Innebandyträning, som jag längtat!

Har tittat igenom spanska glosorna tills på Torsdag och dom var lätta, så det kommer fungera fint. Tittar på dom imorgon igen. Nu däremot spelas musiken på högsta volym i högtalarna och snart kommer Ida, då vi ska dra till sporthallen och träna med damerna. Få se hur det går :) Vi hörs kanske när jag kommer hem.

Bilderna talar för sig själva

Såhär kan det se ut när man är trött och webbar med Danne..




Visste ni att Daniel var grinchen? Han spelar faktiskt den rollen :D

Dagens outfit

Jobb i fritan

Hej på er!  Ja ni, denna dagen har inte varit en vanlig skoldag inte. Ida skrev till mig på morgonen och frågade om jag "kom snart" och jag fattade ingenting, bara "ja, vi är påväg". Sen kom jag in i omklädningsrummet ( vi började dagen med idrott ) och frågade vart Ida va och dom bara "i fritan och väntar på dig". Då slog det mig! "Just det, vi skulle ju stå i fritan idag". Haha, så jag stressade från sporthallen ner till fritan och där har jag hållt hus hela dagen. Inte speciellt roligt att stå där men vi har haft hyffsat kul ändå. Slapp ju springa med kundvagnen genom hela byn i snöoväder i alla fall, haha ;)

Jeans

Nu har jag gått igenom min byx-hög. Ja, det kan faktiskt behövas ibland. Det var en hel del som var för litet, märks att man börjat bli lite kvinna nu. Fått lite höfter allt! Hahah ;) Men nu är det fint igen och jag har 3 outfits i huvudet som är riktigt snygga! Men vi få väl se vad jag ska fixa på mig imorgon :) Ni får se antingen på morgonen eller efter skolan, beror på om jag hinner på morgonen! Godnatt



Liten syn på min garderob

Filmtips



Crocodile Dundee 2 - En riktigt bra film! Dock tror jag inte jag sett ettan :) Haha. Såg den med pappa och Vilma i Fredags, en riktigt bra film! Rekommenderar

Bröllopsfotografen - Många av er verkar har sett den? Själv tyckte jag inte den var sådär jätte bra. Trodde den skulle vara rolig och så, tyckte inte den va så bra så nej, inget jag rekommenderar.

Blood Diamond - Kollade på den med John igår, en riktigt bra film det också! När han berättade om den verkade den inte så bra men när vi började kolla verkade den bra och det va det också! Rekommenderar

Mikis

Jätte stort förlåt för att jag inte hört av mig. Men nu när skolan har börjat så vet man inte vad som händer. Som idag följde Mikis med mig hem så har varit med henne hela eftermiddagen :) Varit roligt! Så nu lovar jag inte när dom där "överrasknings-inläggen" kommer. För jag vågar inte lova mer ;) Haha. Vi får se helt enkelt!

Måndagens outfit

Godmorgon!  Precis vaknat kanske? Eller har ni varit uppe ett tag? Ja själv har jag nästan precis vaknat känns det som, även fast jag är helfärdig med att gå till skolan. Väntar bara på att Josse ska komma så vi kan gå ;) Idag är det Måndag, ny vecka. Som vanligt så bloggar jag när jag kommer hem och då har jag några inlägg som ska slängas in :) Så håll utkik så hörs vi sen!

En till video

Varför funkar det inte att ladda upp fler än 1 video i ett inlägg !? Jag blir tokig ;)


Detta är bara en del på hur vi har skrattat idag, hehe

Kanon dag

Hej på er!  Dagen har varit helt kanon. Skrattat hela tiden och just nu är jag helt slut, haha. Vi har bland annat käkat glass och gottat oss med det. Finns det något bättre än att vara ute när solen skiner? Haha det lät konstigt men det va riktigt skönt i alla fall :D Tack för dagen älskling, jag älskar dig ♥



En video

Sunday

Godmorgon!  Ska snart åka till älsklingen och vara där idag. Berättar om dagen som vanligt när jag kommer hem men tyvärr blir ju bloggningen dålig idag. Men imorgon har jag några inlägg att bjuda på efter skolan :) Så kika in då!

Puss

Lördagsmys

Ska mysa med familjen nu till tacos, tvprogrammet DansFeber och sen kolla film, Bröllopsfotografen. Har ni sett den? Är den bra? Jag bloggar mer imorgon skulle jag tro :) Natti!

Sjal runt huvudet

Tycker verkligen det är skit snyggt! Fick tipset från Fanny och Hanna :) Provade det själv just nu och det blev väl sådär, känner mig som en arab. Haha ;)


Lånad av Fanny


Lånad av Hanna


och så mitt resultat...haha ( tänk på att övning ger färdighet också )

Vad tycker ni? Hiss/Diss?

New In

Detta fick följa med hem idag, godis&löpar-skor :D Kanon!

Home from town

Hej bloggen!  Hemma från staden nu. Gick först till foto-affären och bad gubbarna framkalla mina bilder som jag valt ut. Kommer få bilderna om ungefär 2 veckor. Sen åt vi på kina-restaurangen, gud så gott det var! Sen var vi på Stadium, hittade ett par löpar-skor där fast i fel stolek så fick åka in till centrum och där fanns dom. Jätte bra för då kunde vi gå på Media Markt och Ikea också! Visar vad jag köpte i nästa inlägg :) Kameran ska bara ladda lite först, hehe. 


Mycket snygga datorer! Dock gick dom på 10 000 bara p.g.a färgen...

Happy girl

Godmorgon!  Idag är jag glad, fast trött. Jag och familjen ska snart åka in till stan och kolla lite. Kanske hänger med något hem? Ja vem vet :) Hörs när jag kommer hem i alla fall, Puss!

Framkalla bilder

Har fått erbjudanden där man kan framkalla 100 bilder gratis. Och varför inte? När Isabelle hade framkallat blev jag jätte sugen. Förut framkallade man alltid bilderna man tog, nu slänger man in dom på datorn och där får dom vara. Man kollar aldrig på dom? Man har dom bara. Haha. Så nu ska jag ta tag i detta och kolla genom bilderna på datorn och välja ut några jag ska framkalla :thumbup:

Äventyrsbadet i Skövde

Som ni kanske vet så var jag och familjen och badade på Äventyrsbadet i Skövde. Helt kanon var det! Ett enormt vattenland med massa träd runt omkring. Var som att bada i djungeln ungefär, haha. Här under kommer lite bilder där jag berättar under varje...

Vattenlandet uppifrån



Det första man såg när man kom in, där var bland annat vågmaskinen. Sen kunde man simma i små gångar då man kom någon annanstans


Vattenrutschkanan Forsen, man va tvungen att vara 13 år för att åka den. Själva åket var inget speciellt alls, det var när man kom ner då det var ett jäkla tryck :O Första gången jag åkte kom jag inte upp ur vattnet för allt vatten som kom. Läskigt! Men andra gången gick det bättre då jag hade siktet på repet som man kunde ta tag i. Ett enormt tryck va det! Tror dom sa att det va 900 liter vatten som kom...då kanske ni förstår


Man kunde fika där inne, istället för att gå ut ur badlandet satt man där inne och fikade lite


Barnpooler fanns det också för er som har små barn


Utmaningar, haha? ;)


Fanns 3 olika rutschkanor + forsen. En där man kan åka 2 stycken, lite större( bilden ovan ), en spöktunnel och en annan som gick fort. Man åkte den på tid, så man kan ju tävla med någon kompis. Haha ;)


Man kunde simma ut också. Alltså verkligen ut, ut i friska luften. Haha ja ni fattar. Coolt, fast det va kallt. Tur att vattnet va uppvärmt så det va ju riktigt skönt att bada också för man frös aldrig!


En riktigt praktisk grej! En nyckel som man låser sitt skåp med. Ingen annan kan komma in i det och kommer du inte ihåg nummret på skåpet så få du gå runt och prova alla skåp innan du hittar ditt eget. Haha. Det praktiska är att när man får nycklen i receptionen så fylls det på med pengar, så kan man köpa "vad man vill" inne i badlandet istället för att springa och hämta pengar hela tiden och hålla reda på det. Sen betala man det man köpt när man går ut sen. Mycket praktiskt!

Tycker verkligen ni ska åka dit, det är helt kanon och ni kommer inte ångra er!


Lite priser och öppettider:





Är det något ni vill veta så fråga i kommentarsfältet så svarar jag om jag kan!

Heeeelg

Hej på er!  Skoldagen har varit bra, Bild-Fysik-Hemkunskap-MatteVal-SO. Idag var bild och hemkunskap nya ämnen för detta året. Hemkunskap har vi aldrig haft förut så det ska bli spännande att se. Vi hade det på mellanstadiet något år fast inte med Jimmy som vi har nu :) Men det ska nog gå bra hoppas vi...haha. Senare idag blir det lite bloggning hoppas jag, bland annat det inlägget där jag tipsar, idag lovar jag :)


Dagens outfit

Fredaaaag!

Godmorgon! Drar till skolan nu...hörs när jag kommer hem! ♥

Fryser

Hemma nu. Har varit ett tag men är så sjukt trött så orkar inte göra någonting. Fryser stortån av mig också. Duschade jätte varmt men direkt när jag klev ur så frös jag igen. Inte bra det där, inte! I alla fall, dagen hos älskling va bra, mysig & rolig som vanligt. Jag älskar dig, you know that ♥


Google bild

Later

Hemma nu men John följde med. Ska snart ta bussen till honom, så dålig bloggning idag med. Förlåt! Men så är det när man vill göra annat än att bara blogga. Hörs när jag kommer hem, puss ♥

Jag blandar ihop dagarna

Godmorgon  Känner mig som en dålig bloggerska nu när jag bara skriver "Godmorgon" i varje inlägg. Haha. Men så är det när skolan har dragit igång jag hoppas ni förstår det! I alla fall så är det Torsdag idag. Hur dagen har varit och vilka lektioner vi haft får ni veta när jag kommer hem. Slutar 14.15. Så ska försöka blogga så mycket som möjligt idag eftersom jag inte har någonting planerat :) Har bland annat ett inlägg där jag tipsar om en sak, så kolla in senare :thumbup:

Underbart med stora bokstäver

Hej!  Förlåt för uppdateringen men som sagt så har jag varit med älsklingen hela kvällen. Jätte mysigt som vanligt. Vi har kollat film, kollat på kläder i H&M katalogen och försökt fixa spotify till Vilma och mamma. Mycket mer har vi faktiskt inte gjort. Däremot har jag haft en underbar kväll. Mycket skratt & mys. Hihi, jag älskar dig! ♥



Nu blir det kanske att hoppa i duschen, annars blir det sitta här tills datorn dör och sen sova! Hörs imorgon på morgonen..Godnatt!

Kören

Hej på er!  Nu är John och jag hemma. Fast han typ halvsover ;) Han blir kvar här hela kvällen så kommer inte uppdatera. Däremot hörs vi kanske senare när han åkt hem. Skulle bara meddela att skolan har varit bra. Inget jätte nytt förutom sista lektionen, sjöng med kören som man tydligen ska vara med i nu. Hehe. Få väl se hur det går i fortsättningen. Nu vaknade älsklingen...hörs sen! 

Onsdag...INTE tisdag!

Godmorgon på er!  Idag är det Onsdag och inte Tisdag ;) Haha. Denna veckan kommer bli helt fel bara för att vi började på en Tisdag igår. I alla fall så berättar jag om hur skoldagen har varit när jag kommer hem. Slutar 15.00 idag så vi hörs lite efter det :)


Orkade inte ta på mig tröjan

ÄNTLIGEN!

Har jag fått min underbara tröja! Som jag längtat, team sportias fel. Läs på bilden längst ner varför det dröjde så länge innan jag fick den. Nu däremot blir det sängen för min del. Ska tvätta bort sminket och krypa ner under täcket. Natti natti, ska försöka blogga imorgon på morgonen innan jag drar till skolan.

Sporthallen

Usch. Är helt slut i huvudet efter skolan! Har suttit och läst igenom alla inläggen på bloglovin också, över 200. Så nu blir det att dra upp till sporthallen och kolla när damerna tränar :) Ska snacka med tränaren också och kolla en sak!



Hörs förmodligen när jag är hemma igen, ♥

Första dagen avklarad

Hej! Första dagen i skolan avklarad. Gick faktiskt rätt bra, dock tråkigt med lektioner. Haha ;) Men det var verkligen jätte roligt att träffa alla igen! Mitt humör var på topp och jag hade nog överskottsengergi ibland. I alla fall så samlades vi i kyrkan på morgonen och sen hade vi bara snack med Elsa och Coffe fram till lunch. Ordningsregler, schemat osv :) Fick en tanke karta där jag skrev nåt i liknande med:

Press inför prov och betyg! ( nervös )
Tror ändå att att året kommer bli bra
Mitt mål: Bra betyg, satsa mer på SO'n och göra detta året så bra som det går!


Bild från skolavslutningen. För fler bilder, KLICKA HÄR!

24 augusti

Då kör vi! Första dagen i skolan! Nya tag och bara kämpa På! Nu ska Moa vara tillbaka till sitt gamla jag, berättar om dagen när jag kommer hem! Kyss :D

Sporttjejen är tillbaka!

När jag kom hem från John var pappa och jag ute och sprang, ca 4 km. Gick riktigt bra och jag är faktiskt super nöjd! Ni som tränar vet den där känslan då man är nöjd med någonting man gjort. Åh älskar den! Nu är sporttjejen tillbaka! Haha. När jag kom hem körde jag några benlyft, armhävningar, situps och någonting där man lyfter sig själv :)



Nu blir det kolla på fångarna på fortet en stund, sen sooooooooova!

Sista dagen på sommarlovet

Hej på er!  Förlåt för dålig uppdatering, har varit hos John hela dagen. Vi har inte gjort ett skit på hela dagen. Bara slappat och det blev en bra dag, sista dagen på sommarlovet. Imorgon börjar plugget igen, usch! Fast känns ändå okej eftersom man får träffa alla kompisarna igen och sen ta vara på den tiden som är kvar :) Om 2 år splittras vi...nä usch, inte tänka så Moa, du mår bara dåligt av det! Nu ska vi göra detta året till det bästa!



Tack för dagen !

Borta bra, men hemma bäst

Hej på er! Kom precis innanför dörren. Resan hem gick bra, lite segt att åka bil i 4 timmar men ändå. Hem ljuva hem säger jag bara! Vet inte om jag kommer blogga mer ikväll för jag är helt slut efter att ha lekt i simhallen med Vilma, mamma och pappa i några timmar, haha. Tänkte tipsa er någon dag om det stället i ett helt inlägg, för det var verkligen kanon! Imorgon blir det att vara hos John hela dagen, så det kommer inte bli någon blogging då heller. Kanske på morgonen, kanske på kvällen. Vi märker vad som händer... :)


Alva käkar frukost med oss


Bild 1: As coolt med en sån nyckel ( kommer mer i inlägget där jag tipsar ) , Bild 2: Jag och Vilma på någon restaurang, men as äcklig mat!

Sista dagen

Godmorgon!  Nu är alla vakna och det städas ut ur stugorna. Själv sitter jag på verandan och bloggar. Tänkte ni skulle få se några av bilderna från igår eftersom jag inte kunde blogga igår för I-net funkade inte. Idag blir det att åka upp till Skövde och bada i någon simhall, vill egentligen inte men få väl offra mig i alla fall. Mamma sa att vi är hemma ungefär vid 19.00. Så kanske bloggar då eller hörs vi imorgon, om jag inte åker till John tidigt på morgonen :) Vi få se!



Tackar alla för denna helgen, så syns vi nästa år!

Grillning

Sitter och pussas med Alva nu. Ska snart ut och grilla tillsammans med de andra och bara mysa och ha det trevligt :) Hörs imorgon på morgonen, skulle jag tro!

Från igår

Mormor, Anders, Mari


Kjell, Tim, Stephanie


Daniel, moster, Kjell, mormor, pappa

Bloggning från stugan

Hej!  Kan börja med att säga att jag inte är hemma. Men pappa och jag var och köpte I-net i receptionen så jag kunde blogga lite. Härligt va? :D Har I-net tills imorgon kväll så jag hinner blogga lite om vad jag gör tills I-net går ut imorgon. I alla fall så åkte vi bil i 3 ½ timme igår till Gränna. Var där över dan, tog färjan över till Visingsö där vi käkade glass och åkte häst och vagn ( det stank och dialekten På Visingsö är inte den roligaste att lyssna på -.- ) Sen tog vi färjan över till Gränna igen och åkte 1 timmes bilresa till stugan i Hökensås. Så där umgicks vi med alla människor hela kvällen och natten. Gick inte och la mig förren 02.00 igår och blev väckt 08.30 idag, usch! Berättar om idag ( lördag ) senare ikväll...

Rastplatsen


Gränna


Visingsö


Framme i stugan

Hökensås

Hej på er  Träningen gick rätt bra tills vi spelade match. Haha ;) Mer behöver ni inte veta. I alla fall så tänkte jag bara medela er att jag åker imorgon. Jag och familjen ska upp till mormors bröder som mamma släktforskade fram sen i vintras tror jag. Så jag och familjen, moster och familj och mormor ska upp dit imorgon och stanna till Söndag. Jag kommer kanske ta med mig datorn, det vet jag inte. Men om inte dom har mobilt bredband så kommer jag tyvärr inte kunna blogga. Men vi få se hur det blir helt enkelt, annars hörs vi på Söndag eller Måndag skulle jag tro :) Hoppas ni får underbara dagar här, för jag tänker göra mina dagar så bra som det kan bli! Vi kanske hörs imorgon bitti, det märker vi!


Bild sen Göteborg

My day so far

Hallå Hallå!  Kusinen har varit här hela dagen, därav uppdateringen. Har kollat på teven, varit ute och gått ( 1 ½ timmes runda, inte illa ni ;) och spelat spel. Har tagit andra sprutan i Livmoderhalscancer också. Gick bra men tappade färgen i ansiktet denna gången också :/ I alla fall så har kusinen åkt hem och jag har ätit Thaimat, gott. Snart kommer Fillan och sen drar vi till fotbollsträningen. Ska testa träna med dom idag, få väl se hur det går. Önska mig lycka till!

Dagens fråga


Vad tycker ni om Uggs? Snygga/fula? Bekväma/Obekväma? 




Själv tycker jag inte dom är snygga alls! Däremot kan jag tänka mig att dom är sjukt bekväma och varma om vintrarna :) Vad säger ni som hade dom förra året? Tänker ni använda dom i år igen?

Veckans blogg - Rösta på mig



Klicka på bilden för att komma till inlägget där du kan rösta!

Jag är inte med i många sånna här tävlingar, men tänkte vara snäll att vara med för en gångs skull :)
Så om ni är jätte gulliga så får ni jätte gärna rösta på mig! Jag är nummer 2 :)
Tack på förhand!

18 augusti

Jag älskar dig John ♥

Hej! Som jag sa på morgonen igår så skulle jag vara med kompisarna. Mikis, Fillan och Martin kom vid 14.00 ungefär och då var vi ute och gick. Gick till ramsågen och sen till Torshammar :) Roligt! Sen åkte vi till Bergen bara en snabbis för jag va tvungen att säga hejdå till John innan han åkte. Liten överraskning kanske det blev men hade jag inte gjort det hade jag ångrat mig så fruktansvärt mycket nu! Tack för att ni följde med, Mikis & Fillan & Martin, tackar även för dagen!

Outfit

Åh! Dåligt samvete...

Godmorgon på er! Idag kommer det vara en dag där man umgås med kompisarna. Mikis och Fillan kommer lite senare och sen få vi väl se vilka som hakar på ;) Det regnar ute, inte bra! Hoppas det slutar snart. Kommer inte uppdatera på hela dan, vi få se när nästa inlägg kommer :) Ha en toppen dag allihopa!



JAG ÄLSKAR DIG MASSOR JOHN, ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Kärlek

Hej! Kom precis hem. Träffade Josse en stund förut, roligt att ses igen :) Sen stack jag till min underbara John och har varit där hela kvällen. Har varit underbart! Älskar dig massor ♥ Tar väl hand om mig när jag hostar, haha.

Dator

Något jag verkligen skulle behöva är en ny dator! Min håller på att gå sönder. Ramen som är runt skärmen håller på att lossna. Inte bra! Plus att jag känner för en riktigt bloggdator! Vill ha en rosa dator med vita knappar. Men nu funderar jag bara mer och mer på en vit istället. Snyggare! Men vi få helt enkelt se vad det blir...vill ha ny mobil också ju ;) Hm...problem..


( tänk vita knappar istället för svarta & ljusare rosa )

Beauty and the briefcase

Kollade precis på denna filmen. Riktigt bra film enligt mig! Hilary Duff har alltid bra filmer så länge hon är huvudrollen ;) Haha. Tanken slog mig när jag kollade på denna filmen...att jag faktiskt skulle kunna tänka mig jobba med det hon gör där. Skriva en artikel till en mode-tidning. Låter konstigt eftersom jag inte är så duktig på mode? Men vem vet? Någonstans i mig kanske det finns...haha ja alla har vi våra funderingar ;)

Djur


Alla är tagna av mig på Orust

TV3



Serriöst? Donna Simpson väger 285 kg och vill väga 450 kg bara för att hennes man Philippe Gouamba tycker det är sexigt ju fetade hon är :O Han tar porrbilder På henne som han sedan publicera på i-net och tjänar pengar på det. Herregud, enligt mig är detta helt sjukt! :O Jag blir äcklad av det!


Såhär kunde en av bilderna se ut


FYFAN!

Svar på kommentar


Svar: Hej! Hon som gör det på mig jobbar på Beauty Center Kalmar/Derma school. Om du söker på på google efter Beauty Center Kalmar så kommer du till Derma School i Kalmars hemsida, där kan du boka tid :) Det står Behandlingsmeny, där kan du gå in och kolla Priser osv :)

-

Har inget att blogga om så säger GODNATT!

Eric Saade - Break Of Dawn



Vad tycker ni? Hiss/Diss?

Filmer

Har kollat på 1 ½ film och klippt gräset. Duktigt! Filmerna idag blev Love don't cost a thing och Sex Drive. Har sett båda förut men tycker fortfarande Love don't cost a thing är bättre. Så den rekommenderar jag!



Och Christina Milian är ju så sjukt vacker ♥




PHUONG, har svarat på din kommentar igen i detta inlägget!

Dagens mysiga outfit

Edge of Darkness

Morning! Mår ni bra idag? Själv är jag på bättringsvägen tror jag :) Igår kväll kollade pappa och jag på en jätte bra film! Rekommenderar den! På baksidan står det:

När polisen Thomas Cravens 24-åriga dotter mördas på hans tröskel tror alla att Craven själv var det tilltänka offret. Sakta men säkert får Craven emellertid reda på att hans dotter bar på en livsfarlig hemlighet och snart har han kastat sig ut i en brutal hämndaktion som leder långt upp i maktens korridorer.

Facebook vs Bilddagboken

Mitt I-landsproblem...Känns som om alla ha facebook utom jag, visst det stämmer också haha, men har funderat några dagar nu på att skaffa det. För bilddagboken känns nästan barnsligt att ha nu eller vad man ska säga, lite så i alla fall ;) Men om jag skaffa facebook nu så blir det "lite efterbliven". Men som Julle säger "Palla bry sig om vad andra tycker"? Men nu frågar jag er...

Vad föredrar ni? Facebook eller Bilddagboken?

Svar på kommentar - SKRIV NAMN!


Svar: Asså serriöst? Är det så himla svårt att skriva namn? :O Sista kommentaren jag svarar på så länge ni inte skriver erat namn...Men svaret är: Jo, jag spelar fortfarande innebandy men den har inte dragit igång än, efter sommaruppehållet, vad jag vet? :)


Svar: Jaha. Nä men jag har inte tränat med damerna över sommaren. Tänkte att jag kanske börjar där när innebandyn drar igång istället :) Tränar du där fortfarande? :)



Svar: Gör det! Nej, jag tror det blir så att det blir ett 97/98 lag så vi får börja där eller gå upp i damlaget :) Jag tror det är så i alla fall..

Min barnsliga man, haha ;)

Hej!  Har inte bloggat mer idag eftersom älsklingen har varit här :) Va jätte roligt att se honom igen eftersom jag vi inte träfffats på några dagar p.g.a att han har jobbat, vilket han kommer att fortsätta göra tills han åker till Öland på Onsdag och jag ska till Hökenås, så vi kommer inte träffas förrens på Måndag eller när skolan börjar, på Tisdag. Ångerst över att skolan börjar :( Men vi kanske träffas imorgon kväll :D Vi få se...


Jag målade av John för några dagar sen

Hiss&Diss

 

♥ Taylor lautner - Han är så sjukt snygg så kan inte låta bli att hissa honom!

♥ Mitt hår -
Blev super nöjd med det, det känns så fräsht och underbart att ta i ;)

♥ Hes -
Älskar den rösten! Dock blir jag aldrig hes :(

♥ Kräftskivan
- Blev verkligen super lyckad! Något som måste göras om...Plus att man fick ny vaxade ben, hur skönt är inte det? :D


Jossan flyttar - Hur tråkigt är det inte? Nu när jag äntligen hittat en frisör då jag blir super nöjd med mitt hår varje gång, då flyttar hon :(

Kallsvettas - Bara jag som tycker det är jobbigt? Man ha filt på sig för man fryser, då svettas man och tar av sig den, då fryser man...skit jobbigt! :O

Gud så fräsht med ny vaxade ben


Precis klar


Jocke spelar och sjunger Johnny Cash

Bilder från Kräftskivan

Kom hem 01.30 igår & sov till 10.30 idag. Rekord tror jag allt! Men kvällen blev jätte lyckad! Orkar inte skriva så ni får massa bilder istället, vilket är roligare :D


Bild 1: Danne & Kim , Bild 2: Vilma & Moa


Jessica & Pernilla


Dags att ta mat


Bild 1: Jocke & Carro, Jessica, Pernilla och jag i bakgrunden , Bild 2: Wilmer


Bild 1: Jag & Jocke , Bild 2: Alex


Halva Pelle, pappa, Moa & Jessica


Bild 1: Jocke, Jessica & Joel , Bild 2: Per & Hanna


Dags att leka familjen... Emy, Alex, Roger, pappa & Jocke - halva lag 1


Halva lag 2 - Jag, Vilma, mamma, Per & Hanna. Våran bänk gick sönder 2 gånger, hahaha fan va roligt det var när alla trillade baklänges :D


Kim & Alex


Kim & Alex badade i ån, näck, och då smög mamma och jag och tog deras kläder och la dom i hallen. Vilket gjorde att dom fick springa nakna in förbi oss alla ;) HAHAHAHAHA! Elaka tjejer :D♥

Stort tack till alla er som var med!

Kräftskiva

Hej  Har varit ute och gått med Mikis nu en stund, skönt att få lite frisk luft tillsammans med en som man inte träffat på nästan hela sommarlovet! Få vara mer en annan dag sötnos :) Just nu har jag precis blivit klar för att gå på kräfskivan. Egentligen skulle vi vara där 18.00 men Jessica ska vaxa mina ben innan de andra kommer. Ta med mig kameran så det kommer komma bilder imorgon, eller på Måndag!


Blev smink idag, nästan första gången på sommarlovet

Adidas mobil

Då har vi fått på oss lite kläder. Blev bara ett par träningsshorts och ett linne. Enkelt och bra till att mysa ner sig i soffan under filten till en bra film idag. Usch mår inge vidare bra :( Få se vart dagen leder, ikväll är det i alla fall kräftskiva hos Alex och Jessica, mysigt! :)

Denna mobilen hade väl inte suttit fel för dom som är sportintresserade?


Källa

Orion / Egoboost!

Vad tycker ni om denna filmen? Vill ni se den när den kommer ut? Själv tycker jag den verkar bra och den blir ju lite extra bra bara för att blondinbella är med i den. Eller vad säger ni? ;)



Själv är jag riktigt sugen på att läsa hennes bok hon har skrivit också :D

Sjuk

Godmorgon! Inatt har jag sovit jätte skönt. Ni vet när man vaknar och det känns som om klockan är jätte mycket när den egentligen är samma tid som alltid. Har ni upplevt det någon gång? Då har man sovit gott i alla fall :D Haha. Vaknade även upp idag och va jätte förkyld och ont i halsen! Var nog sen John och jag badade i iskallt vatten, smarta ;) Men vi få väl se hur länge detta sitter i, hostar hemskt i alla fall...Huhu.


Inga bilder så det få bli ett egokort ;)

Emma Watson

Har kapat sitt hår! Vad tycker ni om det? Själv tycker jag hon ser mycket vuxnare ut och tyckte det passade jätte bra på henne!

Före


Efter

Fredagen den trettonden

Hej bloggen!  Dagen har varit jätte bra, trots att det varit fredagen den trettonden! Först åkte vi ner till Emma och fikade hos henne och pratade. Sen åkte vi hem till mormor för moster och Alva var där och då gick vi ner till Sailet ( marknaden i Karlskrona ). Vi gick där en snabb runda för att sen komma till maten. Åt på Harry's, tog Ceasarsallad som vanligt. ( Har tagit det varje gång vi ätit där, börjar tröttna lite, haha ) Sen gjorde mamma, moster o mormor några ärrenden så jag gick hem till mormors lägenhet och vilade. Hade så ont i huvudet! Sen åkte vi hem och nu är jag här och ska snart duscha. Är så sjukt varm och svettig, känns inte så fräscht ;) Haha! 

Saknade kusin

Uppdateringen kommer inte alls bli bra idag! Jag ska till moster och träffa Alva och bara mysa. Vet inte riktigt vad som händer men vi ska fika med Emma också. Kommer komma bilder när jag kommer hem och det blir nog inte så sent ikväll :) Men nu vet ni & ni får ha en toppen dag!

Sex and the city 2

Filmen var bra. Rolig att titta på och det var riktigt mysigt att vara där inne och bara mysa med chips, jordnötsringar, godis, saft och salta pinnar! Haha ;) Däremot hade jag nog förväntat mig mer av filmen, trodde den skulle vara bättre. Fast den är ändå bra :thumbup: En sån film där jag inte riktigt vet om den är bra eller dålig. Hehe. Se den så får du avgöra vad du tycker!

Segling

Snart blir det seglning och sen myskväll hos Mona tillsammans med mamma och syrran :) Mysigt! Filmen blir Sex and the city 2. Någon som har sett den?

Taylor Lautner

Jag döööör för han! Så j*vla snygg :O Och bara för att Bella och han passa så bra ihop vill jag bara se Eclipse igen, och igen, och igen...


Nån mer än jag som är kär? ;)♥

Inte alla som micra glass

Efter att ha varit ute i solen hela dagen tänkte jag att jag sätter mig i skuggan en stund med datorn. Gud så underbart skönt det var! Tills datorn säger till att det är svagt batteri och jag måste gå in och ladda den -.-. Så medan jag sitter här så tänkte jag att det hade varit gott med en iskall glass att äta. Så gick ner till frysen och tog fram min Ben&Jerry glass. Låg lite glass i botten, men det gick inte att äta. Det va fruset så jag tänkte ifall jag micra den i typ 2 sek så kanske den tinar lite. Så jag gjorde det och det slutade med att jag fick äta ljummen glass. Grattis Moa! Inte tänkte jag på att den blev varm heller ;)


Men lite gott va det ändå :D

Hettande sol

Ändrade planer...Blir inte Josse idag. Hon va någonstans i skogen och kom inte hem förren 15.30 och då är det ingen mening eftersom jag ska segla vid 18.00. Så vi tar det någon gång nästa vecka istället :) Så nu kan jag passa på att ligga ute i solen och få lite bränna till skolan börjar! Har tappat min eftersom det har varit så dålig väder de senaste veckorna...

Dagens Moa

Svar på kommentarer


Svar: Jasså? Ska checka det nästa gång i stan då ;)

Svar: Tveksam, men en sida där det bara finns sånna hittar du HÄR. Därifrån borde du kunna beställa :)

12 augusti

Godmorgon!  Idag är det Torsdag och det kommer bli en heldag med Josse tror jag. Lite senare ikväll är det "tjejkväll" fast med Mona, mamma och Vilma ;) Ska se film och mysa lite. Vilken film det blir få ni reda på lite senare ikväll, för jag kommer blogga innan jag sticker in dit :) Just det! Ska segla ikväll också, innan "tjejkvällen" så då blir det kanske bloggning innan jag sticker till John. Jaja, vi få se!


Jossejossefin :D

OnePiece

Vad tycker ni om dessa OnePiece-dresserna?

Har hört många åsikter om dom. Själv skulle jag nog inte ha något emot att beställa hem en. Visst, man kanske ser ut som en jättebebis, men vad spelar det för roll när man ska sitta hemma i den tillgosad i soffan till en bra film med gott att äta? :D Mig gör det ingenting...

Jag äger på pilbåge

Hej allihopa!  Hur mår ni? Jag mår bara bra. Kom precis hem från John. Haft en mysig och rolig dag! Egentligen har vi bara myst hemma, men har varit nere och badat i Dalskär också. Fast idag badade inte jag ;) Hehe. Nu ska jag snart hoppa in i duschen och fräscha till mig och sen blir det maaaaat :D

Älskar mitt hår

Morning!  Idag är det Onsdag och jag vaknade precis. Vid halv tio ungefär ska jag in till grannarna för att klippa deras gräsmatta och tjäna en slant. Lite senare ska jag till John, eller om han kommer hit, det vet jag inte riktigt än :) Vet inte om uppdateringen blir så bra under dagen, skulle inte tro det tyvärr. Men vi hörs lite senare ikväll isåfall...


Bild från google

Svaren på frågestunden

Säg något som utmärker DIG till just DIG! Det kan vara en lite udda favoritlåt, ett par solbrillor du ofta har, vad som helst som utmäker DIG! :)
Svar: Att jag alltid skrattar, även när pappa springer efter mig och jag är rädd ;) Haha.

Hur länge har du bloggat? :)
Svar: Sen i April förra året, alltså lite mer än ett år.


Heter din pojkvän Johnny? Jag är så svartsjuk! Jag ÄLSKAR namnet Johnny!
Svar: Nej, egentligen heter han John men han kallas för Johnny.


vad är dina framtidsplaner? om du har några? (:
Svar: Att köpa en mercerdes cab - silver :cool:


hur länge har du och din pojvänn vart tsm? :)
Svar: I ungefär en månad.


vad heter din kamera? :)
Svar: Olympus SP509UZ


Hund eller katt?
Svar: Katt


Favoritaffär?
Svar: Hm..jag vet faktiskt inte. Är ingen människar som direkt gillar att shoppa så jag köper de kläder jag behöver i de butiker där det finns. Linnen däremot köper jag oftast på gina eftersom jag tycker dom har bäst modell på linnen :)

Vart köper du flest kläder?
Svar: Som sagt...i olika affärer beroende på vad jag ska ha för något.


vad använder du för program när du gör headers ? :)
Svar: Photofiltre, picasa och Photoshop

hur träffades du och din kille? :)
Svar: Första gången vi träffades va när vi började 6an, på språkvalet :)

cola eller fanta? :)
Svar: Cola

hur många tänder har du varit tvungen att dra ur?
Svar: Inga :D


Varför bloggar du?
Svar: Därför att jag tycker det är roligt.

Vad lyssnar du på för musik?
Svar: Jag är allätare ;)


Vad har du för syfte med din blogg?
Svar: Inget, tycker bara det är roligt.


Vad är drömyrket för dig?
Svar: Puuh, har ingen aning! Tycker det är jätte svårt att veta vad jag ska ta för linje när jag kommer upp i gymnasiet eftersom har inte har en aning om vad jag vill bli. Har mina funderingar men alla dessa tankar som ligger bakom allting, jobbigt...


Bästa och de sämsta?
Svar: Jag mår som bäst när jag är med mina kompisar och har riktigt roligt, eller när jag är med min pojkvän. Även familjen mår jag bäst med :) Det sämsta är att min bästa vän Adam gick bort, bara 10 år gammal...

vad brukar du göra på fritiden ?
Svar: Vara med kompisar, pojkvännen och familjen. Träna innebandy, smsa och sitta vid datorn :thumbup:

favoritplagg?
Svar: Sommaren är det linne och shorts som gäller. Annars brukar det vara tights och linne med nån kofta över. Trivs även bra i mjukiskläder här hemma :D

varför började du blogga?
Svar: Blev inspirerad av min vän Victoria och ville prova på hur det var :)

vem är din förebild inom bloggvärlden?
Svar: Jag skulle vilja prova på att vara Kenza för en dag ;)


favoritartist? :D
Svar: Är inte direkt någon som tycker att en viss artist är bra. Det är mer att jag tycker en låt är bra av många artister. Faller inte för bara en.

My day

Förlåt för att jag inte har bloggat idag. Dagen började med att jag steg upp ur sängen, gjorde mig iordning och gick ut och klippte gräset. Runt 11.00 kom John och va med han till 14.30 ungefär. Då åkte mamma, jag och Vilma till Karlskrona och fixade lite ärenden. Köpte ny mobil till Vilma, lämnade in mammas mobil och köpte rullgardin till Vilma. När klockan va runt 16.30 gick vi till Jossan och klippte oss och fick även höra en riktigt dålig nyhet! Hon ska flytta!? :O Till Norrköping! :( Fan 28 mil här ifrån! Men som tur är så kan vi fortfarande ha kontakten via msn och sms ;)



Medelande till Jossan:
"Tack för att vi hittade dig som frisör! Har varit super nöjd med mitt hår varje gång och du har blivit som en kompis, även att du är så mycket äldre. Kan typ berätta hela mitt liv för dig eftersom det känns som om du lyssnar och kan förstå. Du är en cool person ;) Och tack för denna tiden! ♥"

Johnny ;)<3

Då var man hemma. Vi har bara myst hela kvällen. Tog ett kvällsdopp på Dalskär också, kallt va det! Hade inte skadat att vara kvar där ännu mer och sovit där, fast nope. Imorgon ska jag klippa mig och älsklingen ska jobba ;) Maha! Tack för kvällen älskli ♥

Valentine's day

Var och hyrde Valentine's day förut och har precis kollat klart på den. Riktigt bra film! Värd att se. Däremot svarar jag inte på frågestunden ikväll för jag ska till John om 30 min. Så ni får fortsätta fråga tills någon gång imorgon!

FRÅGESTUND!



Ska försöka svara på alla frågor ikväll!
Tills dess är det bara att fråga hur många frågor som helst..

Goodbye

Alla mobiler som ligger här hemma i lådan och skräpar. Men nu åker dom i soptunnan! Sen ska mamma lämna in sin på lagning imorgon. Pappa och jag har varsin som funkar, dock börjar mina knappar lägga av tror jag. Vilma har ingen som funkar! Så detta året blir det nog att inhandla varsin mobil till oss alla. Pappa har en ny. Men vi få se hur det blir med oss andra :)


Haha herregud, stenåldern ;)

Norra Tångs B-lag...

...ringde nyss. Dom hade fått veta att vårat lag har lagt ner och ringde och kollade om jag var intresserad av att börja träna nere hos dom. Pappa har frågat flera gånger om jag vill träna med dom men har sagt nej därför att jag inte tycker jag är duktig nog och tycker inte jag platsar där nere. Men nu när dom tog kontakt med mig så visst, kan väl åka ner och träna med dom några gånger och se hur det är :)



Fillan...tränar du där nere?

Trött dag

Godmorgon på er!  Har inte riktigt vaknat än, är super trött och det verkar datorn vara också. Hoppas ni har sovit gott, för det har jag gjort i alla fall :) Idag är det Måndag, pappa börjar jobba, och jag vet inte riktigt vad som händer. Ingenting tror jag? Senare, om solen tittar fram, så ska jag klippa gräset och bara slappa i solen! Behöver bättra på brännan mycket!



Vad ska ni göra idag?

Eclipse

Hemma från filmen nu. Hatar fortfarande när filmen tar slut, precis som i dom andra filmerna. Haha. Vill aldrig att den ska ta slut! Den är så j*vla bra så det finns ju inte. Hoppas verkligen på att det kommer en fyra! Dock tänker jag inte nämna om hon väljer rätt kille ( Edward ) eller om hon väljer fel. För jag har ingen aning ;) Haha.



Vad tycker ni om filmen? Tycker ni hon väljer rätt som väljer Edward eller tycker ni hon borde välja Jacob?

Look of today

Nu sticker vi till stan :) Ska gå lite på ikea och 15.15 är det bio-time som gäller! Har med mig mobilen så jag finns där för er som har mitt nummer och vill messa lite ;) Hörs mer när jag kommer hem!

Åttonde Augusti

Godmorgon!  Allt bra med er idag? Jag mår fint :) Idag kommer det bli en dag då man bara är hemma och gör ingenting. Haha. Jag och familjen kanske åker in till stan lite senare för att kolla på bio, Eclipse :D Äntligen! Vet däremot inte om vi ska gå klockan 15.15 eller 18.15. Det få vi se under dagen.

Vallmo

Säger Godnatt med dessa foton som jag tog i Växjö där vi stannade och fikade, när vi var påväg till Göteborg/Orust :)

Välkommen till världen Dahlia


Alla skulle måla varsitt hjärta till Dahlia på en tavla hon ska ha på sitt rum & såhär blev mitt :)


Kusin Henke & Jag


Bild 1: Någon liten kille och kusin Jocke , Bild 2: Kusin Jeanette, Gustav och Dahlia


Bröderna Bus


Lilla Dahlia


Bild 1: Vilma, mamma och kusinbarnet Dahlia , Bild 2: Jag och Dahlia

Kärlek till jeansen ♥

Nu sticker vi på namngivning. Vet inte när vi är hemma ikväll men bloggar jag inte ikväll så bloggar jag förmodligen imorgon på morgonen :)


Här är dom nya jeansen på!

Svar på kommentar



Svar: Okey, få prova dom någon gång då ;)


Svar: Du måste ha Messenger Plus för att kunna ha "skal" på msn. Typ det svarta då. Gå in HÄR och ladda ner det. Sen kommer msn startas om och då kan du välja olika skal genom att gå in på en sida och dit kommer du genom att göra såhär:
 

Sen förstår du nog resten själv :) Annars får du säga till så fortsätter jag förklara!

Göteborg resan

Jag är snäll & lägger in resan nu innan namngivningen

Måndag: Åkte bilen hela dagen för att komma till Orust, en ö ovanför Göteborg! Åkte bil i 6 timmar och stannade 3 gånger på vägen. När vi kom fram, ca 15.30, så kramade vi om Anette och Danne och hade det mysigt på kvällen med mat och gott. Sofie och hennes kille Marcus var med på kvällen också :)


Skev på pakeringsplatsen


Satt i bilkön och hade tråkigt, vilket slutar med lite egokort. Såg en finfin bil oxå!


Bella & Lilleman

Tisdag: Vi vaknade, gjorde oss iordning, åt frukost och åkte någonstans där Kent hämtade oss med båten. Vi åkte över till Härön och var där hela dagen och kvällen och umgicks med Kent och Gunvor. Anette, Danne kom också :)


Låg på berget och stekte en stund

Onsdag: Vi vaknade och gjorde oss iordning och allt det där. Sen körde vi till Lysekil, vi tog färjan över. Hade det trevligt! Shoppade lite och mös. Vi åt bland annat goda mackor på någon mackeria :)


HAHAHAHAHAHAHHAH!



Shoppingen idag blev en Almenacka till skolstarten och ett par Solglasögon

Torsdag: Dagen då vi åkte hem. Vi vaknade och sa hejdå till Anette, Danne, Sofie och alla djuren. Sen åkte vi in till Göteborg stad och shoppade lite där. Frida kom in till stan och visade oss lite. Åt på en kina-restaurang med jätte god mat! Frammåt kvällen sa vi hejdå till Anette, Danne, Sofie ( igen ), Frida och Rickard ( Fridas kille ) :) Sen blev det bilresa hem som tog 4 timmar, körde nonestop.


Alice & Vilma


Bild 1: Jag & Vilma , Bild 2: Frida, jag, Sofie


Shoppingen idag blev en tröja & ett par jeans ( bättre bild på jeansen kommer när jag visar dagens outfit någon gång )


Ett litet leende kan komma fram även om man är sliten och trött ;)

Tack för dessa roliga dagar!

Liten bloggpaus


Oooops, det märks att man har varit borta några dagar ;)

Är hemma från Göteborg nu! Kom hem igår kväll, men orkade inte blogga och idag har jag varit med John hela dagen :) Mysigt! I alla fall så hinner jag inte slänga in bilderna nu och jag vet inte när dom kommer in heller. Imorgon är det namngivning för Dahlia ( min farbrors frus dotters barn ). Så kommer inte kunna blogga imorgon heller. Nästa uppdatering kanske kommer på Måndag, vi få se helt enkelt men nu vet ni att jag lever :D

Hejdå!

Godmorgon!  Jag har precis packat klart allt mitt ( förutom datorn ) och gjort mig iordning. Nu är det mamma och pappa kvar som ska packa sitt och pappa ska åka ner till Brömsebro och köpa lax för Anette ville ha Nillalax någon dag ;) Sen ska vi packa ut allt i bilen och sen blir det att sitta i en bil i minst 5 timmar. Så ni som har mitt mobilnummer få jätte gärna underhålla på sms :D

Göteborg

Nuså...är inte riktigt färdigt men vi tar resten en annan dag för jag måste sova nu. Ska upp vid 07.00 imorgon, om inte tidigare. Som sagt så ska vi åka till Göteborg! Ska till pappas kusiner. Ska hälsa på lite på Orust och ja, ska jag vara ärlig så vet jag inte hundra på vad som kommer hända. Ni få helt enkelt vänta tills på Torsdag eller Lördag med bilder och text! Vet inte om vi hörs imorgon, gör vi inte det så önskar jag er några toppen dagar framöver! ♥


Bild på Anette och Danne sist dom var nere :)

Svar på kommentar



Svar: Just den iconen har jag inte gjort själv, men den är gjort i photoshop :)


Jag skriver ett inlägg om vart vi ska lite senare, just nu håller jag och Felicia på med min design...

Tennisboll

Äntligen klar med back-up'en på Juli månad! Det har tagit sina timmar men nu är jag klar och har duschat också. Perfekt! Nu är det bara packningen kvar, men vet inte om vi gör det ikväll. Kanske ta det imorgon på morgonen istället :) Kommer ett inlägg lite senare vart vi ska denna gången ;)

Gina Tricot



Så sjukt snygg! :O Ett måste att prova den i stan nästa gång!

Tävling hos Sally



Är med och tävlar om den perfekta datorn hos Sally!
Har alltid velat ha en rosa dator med vita knappar och det är precis vad denna datorn har!
Vinnaren dras när hon kommer hem från sin utomlandsresa i Bosnien, ca 15 augusti.
Klicka här och var med och tävla du också!

Kram ♥

Klackskor



Jag är inte så glad för klackar. Kan verkligen inte gå i det, dock kan det vara riktigt snyggt på dom som kan gå i det! Dessa här över tycker jag är sjukt snygga. Vet inte vad ni tycker men jag rekommenderar dom verkligen till er som kan gå i dom!

Nelly: 12cm klackhöjd
Skopunkten: 12cm klackhöjd

1 Augusti

Godmorgon! Idag är det första Augusti, känns hemskt eftersom det är den månaden då vi börjar skolan :( Bara 23 dagar kvar av lovet! :O Huhu. Idag är det Söndag och då blir det alltid att man gör de grejer som man inte gör på vardagarna. Jag skriver lite under dagen vad som händer :) Ska i alla fall duscha, göra back-up på Juli månad och packa!


Vilmas godisgubbe ;)