Mobil Som Funkar



nu har jag ny mobil. igen...det va inte meningen att jag skulle ha den hära saken, kallad noika.
1. noika suger
2. va den ända som fanns som jag ville ha, eftersom min andras knappar har lagt av.
3. kommer inte ha den så jätte länge för min andra röda sony eriksson kommer jag få när mamma fått den utav kjell som har den just nu.

så snart måste jag sitta i 30 min och lägga över alla kontaker igen -.-'
4 fulla A4 papper med bara telefon nummer ;) omg!

men jag har samma nummer som innan :)

puss
/ Moa ♥

Vattenkrig


Tjenaaa :)
imon bli de eventuellt vattenkrig med gänget :) (y) <3
ska bara ringa runt alla imon och kolla om dom kan :)
josse kunde tyvärr inte för hon skulle på konfirmation för hennes kusin.

nu ska jag kolla på talang :)

puss
/ Moa ♥

Veckan Har Gott & Jag Är Glad

tjosan i trosan. nu har helgen gått med full fart. jag har fortfarande inte snackat md vic om bloggen men ska väl göra det snart. jag har inte bloggat på hela veckan ,fullt upp med annat. här är lite kort om veckan :

Måndag: först skolan & sen ett härligt och mycket skojj vattenkrig md Fille, Danne & Josse. Fillan & Mikis va oxå där lite :) sen hem till danne & mös , dansade på studsmattan ( josse och jag ) och lite mer. pussar pussar pussar på dagen :*
Tisdag: ännu ett vattenkrig efter skolan. med haris o och m & josse och jenna :) fast med vattenspridaren på torshammar ;) maha !
Onsdag: ingenting typ ... skola ....
Torsdag: va md fillan ( tönten ) och tog massa fina bilder. modellkort & lite mer. tog lite kort som såg ut som system-kamera-effekt. mycket skojj dag. och världs fina bilder blev det :) på kvällen va det att vara bollkalle med fillan. torsås vann med 5-2 (y)
Fredag: idag....ingenting typ...skola, händer nog ingenting mer idag :/

imon vet jag inte heller vad som blir...kanske blir vattenkrig med några. vet inte :S för mamma sa att vädret skulle bli molnigt och regnigt här nere i sverige denna veckan. men vi få väl se.
på söndag är det match mot IFK Kalmar. Kommer nog inte gå så bra :/
men håll tummarna (Y)

vad har ni gjort i veckan ?

puss o kram ♥

Need Your Help

hejhej igen.
jag har sjuukt tråkigt här nu -.-'
jag har hittat en jätte fin blogg :o
och jag vill ha min ungefär lika dan. 
jag tänkte att om jag kanske kan beskriva den här så har jag kanske ngt att göra :D

dåså...

hmm...jag tänkte att om man tar min "info" ruta till höger sida istället för på vänster...som den sitter på nu. sen har man ju typ min header där och sen är ju alla inläggen och infon "inramade" i en vit bakrund eller vad man ska säga och den vill jag inte ha, utan jag vill bara ha typ en ljusare rosa som varje inlägg har i bakrunden. sen är info-rutan för sig bredvid inläggen på höger sida. sen kan info rutan vara i en liten mörkare rosa. förstår ni ?
sen när jag ändå pratar med victoria i telefonen...när de nu blir .... så ska jag fråga om inte hon kan ändra stilen på min överskrift på alla inlägg. skulle inte vilja ha ljusrosa i bakrunden på den heller men asså en annan stil. samma som inläggets stil har [ Times New Roman ]. sen skulle det vara bra med nån stolek större på texten när jag skriver mina inlägg för man ser knappt nu ;) hehe.  sen mina kategorier...asså...victoria kan lika gärna ta bort dom. och sen kan jag skriva allt i "ingen" kategori om ni förstår. för det blir bara typ "min dag" iaf ;)

hoppas ni förstå, jag vet, jag suger annars på att föklara saker. kan inte hjälpas.
men ni kan kolla en blogg som typ ha de som jag sa. det är nästa mitt i prick på de jag vill ha. konstigt nog.

elinadela.blogg.se

kolla in den och kommentera på min blogg om ni tycker min ide är en bra tanke :)

pussss ♥

hemma igen (aa)

Hej. Nu är jag hemma från en kanon helg ! :D
den har varit fantastisk tillbringad hemma hos mormor och Mikka :)
fan va sööt hon är :O

mer skrivet och bilder finns på min bdb :)
[email protected]

pussar och kramar från moa (a) <3



världens fining ser ni på bilden :)
hon skär upp sin tårta som va ursökt :)

älskar dej gumman

match mot färjestaden

Under helgens gång så spelade laget matchen mor Färjestaden. jag kunde ju inte vara med för jag hade ju kul som det redan va. men tyvärr gick det åt helvete ! vi hade typ inga spelare som jag förstod det som, och sen hade vår målvakt som skulle stått inte kommit :S så aa, så vår andra målvakt fick hoppa in som inte alls va beredd. matchen slutade med en förlust på 10-1.

hoppas på bättre lycka nästa gång.
ni va säkert jätte dukiga :) <3

puss o kram <3



GAMMAL BILD OM NGT :O
men har ingen annan...
asså :o
1. elin är inte vår tränare längre.
2. jenna är inte vår målvakt hela tiden.
3. vi har blivit mycket större och snyggare.
4. vi har nya kläder (h)

måste ta nytt lagfotto assa !

Fransk Manikyr

Hej. Nu har jag äntligen fått min franska manikyr. blev inte rätt timeing igår så jag fick de nu.
jag kan inte blogga mycket mer nu för manikyren måste torka. men bloggar mer imon.

ska snart på konfimations festen oxå.

puss o kram <3




blev det fint ? :]

Kan du göra handdukar ?

Hej. Kan ni göra handdukar som jag ? ;) haha.
jo, jag ha faktiskt gjort handdukar nu (y)
man la ner som en rulle som va inplastad, i vatten. fast man tog bort plasten. sen låg den där och sen utvecklades den till en liten kökshandduk. coolt faktiskt.

På bilden ser ni handduken....

Grattis Micaela

sssshue alla underbara läsare.



idag blir det konfimation för micaela :D grattis gumman <3
jag har inte sett henne sen jag va liten. men hon är en jätte go person som
bryr sig om andra. ska bli jätte kul att få träffa henne igen :D
bilder kommer på bdb senare.
[email protected]
där kan du checka in mina bilder :)

nu måste jag käka lite frukost och klä på mej.
bloggar mer imon för ikväll hinner jag nog inte.

pusss o kram ♥

barnprogram

Hej. Nu är allting lungt här. Alva och Vilma sitter inne i barnprogrammen på tv. mormor går runt och väntar på att moster ska komma för hon måste handlar mat. jag sitter här vid datorn och börja få tråkigt. skulle gärna vilja ha pengar på mobilen så jag kan sms:a med en viss person.
logga gärna in på msn eller ring på mobilen :)

puss o kram <3

mormor

helluu alla underbara läsare :* <3
mår ni fortfarande bra eller dåligt ? jag hoppas verkligen inte på dåligt. jag mår nog toppen. har lite små ont i huvudet och magen men det går väl över snart får vi väl hoppas :) just nu sitter jag hos mormor och vet inte vad som ska hända under dagen. hoppas på något kul. vet inte om vi ska shoppa eller ngt på stan. ska iallfall köpa Scrap-booking papper och lite tills på Söndag för då är det Scrap-booking träff i matsalen. men annars blir de väl bara datorn, vad annars finns det och göra här. kan inte gå eller åka till nån heller för alla kompisarna är hemma i torsås. imon blir kanske dagen lite bättre eftersom vi ska på Mikaelas konfimation :D har saknat henne lite. ska bli sjuuukt roligt att få träffa henne igen. och hennes mamma och pappa oxå såklart ! :D ska bli toppen, längtaar. skulle gärna vilja ha lite pengar på mobilen också så jag kan sms:a en person som jag sitteer och tänker på och som jag ser på bild i skolkartalogen. hm...
vad ska jag svara ? asså det är svårt...

vad ska ni göra idag ?
kommentera gärna så har jag ngt att göra :)
kommentera bdb oxå :*
[email protected]

pussar och kramar <3


tack ! :)

Hejsan :)
mår ni bra ?
nu håller en bra kompis att hjälpa mig lite med min blogg. hon heter

www.lajloshen.blogg.se här :)

hon verkar vara schysst & henne blogg är suuuper fin ! :D

ville bara säga tack för hjälpen & för att du orkar med mej ;)
men jag fattar fortfarande inte det dära med adresser till bilderna som man sparar. victoria eller nån annan, kan ni hjälpa mej ? jag fattar inte vad de betyder. jag vet hur man gör allting å så. men sen står det att jag ska klistra in adressen till bilden :o då fattar jag ingenting, har frågat mamma & vi ha vart på G men sen slår det ner igen :/
kan nån förklara ? (a)' skulle vart jätte snällt.

pussar o kramar <3

DD



ny dedorante ( stavning ? ) :D <3

Mycket Snyggt (y)




dagens klädesplagg (y) <3
mamma va jätte glad att jag tog på mej en kjol :P
men tycker de va rätt snyggt !

eller vad säger ni ?

pusss o kram ♥

Kvadratstunering !

Hej. Igår va de kvadratstunering. allt mycket kul va de :) tyvärr var det sista året men det händer väl alltid något nytt till sjuan. första dagen va i fotbollen mot Torsås 2, spelade i Torsås 1 - vi blev indelade, i den matchen vann vi med 3-2. sen va de match mot Söderåkra i Brännboll. Vann med dubbla poäng. Torsås 2 vann mot Bergkvara. Sen va de vår tur att möta Gullabo i brännboll. vi vann. sen va de final med Torsås 1- Torsås 2. Det va mycket jämt för man visste ju vilka som sköt längre å så. men vi lyckades ta hem vinsten allt :) Torsås 1, vi ägde ! :D Sen va de en pause för klockan 12.20 va de staffeten som va igång. Längtade men nervös mage ! jag höll på att kissa ner mej av nevösitet innan jag skulle springa. men när jag väl fick pinnen försvann de allt å jag va igång med full fart. de gick jätte bra & när man har hejaklacken på läktaren som ropar ens namn, så blir man bara jätte lycklig. de blir allt mycket roligare å sen blir man allt mycket mer fortfare! aa, fantastiskt roligt är staffet ! :D
nu har torsås vunnit allting 3 år i rad. fyfan va roligt asså ! :D jag är så stolt över vår klass. 6an ! :D Vi vann Staffeten i vår årkurs, alla matcher i brännbollen, fotbollen å tipsrundan. 5-kampen vann vi däremot inte men de va ju bara en extra grej så de va ju inget som va kul att vinna ;)

på kvällen åkte man hem till mikis för att mysa med 2 filmer :) vi kollade på "Scary Movie" & "Wallander - MasterMind" Läskigt, mysigt å skojjigt va de :) vi va ute å spelade fotboll & hoppade studsmatta :) mycket roligt ! :D

idag ( Torsdag ) är det ju lov från skolan kan man ju säga, börja ju på Måndag igen. Så idag ska jag väl eventuellt ha min myskväll :) mycket roligt men ändå trisst för man hade ju myskväll igår oxå. men så få man ta de.
kommer bli mycket roligt tror jag, vet inte vilken film vi ska se än. Martin eller Petter fixar väl fram nån :P

puss o kram på en kanon dag ! :D
<3


Nytt ! :*

helluu :)
nya platser i skolan nu (y) jag sitter md fillan tönt :D <3 mycket skojjj ! <3
älskar diiig <3

igår i skolan hände inte så värst mycket. idag hände inte heller ngt nytt precis.
vi hade Syslöj på morgonen & sen mattee, eget arbete, lunch, eget arbete & sen sexualkunskap :)
vilma va sjuuk idag :/
kryaaaa ! :d<3

Imon är det KVADRATSTUNERING ! :DD <3333
wiihooo !
längtar som satikeen :D
hoppas vi vinner allting i år igen :P
fast fotbollen är redan klar...för torsås 1 & torsås 2 möter varandra -.-'
men ge oss lycka till ! (y)

pusss o kram <3







Mikis & Jona, kryyyaaa på er tills imån ! :D

the winner ♥

heeeyhopp :)
igår fick jag reda på att jag hade vunnit godiset på victorias tävling :D :D
jag blev jätte glad såklart :))<33

jag blev 2:a tror jag :)
en påse klubbor kommer hem sen när Vic fått upp kraften till att blogga igen.
och det hoppas jag blir snart...finns inget att titta på när man går in på
hennes blogg ;/

puss o kram <3
nån som vill dela godiset ?? ;dd
haha !

Eurovision ! ♥

Resultatet



1. Norge 387 "Fairytale", Alexander Rybak



2. Island 218 "Is it true?", Yohanna


3. Azerbajdzjan 207 "Always", Aysel & Arash



4. Turkiet 177 "Düm Tek Tek", Hadise


5. Storbritannien 173 "My time", Jade


6. Estland 129 "Rändajad", Urban Symphony


7. Grekland 120 "This is our night", Sakis Rouvas


8. Frankrike 107 "Et s'il fallait le faire", Patricia Kaas


9. Bosnien 106 "Bistra voda", Regina


10. Armenien 92 "Jan Jan (Nor Par)", Inga & Anush




11. Ryssland 91 "Mamo", Anastasia Prikhodko


12. Ukraina 76 "Be My Valentine", Svetlana Loboda


13. Danmark 74 "Believe again", Brinck


14. Moldavien 69 "Hora din Moldova", Nelly Ciobanu


15. Portugal 57 "Todas as Ruas do Amor", Flor-de-Lis


16. Israel 53 "There must be another way", Noa & Mira Awad


17. Albanien 48 "Carry me in your dreams", Kejsi Tola


18. Kroatien 45 "Lijepa Tena", Igor Cukrov


19. Rumänien 40 "The Balkan girls", Elena Gheorghe


20. Tyskland 35 "Miss Kiss Kiss Bang", Alex Swings,Oscar Sings


21. Sverige 33 "La voix", Malena Ernman




22. Malta 31 "What If We", Chiara


23. Litauen 23 "Love", Sasha Son


23. Spanien 23 "La noche es para mí", Soraya


25. Finland 22 "Lose control", Waldo's People




Favoriter

Finland 22 "Lose control", Waldo's People

Danmark 74 "Believe again", Brinck

Grekland 120 "This is our night", Sakis Rouvas

Rumänien 40 "The Balkan girls", Elena Gheorghe

Azerbajdzjan 207 "Always", Aysel & Arash

Island 218 "Is it true?", Yohanna




vilka va era favoriter ?? :)
svårt att välja. alla va lika bra av mina :/ <3


pusssss <3

underhåll / kommentera ♥

hej sötnosar :*
nu har fillan gått hem ifån mig.
hade kulkul för en stund sedan när
man satt här å skrattade & chattade
md massa roliga personer på msn.
nu har man tråkigt å vet inte vad man ska
göra -.-'

ni som läser detta. ta upp msn & logga in...
....skriv hej & UNDERHÅLL MIG ! <3
de vore jätte kul om ni kommenterade
bdb eller bloggen oxå :)....eller varför inte
båda. då vore ni fantastiska ! :D

puss & kram <3

dålig uppdatering ♥

Heeeeej :)
jag ber om väldig förlåtelse för att jag inte har gjort nya inlägg å massa. de mesta har hamnat på bdb & haft mycket konsentration på den :/           för er som läser min blogg så få ni kolla på min bdb om ni vill läsa under dagarna. ska försöka få upp uppdateringen igång igen. så mycket jag kan.

jag vet inte vad jag berätta om sist å vad som hänt. ni kan läsa på bdb. länken finns där nere i spalten till höger.

idag ( fredag 15 maj ) följde fillan md mej hem. vi har inte gjort mycket mer än , än att sitta vid datorn & vart ute å lite.
senare har jag ingen aning om vad som kommer. vi få välla se :)

pusss å kram <3
dags att lägga in från igår på bdb.
tjejdagen jue :) <3




<3

jennahjertamoa

heeeeeeej.
förlåt för att jag ha varit dålig med att ladda upp inlägg och skriva. men tiden ha mest gått åt på bdb :/ ni får ursäkta ni som bara läser bloggen...ska försöka få upp tempot igen :) <3
idag kommer jenna till mej vid klockan 14.00. nu är klockan 09.34 å jag har precis vaknat typ. ehm...idag bli det kanske stan ( kalmar ) på förmiddagen men jag vet inte. verkar inte som om mamma är hemma för hon kommer lixom hem i natt så jag vet inte om vi ska in dit :S verkar inte som det....och det är bra (y) *vill inte till stan* det är ju alltid ioförsig roligt att shoppa å så men jag palla inte idag -.-'. jenna kommer ju vid två å det blir det mycket skojj å skratt :D
bilder å mer texter kommer senare ikväll eller imån när jenna åkt hem. det bli ju sova över oxå :D självklart !
sitter kanske lite vid datorn senare ikväll. vi få se hur det blir :)



pussshej ♥

shopping i gullabo ♥

Heeeeeeeeeeej.
händer ?
idag va det Gullabo-marknad :) <3
köpte en väska (h <3



vad tycks ?

gick med mina darlingar (a) fillan, mikis å maia :D <3
tack för en bra dag <3
pusssss :* <3

Josse ♥

för det första vill jag säga förlåt för dålig uppdatering....

Vart med Josse idag :)
tack för en underbar dag :)
orkar inte förklara hela daagen. vill ni läsa ,kolla in bdb. 
pusshej<3

Grattis ♥

Heeeeeeeeej ♥
idag väckte mamma mej lite tidigare för vi skulle upp o sjunga för Vilma. jag steg ur sängen o hade hur jävla ont i foten som helst. Så mamma fick hjälpa mig till toaletten för jag kunde inte gå själv. Jag grät, så ont hade jag. Sen blev de en aning bättre, vilma öppnade sina paket. Hon fick ett DS och ett spel till. Sen fick hon en svart vår-jacka. Sedan va de dags att gå till skolan. haltade hela tiden så de va rätt jobbigt. Efter skolan gick man hem o satte sig vid datorn & snackade med Fille (a <3 Händer inte så mycket mer ikväll.

Igår va vi hemma hos kusinerna efter min match mot Rödsle som vi vann med 2-1. Super bra spelat tjejer <3 Vi äger (h) Hos kusinerna gick allting bra, förutom foten. Vi hade kul o allting ;) <3
...som vanligt xd

nu ska jag titta på H2O ,måste se de !
sen snacka med filip :)) <3
självklart !
pusshej <3

Karlskrona (y




2 par skor.
1 jacka.

supeeer nöjd !
jackaaan älskar jag (L)!
ha den på mig på bilden (y)

pusshej ! <3

bästadagen ! ♥




vart med maja idag.
bästa dagen på länge älskliing <3
ska sova när som helst, kl är 22.40 men jag berätta lite kort om dagen.
först hämtade vi maja i kalmar, vi träffade henne där ungefär 10.30 :)
sen va de att åka till karlskrona o shoppa litee.
jag köpte b.l.a 2 par skor, en jacka ( lika dan som maja (y ) och sen ngt mer.
sen åkte vi hem till mig o va hemma ungefär 17.30 kanske.
sen va vi här hemma, jag visade huset o litee, sen va vi ute o gick.
hon fick se vårt lilla samhälle lite. Vi tog säkert 300 bilder idag :S
200 av de va väl modellkort ;)
hahahah!
men på bilden ovanför är några :)
men bilder på skorna o jackan kommer imon.
nu palla jag inte skriva mer....
men ni ska veta att det va bland den bästa dagen i mitt liv ! <3
jag älskar dig maja, du är den bästa vännen man kan ha !<3

pusssssss:*
saknar dig redan <3


( imon ska jag försöka lägga in matcherna & inlägget med kläderna )
pusshej<3

BakBak ♥

Bakaaat (a <3

Maja ♥ Moa

heeeeeeeeeeeeeeej.
imon kommer maja till mig :D
yeey!
äntligen !

vi ha inte träffats på hundra år känns det som.... -.-'
men imon kmr älskliingen :)))<3

Mamma & Jag kommer åka in till Kalmar och hämta Maja klockan 10 ungefär :)
Sen åker maja med oss hem till mig.
sen är vi här i några timmar.
mååååånga hoppas jag :D
sen på kvällen kommer Camilla och hämta maja här hemma i torsås.

jagälskardigmaja<3
du betyder sjukt mkt och kamera kommer vara i mina händer hela tiden !
fotta som aldrig förut kmr det bli !!

JAG ÄLSKAR DIG !  <333333333333333333333333333333333
läääängtar så jag dööör ! ;) <3333

♥ MeLikeYou






heeeeeeeeeeeeeeeeeeej.
på bilden är det bilder på mig till vänster då ;) sen är det josse o jag när vi gick slingan.

idag har det inte hänt något än...
jo, datorn, chattat med fille.
jag kommer nog inte heller göra så mkt idag.
datorn & tråkar -.-'
Fille är och lanar hos danne så jag ha ingen rolig som jag kan webb-chatta med ://
men ikväll kl. 17.00 bli det nog superkul !
Jonas, Mona, Albin, Uffe, Bodil, Danne, Johan, Emma, Jag, Vilma, Mamma och Pappa ska grilla tillsammans :D
Vet inte om Fille ska vara med oxå, ha inte fått ngt svar på Danne o han än....
Men det kommer nog bli super kul även om han inte är med, men som till alla andra, det är ju alltid roligaare om det kommer fler ;)
Igår va det Valborg, :D
Vi va borta hos Danne, vi åt mat och satt vid datorn. Danne och jag gjorde en världs snygg video asså (h
super bra ! ;D
haha!

puss & hej ! <3