilder. Eller, Mikis har varit fotografen och jag har varit modellen. Det kanske kommer några av bilderna senare ikväll när Mikis har cyklat hem :)


En bild förra gången vi var :P

Svar på tal



Svar: Ingen orsak sötnos, det var bara roligt! Åh tack så jätte mycket gumman! :D♥

Tuesday

Godmorgon!

Idag vet jag inte riktigt vad som händer. Fillan och dom skulle hit men nu skulle dom tydligen inte det eftersom Daniel hade sovit hos henne? Aja, i vilket fall så kommer jag inte att vara ute i solen idag eftersom jag brände mig lite igår. Fast det börjar redan bli brunt så imorgon är jag nog fin på baksidan! :D Hehe.

                                                          Vad ska ni hitta på idag?

-



Beundrar både fotot och håret! :O

Hilary Duff vs Lindsay Lohan

Båda är sjukt bra skådelspelare enligt mig. Och då syftar jag på 4 filmer :)

♥ A cinderella story - By Hilary Duff
♥ Mean girls - By Lindsay Lohan
♥ Raise your voice - By Hilary Duff
♥ Tonårsliv - By Lindsay Lohan

Brownie


Hiss/Diss på dessa solglasögon?

Är inne nu och går inte ut mer ikväll. Har nog fått tillräckligt med färg idag eftersom jag är illröd på hela baksidan! Men tänker nog inte visa någon bild eftersom det räcker för att det ska bli kallat "porrigt". I alla fall, det blir brunt om nån dag :thumbup:

Pool

Har legat ute i solen nu ett tag så vi får hoppas att den har tagit lite i alla fall. Dagen är ju inte slut än ;) Har även tagit ett dopp i poolen, underbart! Ni som inte har pool, skaffa! Att ligga i solen och bli varm och sen ta ett kallt dopp för att kyla av sig, gud så härligt!

Monday

Godmorgon på er söta!

Mamma väckte mig runt halv nio idag. Vi skulle äta frukost ;) Blev samma frukost som igår. Sen har jag klätt på mig lite kläder och gjort mig iordning. Inte för att kläderna kommer sitta på så himla länge eftersom man ska vara i solen i bikini hela dagen ;) Men det är ändå bra att ha några framme att gå runt och strosa i :P


♥ Jeansshorts - Gina Tricot
♥ Tubtopp - Lövmarknaden

Johanna 14 år

Har varit hemma jätte länge men har inte haft någon ork till att blogga. Har varit sjukt trött hela dagen och sen har en kompis varit här nu på kvällen. I alla fall så har dagen varit bra :) Va ju nere hos kusinerna och firade lilla Johanna som fyllde fjortis ;) Hehe. Grattis igen gumman!

Cousin time

Ska ner till kusinerna nu igen. Idag ska vi ner och äta middag hos dom, och sen fyller Johanna år så ska gratta henne. Sen blir det bara chill nere vid stranden skulle jag tro. Jag återkommer när vi är hemma, vågar inte säga när för har ingen aning. Vi hörs när vi hörs!


En bild från förra gången vi var där

SUNDAY!

Godmorgon sötnosar!

Sovit gott? Det har i alla fall jag gjort. Började med att jag rullade upp rullgardinen och sen hoppade jag i duschen, för det behövdes verkligen! Sen gick jag ner och åt en god sommarfrukost, knäckebröd med nypotatis, krämfräsh ( stavning? ) och gräslök, gud så mumsigt! :D

                                                               Dagens outfit

 

Svar på tal



Svar: Jag svarar om du skriver ditt namn! Tack så mycket :)



Svar:
Har inte en aning om vem du är så fattar inte varför du frågar om mitt privatliv? Men i alla fall, nej vi är inte tillsammans.

Godnatt

Förlåt men jag har inga bilder. Det har inte blivit att jag har tagit några för då blir bilderna typ exakt lika dana som dom på midsommarafton eftersom vi satt i garaget och grillade. Hehe. I alla fall så säger jag godnatt med detta inlägget. Blir att sova tidigt idag eftersom jag är sjukt trött!

Såå...

Grillning

Kom hem för ett tag sen. Det va visst inget firande eller vad man ska säga? Vi åkte bara ner och snackade lite och sen hem igen. Haha. I alla fall så sitter jag inne och ha precis bytt om till andra kläder. Höll på att svettas ihjäl och sen ska jag snart gå ut för Daniel, Johan, Uffe och Bodil kommer snart. Vi ska grilla lite med dom :) Men vi hörs väl senare och då ska jag försöka fixa några bilder! Blev inga hos Gustav och Henke.


Kolla vilken coolig granne vi har :D

Kusin vitamin

Jag och familjen ska snart ner till kusinerna. Eftersom vi inte var där igår och dom inte var hos oss så tar vi det på Midsommardan istället :) Men först ska jag ut och njuta av solen och kasta pil med papsen. Vi hörs senare ikväll skulle jag tro!


Målade naglarna igår

Dagens

Längesen jag la ut dagens outfit känns det som, så här kommer dagens ;)

UNDERBAR


Midsommarbilder

TACK FÖR DAGEN/KVÄLLEN/NATTEN ALLA SOM VAR MED! :D


Ja, alla är par utom danne och jag! ;)


Spelade fotboll - haha


Bäst som man är så satte man ju den mitt i prick & det är inte fusk, fråga dom som var med ;)

Vilken super dag/kväll/natt

Dagen har varit super duper bra! Har varit sjukt roligt och det har skrattats hela tiden. Har massa bilder att sotera imorgon för just nu orkar jag inte lägga över alla ens. Så ni får se dom imorgon istället :)

Hoppas ni haft en bra midsommar!
Godnatt

Midsommarafton

Godmorgon bloggen!

Idag är det fredag och det är Midsommarafton! Dagen kommer spenderas åt att fixa inför festen ikväll. Då Jonas, Mona, Albin, Uffe, Bodil, Daniel, Emma, Johan, Thomas, Carina och Linus kommer. 3 familjer ;) Dom kommer vara här ikväll så ska vi fira lite, eller vad man säger. Vi gjorde iordning ute i garaget igår, där vi ska vara, med bord och soffor och sånt. Satte även in lite björkris också. Sen ska vi laga mat och fixa ännu mer där ute idag. Alltså kommer uppdateringen bli dålig idag! Men jag önskar er en GLAD MIDSOMMAR! :D
 


Bilder från smyckespartyt

New in

Hej bloggen!

Har varit hemma från stan en stund. Men har inte bloggat för har duschat och sen kom Uffe, Daniel och Johan hit så har suttit ute och snackat med dom. Nu kom även grannarna in så jag tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg på vad som hängde med hem idag från marknaden :)


Tubtopp i samma material som en handduk - 60 :-
 


Nya foppatofflor - 100 :-

Årets första dopp

Då har man tagit årets första dopp i poolen! Det va inte det varmaste men det var ändå lite skönt ;) Nu ska jag, mamma och Vilma snart åka in till Karlskrona. Det är ju lövmarknad där idag. Så vi ska se om vi kan trycka mitt efternamn på ryggen på en av mina tröjor :D:thumbup:


Hörs senare!

Just nu



Gud så underbart skönt! :D

Jordgubbar

Hej!

Nu är man hemma efter jordgubbsplockandet. Det tog inte alls länge så nu har jag och syster rensat alla också. Härligt! Mums på jordgubbar asså! Älskar <3

Outfits för idag



Ja, jag ska plocka jordgubbar idag ;) Men det är inget sommarjobb utan jag ska bara plocka det för att vi ska ha det här hemma, hehe :thumbup:

Svart msn

Nu har jag fixat ett annat utseende på msn. Tur man var borta hos Josse en runda så man fick se det ;) Hehe. Nu däremot så ska jag snart krypa ner i sängen. Så vi hörs mer imorgon. Vet inte riktigt hur dagen ser ut än så vi få väl se!



Tycker ni? :cool:

Hemma

Då var man hemma igen. Vad finns det att berätta? Hände inte så mycket på City Gross mer än att vi handlade mat. Haha. Sen på smyckespartyt så var det då en tjej som berättade om smycken och så. Inte historia då utan mer hur man kunde bygga dom och vad man kunde hänga på för belocker och så. Sen priser och lite sånt :) Inte så jätte kul faktiskt ... om jag ska vara ärlig. Men jag beställde i alla fall ett halsband. Bild få ni se om ca 2 veckor, tror hon sa att man får det då. Så då kan ni ju få vara lite nyfikna ;) Ring fanns det ingen jag ville ha...

Stan

Nu åker jag in till stan. Först ska vi till City Gross för att handla allt vad det heter mat till midsommarafton och sen drar vi till moster på smyckesparty. Vi få väl se om det hänger med något hem. En ring isåfall skulle jag tro :)



Och nej, mitt ena ben är inte vitare än det andra i verkligheten ;)

-

Summertime

Godmorgon

Idag är det Onsdag och det började med att jag hade en underbar dröm och sen att syster kom in och väckte mig. Så gick jag ner och skulle äta frukost tillsammans med syster & mamma. Så vi har suttit ute på varandan och ätit frukost och jag har solat min mage lite. Det behövs eftersom den är vit gemfört med resten av kroppen ;) Hehe.

Livmorderhalscancer sprutan

Hej allihopa!

Hemma nu & dagen har varit bra. Om ni undra hur det gick för sprutan så kan jag säga att det gick ganska bra.  Det gjorde inte alls ont när hon stack in den i armen, men när hon sprutade in vätskan så började det kännas lite. Sen fick jag helt plösligt as ont i magen och jag mådde jätte illa :O Så då fick jag lägga mig på sängen som fanns där och när jag resten mig upp från stolen så svartnade det framför ögonen och när jag la mig ner så sa mamma och sköterskan att all färg i ansiktet försvann, jag blev kritvit och jag kände att jag började kallsvettas :O Då tänkte jag "grattis, nu blir jag dösjuk" Men efter ungefär 10 min blev det bra igen. Hade lite ont i armen, men nu känns det bra. Är lite stel men jag kan röra den i alla fall :)

Just nu

yr i huvudet & mår lite illa....

Hollywoodlockar

Här kommer bilden jag lovade att visa er, när jag har hollywoodlockar. Tycker det är sjukt fint, dock trivs inte jag i det alls. Känner mig verkligen inte som mig själv ;)



Hiss/Diss?

Dagens

Godmorgon!

Har ni sovit gott? Det har jag, fast ändå så jag vaknade tidigare än vad jag gjorde på Öland, konstigt nog. I alla fall så är det ca 2 ½ timme kvar tills jag ska till vårdcentralen och ta spruta. Ni vet den mot Livmorderhalscancer? Det är säkert många av er där ute som har tagit den, vad tyckte ni? Gjorde det ont? Jag är jätte nervös eftersom jag hatar sprutor :( Men det ska nog gå bra...

G O D N A T T


oooorkar inte!

Bloggar inte mer ikväll. Är alldeles för trött så ska lägga mig i sängen och kolla på vår braiga show som vi gjorde och sen ska jag checka in en grej där också som är att dö för ;) Hehehehe.

Godnatt så hörs vi imorgon!

Helgen på Öland

Då var man hemma! Skriver lite kort om vad som hänt...

Lördag: Kom till Öland på förmiddagen och sen var vi ute och gick och lite så. Var stolta över att vi var framme ;) Haha. Vi var inne i Färjestadens köpcentrum också och kollade lite. Provade massa roliga skor och lite så. Sen käkade vi mat hos Mikis farmor och farfar också. Träffade Danne en stund också. Sen tog vi massa flumbilder med roliga strumpor, sen la vi oss runt 00.00.

Söndag: Vaknade runt 10.00 och Mikis hade legat och väntat på att vi skulle vakna sen 06.30. Haha. Vi gjorde oss iordning och åt frukost och så. Sen gick vi runt lite på campingen och hade det trevligt. Mycket skratt oså. Sen åkte vi in till Kalmar och kollade lite. Hittade ett par ur snygga shorts som jag visar här under :D När vi satt på bryggan så kom nån Lukas & Erik fram till oss och hälsade ;) Haha. Aja...sen somnade vi runt 00.00

Måndag: Vaknade vid 10.00 och Mikis hade samma som förra morgonen legat vaken sen 06.30 ;) Haha. Lilla gumman. Vi gjorde oss iordning och gick runt på campingen ;) Spelade lite kort och så. Sen åkte vi hem frammåt 14.00. Och nu är jag hemma :D Borta bra men hemma bäst!

Här kommer bilder;

Öland

Godmorgon!

Kom hem mitt i natten igår så jag satte mig aldrig vid datorn. Nu har jag överfört att 180 bilder som togs igår, till datorn. Men jag hinner inte sotera och lägga ut dom nu för Mikis och dom kommer snart och hämtar mig. Ska nämligen vara på öland i 1-2 dagar. Därför kommer jag inte kunna blogga någonting. Så vi hörs när jag kommer hem, med text & bilder! ;)



Ha en toppen helg!

Tjejmiddag


Foto: Jag ( avslutningen ) Modell: Daniel

Ska hem till Mikis om ca 30 min. Så ska börja göra mig iordning lite :) Ska vara hemma hos henne tillsammans med dom andra brudarna. Tar med mig kameran så det kommer komma bilder ikväll eller någon annan dag. Men ska försöka ikväll eftersom jag åker till Öland imorgon :) Hihi, berättar mer senare.

Ha en bra kväll!

Svar på tal



Svar: Haha kram på dig :D


Svar: Lägg av! Se dig i speglen innan du säger något! :D


Svar: Haha jaa mot oss gjorde ni det ;) Hahahahaha, tänk på det nästa gång! Och jaa, det måste vi verkligen :D

Skolavslutning 2010

Hej alla glada!

Dagen har varit helt underbar! Skojj men det är så synd att det alltid ska vara så tråkigt väder :O Har fler än 100 bilder från dagen men jag visar verkligen inte alla. Haha, så ni får ett urval av bilderna ;)

Tack till alla som gjorde dagen & ett lycka till, till alla nior som slutade idag!

Godnatt

Uppdateringen har inte varit jätte bra jag vet. Men det har varit fint väder så har varit ute och solat men sen så gjorde jag misstaget och gick in och satte mig vid datorn för att ta en paus, vilket slutade med att jag har suttit här resten av kvällen nu. Kul när man kunde bli solbränd! Men Daniel har underhållit mig bra tycker jag allt ;) Alva, moster och mormor kom för ca 2 timmar sen så nu har den snuttat somnat också.

Snart ska jag sova jag också så jag säger godnatt nu, så hörs vi imorgon på morgonen!

Torsdag

Hej allihopa!

Dagen har varit super rolig! Först hade lärarna gjort olika stationer som vi skulle få göra och efter lunchen så spelar vi det vi hade valt, alltså dunk-kurragömma för min del ;) Sen spelade vi brännboll - 7B mot 7A. Haha 7B vann ju där då :P Men dagen har varit super rolig i alla fall! :D Bra avslutning på detta året och imorgon kommer också bli underbart hoppas jag! 

Lite bilder sen jag kom hem ( Emil har inte skickat dom bilderna från dagen än, så dom kommer i ett eget inlägg )

Friluftsdag

Godmorgon alla glada!

Idag är det Friluftsdag i skolan och det känns så himla skönt att slippa alla jobbiga lektioner! Berättar mer när jag kommer hem för det är lite svårt att veta vad som händer när man inte riktigt vet ännnu ;)

Såhär ser jag ut idag & så får ni se håret på bilden också...


Före och efter bild kommer nog senare idag, på håret!
Men de ni ser på håret nu, hiss/diss? :D

Nöjd ännu en gång!

Tänkte bara medela att jag inte slänger in någon för & efter bild ikväll. Jossan har lockat mitt hår, hollywood lockar ni vet ;) Hehe. Men iallafall så vill jag visa er när jag har rakt. Kan slänga in bilden på lockarna med men det kommer en annan dag. Är hos mormor nu och jag sätter mig inte vid datorn när jag kommer hem.

Vi hörs imorgon!

Ps: Du är bäst Jossan! Kommer fortsätta gå hos dig eftersom jag blir super nöjd & du är ju så himla go!

Tack kjell! :D

Hej allihopa!

Har varit på vårdcentralen och fått lite medicin. Ska snart in till Karlskrona för att klippa mig :) Före & efter bild kommer så fort jag hinner lägga in det!

När jag kom hem från skolan idag var detta det första jag fick se;


Och när jag öppnar den...


TACK SÅ JÄTTE MYCKET KJELL!
Ska bli så himla kul att få låna den :D

Sista "skoldagen"

Godmorgon!

Är fullt färdig och klockan är bara 07.05, alltså hinner jag blogga lite. Idag är det Onsdag och det betyder att det är sista "skoldagen". Imorgon är det friluftsdag hela dagen och På Fredag slutar vi :D Underbart! Idag ser dagen ut som vanligt, bara att jag slutar en timme tidigare för jag ska till vårdcentralen och ta astmaproverna. Så jag hinner nog slänga in nåt inlägg efter vårdcentralen tror jag. Annars hörs vi efter det andra jag ska göra så kan ni vara lite nyfikna ;)

                                                                 Dagens outfit

Godnatt

Jag ska fortsätta sociala mig vid msn och mobilen. Tänker bara slänga in ett inlägg för att säga godnatt. Har provat min avslutningsklänning nyss och den satt fint. Nyfikna på vad det blir? ;) Det kommer upp på Fredag så håll utkik :D

Bloggar mer imorgon efter skolan, Godnatt! ♥

Sommrigt

KÄNNS UNDERBART NU!

Lite bilder under tiden jag inte bloggat

Från skolan!


Spyr på spanskan av detta fikat ^^


Lika, right? :D


The cool boys :cool:


Mojjs&Nojjs :D
Foto: Jag
Redigering: Martin

Allegispruta

Hej alla glada!

Kom precis hem från vårdcentralen. Vi ska kolla upp mitt andegrepp som jag får nästan varje match. Alltså att jag inte kan andas. Jag kan bara andas in, men inte ut. Så nu ska vi kolla upp det. Så idag var jag och tog ett allegi test och jag får reda på imorgon om det är något jag är allergisk mot. Sen imorgon klockan 14.00 ska jag ta ett astma test och se om jag har någon form av astma. Så får vi se :)


Gjorde inte jätte ont men nu efter gör det ont :(

Pjäs i skolan 2

Pjäs i skolan

Hej!

Sitter i skolan just nu & har svenska-val. Vi har precis spelat upp två pjäser så här får ni njuta med dom ;) Haha.


Samma runda som förra gången

Sminkning - Linda Hallberg

Vardags-sminkning

Klicka HÄR!

Foto-sminkning

Klicka HÄR!

Svar på tal



Svar: Nej men gud vad söt du är! Tack så jätte mycket Wilma! :D♥

Åh vad jag älskar dig! ♥

Bildbomb från helgen då jag har hos mormor. Alva & moster kom också. Fotade Alva när vi var ute på lekplatsen, riktigt nöjd med bilderna faktiskt! Jag älskar dig sötfis ♥

Ny mobil, Ja tack!



GE MIG! GE MIG! GE MIG! GE MIG! ♥

Hiss&Diss


Riskakor - Åh vad gott det är! Om man är sugen på någonting men ändå inte hungrig - passar så bra med en riskaka då :)



Sommarlov! - Gud vad skönt det ska bli med sommarlov asså! Längtar så jag spricker.

Lätt för att bli brun - Jag har lätt för att bli brun och det är så bäst! Tänk dom som inte har det så :O  Tycker synd om er!


• Fotbollslaget - Jag verkligen hatar att vårat lag ska lägga ner! :( ;(



Svensk sommar - Sommaren är helt underbar! ( såklart ) Men det typiska är ju regnet -.- Inte lika härligt men det kan ändå vara mysigt med lite regn ibland, men inte hela tiden som det var förra sommaren. Då låg man på stranden de första 2 veckorna, sen ösregnade det resten av sommarlovet :(

Plugg&Lärarna - Åh jag är så sjukt trött på plugget nu! En vecka kvar och jag står faktiskt inte ut. Varför ska alltid lärarna lägga alla prov sista veckan!? Schyssta lärare man har asså. Sen är ju vissa lärare dumma i huvudet rent ut sakt!

Fredag

Godmorgon!

Idag är det Fredag och eftersom jag har sovmorgon så hinner jag slänga in ett inlägg. Fredagen är som vanlig och ser ut som vanligt Matte-Träslöjd-Lunch-SO-Idrott. Idag är det ju SOprov också så ni som läser detta får hålla tummarna! :D



Utan smink ;)

Svar på tal



Svar:





Om du ska ladda upp en video via youtube så kolla
HÄR!
Följ bara tills det står att du ska klistra in koden för sen är det hur du gör en slinga...

Hoppas du förstod det mesta!

Lite information

Hej allihopa!

Som sagt så är ju uppdateringen som en liten paus nu eftersom jag har prov och massa. Nu slänger jag bara in ett inlägg för att jag inte har någonting att göra ;) Mormor har kommit hit för pappa och mamma är påväg till Göteborg för att vara iväg lite ensamma :)

Sen kan jag medela att svenska provet igår gick bra. Fick reda på resultatet idag och jag hade VG. Bra gjort! Nu pluggar vi hårt inför SO provet imorgon och sen kör vi helgen till Matten och Biologin ( uppdatering hur det går kommer )


Har kört på utan smink hela veckan - skönt! :D

GRATTIS! ♥



GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN PAPPA!
Älskar dig mest! 
♥♥♥♥♥♥

Hoppas du får en kanon helg i Göteborg!

Träning gör nytta!

Både pappa och jag tycker att jag behöva bygga på mig mer muskler och få bättre kondition, så därför har vi bestämt oss för att vi ska träna hårt i sommar.

Min fotbollstränare ringde och sa att det inte blev träning ikväll, men inte skulle jag missa träning i alla fall. Nej! Pappa och jag tog på oss idrottskorna och sprang iväg. Så ikväll blev detta träningspasset:

mikis gästbloggar :D

hej alla moas läsare :D
haha sitter här i skolan nu o har lite tråkigt och eftersom moa inte kommer lägga in nåt på hela veckan tänkte jag vara snäll och göra det åt henne ;) haha , nej jag vet inte hennes lösen ord. det var faktiskt hon som loggade in :D moa själv sitter och läser nån tråkig bok och är allmänt tråki, haha näe skämtar bara med er ;) moa kan aldrig vara tråkig :D nu orkar jag inte skriva mer åt henne :P ni får ha det så bra :)

ps: kolla gärna in min blogg www.mikaelaagustavsson.blogg.se och kommentera ;)

pusshej♥

Så sant!



Läste detta i en blogg jag följer ( riktigt bra blogg, klickar på bilden så kommer ni till den ). Tyckte det var så himla sant. Tänkte på en viss person när jag läste detta "Ibland är det inte lika uppenbart att det är elakt, men man märker ändå på tonen att hon vill trycka ner en bara lite lite. Så kan hon känna sig mycket bättre." - namnet kommer jag inte nämna i bloggen. Men tänk på detta tjejer! Ska inte förneka att jag själv har gjort något elakt - det har jag säkert.

Jag är själv likadan, jag har tjejkompisar som är underbara på alla sätt och vis men ändå har jag lättare att umgås med killar ( precis som denna tjejen ).

Ett litet tips

Om det inte är soligt på morgonen när det är sommar så ta inte på er vita-kapri byxor. Det slutar med att du går hem efter skolan dygnsur och med genomskinliga byxor. Så tänk på det i sommar!

Jag gjorde misstaget idag...

Svar på tal



Svar: Tack så jätte mycket! ♥ Men det skulle vara jätte roligt om du skrev ditt namn istället för att vara anonym :)

Måndag

Godmorgon bloggen!

Tänkte berätta i detta inlägget att det kommer bli dålig uppdatering denna veckan. Förmodligen nästa också eftersom jag har 4 prov på dessa 2 veckor. Det betyder att jag måste plugga varje dag. Ser ut såhär...

Måndag: Plugg
Tisdag: Plugg
Onsdag: Svenska prov/plugg
Torsdag: Plugg
Fredag: SOprov/plugg

Plugg i helgen...

Måndag: Matteprov/plugg
Tisdag: Biologiprov 



Hörs när jag har tid över!

Glass med strössel

Hej!

Vi var bara inne i nån timme och fick lite glass, sen gick syster och jag hem. Det var rätt bra för då hinner jag slänga in ett inlägg nu och visa vissa bilder jag tog där inne + en video utan ljud ;) Jag måste fixa så det blir ljud på kameran när man spelar in, men vet inte hur :( Så ni får stå ut men en video utan ljud just nu...

Älskade sol

Har varit ute hela dan! Förutom när jag bloggat då. Men uppdateringen blir lite sådär nu när det är så fint väder ute och det hoppas jag ni har förstående för. Jag har precis städat hela mitt rum och satt på mig andra kläder. Hela familjen hade precis vattenkrig, haha kul! :D Vi ska snart in till grannarna och fika lite.  
 


Hörs kanske senare ikväll, annars imorgon!
Godnatt

Dagens fråga

Vilken är eran favoritblogg av dessa storbloggare? :)

Kliar snart sönder händerna/armarna

Fattar inte vad det kan vara? Familjen och släkten vet inte heller. Men dom jag har frågat chansar på att det är något gräs jag inte tål eller att det är soleksem. Skulle det kunna vara mycket väl tror jag. Men jag blir så arg när det inte slutar kliar! Som rubriken säger...jag kliar snart sönder både armar och händer :O


Det är mycket värre i verkligheten än på bilderna...

Svar på tal



Svar. Hej Kajsa :) Tack så jätte mycket! ♥

Jag använder mig utav min älskade kamera Olympus SP590UZ

Nagellack - Tips!

Naglar

Solen gick i moln så jag passade på att gå in och måla naglarna. Denna gången blev det vit, blå och svart. Känner att jag måste ha nya färger så nästa gång man åker in till stan så kanske man ska köpa något coolt? :)

Dagens planer



Solningen måste jag göra, dock vet jag inte om det blir så himla varmt idag ;(
Bytt mobil jag har redan gjort ( men har den nog bara över dan )
Måla naglarna, ett måste :thumbup:

Foton - copyright på alla

Stänger av datorn nu eftersom jag ska lägga mig i soffan och kolla på en film och bara ha det mysigt, tillsammans med Vilma och pappa :) Bloggar mer imorgon!

Några foton som jag tog när vi var hos kusinerna

Svar på tal



Svar: Hej sötnos! Åh tack så jätte mycket ♥ Tack för era svar också. Tips var nån mer som ville och då frågar jag er samma fråga - vad för tips vill ni ha tillexempel? Killar, kan bli svårt men självklart ska jag ha det i bakhuvudet. Fler foton av mig ska jag försöka fixa och lägga upp oftare. Att jag ska skriva mer om mig själv...hm, jag tycker jag är rätt personlig i min blogg. Så det skulle nästan vara bättre om ni skrev dom frågor som ni vill ha svar på, så svarar jag i ett inlägg :)

Kram kram till er från mig, och sen önskar jag er en fortsatt bra helg!

Bildbomb

Pappa, jag och Vilma kom precis hem från kusinernas husvagn. Vi var nere och tog en glass och sen gick vi till dom. Så nu är man hemma efter mycket skratt och bus ;) Gustav var inte hemma men det blev mycket bus med Henkebus ;) Haha.

Bildbomb...

Dom tyckte jag skulle ha lite fint i min bakficka...


...Sen blev det lite mer... och sen ännu mer men har ingen bild på det ;)


                                                                             Och såhär fin är min knut på huvudet just nu ;)

Photoshop



Lekte lite i photoshop :) Börjar faktiskt kunna det lite nu! Men det är ju en hel del kvar om man ska bli riktigt duktig på att göra headers ;) Haha.

Vad tyckte ni om dessa? :)

Vad vill ni se i bloggen?

Paus

Behöver en paus från solen så just nu sitter jag i skuggan på balkongen och tänkte blogga lite. Nu kan man ju passa på ;) Solen steker för fullt och det är mer än härligt! Skulle verkligen vilja sätta upp poolen idag men pappa sa njaaa :P Så vi få väl se. Däremot ska jag snart ut igen så ni får lite bilder av vad som hänt hittills.

Saturday

Godmorgon!

Idag är det Lördag och jag hoppas inget annat än att det blir en riktigt stekardag! :cool: Började med att jag vaknade klockan 09.00 och hoppade in i behövlig dusch, skönt att vara ny och fräsch i början på en dag. Har även klätt på mig lite lätta kläder med bikinin under. Nu ska jag ut och steka, solen är inte riktigt framme än men då ska jag läsa lite. Måste läsa ut min bok innan sommarlovet...

Grillen är igång

Hej allihopa!

Hemma från stan nu. Det var gott med glass - fast åt bara en kula (?). Vet inte vad det var med mig, men kön var ju inte jätte kort precis som ni ser på korten här nedan. Men ändå flöt kön på rätt bra :) Snackade lite med Mona inne i affären också och tiden rann iväg. Kom alldeles nyss hem och ska snart gå ner och hjälpa mamma med maten. Jonas, Mona och Albin kommer in hit så ska vi äta grillat - muuuuuuummmmssss!

Fredag

Hej bloggen!

Har inte hunnit sola än eftersom Josse och jag stod och snackade i en timme efter skolan ;) Men det var ju trevligt det! Därför är jag lite stressad eftersom jag måste in till stan snart. Så vi hörs nog när jag kommer hem tror jag!

Summer Outfit

Godmorgon solstrålar!

Klockan är 07.47 och solen skiner redan, gud så skönt att det kommer bli varmt idag med! Går i skolan till 14.10 idag och efter det blir det solning i trädgården och bus med syster. 15.30 kanske jag och Vilma åker in till stan för att äta Ben&Jerry's som dom säljer gratis nu när det precis har öppnat. Men vi få väl se :) Ska försöka slänga in nåt mer inlägg!



Ha en solig dag!

Varmt utan klagande

Hej bloggen!

Har varit dålig uppdatering idag men jag sitter iallafall inte inne vid datorn när det är så underbart fint väder som det har varit idag! Vem gör det? Egentligen tänkte jag uppdatera när jag gick in ( ungefär för en timme sen ) men datorn krånglar med mig. Så jag får blogga från mammas och pappas :) Har varit ute i ca 3 timmar, från 15.00 till 18.00. Så skönt att ligga på balkongen och sola klockan sex ;) Kan fortfarande sola så kanske drar ut snart igen? :P



Slänger in ett inlägg senare ikväll om min dator går igång :thumbup:

Sommar & glada miner

Hej allihopa!

Livet leker just nu och det är bara för att solen är framme och för att det är dödens varmt ute! U n d e r b a r  t. Jag och syrran har solat ute på balkongen i bara bikini, sen jag kom hem från skolan och syrran har säkert varit ute längre. Jag har iallafall fått lite färg idag, det är klart. Hehe :D

Nu ska jag och syrra ut och spela fotboll och bara leva livet! Ha det bra så hörs vi senare ikväll ♥

Today´s outfit

Godmorgon!

Mår ni bra idag? Min näsa är bättre idag än vad den var igår, dock känns ju svullnaden. Men jag går till skolan så får vi se hur det går. Får ta det lugnt så jag inte får en smäll till ;) Outfiten idag blev bara mysbyxor och någon linne som ni ser. Orkade inte ha tights idag, även att dom sa att det skulle bli varmt idag. Men i värsta fall får vi väl kavla upp dom ;) Det löser sig...

Godnatt

Nu ska jag loggar ur datorn och kolla på teven. Halv åtta hos mig är snart slut men lite hinner jag se och sen finns det säkert något annat också. Imorgon är det Torsdag och dagen blir nog som vanligt, men jag slänger nog in ett inlägg på morgonen :)

Slänger in en bild på paow bara för att visa ( ännu en gång ) hur kort mitt hår kommer bli. Haha, det känns nästan som om jag visar olika längder hela tiden. Men vi få väl se innan skolavslutningen hur det kommer bli!


Svar på tal



Svar: Kan verkligen hålla med dig! Han blir nästan som en toffelhjälte kan man säga? Gud så jobbigt att ha en sån efter sig. Men jag syftade på vissa punkter och sen håller jag med dig att han verkligen inte ska göra så hela tiden! Usch nej. Och den som läser detta, går egentligen inte efter detta? Var dig själv och gör det som känns rätt :) Kanske ska ta bort inlägget? Haha.

Ont i näsan och huvudet

Hemma från träningen nu. Det gick bra tills jag blödde näsblod uta bara den! Fick en smäll rätt på näsan och det blödde ju inte lite heller :O Nu har det nästan slutat blöda och jag ligger på soffan med datorn och har en fruktansvärd huvudvärk! Kan man väl förstå om jag säger att jag nästan har blött ut 1 dl blod :O Nä, ska sluta prata om det nu för er som inte gillar blod. Hehe!

Innan träningen ( nu är näsan svullen )


Jag är inte arg på dig! Det är sånt som kan hända även den bästa, bilden är bara på skoj ;)

Fotbollsträning

Nu ska jag klä på mig träningskläderna och sen drar jag och tränar fotboll med tjejerna! Vi hörs när jag kommer hem :) Har inget plugg så det blir bloggning ikväll...

45 saker en tjej vill, men vågar inte be om.

1. Håll om henne runt midjan

2. Försök verkligen att prata med henne

3. Dela hemligheter med henne, men håll dem för dig själv

4. Erbjud henne din jacka om det är kyligt

5. Kyss henne långsamt

6. Krama henne mjukt

7. Håll om henne nära ditt bröst

8. Skratta med henne

9. Bjud ut henne någonstans

10. Umgås med hennes och dina vänner tillsammans

11. Ler hon vill hon att du ska le tillsammans med henne

12. Ta bilder med henne, en bild säger mer än tusen ord..

13. Låt henne sitta i ditt knä

14. När hon säger att hon älskar dig mer, förneka det. Hon vill höra att du älskar henne mest

15. När hennes vänner säger att de älskar henne mer. Förneka det, håll om henne hårt framför hennes vänner, det får henne att känna sig älskad

Tänker du på någon speciell?

16. Lek med dina fingrar i hennes hår

17. Kyss henne då hon minst anar det

18. Krama henne bakifrån och håll om henne runt midjan
19. Berätta för henne hur vacker hon är
20. Berätta hur du känner för henne, hon vill höra det hur många gånger du än sagt det förr

En sista sak du behöver göra för att visa henne att du verkligen menar det!

21. Öppna dörren, följ henne fram till dörren/bilen. Hon känner sig trygg och du anses vara en gentleman dessutom

22. Berätta att hon är ditt allt – BARA om du verkligen menar det

23. Om du märker att något är fel, fråga. Förnekar hon det så höll bara om henne utan att säga ett ord. Hon förstår då att du alltid finns där, oavsett vad

24. Få henne att känna sig älskad

25. Kysser du henne framför andra tjejer, då inser hon att hon är den enda som betyder något i din närvaro

Tjejerna kanske förnekar det, men de älskar när du verkligen kittlar dem!

26. Det värsta som finns är om du ljuger för henne. Berätta sanningen, även fast den kan svida ibland

27. Behöver jag ens nämna att du INTE ska vara otrogen?

28. Ta henne till en plats hon verkligen gillar

29. Smsa eller ring henne på kvällen och berätta hur mycket du saknar henne

30. Se till att alltid finnas där för henne. Även om hon inte behöver det just då, så mår hon bättre av att veta att du finns för henne alla tider på dygnet

Läser du fortfarande? Det hoppas jag, för detta är viktigt

31. Håll henne tätt intill dig när det är kallt, då kan hon även hålla om dig

32. När du är ensam, håll henne nära och kyss henne

33. Kyss henne lätt på kinden eller i pannan (det kommer ge henne en vinkel av att du vill känna hennes läppar mot dina)

34. Även i filmer, lägg din arm om hennes axel och hon lägger automatiskt sitt huvud mot din axel. Luta upp hennes huvud och kyss henne

35. Lämna henne ALDRIG på skämt eller var arg på henne. Om hon är upprörd, trösta henne

Kom ihåg alla dessa saker när du är med din nästa tjej!

36. När andra människor dissar henne, stå upp för henne

37. Titta henne djupt i ögonen och säg att du älskar henne

38. Lägg er och kolla på stjärnorna och låt henne vila sitt huvud på ditt bröst och låt henne lyssna på dina hjärtslag. Berätta för henne hur mycket hon betyder

39. Se till att det är du som tar första steget och tar henne i handen när ni är i stan. Hon vet då att du inte skäms för att visa att hon är din!

40. Försök hålla om henne så länge som möjligt när du kramar henne

Se till att hon VET att hon är älskad!

41. Ring eller smsa och berätta hon mycket hon betyder. Det kan vara när som helst på dygnet!

42. Trösta henne när hon gråter. Torka bort hennes tårar och håll henne tätt intill dig

43. Ta med henne på långa promenader på kvällarna

44. Påminn henne alltid hur mycket du älskar henne. Hon tröttnar aldrig på dina ord

45. Hon vill att du läst igenom hela denna listan och tagit åt dig det mesta. Tro mig!

Wednesday

Hej!

Har ni haft en bra dag? Min dag har varit bra tror jag, förutom att jag har haft magknip :( Inte så skönt. Däremot har jag varit aktiv med kameran idag bara för att ni skulle få några bilder :P Så här har ni dom...

Dagens

Godmorgon alla söta & fula!

Mår ni bra idag? Jag mår bra, är bara lite trött. Men vem är inte trött nu? Åh, man vill ju bara sluta skolan så man kan ha ett riktigt långt sommarlov och bara njuta av värmen! Dock tycker jag vädret ska ändras med detsamma eftersom vädret just nu är som om det vore September ute :(

                                                             Dagens outfit

Mamma ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Nu var alla ( utom 2 ) vinster utlämnade! Det tog 1 ½ timme att köra ut alla och vi har kört runt hela kommunen och lite till. Haha. Nu väntar duschen och senare blir det teven. Vi hörs mer imorgon för det blir ingen mer blogging ikväll tyvärr.


Mamma, vill bara säga att jag aldrig har haft så många skratt-minnen som med dig! Jag älskar dig mer än någonting annat i världen! ♥ Tack för att du är du och att du är min mamma!

Hemkommen...

...och ska snart iväg igen.

Uppdateringen har varit dålig idag. Men efter skolan så följde jag med Mikis hem, så det var därför jag inte har uppdaterat. Dagen har varit jätte bra! Alltid massa skratt med min gumma ♥ 
Snart ska jag iväg igen, mamma tvingar mig till att följa med att lämna ut alla vinsterna till klasskompisarna -.- Roooooligt! Men ingen ide att streta emot.

Bilder från dagen

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAH!!!!

Tisdag

Godmorgon bloggen!

Har ni sovit gott? Inatt har jag drömt en dröm, om ni ville veta det. Haha. Idag är det Tisdag och jag vet inte varför men det känns som om det är Onsdag varje Tisdag nu. Jobbigt! Iallafall så blir nog dagen som vanligt, ni får höra mer när jag kommer hem.