Jag vill men jag orkar inte ...

Huvudvärk och träningsvärk

Hemma! Gud så skönt. Har sådan träningsvärk efter alla armövningar igår, usch. Nu ska jag ta det lugnt i soffan någon timme innan jag sätter igång med pluggandet. Puss

Josse och jag tog en shoppingrunda på stan


Maia och Agda i aulan

Sitter och väntar på mammi

Bloggar när jag kommer hem!

Citat

Påväg in till stan

Godmorgon! Sitter nu påväg in till stan efter en väldigt stressig morgon. Ska in med klassen och kolla på olika gymnasium. Berättar mer om hela dagen när jag kommer hem! Puss

Tar en paus och sticker och tränar

Har pluggat konstant i 2,5 timme. Som paus går jag upp och tränar innebandy och när jag kommer hem, då blir det mera plugg! Wohoo ... haha. Tjingeling!

Citat

Det tas mer eller mindre bilder varje dag i skolan

Syslöjd


Spanska


TFM - svenska

Bra Maia, fortsätt med det ;)

@ the school

Tjaaaaa! Sitter i bibblan och hjälper kära Elsa med att fixa en utställning om Polen, som föräldrarna ska komma och titta på. Snälla vi är! Slutar lektionen om en halvtimme och sen är det NO i 50 min, sen HEM! Underbart. Har ganska mycket att göra hemma som ska hinnas göra innan träningen som börjar 19.30! Maia & Agda hälsar ;)♥

Jag vet att du läser detta gullunge, love u Mikis! ♥

Sååååå fint!

Första lektionen: idrott

Säger godmorgon och börjar dagen med idrott!

Klockan tickar fortare när du finns bredvid

Älskling gick precis och som vanligt så ligger man bara och myser och skrattar och sen helt plötsligt är klockan för mycket för att kunna fixa de saker som man tänkt göra och plugga orkar jag definitivt inte göra nu. Haha, får ta det imorgon istället ... godnatt!


Jag älskar dig

Min önskelista



Tro det eller ej, men jag kommer faktiskt inte ihåg de andra sakerna jag önskade mig, haha. Så jag antar att de här ovan, som jag kom ihåg, va det viktigaste och det jag verkligen vill ha ;)

Estudio

Hemma & ska nu börja plugga lite. Fick även reda på idag att jag ligger efter i matten, så fick ta hem och ska göra 12 uppgifter tills på torsdag, så jag är ifatt de andra -.- kuuuuul att få lite till att göra! Verkligen älskar skolan just nu ♥ ...

2 bilder från idag

Jona - du får en länk som tack för alla länkar jag fått på din blogg ;)

Gooodmorning!

Sovit gott? Jag har sovit bra, men som vanligt så vill man inte gå upp ur sängen på måndagarna. Ska i alla fall snart gå till skolan, slutar 15.00, då blir det hem och plugga. Tjingeling!

Nu blir det julskyltning i regnet!

Ormbunke

en lite varmare ton


en lite kallare ton

I love you



Nu är jag hemma och ska krypa ner i sängen och titta på någon bra film. Puss

Första advent



Mysigt att äta frukost och få tända det första ljuset! Nu ska jag klä på mig, för vi ska åka till skogen och hugga lite granris!

Christmas feelings

Happiness

Hej! Efter Mikis och jag var och träffade Fillan igår, så åkte jag till älskling och sov där. Mys pys! Det var roligt att se Fillan också, på förbättringsvägen! Skönt! Nu sitter jag här hemma, ganska så trött av någon anledning, trots sömn inatt. Ah, jag vet inte. Ska i alla fall ta det lugnt resten utav dagen! Ska hugga gran också, heheh :)

bilder från skolan igår


älskling & jag försökte baka kladdkaka, men gick inge vidare ..

jag vet, ser helt vindögd ut när jag tittar så, på mobilen ;o

Godmorgon!

Att första lektionen bestod utav fika ...

.. är ju inget man säger nej till. Framför allt inte pepparkakor & clementiner. Mums! Dock tog jag clementinerna & Josse pepparkakorna ;)

Goooodmorgon!

Äntligen fredag! Så skönt! Ska iväg till skolan nu, blir en ganska slapp dag idag då lektionerna bara är SO, bild och NO. Efter skolan ska jag förbi Fillan en stund tillsammans med Mikis. Skönt att du är på förbättringsvägen vännen, saknat/saknar dig! ♥

@ mikis house

Nyduschad och fräsch, ligger jag nu hemma hos Mikis! Myspys :)

True friends

Skoldagen är över. Sitter här hemma med Mikis nu och ska snart gå upp till sporthallen för lite innebandyträning. Sen blir det hem och duscha och sen till Mikis för lite film mys och tjejsnack. Behövligt!

241111 - exakt en månad till julafton

Godmorgon! Då var det dags för skola igen, ska lämna in mitt arbete idag, skönt! Efter skolan är det träning och vad som händer efter det, får vi se :) tjingeling!

Du är bra ♥



Foto&redigering: Jag
Modell: Mikis

Studiedag

God eftermiddag! Haha, klockan är ju trots allt efter tolv. Jag har varit vaken några timmar, har bara inte suttit vid datorn förren nu. Idag är det studiedag för min del, så ska ägna dagen åt lite inlämningar till skolan och sen ska jag försöka hinna med att träffa Mikis ett tag. Sweet! ♥

Snart klar

Efter en helt underbar dusch ska jag nu lägga mig i sängen och läsa. Har bara några få sidor kvar, så inte helt omöjligt att jag läser ut den! Hehe, den har gått rätt fort att läsa, det är bra & boken är antagligen rätt bra då med eftersom jag inte är ett större fan av att läsa ;)

Fan vad skönt att vara hemma!



Nu ska jag ner och laga mat och medan det står på spisen ska jag jobba lite mer med arbetet som ska vara inlämnat senast fredag. 19.30 är det träning och efter det blir det en skööööön och lång dusch! Fan vad skönt det ska bli! Haha. Efter det kanske jag dra ut med Mikis, det få vi vänta och se.

Dresscode - 211111

Dresscode - 221111

Trött tjej ...

Ensam mamma söker

Nu har jag fått en del gjort på arbetet och har även tränat lite. Hade tänkt börja "träna" lite varje dag framöver. Saknar min platta mage så mycket och hade tänkt träna hela kroppen, då jag tycker mina armar är alldeles för klena. Hoppas detta funkar nu! Pumpa lite varje dag ;) nu ska jag sätta mig framför Ensam mamma söker med familjen och sen krypa ner i sängen och läsa lite! Puss


211111



Hej på er! Hemma från skolan. Idag var vi hos gamlingarna och sjöng lite jullåtar för dom. Uppskattades lika mycket som alltid. Hehe. Nu ska jag jobba lite med SO arbetet. Lika bra att starta med en gång! Hejsvejs! ♥

Nya örhängen



"Plopparna" ( ni vet dom där som sitter på baksidan ) på alla mina örhängen har jag tappat, lyckat? Nej! Så idag lyckades jag få tag på ett par nya på julmässan. Hoppas dessa sitter!

Kusinmys

Hej! Har inte bloggat på hela dagen, jag vet. Har haft kusinerna här igår och dom har även sovit här. Myspys. Idag har vi varit på julmässa och när dom åkte så fortsatte jag mysa med älsklingen och nu sitter jag här, helt slut. Jag och älskling gick och la oss 19.20 igår kväll och mamma sa "du kan ju inte lägga dig nu" när jag klagade på att jag var trött. Haha. Vi slocknade med en gång. Dom va inne i mitt rum och frågade om vi ville ha kaffe och massa annat, inte ett liv. Haha, trött? Det var bara förnamnet. Lika trött ikväll, så lär nog somna tidigt ikväll med!

Smell good



Tack älskling! ♥

LYCKA

Toppen kväll

Riktigt härligt att vara tillsammans med tjejerna! Kom dit, käkade tacos, satte på film, slutade med att jag + några till gick ut i köket och blåste kort istället. Gillar inte skräckfilmer. Haha. Sen satte vi på Bad Teacher och kollade på den, det gick bättre. Höh. Efter det gick vi och la oss och idag började vi morgonen med äggröra och bacon, yummi! Tack för en toppen kväll! ♥

Gooodnight

Nu ska vi alla dejta John Blund! Hann inte blogga innan jag stack till Lollo. Vi hörs imorgon med några bilder från kvällen! Sweet Dreams :)

Fredagsmys

HELG! Whieeee! Ska hem till min snygga man snart och vad som händer där, väntas att se. 18.30 ska jag sticka till Lollo för lite tacomys och filmtittande, med innebandylaget. Sover över där och imorgon kommer moster med kusinerna. Då blir det lussekatts-bakande! Men vi hörs nog innan jag sticker till Lollo sen, hej så länge!


Såhär kan en dag i klassrummet se ut :)

Namnsdag

Godmorgon! Idag är det fredag, såååå underbart! Och sen vet jag även en tjej som har namnsdag idag (a) guess who? ME! Haha. Så grattis till alla Moa & Lillemor där ute! Hoppas ni får en trevlig dag! Nu måste jag iväg till skolan, hörs mer när jag kommer hem! Tjingelig! ♥


Skit dålig bild, men hinner inte ta en bättre. Tjuvkik på dagens dresscode!

Pluggfri kväll

Hej! Bilden i skolan var rätt rolig ändå. Fick mycket gjort, är snart klar med min lilla "klippdocka" vi ska göra! Härligt! Efter skolan sprang jag hem till älsklingen, men det varade inte så länge eftersom jag sedan stack upp till sporthallen för innebandyträning, yeeey. Nu har jag precis kommit ut ur duschen och hoppat i min OnePiece. Så nu blir det bara ta det lugnt resten utav kvällen.
Inget plugg ... så underbart!


Hemlängtan

Sitter här i klassrummet och fick just reda på att jag ska ha bild istället för SO. Åh, nu vill jag bara hem ...

171111

Godmorgon! Hann inte sätta på datorn för va tvungen att sticka till skolan. Påväg dit nu, i denna hemska kyla, brrr! Hörs när jag kommer hem. Puss!

Chris Medina - One More Time


19.15


Min vän är en riktig pudding, dock ville inte jag fastna på bild

Nu har jag för det mesta läst i min bok faktiskt. Har läst klart första delen. Herregud säger jag bara. Inte likt mig alls att läsa mer än 200 sidor på två dagar :O antar att boken var bra (Y) som belöning för detta och för att jag pluggat biologi med, så ska jag nu sätta på ett avsnitt utav OTH tills pappa kommer hem och förhör mig! Det blir kanon.

Min kväll:



Kommer mest plugga, men som pauser blir det sjunga lite och läsa lite!

Dresscode - 161111



Fått några kommentarer om att jag ska använda ordet "dresscode" istället för "outfit", så får väl bli så då ;)

Lill-lördag

Godmorgon! Idag är det onsdag och som vanligt så glömmer jag att det är sovmorgon. Haha. Men då hann jag göra engelska läxan riktigt plus att jag hann blogga. Nice. Efter detta inlägget tänkte jag att jag skulle läsa lite i min bok, fastnat lite (a)
ha en bra lill-lördag! ♥

Just nu, framför TV

151111



Godmorgon tisdag! Skola, hem och plugga och ikväll är det träning! Tjooohej!

Lagar mat

Hej! Står och lagar mat just nu. Sen blir det äta, kolla biologin och den bara ta det lugnt framför OTH resten utav kvällen! Trött Moa!

Monday morning

Gooodmorning! Måndag, ny vecka och det känns skönt att det inte väntas tre prov som ska göras. Denna veckan är det bara ett prov som gäller och lite jobb med SO arbetet! Nu ska jag ta på mig någon tröja och sticka iväg till skolan. Tjingeling! ♥


bilden får duga

131111

Matchen blev tyvärr inte som planerad. Åkte på en förlust idag, attans! Men man kan inte vinna varje gång ;)



Efter matchen åkte jag och familjen till Kosta

Kollade när dom blåste tomtar utav glas..


..och på alla fina lampor!


Fick även med mig en bok hem. Den serien på TV är så fruktansvärt bra, dock har jag inte följt den då jag inte är någon mästare på det. Så kanske kan läsa mig igenom det istället ;)?

Fars dag

Godmorgon! Har ni firat era pappor idag med frukost på sängen och lite paket? Det har jag gjort! Nu ska jag snart gå upp till sporthallen för att spela match. Kom igen tjejer, idag vinner vi för våra pappor! :D♥

Nytt i garderoben



Hemma. Och hittade lite på H&M idag. En stickad tröja och en kavaj! Toppen!
Nu ska jag plugga, whieee -.-

Årets första glögg!

Citat

Gymnasiemässa

Godmorgon. Ledsen för ingen bloggning igår. Gick direkt hem till Stefan efter skolan och sen hem hit och sov här. Idag gick vi upp tidigt. Jag ska in till stan på gymnasiemässa och Stefan ska representera sitt gymnasium. Haha. Vi hörs kanske mer under dagen eller när jag kommer hem! Tjingeling ♥

~ fastnar inte på bild idag ~

Citat

Bockar av alla prov för denna veckan

Hej på er! Fick ett litet klagomål från Jona i skolan idag att jag inte bloggade igår hur matchen gick, ajajaj. Förlåt för det! Matchen gick bra, dock kan vi spela bättre, men den slutade i alla fall 14-0 till oss, så resultatet är ju inget man ska klaga över ;) jag har precis kommit hem från skolan, håltimme, efter att ha skrivit klart SO provet. Gick jätte bra! Så nu har jag skrivit klart alla tre prov för denna veckan och det har gått bra på alla. Fasiken så nice!


från i tisdags

Tagga match

101111

Godmorgon alla glada! Hur är det med er? Själv mår jag bara bra. Ska snart gå till skolan för att ha en helt vanlig torsdag, utan prov. Skönt. Direkt efter skolan är det match. Blir att plugga på vägen dit och på vägen hem. Kanske till och med kan plugga medan jag vilar på bänken? Allt för att klara provet som är på fredag. Men nu måste jag rusa, tjingeling! ♥

När vintern kommer, är kaminen min bästa vän

Sitter och värmer mig framför kaminen, samtidigt som jag försöker plugga lite.

091111

Godmorgon! Var super trött idag på morgonen, ville inte kliva ur sängen. Men vilken tur att jag kom på att vi har sovmorgon då! Börjar inte förren 09.00, wihoo! Ska kolla lite på engelskan nu, sen sticker jag till skolan och skriver provet och sedan rullar dagen på som vanligt, med lite förhör på spanskan och elevrådsmöte. Tjingeling!

Plugg

Hej! Det är väldigt mycket i skolan nu eftersom jag var sjuk en hel vecka innan lovet. Får reda på massa saker nu. Arbeten börjar närmar sig "inlämningsdagen" osv. Till imorgon har jag engelska prov, spanska glosor och svenska. På fredag är det SO prov. Måndag nästa vecka ska hemkunskapsuppsatsen vara inlämnad och veckan därpå ska historia arbetet vara inlämnat. Puuuh. Bara att kämpa på! Bloggen kan bli lite lidande, men hoppas ni förstår och jag ska försöka uppdatera som vanligt!

Just nu


Denna veckan


På allt detta plugg är det även massa om gymnasiet. På lördag är det gymnasiemässa, som ni ser på bilden och några veckor framåt är det gymnasiedag.

Chill lunch

Med glass och uppträdande. Invigning utav den nya matsalen.

En måndag framför TV

Orkar inte plugga på denna jobbiga engelskan. Glosorna går inte in för fem öre. Tackar Gud ( eller Elsa ) att det inte var fler än sisådär 60 stycken. Men man kanske märker imorgon att dom har satt sig någonstans i huvudet. Förhoppningsvis. Nu tänker jag slå mig ner i soffan .. igen, framför TV och kolla på Ensam mamma söker. Puss


Några veckor sedan

PS. För er som undrar så gick matteprovet bra :)

Skolan är rolig ibland



här ser ni hur håret blev också ↑

Matteprov

Godmorgon! Nu är det skola som gäller. Har inte varit i skolan på två veckor, så det känns bra att komma igång igen. Idag väntas ett matteprov eftersom jag inte hann med det förr förra veckan. Mycket prov denna veckan .. Håll tummarna!


Fastnar inte på bild idag ..

Film & matteplugg

Hej! Ledsen att det bara blivit mobilbloggning nu. Ha gjort massa annat. Myst med älskling och passat Vilma. Så nu ska jag plugga lite matten medan dom andra kolla film. Puss!

Godmorgon!

Just nu

Boktips - 14 år till salu



Det här är 14-åriga Tessans egna historia. Hon lever ett välanpassat liv i en mellansvensk stad, med mamma, pappa och syskon. I skolan går det bra och hon älskar stunderna hon tillbringar i stallet.

Men så en kväll raseras allt. På väg hem från stallet blir hon våldtagen av en jämnårig kille. Chockad tar hon sig hem med berättar aldrig för någon om vad som hänt. I stället tar Tessan på sig all skuld för våldtäkten och mår allt sämre.

När en kompis föreslår att de ska sälja sex via nätet för att tjäna snabba pengar tvekar hon inte. Tessan dras in i en ond cirkel av självförnedring och prostitution i jakt på bekräftelse. Genom att sälja sin kropp gång på gång staffar hon sig själv och försöker ta kontroll över situationen. Men snart inser Tessan att hon inte längre har makten över sitt liv. Till slut får hon inte ens betalt av de män som regelbundet ringer och kräver att få utnyttja henne. När hon flyttar för att komma ifrån dem hittar de henne och övergreppen fortsätter. Hennes omgivning märker inte vad som händer. Finns det ingen väg ut ur helvetet?


Boken är bra & jag tycker man ska läsa den om man inte har gjort det. Dock kan den säkert vara jobbig för vissa att läsa ut, för mig gick det bra. Men man får upp en hel del tankar medan man läser!

Bilder från igår

Hemma

Tackar alla för en bra kväll :)

Bandit .. eller något ;)



Here we go!

Bikini

Satt och läste en skvallertidning & hittade denna super snygga bikini! Åh, vad glad jag hade varit om den låg i min garderob!

Guess what?



Kan ni gissa vad jag ska vara!? ;)

Citat

Tips

041111

Godmorgon! En glad Moa sitter och messar med sin iphone. Äntligen! Ska snart klä på mig lite kläder och sen ska jag bara ta det lugnt. Ska plugga lite idag och ikväll är det halloweenfest hos Oscar!


Höstbild - tagen från mitt fönster

Nyduschad



Åååååh, jag älskar att vara nyduschad! Och med nyrakade ben, som är insmorda, gör det så mycket bättre!

Citat

Nytt i garderoben



Igår när vi var i stan, så fick jag med mig hem en jätte mysig poncho! Det är nästan som att ha en filt på sig, super mysig!

Dags för träning!

Min dag i bilder


Pluggat lite ...


... kollat lite TV ...


... spelat lite ...


... ätit lite godis ...


... och kollat lite i gymnasiekataloger :)

Tjejkväll



En riktig tjejkväll blev det. Började med att lägga på ansiktsmasker & åt lite gott. Körde "jag har aldrig..." och hade det trevligt. Tackar alla som var där ♥

Hos kusinerna

Ligger i soffan hemma hos kusinerna och bara slappar. Täckningen är inte den bästa här så TV är min bästa vän just nu ;)

Strömavbrott? Eller?

Kom precis hem från Stefan. Sov där inatt, myspys. Till lunch idag blev det pannkakor, vi var så duktiga och fixade det till oss själva. Hihi & med glass till var ju ett stort plus. Sitter och kollar på TV och det är jätte mysigt allting, tills hela huset slocknar. Sen kommer strömen tillbaka & sen slocknar det igen. Så höll det på ganska många minuter, super läskigt! Det var så jag grät :O sen var det lugnt en stund och sen nu slocknade det igen och då skjutsade han hem mig. Haha, Vill.Inte.Vara.Kvar. Nej, men jag ska till Mikis snart och ha lite myskväll där med tjejerna. Hoppas inga lampor släcks!


Rosa mjukisdress, check!
Då kan myskvällen börja!

Nu blir det stan


& kan någon förklara för mig varför det inte funkar att ladda upp bilder här på bloggen från iphonen?

1 November



Godmorgon. Ny månad. Herregud vad tiden går. Snart är hela 2011 slut och om fyra dagar kan jag börja använda min iphone på riktigt, med mitt vanliga nummer och allting. Längtar. Idag blir det vara lite barnvakt till min lillasyster och senare in till stan och kolla lite. Puss