Byter blogg!


( klicka på bilden )

Nu sviker jag blogg.se & går istället till myshowroom.se, jag hoppas att alla ni där ute följer med mig till den andra bloggen & fortsätter följa den där & fortsätter kommentera! Annars blir jag besviken ;)

Puss! ♥

Kanon rolig film - se den!

Såhääääär snygga båda två!

we♥itJag saknar dig

Inget sommarlov, bara lov

Måndag idag & det gillar vi inte. Sista veckan på "sommar"lovet. Detta lovet har varit bland det sämsta loven, inget sol & bad alls ju. Har inte badat i vår pool någon dag & vi har inte legat vid stranden någon dag, usch! SOMMAR var det när vi var i Turkiet! Man får väl flytta dit så man får en riktig sommar ;) men då ska självklart kompisarna med! Ingen sommar utan er! ♥


till sommarvädret

Hur har er sommar varit?

Myskväll

Hej på er! Idag har jag staplat ved & sen blivit kidnappad utav Lollo & Jonas. Varit lite med dom en stund & nu är jag hemma igen. Mormor kom precis, så nu har jag mitt smink & allting igen :thumbup: ska kolla på film med familjen nu & sen får vi se vad som händer. Blir antagligen bara myspys.

Petter

Idag fyller en väldigt cool & snäll vän, år. Önska dig en riktigt bra dag! ♥
GRATTIS PÅ DIN DAG


Både snygg & cool ;)

Ont i fötterna

Har gått i 3 hela dagar! Sailet, Rix FM, Sailet & Sailet. Men fan så roligt det har varit!

Sailet

Hej! Bloggningen har varit lite dålig nu därför jag åkte in till Sailet igår och har sovit hos mormor inatt. Idag blir det Sailet igen och vi får se om jag åker hem med mamma och dom ikväll eller om jag sover en natt till här. Sånt man märker ;) är det någon utav er som ska in på Sailet? :D


Favorit karusellen

Bilder som jag har tagit, kommer när jag kommer hem. Har ingen överförnings-sladd här :(

Sailet - bilder

Rix FM 2011


Haha


Sanna Nielsen


Nicke Borg


Erik & Mattias ( EMD )


Eric Saade


Bild 1; Mikis på restaurangen , Bild 2; Carl & jag köar till Booster


BILDBEVIS!

RIX FM 2011

HERE WE GO! In till stan, käka något & sen öööööös!

Sailet

GODMORGON! Gick upp tidigt idag, bussen går 08.40 från torget. Ska in till Sailet med några kompisar. Myspys! Hörs när jag kommer hem!


Hinner inte ta en bättre bild

Bättre dag imorgon

Har lidit utav en sån förjävlig mensvärk idag, åh. Hatar det! Nu är jag hemma igen, efter att ha varit ute och gått lite med några kompisar. Allmänt trevligt! Ska sätta på en film, lägga mig i sängen och värma mig lite, brrr...fryser!

Länkbyte


( klicka på bilden )

Detta är vad jag har gjort idag:

Söker du fler läsare?Gå in på bloggriket.se ( eller klicka på bilden ) & lägg till din blogg där. Det verkar mycket bättre än bloggtrafik om jag får säga min åsikt :) ett litet tips från mig till er! Lycka till!

090811

Hej! Träffade Mikis och Knytta igår kväll och lite senare blev vi några fler! Vi snackade och gick runt. Inget ovanligt precis. Idag är det onsdag och ska ut och träffa Robin och Petter en stund. Senare ikväll blir det träning med Mikis ;) 

GOODMORNING!

Blev väckt utav syrran idag på morgonen. Idag blir det att vara barnvakt åt henne, så ska försöka hitta på några roliga saker! 


sjuuukt trött på mitt hår!

THE ONE

"boys are like stars,
there are millions of them out there,
but only one can make your dreams come true"


Mikis

Hej! Gick hem till Robin tidigt idag, va lite med han på morgonen. Sen träffade jag Mikis, vi cyklade runt lite och snackade och så. Hade lite att prata om efter att inte ha setts på nästan hela sommarlovet! Tack för dagen!GLÖM INTE SVARA OM NI KAN!

Mys i soffan

Hej! Hemma nu. Helgen har varit bra. Dock verkade ju föräldrarna haft det bättre, 2 negrar fick man se när man kom innanför dörren. Inte alls avis. Ikväll är det egentligen fest, men jag orkar inte gå. Har ont i huvudet, magen, ryggen & känner mig allmänt seg i huvudet. Blir mys med mamma och pappa framför teven istället, då syrran fortfarande är kvar hos mormor.


Man ska inte ge sig på något man egentligen är för stor för, haha.

Myshowroom?Funderar på att byta till myshowroom, men jag vet inte riktigt.
Någon som haft/har det & kan säga om det är bättre/sämre än blogg.se?
Någon som kan fixa med designer på myshowroom?

Helg hos måmå

GODMORGON! Idag skiner solen här & ska ut och lägga mig & sola en stund. Runt 14.00 åker jag till mormor och är där över helgen. Myspys! Kanske knäpper några bilder som ni få se när jag kommer hem :)

Sämsta skiten någonsin!HELVETES JÄVLA FÖRBANNADE SKIT!

Polen resanVi var inne på ett akvarium

Pappas & Vilmas favorit, min & mammas kommentar var "fulhuvve"


Polen

Första augusti och det börjar med en resa till Polen. Kommer hem onsdag morgon, hörs kanske med lite bilder från resan då :)HA ATT BRA I SVERIGE!

just nu: