Valborg


Min valborg har varit mysig, trevlig och lugn.
Vi tog bilen upp till skogen där vi åt förrätten och tog lite bilder. Himla fint ljus det är när solen skiner genom skogen! Magiskt. När vi kom hem startade vi grillen för att äta grillade kotletter med pastasallad och grönsallad. Avslutade sedan kvällen med en kopp kaffe och lillasysters muffins tillsammans med skratt och prat. En bra valborg, trots att det inte blev någon eld.

Kalas för moster


Det blev inte riktigt som vi tänkt oss ...
då Love fick åka in till akuten, för att han slog i huvudet i en sten så att det sprack. Aj aj. Men han kom hem senare mot kvällen, så vi fick träffa fisen ändå & han var lika glad som vanligt trots smällen. Annars är man mätt och glad nu & ska krypa ner i sängen.

Lite nytt


Igår när jag var i stan fick jag med mig lite grejer hem.
Detta året kommer jag knappt i några av mina shorts, så lite nya behövs i garderoben. En extern hårddisk till alla mina bilder och ett par converse. Är nöjd med mina köp. Bra-att-ha-grejer men ändå inte allt för tråkiga att köpa.

Lycklig


Jag är glad & lycklig!
Trots alla prov, läxor, inlämningar och nationella i skolan så känner jag mig riktigt glad och lycklig. Bland annat för att solen skiner och att det är varmt ute, men mest för en annan grej. Känslan är så himla härlig! Att inte stressa upp mig och tycka att det är mycket i skolan, utan att istället ta en dag i taget och må bra. Sen kan jag erkänna att jag lite avis på min kompis som just nu ligger och solar på Lanzarote och självklart ska hon skicka massa bilder från poolen! Men jag är ändå nöjd med våren här, hehe.

Goodnight

    

Det är, som jag sagt innan, mycket i skolan just nu ...
Prov, läxor, nationella och så vidare. I går hade jag svenska nationella läsförståelse, idag hade jag engelska nationella muntligt, imorgon ska jag ha svenska nationella skriv och på fredag har jag besöksnäringsprov & muntliga nationella i matte. Ja, som sagt så är det mycket och fritiden just nu går åt till att försöka vila så mycket som möjligt. Nu: sova. Godnatt.

Vårdesign

Grillat


Idag har det varit en härlig dag!
Har varit ute nästan hela dagen, i solen. Har spelat kubb, fotboll och haft musik på hög volym. Till lunch blev det sallad från salladsbaren i affären och nu ikväll har pappat grillat, så gott! Nu ska jag sätta på en film innan jag kryper ner för natten.

Tips - macroringar

Mina är köpta här, 149kr!

Barcelona, del 3/3


Andra hela dagen i Barcelona, lördagen ...
Vi började dagen med en riktigt god frukost. Gick sedan ut och möttes av strålande sol, härligt! Vi vandrade till en katedral och sedan till La Rambla. Vi gick hela La Rambla ner till havet där åt vi paella och tog lite strandbilder. Första gången jag åt paella och jag tyckte det smakade helt okej. Därefter tog vi en lång promenad till en park, himla mysig måste jag säga. Man kände ett lugn. Avslutade sedan dagen med att gå hem och vila en stund på soffan innan vi gick ner till en sportbar för att titta på när Barcelona mötte Mallorca. Det var riktigt häftigt att sitta i en sportbar i Barcelona när Barcelona spelar. En upplevelse.

Trevlig helg allihopa!

Grattis min blogg!

I väntan på ...


Tjeeeeeeeeena!!
Sitter just nu kvar i skolan och väntar på bussen med Signe. Ibland är det ingen fördel att sluta tidigare när man har en timmes väntan tills nästa buss går hem. Vi tycker annars att skoldagen har varit bra. Vi hade nyss svenska nationella och det kändes bra.

Powerwalk


Avslutade dagen med en powerwalk.
Har suttit inne nästan hela dagen och pluggat. Har varit ledig idag eftersom alla mina lektioner i skolan har varit inställda. För att få lite frisk luft var jag därför ute och gick nyss. Himla skönt faktiskt! Ska försöka få igång motivationen till detta igen!

Vårkänslor


Idag har solen varit framme hela dagen!
Så himla härlig att ha solen i ansiktet och bara känna värmen. Såg även en citronfjäril idag & igår var jag & några ute & lekte dunkkurragömma på kvällen, två himla bra vårtecken. Äntligen är kanske våren här för att stanna. Vi får hålla tummarna för det!

Barcelona, del 2/3



Första hela dagen i Barcelona, fredagen ...
Vi startade dagen med att gå ner till saluhallen för att köpa lite gott till frukost. Efter frukosten gick vi ut och det första stället vi besökte var "La Sagrada Familia". Det var jätte svårt att fotografera den pga alla kranar. Katedralen är ju som sagt inte färdig än. Efter vi varit där åkte vi bussen till "Camp Nou". Trots att det mest bara va en sementvägg man fick se, så var det ändå roligt att få ha sett den i verkligheten. Vi var inne i en butik där också med bara FC Barcelona-grejer. Fick med mig 3 par trosor hem. Där efter blev det en fika på Starbucks innan gick en lång promenad till "Parc Guell". Avslutade sedan kvällen med världens godaste pizza. Tunn & inget flott, super!

Påhittig? Ja!

Barcelona, del 1/3


Det har varit mycket i skolan, därför bilder har dröjt! 
Resan till Barcelona var jätte bra. Det var första gången jag åkte på en resa utan sol och bad och jag tyckte det var roligt, roligt att få se massa olika grejer. Visst saknade man att ta en lugn dag på stranden, men vädret var inte tillräckligt bra för det ändå. Tack vare att Spanien har ett annat klimat än Sverige så upplevde man det varmare, men det blåste ändå lite kyligt när solen inte sken. Jag kommer visa bilder från resan i tre olika delar. Första delen är här ovanför, torsdagen då vi åkte. Enjoy!

Andra dagen i Barcelona


Idag är det andra & sista hela dagen i Barcelona ...
Vi kommer gå på La Rambla, turistgatan, och besöka ännu en katedral, fiskehamnen och självklart gå ner till stranden. Vi kommer också gå till El Born, som är som gamla stan. Imorgon åker vi hem till Sverige igen. Kommer komma hem rätt sent, så bilder från denna resan kommer ni eventuellt få se på måndag. Vi hörs då!

Första dagen i Barcelona


Idag är första hela dagen i Barcelona!
Vi ska bland annat besöka Camp Nou, som ni ser på bilden ovanför. Tyvärr kommer vi inte få gå in i arenan, men att få vara utanför är ju bättre än inget alls. Vi ska också gå till La Sagrada Familia, har sett fram emot att få se den katedralen i verkligheten & få fota den, så vi får hoppas på några bra & coola bilder! Vi kommer också besöka parken Parc Guell och shoppa lite. 

Hejdå Sverige - Hej Spanien & Barcelona!

Packar resväskan


För vet ni vad som händer imorgon?
Då flyger jag till Barcelona! Ska bli så sjukt roligt att få komma iväg. Till ett annat, varmt, ställe. Till en annan stad. Att få fota på en plats där man inte är varje dag precis. En annan miljö. Kommer vara borta i 4 dagar, kommer alltså hem söndag kväll.

Ha det bra hemma i Sverige!

Kom våren, kom!



Var ute och gick här om dagen ...
och såg dessa jätte röda löven. Påminner kanske mer om hösten än våren, men gud så fina de var! Snälla säg att våren kommer nu för att stanna. Vill inte ha mer snö. Blir så mycket gladare och allt känns bättre när solen skiner! 

Nya muggen


Mosters bulle & kaffe & objektivmugg ...
det låter riktigt bra i mina öron. Min älskade lillasyster gav mig denna muggen i födelsedagspresent & den är perfekt. Velat ha en sådan länge, just för att den passar mig & är så jädra cool! Tack syster ♥

Varit i stan & shoppat

Kalas, 17 & presenter


Jag tog en liten bloggpaus under påskhelgen & hoppas att det var lugnt!
I lördags, på påskafton, fyllde jag 17 år. Vaknade med sång & paket på morgonen och senare mot eftermiddagen kom släkten. Det var en bra dag/kväll och jag är jätte nöjd med alla presenterna! Tackar alla för era fina gratulationer!


1, glas
2, scarfs
3, receptbok på kakor
4, kort på mig & min lillasyster när vi var små
5, t-shirt
6, pengar
7, polarisationsfilter till kameran (klicka på länken för att läsa vad ett polarisationsfilter är & gör)
8, armband
9, macroringar (klicka på länken för att se vad macroringarna har för funktion)
10, objektivmugg