Outfit 291112


Hej, idag fick jag sluta redan vid 13.20 eftersom lektionerna skulle brytas idag kl.14.00 eftersom det är rugby match ikväll. Jag ska dock varken kolla, vara med och spela eller gå på efterfesten. Istället ska jag vara hemma och mysa med min älskling och ta det lugnt. Kör på rugbyn nästa år istället! Jag och Stefan ska nog titta på Supernatural och äta gott, precis som vi brukar ;)

Förklaring ..

Hej, förlåt för att det inte har varit någon rolig bloggning. Jag har börjat skolan igen och det blir långa dagar eftersom jag åker en timmes bussresa dit och en timme hem. Sen är det fullt ös i skolan också så man är hur trött som helst när man kommer hem.

Mitt photoshop på skoldatorn har även lagt av. Eller rättare sagt så behöver man skriva in ett serie nummer för att det ska fungera och jag har testat med alla möjliga nummer men inget vill fungera, så därför kan jag inte göra roliga inlägg i skolan heller om dagarna. Tråkigt. Kan ni något annat bra bildredigeringsprogram som man kan använda? Här är dagens outfit:

Utvecklingssamtal



Hej! Sitter i skolan och väntar på mamma och pappa. Har suttit här sen jag slutade, vid 15.00. Men har suttit och tittat på Vampire Diaries säsong 4, så det har gått rätt snabbt. Varför sitter jag då här och väntar? Jo, för om tio minuter så har jag utvecklingssamtal. Efter det ska vi in till stan och titta på ljumskskydd till mig eftersom min ljumske aldrig vill läka. Blää. 

Härligt avslut på veckan



Vill ni veta vad det fantastiska va med denna matchen? Att våra 3 mål som vi gjorde, gjorde vi de sista 5 minuterna. Haha. Snacka om att vända hela matchen. Vi låg under med 1-0 i 40 min, sen smällde vi in 3 mål. Fyfan vad grymma vi är tjejer! ♥

Alla skolarbeten är klara

Hej. Idag är det lördag och jag vaknade upp bredvid min älskling och mös lite innan det var dags att åka upp till sporthallen och sälja lite kakor på julmarknaden. Sen jag kom hem ( runt 11.30 ) har jag suttit med skolarbeten som haft med praktiken att göra så nu är det inskickat och klart. Har även spelat in pappa, som också var en uppgift. Så nu ska jag mysa med mitt hjärta ♥

Prinsesstårta



Idag har jag suttit i receptionen och gjort det jag brukar göra när jag sitter där. Svara i telefonen, ta emot gästerna när de kommer, ta betalt osv. Innan jag gick hem så bjöd jag personalen på prinsesstårta som tack för dessa två veckorna. Det har varit jätte roligt, så det var tråkigt att det var sista dagen idag. Men jag hoppas att vi ses snart igen & att detta inte var ett "hejdå" ;)

16.00 - 21.00

"Så länge vi båda andas"

Hej! Idag är det näst sista dagen på praktiken, lite tråkigt faktiskt. Det har varit så roligt! Jag jobbar kväll idag, så börjar vid 16.00. Idag hade jag tänkt att ta i tur med uppgifterna vi har fått i skolan som har med praktiken att göra, men det har inte blivit så mycket med det. Har istället lagat mat till hela familjen + grannen & även lånat den sista twilight boken av henne. Ska läsa alla böckerna nu när jag sätt alla filmerna, men börjar med den sista ;) hehe. Det verkar hända så mycket mer i alla böckerna, så är himla taggad på att läsa dom nu! Har någon utav er läst böckerna eller kanske ska läsa dem?

Av min kärlek



Kom hem från jobbet för ungefär en timme sen. Sitter nu och dricker lite kaffe ( trots att jag dricker flera koppar om dagen på jobbet ) och har öppnat min chokladask jag fick utav min älskling i lördags ♥ idag så har familjen varit hos mig & ätit. Trevligt!

Black & gold

Enformigt jobb idag

Det jag har gjort idag är att trycka på Ctrl C - Alt tab - Ctrl V - Alt tab .. om och om igen på tangetbordet. Haha. Men det har varit viktigt, så därför var det inte jätte tråkigt ;) idag blev det kålpudding till mat. Inte världens godaste, men det gick ner! 

Nu är helgen slut ..


Sitter här och äter frukost just nu. Börjar jobbet om 20 minuter så ska snart åka. Tänkte bara kika in och säga att bion var jätte bra tyckte jag ( precis som alla andra ) & igår förlorade vi vår första match. Tungt! Men vi taggar vidare till nästa match!


En bild från i lördags - jag älskar dig så mycket ♥

Nu är det min tur!

Idag är det lördag & min tur att gå på Breaking Dawn Part 2! Har taggat ett helt år för att få se den! Lite sorgligt att det är sista filmen men äsch, vi kan deppa efteråt. Haha. Nu ska jag & min pojkvän bara njuta av filmen! När den är slut blir det kinamat, gott! 

Ny bokhylla

Servering + servettvikning

Hej! Igår kväll jobbade jag mellan 16.00 - 23.00. Jag och Salle serverade ett sällskap som hade whiskyprovning. Det gick jätte bra & jag är nöjd! Tog tyvärr ingen bild :thumbdown: Idag jobbade jag mellan 09.00 - 16.00 och det har inte hänt sådär jätte mycket. Har dukat upp inför julborden nästa helg, träffat kockens barn och lärt mig en servettvikning. Annars har vi bara tagit det lugnt idag. 

Är vi lika?

Igår sa Miccan på jobbet till mig att jag var lik Debby Ryan på min profilbild på bloggen. Vad tycker ni?

Jag själv tycker att ögonfärgen gör att vi inte är lika, haha.

Tredje dagen - frukost

Idag började jag jobba 06.00 för jag skulle vara med på frukosten. Det gick bra och när man väl kom igång ( man var ju lite trött i början, hehe ) så var det roligt som vanligt. Ni ser lite bilder här nedanför men förlåt för att dom ser så extremt tråkiga & gråa ut. De är tagna med mobilen för har ingen kamera med mig tyvärr. Hade varit roligare att visa er med finare bilder, men detta får gå.

Det smakade bra i alla fall ;)

Andra dagen √


Idag har det varit riktigt roligt att helt själv få duka upp alla bord till torsdag. Då ska jag nämligen jobba kväll för det kommer några gäster på whiskyprovning. De ska även äta så då ska vi servera dom :thumbup: Nu ska jag sova, klockan ringer 05.00 imorgon!

Andra dagen idag

Godmorgon, idag är det dags för andra dagen på praktiken. Igår fick jag städa, diska, ta emot gästerna & ta betalt, servera dom maten och duka av dom. Idag ska jag få vara i receptionen hela dagen, så vi får se hur det är! Bloggar när jag kommer hem.

Super dålig bild - jag vet. Fastar inte alls på bild idag, så kameran var inget alternativ :thumbdown:

APL / praktik

Godmorgon, sitter här och väntar på att klockan ska bli ungefär 09.30. Då ska pappa skjutsa ner mig till praktiken där jag ska vara nu i två veckor framöver. Jag är super nervös & spänd men ändå ska det bli så roligt! Det ska bli spännande & se vad jag ska få göra!

Bild från föräldrarkonferensen

Femte vinsten


Jaa, här sitter jag just nu och ler lite för mig själv, vet ni varför ...?

Jo, för vi vann idag också! 11-2. Ingen nolla till motståndarna men istället slår vi till med tvåsiffrigt! Har nu 27-2 i målskillnad. Vi är grymma tjejer! Är så stolt & så glad över att jag spelar med er! Vi spelar som ett lag & kämpar tillsammans! Vi är Slätafly! ♥

Vår tradition på farsdag


Firar ni farsdag på något speciellt sätt? 
Pappa får följa med på min match idag eftersom det är vår tur att köra. Idag vinner vi för papporna!

Ljus & nötkräm

Hej, sitter hemma i soffan och tittar på andra Twilight filmen för idag. Hehe. Kör lite maraton nu innan Breaking Dawn Part 2 kommer. Annars så smaskar jag på nötkräm som är så himla gott! Fast egentligen är jag sugen på Marabou mintkrokant ;)

Simma lugnt

Idag i skolan så simmade klassen på idrotten, 800 m :thumbup: Avslutade dagen med matte. Som alla andra fredagar så känns dagen rätt onödig. Haha. Men fick i alla fall säga hejdå till kompisarna eftersom att vi inte ses på två veckor nu pga APL. Efter skolan sprang jag in till ECCO och köpte ett par skor som jag ska ha på APL och andra gånger då jag ska jobba. Nu ska jag springa till affären för att möta min älskling!

Hanna & jag idag i simhallen

 

En lyckad kväll

Kvällen blev grym. 
 
Vi började kl. 14.00 med att förbereda allting. Gallerian skulle bli höstig och mysig, borden skulle dukas, maten skulle göras och i aulan skulle tekniken fungera och vi skulle tända upp massa ljus osv. Frammåt 17.00 tiden började vi byta om och efter en halvtimme var gästerna på plats i aulan för att lyssna på några elever som berättade om bl.a programmet. Efter det var det matdags och sedan flöt hela kvällen på. Tipspromenad, efterrätt och snack. Alla gjorde ett grymt jobb & det var super roligt! 

Nytt i garderoben

En stickad tröja, mössa & halsduk ( vinrött i verkligheten ), ett iPhone fodral

1 2 3 - räknar ..



Hej, sitter just nu på mattelektionen. Det har tagit 25 minuter att komma fram till vilken vecka vi ska ha matteprovet på. Haha så drygt. I alla fall så ska jag jobba lite nu så jag slipper göra det nästa vecka när vi har APL. Efter denna lektionen har vi engelska och sen slutar vi. Då ska jag in till stan & träffa mamma för att köpa svarta byxor och skor som jag kan ha när jag jobbar nästa vecka :thumbup:

Föräldrarkonferensen närmar sig!

Hej, sitter i skolan på sista lektionen, Service & bemötande. Håller på med vår föräldrarkonferens och jag är så taggad att jag inte kan sitta still. Haha. Men nu har jag en lugn minut över. Fortsätter imorgon och ska göra utvärdering + program i photoshop :thumbup: åh jag tycker det är så roligt att göra fina inbjudningar och menyer och sådant! Så kul att höra att alla tycker det blir så fint sen!

Signe, jag och Annie på svenska lektionen innan

Tillbaka till tjejerna

Hej, idag är det måndag igen och det betyder att vardagen är tillbaka. Började 10.30 idag och nu ska jag har Konferens & Evenemang. Vi kommer får reda på våra praktikplatser! Åh, spännande! Nästa vecka och nästa vecka igen har vi APL, praktik. Ska bli riktigt roligt! 

Bild tagen nyss, Sara, jag och Emelie

Världens bästa lag


Fjärde matchen vi håller 0:an. Kan inte säga något annat än att jag älskar mitt lag & att jag är så jävla stolt! ♥

Så jädra bra låt!

Godmorgon ..



Idag när jag låg och sov på morgonen så kom min lillasyster in och knackade mig på axeln och sa "Jag har gjort frukost till dig". Haha så underbart söt. Kunde inget annat än att le för mig själv & stiga upp ur sängen. Tack syster ♥

Hotell- och turismprogrammet

Förlåt för att detta inlägget kommer upp lite sent, men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge ;) eller? Haha. 

Outfit 021112


Nya jeans från moster

En rolig middag

Igår lagade jag en halloween middag till familjen. Köttfärsfyllda paprikor. Eftersom det var halloween ( dagen efter ) så skar jag ut ögon & mun på paprikorna så att de såg ut som pumpor, hehe. Det blev både roligt, gott & häftigt! Vad tycker ni? :)

Skratt, snack & spel


Kvällen igår var himla trevlig. Vi pratade, skrattade, spelade spel, åt godis, åt god mat och hade det allmänt bra. Grattis igen Annie, på födelsedagen. Hoppas du blev nöjd med dina paket och att chokladbollarna inte är uppätna redan ;) haha.