Mamma



GRATTIS PÅ MORS DAG ÄLSKADE MAMMA ♥
Jag älskar dig, du är bäst

Helgen

Hej! Kom hem igår kväll, men orkade inte sätta mig vid datorn. Gick ut & pratade med Mikis & Fillan istället. Haft grymt ont i magen i helgen, men annars har den varit bra. Vi såg Pirates of the Caribbean 4 i HD på bio. Väldigt bra var den! På lördagen var vi på Boda Borg, dock inget jag skulle betala för att komma in igen. Så roligt var det inte. Löste inte så mycket själv, så det var inget roligt. Haha. Men det var värt att se det en gång i alla fall!



Hade inte mobilen med mig in på Boda Borg, vi låste in den. Så tyvärr blev det inga bilder därifrån :thumbdown:

Bio & Boda Borg

Hey! Fredag idag & det känns för jävla skönt att inte ha några prov nu förren näst nästa vecka! Underbart! Har precis haft två lektioner så nu är det en håltimma på 2,5 timme, dock äter jag nog i skolan idag. Sen är det två lektioner till och sen är det slut för dagen, då jag åker iväg med några kompisar + vår konfaledare. Vi ska har det lite mysigt över helgen med bio & boda borg :D härligt! Kameran följer kanske inte med, då är det ju bra att ha en bra mobil-kamera! 



HA EN BRA HELG! ♥

Musikal med 5orna

Idag har det varit musikal med 5orna. Fick en ros & ett presentkort av dom + Kummel&Katarina, som tack för att vi hjälpt till. Tack så jätte mycket! ♥


Sommartid

Hej! Jag vet, bloggningen är inte speciellt bra. Men har tyvärr inte så mycket tid till datorn. Har fullt upp med annat. Det sista ska göras i skolan innan vi slutar & sen består kvällarna av kompisar nu eftersom det inte är mörkt längre, när man kommer hem från skolan. Det gillar vi!

Från skolan idag

oj ...

Studiedag

Godmorgon! Mår lite bättre idag, skönt. Idag är det måndag & ni kanske undrar varför jag inte är i skolan, men vi har studiedag idag. Inte helt fel! Vi får se vad dagen har att bjuda på. Inge vidare varmt ute idag, solen skiner bara ibland. Sitter för tillfället under filten framför datorn i soffan.

Selena Gomez



Hur söt är hon inte på en skala? Man blir ju så avundsjuk så det är ju inte klokt :O
Det självfallet hon har, hennes söta ansikte, hennes perfekta tänder & hennes underbara ögon ♥

Snyggt på stranden

Bloggen är till för att skriva av sig ibland


you think I have forgiven you for what you did,
but unfortunately. it hurts in me, but I
love you so damn much & you make it so difficult
Who do you think you are?
Running around and leaving scars ...

Dagens outfit - 22 maj 2011

Svar på fråga



Svar: Har fått denna frågan några gånger nu, så lika bra att svara på den så ni får svar. Nej, jag & John är inte tillsammans längre. Vill inte ha massa frågor som "varför?" "vad har hänt?" nu. Det är mellan han & mig & det är som det är nu :)

Mysigt i solen

Godmorgon! Sitter ute i solen & bara slappar med familjen. Har precis ätit frukost, mysigt. Så skönt att sitta ute nu och bara slappa, utan att frysa. Så himla härligt! Kommer nog sitta här ett bra tag, orkar inte göra mig iordning precis, hehe. Det blir en slapp dag idag :)


hoppas inte minen blev allt för konstig, ser inte riktigt här ute då det bara speglar sig i skärmen ;)

Konfirmationspresenter



TACK SÅ JÄTTE MYCKET FÖR ALLA FINA PRESENTER! ♥

Min Konfirmation

Naglarna



Är super nöjd! ♥

En fin dag

Hej! Hemma efter en lång med rolig idag. Fick vara mamma idag på morgonen & sen var det skola till 14.20, med en håltimma på 2,5 timme. Då blev det pizza med Martin & Zebbe :thumbup:. Precis efter skolan åkte jag och fixade mina naglar, som nu är fina tills imorgon. Nu är jag hemma & ska umgås med familjen hela kvällen! ♥

Det första jag fick se när jag gick in i rummet & jag blev så glad!


Tack Erik & Britta :)

8ans show i bilder



TACKAR MUSIKLÄRARNA, PUBLIKEN & KLASSEN FÖR EN JÄTTE ROLIG KVÄLL! ♥

8ans show

Idag är det dags för 8ans SHOW!


Från 7ans show - ett helt år sedan

NU KAN MOA BÖRJA PLUGGA!

Spotify omgjort



STOR HISS PÅ DET!
+ att jag nu har 10 nya timmar?

Jag spelade tills jag hade 5 timmar kvar & sen dess ( det var i början av månaden ) så har jag bara använt youtube. Men nu när jag loggade in, hade jag 10 timmar igen? Haha. Fast man klagar ju inte precis!

Fotografering

Hej! Igår efter skolan var det konfa. Vi övade inför konfirmationen som är på lördag ( wiiii! ) & då skulle vi även fotograferas. Så det blev att ta på kåpan, korset och fixa till frisyren. Vi tog ett gruppkort och enskilda. Hoppas dom blev bra!

Snabb update

Hej! Sitter uppe i datasalen i skolan & kollar på utbildningar. Slutar klockan 15.00 idag, då blir det fotografering med konfan. Sen måste jag hem & plugga till geografi provet imorgon. Liten snapp update :) Det blir inte så mycket bloggning nu tyvärr, då mitt liv består av lite annat än att sitta vid datorn.

Vilket är snyggast !?

Lugg



Hur sugen blir man inte på att klippa lugg igen, när man ser denna bilden!?
Så jävla snygg du är, kompis! :o

L.O.V.E

Outfit - 13 maj 2011



Lite senare mot kvällen åkte det på ett par vita tighta jeans istället för korta tights

Grattis Sälen

Godmorgon! Kvällen igår var rolig & bra. Åkte hem ca 01.30 med Zebbe, stackarn var ju inte lite varm igår :( krya på dig! ♥ Idag kommer dagen bestå av plugg plugg plugg! Hemma själv hela dagen och kvällen, så kanske ringer hit någon sen. Det får väntas och se.


ZzzzZzzzZ

Hej! Hemma från skolan & har ont i huvudet & magen. Känner mig allmänt trött på livet. Haha. Nej, men är så trött så pallar ingenting. Har ändå lust att ringa hit någon, men orkar inte det heller. Höhö. Vi får se. Skoldagen har varit seg & jobbig idag. Något som var positivt var att 5: orna gjorde ett jätte bra jobb på morgonen!

Mikis snuskar sig lite, haha

Bra humör

Godmorgon! Vaknade upp på bra humör idag, gilla! Torsdag idag & första timmen så ska Mikis & jag dra till 5: orna och kolla när dom kör igenom hela musikalen & hjälpa till om det är något. "Slipper" alltså spanska förhöret, men det kan vi göra en annan gång :thumbup:


bara så ni vet så är det verkligen jag som har skrivit det ... eller? ;)

Mikis dricker saft



Kommer en video imorgon också!

Bilder från dagen

Who do you think you are?


Hej! Hemma nu. Pluggade glosor påvägen hem från konfan & dom sitter. Tur det var enkla denna gången, så man slipper och traggla dom flera gånger. Vet inte riktigt vad som händer ikväll. Antingen vara hemma & deppa & plåga mig själv, eller få tag i nån kompis som förmodligen kan få mig på bättre humör? Hm ...

Det va inget ...


Godmorgon!
Skola till 15.00, sen blir det hem & plugga lite spanska glosor. Kanske lägga sig ute i solen och läsa också? Vi får se vad dagen har att erbjuda!

En bra dag

Hej! Skolan var bra, provet gick jätte bra. Skönt! Konfan gick också bra. Vi börjar ju närma oss slutet nu, wii! :D Ska bli spännande alltså. Träningen var också rolig. Lollo ... du är bäst, ifall du ville veta asså! ♥ Hahaha.
Nej, men asså godnatt! Fast jag ska ju inte sova, men ändå. p u n k t.

Nu funkar det

Nu kan man se mina inlägg igen. Tack blogg.se!

Godmorgon! Tisdag idag & man känner hur lätt det är att kliva upp ur sängen på morgonen nu när det är ljust ute. Det är i alla fall lättare än när det är mörkt. Hehe. Idag väntar ett svenska prov & konfirmationsövning & eventuellt träning.

VARFÖR FUNKAR DET INTE !?

Jag blir galen, man kan inte se mina inlägg!
Endast bara header & meny ...

Har provat att spara om kodmallarna, men det funkar fortfarande inte :(
Åh!

Nu funkar det!

I know summer feeling

Play the piano

Godmorgon! Ska snart dra mig mot kyrkan för att spela på gudtjänsten. Alla som läser detta måste hålla tummarna, det kan nog behövas! Efter det blir det hem och fira Vilma. Ska ladda kameran så det kommer lite bilder. Kanske från kyrkan med. Vi får se.

I love you.

I smile when i'm thinking of you, but at the same
time, i wonder if the words you are saying come
from your own heart ... or not


Go dag

Hej! Dagen har varit bra. Rolig! Hittade inget speciellt på marknaden. Godis & mat var det som spräckte 100-lappen. Har precis ätit kycklingwok tillsammans med familjen och grannarna. Gott! Vet inte vad som händer ikväll. Hoppas på något roligt, men vet inte. Vi får vänta och se.

18.30 - fortfarade sol

Hur underbart är inte det!? Jag, Mikis och Adam låg på valfridsbo och bara njöt av solen. Mycket skratt & mys. Tackar för den kvällen! Idag blir det marknad i solen och senare får vi se vad som händer.

Dagarna slutar annorlunda varje gång

Hej! Hemma på håltimman nu. Fredag idag & det känns ganska gutt. Kvällen kommer tillbringas tillsammans med bästavännen, Mikaela. Härligt! Vi får se vad vi hittar på :) 

Såhär såg det ut igår:

Jord & skogsbruk

Hej! Har varit på utflykt idag. Nej, men vi har varit hemma hos en klasskompis. Hans pappa har berättat lite om jord & skogsbruk. Inte så intressant, men det var skönt att få vara ute och röra på sig lite. Dock luktade man ju inte så gott när man kom hem. Gran blandat med gödsel...mmmm! Har varit hemma & duschat & nu sitter jag hos Mikis. Hon står i duschen & jag lyssnar på musik ♥


Armbandet piffar upp min arm

Bilder från kalaset


Födelsedags "barnet" ;)


Mamma & Vilma


Kusinerna


Farbror & jag busar


Tårta

Snygga stringtrosor



Skulle gärna vilja klicka hem dom!

Bob Hansson - författare & poet

Hallo! Dagen har varit bra. Har lyssnat på en poet i lite mer än en timme. Tiden gick fort, han var riktigt duktig. Man trodde att han skulle berätta om dikter & läsa några = astråkigt. Men så var det absolut inte! Han berättade lite om sig själv, sin uppväxt och så, riktigt rolig var han. Haha ;) mycket skratt i biografen kan man ju säga!


Bob Hansson - lånad från google

Lillasyster 11 år



Grattis på födelsedagen!

Nu bär det av mot skolan & efter får vi se vad som händer.
Gårdagen bestod av skola - konfa - kompisar!

måndag, check

Hola! Måndagen avklarad. Känns som om vi inte haft något lov, haha. Lite trött kanske & kände inte av hungern runt 10-11 som man brukar ;) men dagen rullade på & vi övade på sången efter skolan, sen har det varit kompisar hela kvällen. Härligt! Tackar för bil-rundan också ;)


Söta tjejor har käkat blåbär :thumbup:

Nytt i garderoben

Outfit - Valborg

80

Nu blir det 80-årskalas! 


Valborg i bilder



Kan inget att annat än att tacka för en kanon kväll! ♥