Fräscha toppar


Tackar Camilla för ett bra jobb, ännu en gång!
På bilderna ser det ut som att det är ljusare nu, men så är det inte. Det tar vi nästa gång. Idag har jag bara klippt topparna, så skönt att håret känns fräschare nu! Man går alltid ut med en bra känsla från frisören när man har gått igenom håret med saxen.

Fair Play Cup 2013


Fair Play Cup ...
Vi förlorade två matcher och vann en i grundomgången, men gick ändå vidare till kvartsfinal. Där åkte vi sedan ut pga ett skitmål. Det blev ett skott på en spelares fot som gick in i vårt mål, så typiskt! Våra tränare var ändå stolta eftersom vi kämpat på och lyckades ändå hålla motståndarna rätt bra. Lite otur bara. Jag blev även utsedd, på första matchen, till Matchens Fair Play-lirare vilket var väldigt roligt! Roligt att folk faktiskt ser det man gör. Priset var tröjan, som ni ser på sista bilden. 

Outfit 260313



Första gången under gymnasietiden ...
som jag har håret uppsatt. Fick några komplimanger i skolan. Tur att de tyckte det såg bra ut, hehe. Annars hoppas jag att ni har haft en bra helg och en bra start på veckan. Min helg på Fair Play Cup var bra. Ska gå igenom bilderna som togs snart och se om det blev några bra jag kan lägga upp här och skriva lite kort om hur det gick för oss.

Fair Play Cup

Rosor med världens bästa lag i bakgrunden

Kommer vara borta hela helgen ...
eftersom jag och mitt innebandylag ska åka och spela Fair Play Cup. Kommer komma hem på söndag, men jag vet inte när jag kan blogga nästa gång eftersom det kommer vara fullt upp nästa vecka med skolan och lite annat. Vi hörs när vi hörs helt enkelt & då kommer det komma upp bilder från denna helgen. Kameran är givetvist nerpackad!

Frukt & choklad


Hanna följde med mig hem efter skolan idag ...
så vi har myst här hemma ikväll med frukt & choklad, så gott! Har även kikat på filmen The Desert Flower, riktigt bra film trots att den var berörande. Nu ska vi snart krypa i sängs, men först ska jag packa väskan inför imorgon (berättar mer i ett annat inlägg)

Världens bästa lag - Slätafly SK/IBK


Jag ryser när jag tänker tillbaka ...
Glädjen när alla springer in skrikandes på planen när vi gjort mål, glädjen när vi slog Färjestaden både hemma och borta, glädjen när vi vann med 2 siffrigt. Lycka och glädje rakt igenom! Världens bästa lag. Jag gråter av lycka. Tack för all glädje ni gett mig detta året & de andra 6 åren! Det finns inget lag som kan peppa upp en så mycket som ni, finns inget lag som har sådan bra sammanhållning samtidigt som vi är grymma på planen! Jag älskar er så jävla mycket! ♥

Vill även tacka mina tränare & ledare för ett grymt jobb & grymt pepp! Tack!

Bra start på dagen



Studiedag idag ...
Så det fick bli en god frukost på morgonen som start på dagen. Resten av dagen ska jag göra lite små saker här hemma. Ta det lugnt och njuta av en ledig dag, alltid lika skönt! På torsdag och fredag har jag även sovmorgon, så denna veckan ska nog gå fort!

Serieseger!!!


VI TOG HEM SERIESEGERN!!
Vi har legat på botten och kämpat och spelat oss upp till toppen. Vi spelade i hallen idag där vi blivit förnedrade och förlorat med både 12 och 15 mål. Idag tog vi hem segern! I samma hall, mot samma lag! Vi tog hem seriesegern! Jag är så jävla stolt, så jävla glad att få spela i detta laget. Att vi kämpat tillsammans alla dessa år! Vi är ett lag. Vi förlorar & vinner tillsammans. Älskar er! ♥

Kalasfirande


Nu är jag hemkommen igen ...
Det har varit en bra och mysig helg hos mormor. Kalaset idag var också bra, fick busa lite med kusinerna. Love lärde sig även att man kunde lyssna på musik genom hörlurar så han satt och diggade i soffan. Man lär sig något nytt varje dag!

Godmorgon i solen

På mormors balkong

Så härlig morgon & förmiddag!
När solen är det första man ser när man vaknar, kan man inget annat än att bli glad. Att man desutom har sovit jätte gott inatt, gjorde det bara bättre! Jag hoppas att våren kommer på riktigt snart! Jag vill inte ha någon snö på min födelsedag! 

Outfit 140313


Vinrött, svart & guld - så snygga färger tillsammans!
Skolan idag var helt okej. Hade ett slags prov på Hotell & Login idag på morgonen som gick bra och sen flöt dagen bara på. Nu är jag hemma och ska packa väskan. Imorgon efter skolan åker jag nämligen till mormor och sover där till lördag, då det blir kalasfirande för mosters kille som fyller år. Kanske blir bloggning under dagen imorgon, annars blir det på lördag!

Hur jag sminkar mig - videoblogg



Fick ett önskemål på en video där jag sminkar mig, varsågoda!

Ledig dag


Osminkad & mjukiskläder ...
så ska det vara när man är ledig! Det är aktivitetsdag idag, vilket betyder att alla är lediga om man inte har blivit tillsagd av någon lärare att åka in till skolan, vilket jag inte blivit. Skönt det. Så idag ska jag ta det lugnt, men även kolla runt på lite sommarjobb.

Jeansskjorta


Ett av de snyggaste plaggen enligt mig ...
Jeansskjorta på både tjejer och killar är så snyggt! Självklart när det är folk som passar i det, men så är det ju nästan med allt, hehe. I alla fall så hade jag på mig min jeansskjorta idag och hade även lockar i håret. 

Outfit 110313


Veckans första dag har flugit förbi ...
När man börjar 10.00 och får sluta för dagen efter man skrivit ett prov och hinner med bussen som går 14.35 trots tung packning, då har dagen flugit förbi. Måndagarna efter lunch går så snabbt pga "stress" att man inte ens hinner kolla mobilen mellan lektionerna. Men det är ändå skönt. Kom hem tidigare idag också, vilket alltid uppskattas.

Min morgon



Jag åkte till mormor igår ...
därför blev det inte någon bloggning. Igår på kvällen tittade jag på handboll och idag har jag mest pluggat som ni ser på bilderna här ovan. Nu är jag hemma och ska fortsätta plugga. Det låter kanske inte som en rolig helg, men den har varit riktigt bra!

.

Vartenda ord berör ..

Bakning med syster


Dessa godingar gjorde jag & syster nyss ...
Skrattade på rätt bra då min syster alltid lyckas få till klockrena kommentarer, haha. Annars har kvällen bestått av att försöka hitta en ny frisyr, har tröttnat på den jag har nu. Denna gången kommer det dock inte bli någon förändring med sax eller färg.

Yes, vi har matte!

Isen smälter sakta bort ...


                                                                                                                                 Bild från när jag var ute och fotade med Josefin

Outfit 040313


Då var måndagens skoldag gjord ...
Och två av veckans läxor är gjorda. Hade ett muntligt anförande i svenska idag, vilket gick bra. Är dock fortfarande lika nervös när jag ska gå fram framför klassen, haha. Spanskan gick bra idag också, skönt. Nu är det bara engelska glosförhör imorgon och sen är veckans läxor gjorda! Så skönt att man inte har högar med läxor varje vecka på detta programmet!

Annies hemsida

Klicka här för att komma till hemsidan

Kommer ni ihåg att jag skrev att jag skulle fotografera min kompis smyckeskollektion? I alla fall så är det jobbet gjort och idag har jag även gjort om hennes hemsida. Några av bilderna jag tog finns även i headern som ni kan se. Vad tycker ni om resultatet?

Pluggdag


Japp, plugg som gäller idag ...
Svenskan ska vara färdig till imorgon och har även ett förhör i spanskan så dagen kommer gå åt till det. Ska försöka göra något lite roligare också, men vad får vi se senare. 

Andra chansen


Jag hejar på:
• Robin Stjernberg - You
• Behrang Miri - Jalla dansa sawa
• Erik Segerstedt & Tone Damli - Hello Goodbye
• Anton Ewald - Begging

Våren är på gång


En dag med fotografering ..
Har som sagt fotat lite med en kompis idag. Några av bilderna jag tog ser ni här ovan. Hon har även tipsat mig om lite olika filter, så nu har kameralistan på telefonen ökat, hehe. Resten av kvällen nu ska jag göra pizza och sen blir det Melodifestivalen. 

Beautiful

                                                                                                                                                                    
Nu är det helg ...
Det känns skönt och jag har inte så mycket planerat egentligen. Imorgon ska jag träffa en vän för att fotografera och testa lite olika filter och grejer till kameran och resten av tiden ska jag bland annat göra lite plugg. Det kommer bli en lugn & bra helg.

Sen måste jag ju självklart göra min vän Petrus frisk också!

Du är äkta ♥