Ny blogg! ... Ny blogg!
Välkommen in till min nya blogg! --> moahakansdotter.blogg.se
Tack, min kära blogg, för alla dessa år. Nu tar jag nästa steg för att utvecklas! Jag hoppas alla ni läsare följer med till den nya bloggen och fortsätter att följa mitt liv där. Det är tack vare er som jag tycker det är roligt blogga! Tack för alla kommentarer på denna bloggen, jag hoppas ni fortsätter så på den nya! ♥

Tjuvkik på nya bloggen

 
Idag, äntligen, kunde jag & Josefin gå ut och fota!
Nu är headern till den nya bloggen färdig, så om några dagar kommer jag skriva ut den nya bloggadressen! Spännande!!

I´m in school like every day


Sitter här i klassrummet och äter marshmallows!
Är fortfarande inte speciellt glad över bloggningen. JAG VILL BLOGGA! Och jag har massor med inlägg på gång, men det känns jätte onödigt och tråkigt att lägga upp de här eftersom jag har den nya bloggen på G. Vill satsa på den & då kommer inläggen komma upp där. Jag tycker det är jätte tråkigt att det dröjer med bloggen, vill starta upp den nu! Men jag har fortfarande inte fixat headern. Jag vet hur jag vill ha den & då behöver det vara sol ute, så jag hoppas på att det någon dag framöver kan bli sol! Är solens dagar över får jag komma på en annan idé som kan vara bra! Hoppas allt är bra med er!

Kanelbullens dag

Snart ...

 
Ber om ursäkt att det inte är så aktivt här nu.
Jag går runt om dagarna, i skolan och efter skolan, och längtar efter att få starta upp min nya blogg. Japp, det kommer alltså bli en ny blogg och jag hoppas verkligen att ni följer med mig dit! Det kommer bli massa bra inlägg och bättre inlägg! Det är inte så jätte mycket kvar på designen, fast nästan det viktigaste ... headern. Jag och Josefin ska ut och fota någon dag igen, och hoppas på att det kan bli några användbara bilder då. Åh, jag är så taggad på att få börja blogga på den nya bloggen!!