Saknar mitt hår !


Åh vad jag saknar mitt långa hår!
Kolla hur fint det är på bilden :O Varför klippte jag av det!? :(

Dags att unna mig själv

Nu har John gått till träningen och jag sitter och pluggar. Tar en paus från pluggandet nu och ska fixa lite andra saker. Det jag inte hann igår te.x :) Hoppas ni har en bra kväll! ♥


2 bilder från stan igår

Håltimma

Har håltimma, är hemma med Mikis och Maia och skrattar som vanligt ;) Blev ingen bloggning igår efter stan därför jag följde med John hem. Bilderna från stan och hos John kommer upp när jag har tid. Efter skolan idag följer John med hem och sen måste jag plugga resten av kvällen. Men kanske bloggar lite när jag tar en paus från pluggandet. Är hemma själv :) Ja, det var lite update. Puss på M & M :D


Konfa..

Nu blir det konfa och sen stan med familjen!
Vi får se om jag hinner blogga mellan där, men om det blir stress så vi hörs när jag kommer hem.

Ha en bra dag!

söndag

Godmorgon :) söndag idag och det känns väl sisådär eftersom det inte skulle skada med längre helg. Idag blir det bara att ta det lugnt. Ska fixa lite små grejer och "ta hand om mig själv". Vi får se om familjen och jag åker in till stan idag och fixa lite ärrenden där. Får se om jag unnar mig själv något isåfall ;)

Bild från Öland, bara för att jag vill ha sommarlov & jag sitter vid den bärbara datorn ;)

Huvudvärk

Hemma från matchen och det är väl inte så mycket att säga om den. Fick min första utvisning :/ Kanske inte så bra men vi säger att domarna var hårda. Sitter och snacka med min söta lilla älsklings Maia på msn. Kan berätta en liten hemlighet .. men ni får inte säga detta till någon! Lova? Okej, bra! Jag tror jag är kär i Maia :blush:

Match

Dags för match! ♥

Rolig kväll

Godmorgon :) Kom hem halv elva igår så orkade inte sätta mig vid datorn. Jag tog inte några bilder heller, jätte synd jag vet. Ångrar det lite nu. Men hade annat för mig än att ta kort. Tyvärr. Men dagen/kvällen var jätte bra och rolig :) Tack så mycket & grattis ännu en gång! ♥


Ni får en bild på Mikis och mig från skolan

Jag älskar dig

Godmorgon :) Idag är det den 28 januari och älskling fyller 15, grattis! ♥ Efter skolan följer jag med honom hem. Vi ska fira hans födelsedag lite. Tar med mig kameran/mobilen så när jag kommer hem så får ni lite bilder!

Slappkväll

Hej. Hemma från Gunilla och har även hunnit duscha och äta. Kanon. Hos Gunilla gick det bra. Hon knäckte på 4 ställen. Har haft ont i nacken och ner till högra skuldran så nu är det borta, skönt! Resten av kvällen blir det bara att ta det lugnt. Sätta sig framför teven och inte göra någonting :thumbup:


Bildbrist, så ni får en bild på Maias fläta hon gjorde på Danne ;) Hehe.

Provet avklarat

Hemma från skolan. Religions provet gick nog rätt bra tror jag :) 15.30 ska jag vara hos Gunilla och hon ska kolla lite och knäcka lite, haha ;) Berättar mer när jag kommer hem! Hej så länge ♥


Maia tejpar min mun för att jag ska vara tyst ( bild från igår)

Godnatt

Mot teven! Godnatt ..



Den bästa morgonen jag någonsin vaknat till!

Saknar sommaren ♥

Lugn inför prov

Har pluggat till provet imorgon och mamma har förhört mig. Det känns det bra och jag är lugn, konstigt nog. Hoppas att jag inte är allt för nervös imorgon när jag ska göra provet, glömmer bara allting och stressar så jag glömmer något eller så. Men just nu känns det faktiskt jätte bra och tror det kommer gå bra! Skönt ♥


Saknar John ganska mycket : (

Svar på kommentar



Svar: Tack så mycket! ♥ Haha. Jadu. Jag är ingen sån som är sådär jätte duktigt på sånt tror jag inte. Men om det skulle vara så att fler är intresserade eller om du, Sophia, har något sånt problem som du vill att jag ska svara på..så skicka till min mail! :) När jag svarar på era "problem" så skriver jag självklart inte vem det är ifrån!

Maila till: [email protected]
Även för andra frågor!

Dagens outfit - 26 januari 2011



Enligt mig är den riktigt snygg & jag gillar den starkt!

Golvet är skönt

Hej! Bloggade inte igår därför jag var inte hemma förren runt åtta. Efter skolan var det konfa och efter det var det innebandyträning. Så det var en sån där tisdag då man aldrig får någon lugn och ro ;) När jag kom hem var jag trött, grannarna var här och jag hade annat för mig.

Idag är det onsdag och jag kom precis hem från skolan. Känns skönt att inte behöva göra någonting på hela kvällen mer än att plugga till religions-provet imorgon. Ska plinga lite på pianot också tror jag, det var ett tag sedan nu.



Att alla ligger i en stor klump på golvet tyckte jag var riktigt mysigt idag ;) Haha.

Smoothie + plugg

Mys med älsklingen när han slutat, gillar ♥

Hemma från killarnas träning. Tränade med dom idag igen. Skulle egentligen inte gjort det men varför inte? Dock slutade det med att jag fick ont i tinningarna och i magen. Så nu är jag hemma, har duschat och ska nu ner och göra mig en god smoothie och dejta mina religions-böcker. Har prov på Judendomen på torsdag.


Söt bild på Maia, bara för hon är så omtänksam :rolleyes:

Varför blir det en ruta på andra låten !?




På alla andra funkar det men inte när jag ska lägga upp flera låtar i samma inlägg !?
Varför !?

Om ni vet svaret så ber jag er att säga vad som är felet genom att slänga en kommentar!

Bästa vän ..

idag skulle du fyllt 15 år ..
Grattis på födelsedagen :) ♥

Dagens outfit - 24 januari 2011



Nu ska jag gå ner och ta något att smaska på. Ska lägga mig framför teven och se om det finns något bra att kolla på också. Älskling kommer ju om sesådär tjugo minuter :)

Slutade tidigare

Hej. Är redan hemma från skolan. Ska till min astmasköterska klockan 14.00 och har håltimma nu så gick hem. Nästa lektion börjar 13.30, rätt onödigt att gå tillbaka och ha lektion i 10 minuter och sen hem igen. Så jag slutade nu kan man säga. Älskling slutar 15.00 så då kommer han och det blir bara mys framför en bra film skulle jag tro.


Älskling och jag på spanskan

Monday morning

Godmorgon :)
Skola - älskling - plugg

Solsidan

Är skit trött. Så därför ska jag lägga mig framför teven och kolla på solsidan nu.
Imorgon är det skola igen, inte alls taggad för det men vad ska man göra?

Hungrig

Skit förbannad över matchen. Ett mål ... ETT MÅL!

Tog på mig pyjamasbyxorna nu och ska ner och äta mat. Hur hungrig som helst och senare blir det nog att antingen sitta här, teven, smsa eller läsa. Vi får helt enkelt se.


Från Vilmas match

Match

Nu blir det match, tingiling!

.

Kanon kväll igår!
Tackar alla som var där för det ..

& grattis Jonas ännu en gång :) Hoppas du hade lika kul!



Buggade med min farbror ;)


Dansade loss på dansgolvet! :D

Outfit - 21 januari 2011

Ingen plattning

Har precis läst klart alla inlägg på bloglovin. Idag har jag gjort som jag sa idag på morgonen. Skrivit dikten till Jonas på datorn och tränat innebandy i garaget. Har även vikt tvätt. Nu är tvättmaskinen i full fart, så hela dataskärmen skakar. Haha. Tänkte precis fixa mig lite. Men få klä på mig sist idag för att mina tights är i tvättmaskinen och är nog ganska blöta ;)


Plattade inte mitt hår i fredags, hade mitt vanliga självfall

fredag och lördag

Hej! Bloggade aldrig igår för jag följde med Mikis hem från skolan. Vi kollade på film och på Derby :thumbup: Idag är det lördag och det ska göras massor. Ska fixa tipsrundan tills ikväll, då vi ska på min grannes 40-års kalas. Sen ska jag fixa ihop en dikt på datorn till honom och försöka hinna med att träna lite innebandy i garaget :) Blir nog dåligt med bloggning idag, ska försöka slänga in outfiten ikväll, innan kalaset!

Bilder från igår

Älskade Mikis tröja jag fick låna!


Mikis kollar in rumpor ;)

Tog precis en dusch

Tränade aldrig ikväll. Har så ont i magen. Kollade på en bra film förut ( dock inte hela ). Och nu kom jag Precis ut ur duschen och gud så skönt det var! Har smörjt in mig och allt det där också så man känner sig kanske fräsch nu :D


Tagna för ungefär 5 minuter sedan. Haha bjuder på den andra ^^

Smygbild

Hej :) Hemma från skolan nu. Har haft ont i magen nästan hela dagen. Funderade på att gå hem efter spanskan på morgonen för att jag inte mådde bra. Men sen blev det bättre. Var t.o.m med på idrotten. Få se hur det blir med träning ikväll, går nog dit om jag inte dör i sängen. Just nu har jag ont i magen igen och är så trött att jag inte orkar resa mig någonstans.


Min lillasyster i matkön i skolan idag ;) Hehe.

Hiss&Diss

Det var länge sedan ..



Allt som ska vara klart till terminens slut - När man har gjort färdigt allt det i början av terminen så känns det verkligen underbart!

Inbakad fläta i luggen - Enkelt, men ändå skit snyggt! Kanon



Snabba leveranser - Behöver jag säga något mer? Alltid roligt när man skickat efter något och sen får det dagen efter!




Ljudet av dammsugaren - Usch! Har börjat hata det ljudet, försöker undvika det så mycket som möjligt. Musiken på högsta volym så fort mamma sätter igång dammsugaren!



Att inte ha webcam - Det suger! När man bara ska köra en liten "update" på bloggen så brukar man alltid ha någon cam bild som man tar lite snabbt, men när man inte ha någon så går inte det .. skit jobbigt!
Jag har en webcam, bara det att den inte går att instrallera i den nya datorn - inte kul!

Fina idéer man får ibland :D





Nu måste plugga spanska och engelska!

Fujidirekt.se - kanon

Hemkommen från skolan och när jag kom hem fanns det ett paket till mig. Mina framkallade bilder! Gud vad snabb leverans det var. Beställde ju dom...i förgår eller något :O GILLAR! Mycket bättre kvalité än förra gången jag beställde också, jätte bra. Tror det lutar åt att beställa där i fortsättningen ;) Gratis var det ju också!

Back to school

Börjar om 10 minuter så byebye!

Håltimme

Hej :) Gick hem från skolan nu för har håltimme. Skönt! Sen är det bara spanska och kör kvar, sen slutar jag. Hade varit skönt att slutat nu men nej, inte det. Kom inte något inlägg idag på morgonen för jag satt aldrig vid datorn igår kväll. Men ni dog väl inte precis. Min blogg, jag bestämmer ;) Hehe.

Recept på smoothie

Fick en fråga av en läsare om receptet på smoothie jag la in igår, så här har ni det :)

Svar på kommentar


Svar: Konstigt. Kan tyvärr inte hjälpa dig men kan passa på att fråga...

Är det fler som har samma problem?

...

Hej. Hade helt rätt igår kväll med att jag inte skulle komma ur sängen. Usch vad jobbigt det var idag. Mamma var t.o.m inne och "väckte" mig två gånger idag. Brukar bara behövas en gång i vanliga fall. Dagen har varit seg och nästan jobbig. Det enda som var skönt idag var på kemin när vi satt i korridoren och jobbade med frågor. Riktigt lugnt och avslappnande. Men sen förstörde SO'n.

tuesday morning

Godmorgon. Tidställt inlägg, som jag brukar köra på morgonen. Skulle tro att jag är rätt seg med att komma ur sängen idag och inte på topp för att gå till skolan. I alla fall så ska jag nog klara dagen! Inga jätte jobbiga lektioner idag tror jag inte .. Vi hörs när jag kommer hem :)

Liten som stor

Inte sagt ett knyst på hela kvällen. Börjat på en ny bok, lekt lite med kameran och tagit kort med stativet. Men nej, inte mycket mer. Strosat runt och kollat lite precis som jag gjorde när jag gick på dagis. Hehe. Godnatt ♥


Tagna nyss

Smoothie

Första gången jag dricker/äter (?) det faktiskt. Och så illa var det inte ;) Om man nu blir mätt på det så är det ju helt perfekt till frukost!

100 bilder gratis

Gud vad mycket man får gjort när man sitter vid datorn. Nej, verkligen inte. Det är bara klockan som tickar. Har i alla fall fått mina bilder beställda så nu är jag glad! Blir väl TV eller läsning nu skulle jag tro.

Vad vore livet utan ...

Böcker + Moa = ?

Hejsan på alla er som läser detta! ♥ Kom precis hem från skolan. Blev ingen John efter skolan :( Hans buss gick redan 15.10 så vi gick till torget i rask fart och sen vände jag hem. Sitter och lyssnar på uttjatad musik just nu och väntar på att något intressant ska hända. Vilket det knappast kommer göra om jag ska sitta här hela kvällen. Haha, kanske läser en bok? Höhö. Typ blivit beroende av det nu när det har blivit så mycket böcker att läsa när man måste göra det i skolan .. men att jag har blivit beroende kanske är bra? Eller?


Söta Mikis & Söta Jona

Bjuder

Igår skulle jag prova att fota bokeh, men det slutade såhär..


Fint!

Ny vecka

Godmorgon! Ska snart till skolan. Ny vecka och det känns faktiskt inte så illa. Jobbigt att stiga upp tidigt dock, men man överlever. Idag håller vi tummarna för hur resultatet blir på förhöret på spanskan på 31 glosor. Hihi. Vi hörs runt 16.00 tror jag, när älsklingen har åkt.

Kvällens mysiga outfit

Solsidan

Nu blir det solsidan!

Framför kaminen mår man bra

Perfekt söndag

Hej!  Har inte varit vid datorn på hela dagen. Först kollade jag, tillsammans med John och Mikis, på Nils match och efter den spelade min lillasyster så då kollade vi på den, John och jag. När dom hade spelat klart första och vunnit med 10-4 så gick vi hem och bara myste. Pratade och jag tvättade hans hår, haha. Uppskattat var det i alla fall! Han åkte precis så jag sitter och tragglar spanska glosorna som inte gick in förut när vi tränade ;) 31 stycken!

För tidig födelsedagspresent


Av Vilma ♥

TACK!

Lite om matchen

Godmorgon! Orkade inte blogga när jag kom hem igår. Matchen var väl sådär, en förlust. Fast vi gjorde en bra match ändå tycker jag. Lite för få skott på mål bara :) Ljumskarna höll och det var skönt det!


Såhär mörkt var det när vi körde hem igår

Irriterad Mikis - video 2/2

Match

DAGS FÖR MATCH!
Får se om ljumsken/ljumskarna håller ..


Bild från konfa-lägret + min nya logga :thumbup:

Naglar

Målade naglarna här om dagen. Provde sånt där nagelack som spricker ni vet? Ja, kanske inte men lite coolt blev det i alla fall!

Alva

Godmorgon! Alva kommer hit nu på morgonen och ska vara här. Så lär inte sitta vid datorn. Kommer bara busa och pussa och krama på Alva. Maha ♥ Det kommer några tidställda inlägg under dagen..

Irriterad Mikis - video 1/2

Hemma

Halloj!  Hemkommen från Mikis nu. HAHA, gud vad jag har skrattat. Trodde jag skulle kissa ner mig. Mikis är rolig när hon är allvarlig ;) Kommer 2 videos senare och här kommer bilder från dagen.


Vi kunde inte vika taco bröden i skolan, dom var för hårda. Hahah


Lagg..


..och Mikis blir galen ;)

Tack för eftermiddagen bästaste! :*♥

Dagens roligaste

På hemkunskapen ... hade vikarie och snackade om något helt annat.

Lärare:
Är det någon som har kor eller några andra djur hemma?
Martin: ..a,typ.
Lärare: Nä, men då gör vi såhär istället..


HAHAHAH, snacka om att strunta i elever ;)

Hemma hos bästa

Hemma hos Mikis nu. Följde med henne hem från skolan och vi ska väl inte göra så jätte mycket vad jag vet nu. Det enda jag vet är att vi ska laga taco senare ikväll, mums. Gjorde det i skolan på hemkunskapen idag, snacka om att man luktade vitlök i hela munnen sen :O vi hade det som sås på tacon.

I skolan

Hej! Hann inte blogga idag på morgonen innan skolan. Glömde t.o.m mascaran ;) Haha. Sitter i datasalen nu med Petter och jobbar med kretslopp. Höhö, intressant. Hungrig som ett as är jag också! Efter denna underbara lektion har vi en annan underbar lektion, hemkunskap. Nu måste jag gå innan läraren kommer och säger till här...hejsvejs! ♥

Britney Spears nya singel





Jag tyckte den var rätt bra! Det är verkligen hon, i denna låten!
Nej, jag gillade den :D

Vad tycker ni?

Äntligen hemma!

Hej, äntligen är man hemma efter en seg dag i skolan! Inget har varit roligt. Har varit trött och haft ont :thumbdown: Sov jätte skönt inatt. Ni vet när man vaknar och ligger så skönt och gosigt att man inte vill något annat än att stanna kvar och mysa en stund till. Underbart ♥ .. tills man måste gå upp..


Glada Maia från idag

dagen före dagen innan helg

Godmorgon! Ska snart gå till skolan. Idag ser dagen ut såhär: Spanska-Matte-Engelska-Lunch-Idrott-SO?. Vi slutade alltid med svenska förut men om det är som Elsa sa i tisdags så ska vi sluta med SO nu, 3 veckor frammåt och sen är det nytt schema igen från och med vecka 5. Komplicerat och onödigt? JA! Hejsvejs!

Slarvtoffs (y) ♥

Har inte haft något att blogga om direkt och inte haft någon ork heller. Klockan bara tickar iväg. Har spelat wii med Vilma, ätit mat, varit och handlat, ätit efterrätt och nu tänkte jag bara slänga in ett inlägg och säga godnatt! Imorgon är det torsdag och det betyder tidig träning, men bloggar nog innan den.

Andra dagen avklarad

Hey!  Hemma från skolan nu. Gick med Ida hem och pratade lite med henne. Länge sen vi snackade nu! Lite synd eftersom ni nästan bor grannar :/ I alla fall så har dagen varit bra. Spanska idag :D In my ♥ Haha överdriv!

Många bilder från syslöjden..


...och en på min snygging!

Trött efter dagen

Hemma från träningen nu. Skulle publiceras innan men i-net la av. Blir nog bara att ta det lugnt resten av kvällen. Framför teven eller framför datorn. Man är ju ganska trött nu när man varit i både skolan och på träning. Hehe. Lat efter jul och nyår då man bara ätit och inte tränat. Kändes idag. Tss..


Söt bild

Träning

Nu blir det träning och sen en låååång dusch! ♥


Mikis när hon tränar på wii ;)

11/01/11

Himla massa ettor idag!

Dagarna går fort

Aloha! Hemma från skolan nu. Dagen har inte varit någon speciell precis. Var jätte roligt att få träffa alla lärare igen i alla fall :D Haha skojar. Nej men det har varit en lång dag idag. Det känns som om den aldrig tog slut och nu är det redan mörkt? Puh. Dagarna går så fort pga av mörkret tror jag :/

Lite bilder från skolan idag

Petter har ju fått en iphone så lovade att lägga ut den ;)


Hur fan ska denna snö smälta till sommaren!?

tisdag morgon

Godmorgon :) Idag börjar allvaret igen. Kom upp ur sängen ganska lätt idag. Lite trött är man ju men det ska ändå bli roligt att få träffa alla kompisarna igen. Nytt år - nya tag!



Hörs efter skolan! ♥

TV - kväll

Vintern behövs inte längre

Huhu. Det börjar bli mörkt i rummet och ute med :( Kan inte bara våren komma? Jul och nyår är över, vad ska man med snön, kylan och hela vintern med då? Bli sjuk och må dåligt bara för att det ska vara kallt? Bläää.. behöver John här, mys i soffan framför en bra film!

Smart

Det händer inte så mycket som jag kan blogga om idag. Jag har gjort det mesta jag skulle göra idag. Har även fått lite läst i boken som ska vara utläst i den kommande terminen :thumbup: Skönt att få lite sånt gjort så slipper man fundera på det sen när det är så mycket annat.


Har typ inga bilder

En måndag som känns som en söndag

Gomorron :) Idag är det måndag, fast det känns som söndag tycker jag. Många har nog redan börjat skolan men jag är ledig idag så jag börjar inte förren imorgon :thumbup: Idag blir det att bara ta det lugnt! Ska försöka fixa allt med bilder och lite så idag, så allt kommer på plats. Ska försöka få in några inlägg här också!


Mys från igår

Älskar mina högtalare

Nu har jag suttit här framför datorn sen jag kom hem från John. Det känns i ögonen kan jag ju säga. Musiken dunkar i högtalarna och basen är på. Gud vad jag älskar min pappa! ♥


Mikrofonkåt - September ( bättre ljud på spotify såklart )

Värda att lyssna på!

Bara för att Tim ville att jag skulle lägga upp dom ..
Haha nej inte alls! Tycker verkligen att ni ska ta och lyssna på dessa,
han har gjort dom själv! Riktigt duktig :)

http://www.youtube.com/watch?v=7j5LYcyqMps

http://www.youtube.com/watch?v=RCIvpYWKeuM
http://www.youtube.com/watch?v=o8CDxyRaAGA  ( klar idag 9 januari 11 )


Jätte redigerad bild av mig i photoshop

Home from this day

Hemma nu. Vi var aldrig i någon kyrka, skönt att slippa det. Istället var vi bara hemma och gjorde ingenting. Slappade och kollade film. Var borta hos Johns mormor och morfar en stund :)


Pappa och jag såg 2 rådjur påväg till John


2 bilder från idag - snygga Nils ;)

Prästen babblar

Nu sitter nog jag och John i kyrkan och lyssnar på någon tråkig präst som babblar. Efter det här ska vi åka hem till honom och bara mysa och ta det lugnt. Ska bli riktigt skönt att inte få göra någonting!


Från arkivet, i sommras

Inget tålamod

Nu har mikis åkt. Skulle egentligen fixat med alla bilder från den bärbara datorn till den stationära men det ville inte funka och har inget tålamod till att sitta med det nu. I-net funkar inte på min dator heller så fick gå ner till mammas och papppas och blogga härifrån. Imorgon ska jag till John men det kommer komma något tidställt inlägg ;)


Tråkig bild men har inga andra & Mikis & jag har faktiskt spelat det ikväll

M åkte och M kommer

Nu har Maia åkt hem. Lite senare kommer Mikis, blir väl mys framför en bra film skulle jag väl tro. Frågan är vilken? Har kollat på 2 filmer med Maia idag. Redan sett dom men dom är bra :)
Får väl se vad det blir för film med Mikkan :D

Dagens roligaste

Pappa, jag och Maia fixar med datorn och äntligen får vi ljudet att fungera i dom nya högtalarna

*Musiken är på*
*Moa byter låt*
( en liten paus mellan låt - bytet )
Pappa: Vad hände !?!?

Dagens outfit - 8 januari 2011

Nya högtalare

Hej! Åh vad stressigt det är här nu när allt med datorn ska fungera. Var nyss och köpte ett par högtalare och mamma och jag ska snart städa ur skåpen så allt kommer på plats. Sen ska jag vara med Maia :)♥


Inte upp-packad. Ni får se hur dom ser ut när allt är färdigt

Just nu



Ligger sladdar lite här och var men gud vad nöjd jag är ! ♥

Let´s dance

Nu börjar Let´s Dance! Jag och familjen ska kolla på det och mormor och Vilma sitter nog och kolla på det också, hemma hos mormor :)

0

Datorn instralleras..

Gud vad glad jag är! Datorn är nu min och håller på att instralleras. Ska fixa lite med den resten av kvällen så vi får väl se hur det blir med bloggningen. Ni vet ju i alla fall varför jag inte bloggar ;)

Stan är ganska bra ibland

Ska in till stan nu och med mig hem kanske jag får denna datorn. Spännande!

Dagens outfit - 7 januari 2010

Pysselvilma

Nu har lillasyster min skaffat blogg. Suttit och pillat med den en stund.
Lycka till !


( klicka på bilden för att komma till hennes blogg )

Doctor Dolittle 3

Har jätte ont i magen. Därför jag inte är så aktiv på bloggen idag. Kollade precis klart på en film på teven som hette Doctor Dolitttle 3. En riktigt bra film så rekommenderar den till er :)

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH



Åh fyfan vilken morgon! Mamma sover nere och Vilma och jag ligger och garvar som fan här i sängen. Själv gråter man av skratt, fyfan. Har ni inte sett den måste ni se! ( i slutet av videon när hon trillar )

Filmkväll

Godmorgon! Igår var jag på filmkväll hos Fillan. Dom hade inget att göra på kvällen så varför inte ringa hit några? Och det var precis det dom gjorde. De flesta killarna var på cup men några blev vi :) Maten var jätte god också, tackar vi Mikis och ... okej då, lite Fillan. Haha ;) Vi såg på The Woodsman och det var inge vidare bra film. När slutet kom så fattade man typ inte filmen, hah. Efter det kollade vi på Göta Kanal 2.

Bild på håret



Mycket fräschare och känns jätte bra!
Hoppas pojkvännen tycker samma bara, haha

Vad tycker ni?

Hos Alva

Nu är jag hos mormor med mamma, Vilma och Alva och moster ska gå till jobbet :) Hon ville att vi skulle komma så varför inte busa en stund? Hehe. När jag kommer hem ska ni få före-efter bilder på hur håret blev!


Från julafton

Frisören

Godmorgon :) Just nu sitter jag i bilen påväg till frisören. Som jag längtat! Äntligen ska jag få göra någonting åt mitt hår. Jag är sjukt trött på hur håret ser ut nu, så hoppas verkligen jag blir nöjd och får en liten förändring när jag går ut från Lotta :D

Utläst !

Halloj! Har precis läst klart engelska boken från skolan. Känns jätte skönt att få ha den färdig. Nu slipper jag den till skolan börjar. Den var lättläst och faktiskt inte så jätte dålig ;) Den kan ni rekommendera till era engelska lärare om ni ska läsa någon engelsk bok i skolan :thumbup:

Foton på anslagstavlan

Mamma sa åt mig att städa mitt rum och när jag höll på med det så tänkte jag att jag skulle städa anslagstavlan också. Och då slog det mig att istället för att ha massa lappar där så kan jag sätta massa foton. Så det gjorde jag och titta så bra det blev :D Ibland är huvudet bra när det kommer upp massa ideér!

Lekte lite i photoshop



Ser ni skillnaden? "Efter bilden" är mycket fräschare enligt mig :)
Första gången jag redigerade en bild i photoshop, med färger oså.

tuesday

Godmorron :) Har inte en aning om vad jag ska göra idag. Blir väl bara att vara hemma. Blogga, kolla teve och ja, vi får väl se vad dagen har att bjuda på. :)


2 bilder från nyår

Puckro

Kom hem från älskling precis. Gud vad jag saknat han, mitt puckro ♥
Ska snart ner till mamma och Vilma och kolla på Familjen Annorlunda och Spårlöst. Nu är måndagarna tillbaka ;) Hörs mer imorgon. Nattinatt!


Älskar mitt hår här!

Fräsch tjej igen !

Gud vad skönt det var att göra sig iordning idag! Sminka sig och fixa håret, snacka om att man känner sig fräsch nu efter att ha legat i soffan och inte gått utanför dörren på 3 dagar. Jo tack, jag måste ut idag! Ska bara höra med nån om dom vill hänga med, men ut ska jag!

Vilken veckodag? Är det helg?

Godmorron på er :) Idag är det måndag?, *kollar almanackan i mobilen*, yes måndag var det. Man blir förvirrad nu när det är lov. Har ingen aning om vilken dag det är. Det enda jag vill är att måndag och tisdag ska gå fort för på onsdag morgon ska jag äntligen fixa mitt hår! Läääängtar!


Film blir det nog en massa idag skulle jag tro..blir så när man bara är hemma.
Kanske träffar älskling en stund på kvällen ♥

Huvud-handduken

Har precis duschat och ska spela spel med familjen nu. Godnatt!


Handduken jag fick i julklapp

SEX and the CITY

Har inte gjort någonting idag heller. Legat framför teven och kollat på Ghost och SATC. Har fortfarande pyjamasen på mig. Har inte hört någonting från John idag heller. Mina sms går inte fram till honom :( Hatar det! Kanske ringer honom senare, vi får se :)


4 coola tjejer!

020111

Godmorgon :) Hoppas ni har sovit gott. Jag vaknade sådär tidigt idag igen, skit jobbigt för det är inte en människa vaken i hela huset. Idag har jag ingen aning om vad jag ska göra. Får väl se vad som händer. Skönt att bara ta det lugnt men samtidigt roligt att få hitta på något! Vad ska ni göra? :)

Outfit

Hittade en outfit från någon dag

Fångarna på fortet

Nu ska jag slänga mig framför teven och titta på Fångarna på fortet. Inget jag följt det senaste gångerna men idag är det bloggare med så varför inte kolla? ;) Ska bli intressant och se. Länge sen jag såg det sist :O

Tatuering

Det är den 1 Januari 2011, klockan är 19.36 och jag har inte gjort någonting på hela dagen! Bra jobbat och fin början på året. Haha. Kan vara skönt det med ibland. Familjen har precis spelat wii och vi har målat lite på varandra. Jag gjorde en "tatuering" på ryggslutet på min lillasyster. Ganska nöjd och lite sugen på att skaffa en sån när man blir äldre. Fast en som är svart!



Vad tycker ni?

Det absolut bästa med hela 2010



Jag älskar dig!

Nyårsafton i bilder

Nyårsafton 2010

Tänk er! Prick nu byter vi år. Jag tycker det känns som om det var nyår 2009 förra veckan. Detta året har gått skit snabbt! Det har varit ett jobbigt år. Mycker prov, konfirmation, innebandyn. Men det har gått bra. Ett halvår tills vi slutar åttan sen är det något lugnare eftersom konfirmationen försvinner.

Jag hoppas erat år har varit ett bra år och hoppas att 2011 blir lika bra :)♥