Nytt skrivbord

 
Igår följde jag med mina föräldrar till IKEA.
Jag hade pratat med mamma några dagar innan om att jag ville ha en ljusare arbetsplats. Vi började därför leta efter ett skrivbord som jag skulle kunna ha och detta här ovan, var det jag fick med mig hem. Eftersom vitt skrivbord inte skulle passa i mitt rum, fick det därför bli ett i björk. Det är inte riktigt klart än då jag framför allt behöver ha en hurts där jag kan lägga "grejer-som-jag-inte-vill-ha-framme" i.

Moe & Sam

 
Såhär kan det se ut på vissa av våra lektioner
Oftast är det när vi börjar bli trötta och inte riktigt orkar koncentrera oss. Idag är det jag och Signe som är lite väck, men vi slutar inte förren om 2 timmar, så det är lääääänge kvar. Tråkigt. Jag har en jobbig huvudvärk. Japp, då har jag uppdaterat er lite! :D

Glada miner på mormors födelsedag


Idag fyller mormor 63 år & självklart firas det med en middag.
Kom in i mormors lägenhet och fick se ett par rosa finskor, gissa vems det var? Jo, visst var det kusin Alva med familj som redan hade kommit. Åt god mat och hade en mysig kväll som vanligt. Yttligare ett grattis till dig, mormor! ♥

                                                                                                                                                              Jag & moster - jag & mamma

Myskväll med tjejerna

 
Igår kväll hade jag och några av tjejerna i klassen en trevlig kväll!
Vi träffades på stationen och tog sedan bussen hem till Emelie där det bjöds på god tacos, snack och framför allt ... en hel del skratt! När klockan närmade sig 21.00 tog vi bussen till stan där vi kollade på Familjetrippen på bio. En bra film som fick biografen att skratta. Det blev en bra kväll, så tack till er som var där!

A day with the cameras

 
I torsdags tog jag och Josefin våra kameror och gick ut och fotade.
Vi körde till en plats där Josefin nästan alltid är, men jag nästan aldrig är, haha. I alla fall så hittar man nya objekt hela tiden och det var en trevlig dag. Båda fick fina bilder med sig hem att redigera och blogga om. Här uppe ser ni några av mina!

Brudarna glider runt i stan

Glad tjej ni ser här va? ;)

Min handledare avslöjade för mig i början av praktiken att hon hade en SLK hemma i garaget.
Om jag blev avundsjuk? Ja! Jag har sagt sedan jag var liten att jag vill ha en Mercedes SLK när jag blir äldre. Idag tog hon bilen med sig till jobbet och gjorde så jag fick åka en runda under lunchen, samt att hon skjutsade mig till bussen. Vi gled runt i stan (nercabbat självklart), i solen. Lycka! Tack Martina för åkturen och tack för dessa tre veckor av praktik :)

Blondin, så fin

 
Mörkt - solblekt - slingat & blont!
Jag skrev ett inlägg för ett tag sedan om att jag hade varit hos frisören och slingat håret ljusare. Lovade också att visa bättre bilder än de cam bilder ni fick se då. Här är de! Jag blev ljusare och det var det jag ville!

Hösten närmar sig mer och mer

 
Idag har det varit ett riktigt höstväder!
Det har varit kallt och sådär att man känner att regnet hänger i luften och verkligen inte vill att det ska komma för att det redan är så kallt. Det hade varit gosigt och skönt med vantar idag... eller en halsduk. I alla fall så åkte pyjmasbyxorna på när jag kom hem. Gjorde mig också en varm kaffe. Mysigt!! På detta sättet så är hösten sååå härlig.

Såhär ser min vecka ut

A new green bag

 
Igår var jag på Ullared hela dagen & självklart fick det följa med saker hem!
Tre linnen, två lite tjockare tröjor, en lite finare topp och ett paraply. Köpte även en ny väska och är SÅ nöjd! Höll i en svart först men tänkte sedan att alla har det och att det hade varit roligare med en grön, så det fick bli den & jag älskar den!

En härlig lunch i solenNu är ännu en vecka gjord på praktiken. Bara en halv som återstår.
Det känns bra och jag lär mig väldigt mycket, både från Martina (min handledare) och de andra som vi sitter i möten med. Som te.x reklambyrån, webbyrån, styrelsen osv. Man lyssnar på deras tankar och ja, det fastnar en hel del i huvudet. Här om dagen var jag, Martina & Lasse (centrumchef) på lunch på Guldfågeln Arena och ja, ni ser ju bara hur härligt det var!

Kräftskiva


Vi hade kräftskiva här hemma i lördags ...
och det var riktigt trevligt och gott. Vi bjöd in grannarna och även en familj till, som är kompisar till familjen. Det är svårt att säga någon gång att det inte är trevligt, för det är alltid det med dessa. Sen vill jag även passa på att säga att anledningen till att jag inte bloggat de senaste dagarna är för att min dator har varit på lagning. Men nu är den tillbaka!

Me and my lovely sister

 
Mitt internet vill inte fungera på den vanliga datorn.
Och jag har absolut ingen aning om varför. Det står "Hoppsan! Google Chrome har kraschat. Vill du starta om nu?" och det hjälper inte att starta om, för det stängs ner igen efter 30 sekunder. Därför tog jag och lillasyster några cambilder på MacBooken så att vi kunde göra ett blogginlägg i alla fall. Snälla är vi. Jag var förresten hos frisören förut och gjort mitt hår lite ljusare, som jag skrev att jag skulle göra. Det kommer ett inlägg med bättre bilder, än de här ovan, en annan dag. 

Praktik i tre veckor

 
Hej på er alla underbara som kikar in & läser här!
Jag har varit lite off här några dagar nu och det har varit både medvetet och även för att jag inte har haft jätte mycket tid. Medvetet har jag gjort det för att inlägget här under ska synas så att fler och fler kan läsa det. Har tråkigt nog bara fått in tre åsiker i kommentarsfältet och ytterst få personligen. Tanken snurrar dagligen runt i mitt huvud, så vi få se fram över hur det blir. 

Den andra anledningen till att jag inte bloggat är för att jag nu har påbörjat min praktik för höstterminen. Praktiken i år la lärarna väldigt tidigt, så vi i klassen började redan i måndags. Jag är hos centrumledaren/marknadsansvarige för Giraffen Köpcentrum. Det är riktigt roligt och jag trivs bra! När jag kommer hem är jag dock väldigt trött och därav har det inte blivit någon bloggning.