Lockigt hår


Idag har det varit lite kallare ...
Men solen har skinit & bara det gör en mycket gladare. Annars så är det torsdag idag, och inte onsdag som jag trott hela dagen, vilket betyder fredag imorgon. Ska bli skönt med helg trots att veckan ändå har gått rätt fort.

Outfit 270213


Idag har det varit vår här!
Så härligt med sol nästan hela dagen. Jag gick ut utan jacka idag och frös inte det minsta. Det var nästan varmt, så skönt! Man får verkligen vårkänslor & jag hoppas att solen stannar kvar denna gången så att våren kan komma! 

Outfit 250213



Första skoldagen efter lovet är avklarad
& de nya jeansen invigdes! Det var roligt att få träffa kompisarna igen, trots att man var bra trött när man stod och väntade på bussen hem. Ska ta det lugnt fram tills träningen nu för att sen göra en bra träning efter en veckas vila.

Lördag



Samt att jag fått ett litet jobb från en kompis, att fotografera hennes smyckeskollektion, så det ska jag göra nu på dagen medan det är ljus ute! Har lite att pyssla med idag, så dagen & kvällen kommer försvinna snabbt. 

Strike



Ja, det blev några strike igår ...
En från min syster, en från mig och tre från pappa. Tyvärr gjorde jag och syster strike på andra försöket, vilket betyder att det blev en spärr på papprena, men det var ändå en strike, haha! Efter bowlingen blev det en god middag på Harrys. Det blev en bra kväll.

Bowling



I eftermiddag ska jag & familjen bowla!
Det var jätte länge sedan och det kan väl vara lite roligt att få göra något sådant på lovet också och inte bara ligga hemma och ta det lugnt. Dessutom får jag och syster visa att vi kan vinna i verkligheten också och inte bara på Wii, hehe. 

2013 burk


En burk att lägga lappar med minnen i. Roliga stunder. Bra stunder.
En burk och lappar som får öppnas i slutet av året
för att se tillbaka på allting som varit bra under året ♥

Inspirerat av: Isabella

Morgonmys


Ligger i sängen och kikar runt på datorn ...
Det är vad jag gör just nu. Mysigt och skönt. Vad som händer resten av dagen återstår att se. Har inget planerat, så det blir väl att ta det lugnt hela dagen skulle jag tro. Det är ju sportlov, så man får passa på att vila upp sig!

Kiwismoothie



Jag gjorde i ordning en kiwismoothie á la Isabella till mig och syster. La upp lite extra kiwi, clementin och banan på ett fat vid sidan om. Så sjukt gott var det! Mycket bättre än godis dessutom!

Recept
• 1 banan
• 2 kiwis
• 1 dl apelsinjuice
• 0,5 dl vaniljyoghurt

Deltävling 3



• Eddie Razaz - Alibi
• State of Drama - Falling
• Ravaillacz - En riktig jävla schlager

51 963 steg ..

3rätters middag



Syster valde kina-tema på maten igår ...
Det blev vårrulle till förrätt och wok till huvudrätt. Vi avslutade sedan kvällen med en god chokladtårta framför slutet på High School Musical 2. Det var ett bra tag sedan man såg de filmerna! Det väckte upp roliga, bra och fina minnen. 

Presenter



Tack mamma & pappa!
Min systers alla hjärtans dag present blir en 3rätters middag som jag och familjen ska njuta av lite senare. Tills dess ska jag ligga i sängen och titta på några avsnitt av olika serier. Ingen höjdare att känna sig så sjuk att man har ont i hela kroppen ..

Alla hjärtans dag




Kom ihåg idag att alla hjärtans dag inte behöver innebära kärlek mellan pojkvän och flickvän. Det kan vara mellan kompisar, syskon eller kanske en extra mysdag med föräldrarna. Jag själv ska inte göra något speciellt idag. Jag ska vara hemma och ta det lugnt. Däremot hade jag och Hanna en "alla-hjärtans-dag-middag" i tisdag efter skolan eftersom det inte passade så bra idag.

Skridskor



Igår hade vi friluftsdag på eftermiddagen, i skolan. Jag, Hanna och Annie valde då att åka lite skridskor. Lite smått drygt eftersom det var rätt länge, men det var roligt ändå! Faktiskt första gången jag åker skridskor i en ishall och det var lite skillnad mot att åka på en sjö. Annie har dessutom gått på konståkning, så det var riktigt roligt att få se henne göra lite piruetter och hopp.

Outfit 130213



Lillasysters poncho fick åka på idag ..
Ibland (läs: oftast) är det bra att kunna ha tre garderober med kläder att välja mellan. Min, min mammas & min lillasysters. Det var länge sedan jag använde poncho. Tycker det är så fint men samtidigt är det sjukt jobbigt att ha det under jackan, haha.

Pssst .. hon som skrev inlägget under är världens finaste vän! ♥

Sötnos

MOA ÄR MIN

Moa är min bästavän & jag älskar henne mest! Hon är den enda jag litar på och jag känner att jag vill berätta allt för henne. Så fort något händer så vill jag berätta för henne med en gång! Hon är bäst! 
 
// Hannaaaa som alltid skrattar

Outfit 110213



Dagens outfit i svartvitt ...
Skolan har varit bra idag. Känns skönt att det är sista veckan innan lovet trots att den består av lite läxor plus ett prov på torsdag. Måste vara vår alla hjärtans dag present från vår lärare, sött av henne. Ikväll är det träning, men först ... plugga lite.

Glädje & lycka



Spelade en riktigt rolig match idag!
Vi skrattade på planen samtidigt som vi kämpade & gjorde ett bra jobb. Vi åkte hem med en vinst på 10-1 & jag gjorde mitt första mål, denna säsongen. Riktig lycka att bollen äntligen satt i buren efter alla skott-på-mål-försök!

Efterrätt & Melodifestivalen



Lillasyster fixade som vanligt till en god efterrätt ikväll framför Melodifestivalen.
Jag valde ut fyra favoriter. Tyvärr blev det inte de jag ville i final, men det är som det brukar, haha. Favoriterna denna gången var:

• Anton Ewald - Begging
• Swedish House Wives - On Top of the World
• Erik Segerstedt & Tone Damli - Hello Goodbye
• Sean Banan - Copacabanana

Dagen innan ...



Ber om ursäkt för kassa mobilbilder ...

Jag och min klass fick detta året ta hand om förberedelserna inför årets Guldfest. Guldfesten är, för er som inte vet, en fest där man delar ut priset till te.x "årets företagare" eller "årets marknadsförare". En rolig förfrågan och det var roligt att även vara där och greja istället för att sitta bakom skolbänken. Jag ägnade den mesta tiden till att duka upp A-hallen i sporthallen, men fick även torka av "tallrikarna" från matolja, som förrätten skulle ligga på, nämligen en träplanka. Jag och några andra hade himla roligt där inne eftersom det flera gånger blev domino av brädorna, haha. Efter vi slutat drack jag vinterns första varm choklad med grädde!

Halsduk & glass



Efter vi slutat tidigare från skolan ...
Så drog Hanna och jag till McDonald's och köpte varsin glass. Jag tycker alltid det ser så kallt ut när folk äter glass vi denna årstiden, men det smakade helt okej när det var varmt där inne. Nu är jag hemma & ska sätta in mina framkallade bilder i album!

Outfit 060213

Outfit 050213

Love

Här kommer lite fler bilder från 1årsfotograferingen på Love. 
Här hittar ni de andra bilderna

Self portrait


Då var det en ny vecka ...
Matchen i lördags gick bra, det blev en vinst med 7-1. Att jobba som bartender på kvällen gick också bra & det var riktigt roligt! Idag har jag varit i skolan och skrivit ett glosförhör i spanska som kändes bra & imorgon är det studiedag, skönt!

Bartender

Igår var några kompisar till familjen här hemma, så jag lekte bartender och blandade lite drinkar till dem. Ikväll ska jag jobba som bartender på riktigt, ska bli riktigt roligt att få prova på det! Men först är det dags för match!