Outfit 310113

Innebandyklubba


Precis kommit hem från innebandyträningen ...
Det kändes mycket bättre idag, än vad det gjorde i måndags så det var skönt. Är taggad inför match på lördag nu! 

En smart idéIdag har vi haft bransch-dag, vilket betyder att det kom företag inom vår bransch (hotell&turism) till skolan och har stått där under dagen. Vi elever, framför allt 2orna och 3orna, har fått chansen att skaffa sig lite jobb och prata med de olika företagen samt lämna CV. En smart idé av skolan tycker jag! Även jag pratade med ett av företagen, så vi får väl se vad som händer ;)

Segertåget rullar vidareEn vinst, tre poäng & ett leende ...
Precis vad som önskades. Kändes himla bra att vinna denna matchen då vi mötte det enda laget som vi förlorat mot. Avslutade segern med att ställa oss vid mittlinjen och sjunga "Ja, må hon leva" för Lina som fyller år idag. Grattis på födelsedagen!

Playing on my pianoSolnedgångSåhär fint var det för några timmar sedan.
Ikväll har jag ätit en av mina favoriträtter, kyckling, ris & currysås, mmm. Så nu är jag mätt och belåten. Resten av kvällen blir det att sjunga och spela lite på pianot skulle jag tro. Ta det lugnt och njuta av helgen.

64 dagar till min födelsedag

17 år


Bild från förra året  

Himlen runt hörnet.
Har varken mening eller mål.
Säg mig varför blir allt så, 
någon tyckte att det var min tur.
Jag har himlen runt hörnet.
Gud vet hur jag mått.
En egen ängel i min säng hon sjöng för mig.
Det blir aldrig som då igen. 
Jag saknar dig så.
Jag vet att det inte är lätt att leva.
Se på mig nu, står här trotts allt .
Jag vet att jag vill kämpa ,
jag vet att jag kan.

/ Adam, 20060523


Jag hoppas du har det bra där du är & att du har en riktigt bra dag! Jag tänker på dig ♥

Fina syster


Lillasyster
 
Var på 80års-kalas innan hos min pappas farbrors fru. Var bara där en liten stund eftersom jag sedan skulle springa upp till sporthallen och träna, men det var trevligt och träningen gick bra. Hoppas ni har haft en bra dag och kväll.

Nytt på bloggen


Jag ska ändra profilbilden också så småningom .. 
Vad tycker ni annars då?

En rolig händelse

Skolan var bra som vanligt idag. Massa skratt. Extra mycket skratt blev det när jag idag gick rakt in i en bil med huvudet först.

Kort sammanfattning: Jag filmar Hanna - Hanna blir sur & ska mula mig - jag tittar ner i backen för att undvika snö i ansiktet - går samtidigt som jag ska titta upp & japp, där stod det en bil :thumbup: Haha, Hanna fick sig ett gott skratt & det finns filmbevis!

Love


Fick frågan av min moster ifall jag ville ta Loves 1årsbilder och svaret var enkelt. Har nu suttit och gått igenom alla bilderna och redigerat och grejat. Här är några av mina favoriter, har fler som jag kan lägga upp en annan gång. Vad tycker ni?

Pizza mys

Hanna ringde efter jag publicerat förra inlägget och sa att jag skulle ta nästa buss till henne. Gjorde mig i ordning snabbt och tutade sedan iväg. Blev mys på en pizzeria och sen hem till henne. Snackade om allt mellan himmel och jord som vanligt. 

Spelmorgon

 
Idag på morgonen har jag och min syster spelat lite Wii. Hon har även spelat Temple Run 2 på sin mobil. Jag kan tyvärr inte göra det för hela min mobil laggar sönder, haha. Idag på dagen vet jag inte riktigt vad som händer men ikväll ska i alla fall jag och familjen på middag hos ett par kompisar till oss, det blir säkert trevligt. Äta lite god mat och umgås. 

Fika


Fick sluta skolan tidigare idag, så jag och vännerna drog till ett fik för att umgås och för att sammanställa en uppgift. 

© Photo


Var ute & gick en runda med kameran när jag kom hem från skolan. Här är några av bilderna:

"Akta dig"Ni ska också veta att hon även satt i slutet på lektionen och sa "akta dig" till mig med uppspärrade ögon och även skrev "akta dig" i min logg på facebook. Haha, du är fullkomligt galen bästavän! ♥

KusinmysIgår var jag hemma hos mina kusiner och fotade 1års-bilder på lilla Love. Bilderna blev bra och lilleman var ganska slut efter allt bus och trams, så när alla bilder var tagna var det mys i soffan tillsammans med lammet och nappen som gällde ♥

Svart munkjackaVintern är inte slutIgår hade det kommit lite snö på marken igen, idag var det mycket. Det har snöat hela dagen, jobbigt när man ska traska till bussen, men mysigt när man sitter inomhus och tittar ut. Ska tända lite ljus och sätta på Pretty Little Liars nu.

Tänkte att ni ville veta ...

bästavän

snor min bästaväns blogg
älskar dig bästaaaaa
 
/ Hanna

Trollungarna A & LHela dagen igår var jag och passade dessa trollungar. Avslutade kvällen med att köra en grym innebandyträning! Sjukt härlig känsla och gick hem med ett leende. Skönt att vara igång med innebandyn igen efter en veckas uppehåll!

Vad tyckte jag om filmen?


Det ska självklart stå "Jag tyckte att filmen var bra .. "


SE TRAILER HÄR

Outfit 040113Om ungefär en timme ska jag ta bussen in till stan för att möta upp Hanna. Vi ska äta lite och sen ikväll är det bio som gäller. Vi ska se Berättelsen om Pi. Jag tycker det ska bli spännande att få se den eftersom de nu har lyckats göra en film av boken.

En vanlig lovdag

Idag har jag mest tagit det lugnt. Har träffat Hanna i några timmar och pratat om allt mellan himmel och jord. Ska fortsätta kvällen framför några avsnitt Pretty Little Liars och en kopp te i handen. Skönt att bara ta det lugnt & känna att det är lov!

Outfit 020113

1 januari 2013


Min nyårsafton var bra. Var hemma med familjen & det var trevligt. Vi åt 3rätters middag & tittade TV fram till 00.00, då var det dags att gå ut & skjuta raketer. Pappa hade köpt en låda, men självklart så klickade den. Tur att det fanns folk runt omkring som sköt, så att man kunde knäppa några fina bilder. Hoppas ni hade en bra nyårsafton & ni hälsade det nya året välkommen!