Svart & guld

Min lördag



Även lördagen tillbringades i en sporthall. Hade denna dagen så sjukt ont i hela ryggen och ner till knäna att jag hade svårt att komma upp ur sängen och ut ur bilen. Haha. Tyvärr gick det inte så bra för systers lag i cupen, men de hade roligt och det är det som räknas! Avslutade dagen med att äta lutfisk-middag hos mormor.

Min fredag



Det har varit innebandy hela helgen.
I fredags åkte jag och laget upp till Växjö för att delta i Fortnox cup. Riktigt roligt var det! Kändes roligt att möta nya lag och veta att lagen som deltagit är serieledare i deras egna serie. En annan liten rolig sak är att när jag klev ur bilen när vi var framme insåg jag att innebandyklubban ligger hemma. Haha. Fick låna tränarens klubba första matchen & sen åkte pappa & jag & köpte en ny. Kanon bra var den så det var kanske tur att jag glömde den andra hemma ;) ett minne för livet om denna dagen är att vi blev filmade och intervjuade av TV4 & att vi kom med! Inslaget kan ni se här! Och tjejer, vi är grymma trots att vi inte kom till final! ♥

Snögubbe



Efter träningen idag på morgonen fick vi i laget varsin snögubbe. Innuti är det vit choklad. Så gott! Så nu ska jag sätta på Pretty Little Liars samtidigt som jag ska smaska på denna goding. 

Pysslig lillasyster

Avslutade denna kvällen med att min syster bjöd familjen på tre-rätters-middag. Det smakade bra och nu kan man somna mätt och belåten. Imorgon ska vi för första gången köra innebandyträning på morgonen. Men det blir en bra start på dagen!

Mys framför granen & efterrätt

Andra rundan

Kvällen igår, hemma hos kusinerna på pappas sida, var jätte bra. Kommer lägga upp bilder från kvällen någon gång under dagen/kvällen. Så länge får ni se mina julklappar jag fick utav dom. Rakhyveln & gelen fick jag dock av mamma och pappa.

Min julafton i bilder

Från första rundan

Min julafton igår var jätte bra. Jag kommer lägga upp massa bilder från dagen/kvällen, men så länge kan ni titta på mina fina julklappar jag fick. Tack ännu en gång för allt! Ikväll är det dags för lilla-julafton & då kommer det fler paket som jag visar imorgon!


God Jul från mig



Hoppas ni får en underbar dag tillsammans med familjen och era nära och kära. Jag ska fira min julafton hos min moster.

Och som ni ser på bilden, så är jag mörk igen ;)

4 advent

Nu i december kommer jag få paket varje fredag & söndag fram till julafton. Så jag kommer visa här i bloggen vad jag får.


I dagens paket så fick jag ett par mysstrumpor. Detta var även det sista paketet. Fast jag hoppas på fler i morgon ;) hehe.

Dan före dopparedan

Till mig med kalla fötter ..

En detalj i rummet

"Jag ser det snöar ..."


Äntligen snö igen! Är trött på detta slasket som man blir så blöt av, så det är skönt att det kommer snö igen. Hoppas det håller i sig till julafton också. Nu ska jag in till stan med familjen och julhandla lite i snövädret. Hoppas ni får en bra fredag!

Jullov

Idag åkte jag in till skolan och var där mellan 08.45-10.00. Helt onödig dag, även ifall det var mysigt att bara åka in och säga "god jul" till lärare och kompisar. När vi hade ätit tomtegröt följde jag med Hanna hem. Vi har, precis som i skolan, skrattat och även spelat fia med knuff. Jag vann! Eller!? Annars har vi inte gjort så mycket. Vet ni vad jag har nu? JULLOV!!

En liten för tidig julklapp



För bättre syn: KIKA IN PÅ BLOGGEN!

Ljus & värme



Och det är precis det jag behöver varje dag när jag kommer hem från skolan. Det är svin kallt ute och blött. Tyvärr har snön här smält och det resulterar i slask, överallt! Inte roligt alls. Man blir så blöt. Tur mamma har kaminen igång när man kommer hem ♥

3 advent

Nu i december kommer jag få paket varje fredag & söndag fram till julafton. Så jag kommer visa här i bloggen vad jag får.


I dagens paket fick jag något som jag länge velat ha. Nämligen en krona att ha i hörlursuttaget i mobilen.

Ändrade planer


Smarties var i gårdagens paket

Idag har det blivit ändrade planer. Skulle egentligen träffat Hanna och hennes pojkvän idag, men istället ringde min praktikplats (som jag gjorde min APL på för några veckor sedan) igår och frågade om jag ville jobba ikväll. Tackade givetvist ja så nu på dagen blir det slapp och plugg och ikväll är det jobb som gäller. Roligt! Nu ska jag sätta på filmen LOL och dricka min islatte, gott!

Julbord


Kom precis hem efter ett trevligt julbord. Nu blir det fortsatt mys här hemma!

Såhär ser min helg ut:

Julshow


Ikväll har jag varit på en julshow i kyrkan, fint var det & mysig stämning. Nu är jag hemma igen och ska mysa med familjen framför julkalendern och glögg. Älskar alla dessa mysiga julkänslor man får! Nu får jag snart ta tag i en vinterdesign här på bloggen!

Home



Förlåt för frånvaron här, det är lite mycket i skolan just nu. Igår hade jag dessutom en klipptid hos min frisör (resultat ser ni på bilden ovan, raka toppar) och sen tittade jag på min lillasyster när hon spelade match mot killarna. Uppdateringen ska bli bättre!

Lycka

Magisk helg



Denna helgen har varit magisk. Har haft så sjukt roligt och allt har flytit på. Har fått jätte mycket pepp från min moster och även från gästerna. Fått massa roliga kommentarer, bl.a om min ålder. Haha. Det är flera som trott att jag är både 18, 19, 20, 24, 26 och 28. Haha. Jag har träffat så många goa människor också. Ville knappast åka hem i söndags. Kommer sakna den staden!

2 advent

Nu i december kommer jag få paket varje fredag & söndag fram till julafton. Så jag kommer visa här i bloggen vad jag får.



Detta skulle kommit upp igår, som ni säkert förstår, men jag var alldeles för trött efter matchen (som vi för övrigt vann med 2-1, så sjukt skönt & härligt) så det kommer upp nu. Jag fick en frisör tid som är redan imorgon (tisdag). Ska klippa bort allt det slitna!

Godis + min helg

Nu i december kommer jag få paket varje fredag & söndag fram till julafton. Så jag kommer visa här i bloggen vad jag får.



I dagens paket var det en Toblerone :D





Denna helgen kommer det inte bli någon bloggning pga att jag jobbar. Jag ska jobba med moster på ett julbord och kommer vara fullt upptagen. Idag ska jag jobba mellan 18.00 - 01.00, imorgon mellan 13.00 - 01.00 och på söndag ska jag spela match och fira min kusin. Full rulle! Jag ska försöka blogga på söndag annars hörs vi på måndag! Ha en toppen helg!

Outfit 061212


Earcuff & armband - klasskompis Annie

Chokladboll & te


När jag slutat skolan så gick jag in till stan i snövädret för att möta upp mamma och Vilma. Vi tittade på lite julklappar. Provade en guldklocka och gud så fin den var! Vi tog sedan en fika, chokladboll & te, innan vi åkte hem. Nu ska vi baka pizza, mums!

Du är en fin vän ♥

Myser i mosters tröja



Hej! Jag sitter just nu på matten, ovanligt? Haha. Jag bloggar alltid på matten eftersom att när jag är färdig med alla uppgifter på det avsnittet läraren har gått igenom, så passar jag på att slänga in ett inlägg. I alla fall så är det idrott efter denna lektionen, men jag ska inte vara med pga ljumsken. Annars så snöar det för fullt utanför fönstret & det är alldeles vitt på marken. 20 dagar kvar till julafton!

Outfit 031212

1 advent

Nu i december kommer jag få paket varje fredag & söndag fram till julafton. Så jag kommer visa här i bloggen vad jag får.



Idag fick jag en parfym och en body lotion som doftar lite sportigare än vad mina andra gör. 

Julkänslor



Godmorgon. Idag när jag rullade upp så var det alldeles vitt ute, som ni ser på bilderna. Det är sjukt hur mycket julkänslor jag har nu! Denna helgen har jag handlat julklappar, bakat lussekatter, druckit glögg och igår kom jag hem till ett julpyntat hus. ( Ska försöka ta några fina bilder på julpyntet snart ) Är också jätte sugen på att göra en juldesign till bloggen, så vi få väl se snart när jag har tid! Blev himla sugen på det när jag såg att Caty gjort det på sin blogg. Har ni några julkänslor än?

Två till stickade tröjor ..

Igår efter jag slutat skolan så åkte jag och min älskling in till stan och handlade lite julklappar, så nu är nästan alla färdiga. Det är för min del bara mamma och pappa kvar. Detta är första året som jag köper julklappar till alla i min familj & det märks, gud vad pengarna rullar fort! Haha. I alla fall så köpte min älskling en tröja till mig också ( den första ) och jag behövde en svart & en vit skjorta tills nästa helg, då jag ska jobba med moster. Den sista tröjan är även från moster som jag fått :thumbup: