Pyjamas



Underbar att sova i ♥

Allt en tjej vill ha

En riktigt bra film! Rekommenderar den verkligen och Oliver är sååå snygg :O:rolleyes::D

Nyårsoutfit - 31 december 2010

Spelkväll

Godmorron :) Lite bilder från igår..


Det luktade gott när man grillade skumtomtar ;) Haha

Detta gör min dag



Tack! ♥


Nu ska jag spela spel med familjen. Imorgon är det Nyårsafton men jag har nog lite tid på förmiddagen så vi hörs med ett inlägg då :) Godnatt

Legend of Guardians



En bra och fin film :) Värd att se!

Film dag

Daddy var gullig och hämtade datorn åt mig. Ligger här nere i mammas och pappas säng och kollar på film. Sånna som är inspelade, inget nytt precis. Kollade på Spy Kids nyss och satte precis på Harry Potter :) Sätter nog på en film jag aldrig har sett lite senare.

Mitt hår

Gud vad jag längtar till nästa onsdag! Då ska jag äntligen fixa mitt hår. Nytt och fräscht. Just nu hatar jag mitt hår, allt är jämnlångt känns det som och färgen är tråkigt och blä. Att jag vill ha tillbaka mitt långa hår kan ingen göra åt mer än att låta det växa ner igen :)

Nu


Då - Långt hår

Nytt

Var ute och gick tillsammans med mamma och lillasyster och hittade lite grejer :)

Godmorgon

Thomas Sabo berlock

I julklapp fick jag en Thomas Sabo berlock av min farbror och hans fru, dock hade jag ju redan den så vi skulle byta den. Igår var mamma inne i stan och bytte den. Denna blev det istället:

Update

Hej! Åkte aldrig in till stan. Letade lite i garderoben och längst in hittade jag något :) Perfekt! Pappa och jag ska ut lite senare och göra lite ärrenden. Jag behöver bland annat nya laddningsbara batterier så jag kan ta några snygga kort på nyårsafton. För nu laddar inte batterierna, så efter ett kort så dör kameran även ifall man har "laddat" batterierna i flera dygn. Ni kommer i alla fall få se vad jag kommer ha på nyårsafton när jag kan ta kort på det. Kommer nog komma in någon gång under dagen :)

Reklamen är slut och ska fortsätta kolla på Rädda Willy

Moa, varför lär du dig aldrig !?

Kanske för att jag hatar att shoppa..

Men nu fick jag panik! Jag har ingenting att ha på nyår! Lyckat Moa, verkligen. I tid till allting precis som vanligt! Åh! Asså det måste betyda att jag måste in till stan idag och se om jag hittar något. Men orkar inte, och med vem? Mamma och dom var inne igår. Åh! ;(:(


Om man blir arg kan bli snäll och glad igen... Så det så... Skall bara stampa lite först
Håll käften!

Onsdag 29 december 2010

Goodmorning :) Har ni sovit gott? Själv har jag sovit bra, fast det kunde ju vara lite längre -.- Jag lovar att jag aldrig kommer vara lika pigg och stiga upp så tidigt som jag brukar imorgon när jag måste upp klockan 06.00 ;) I alla fall så var jag hos John igår, mycket mysigt! Pratade lite om nyår så vi får väl se hur det blir. Håller tummarna för det bästa! Ni får hjälpa till där ute!


Bild från Lucia

Laptop / stationär


Som jag har skrivit här i bloggen så vill jag ha en ny dator. Jag har hela tiden varit inne på en laptop eftersom den är bekväm. Man kan ha med sig den överallt, man kan sitta var som helst, sängen, soffan, skrivbordet. En laptop kan även ha inbyggd webcam som jag gärna vill ha. Men nu har jag även funderat på en stationär. Jag håller på väldigt mycket med bilder, lägger över bilder i datorn som jag sedan redigerar och fixar med. Tycker det är roligt. Så då behövs det ju en lite större hårdisk eftersom bilder tar väldigt mycket plats. Frågan är om en laptop räcker till för det. Min är seg nu och då orkar man inte hålla på att redigerar bara för att datorn hacka upp sig hela tiden.



Vad tycker ni?

Laptop som man kan vara bekväm med, fast med liten hårdisk?
eller
Stationär med större hårdisk så jag kan hålla på med mina bilder?

Precis vikt tvätt



Nu kan jag ta det lugnt tills John kommer och hämtar mig :)
Ska försöka få in några intressanta inlägg idag till klockan 13.00!

En bild från igår

Och det är faktiskt inte fake, jag gjorde flera sidor :D Känner mig duktig!

Mitt nya jag

Godmorgon :) Vaknade vid sju idag och la mig och läste min bok. Hade inte så mycket kvar och nu är den utläst. Hehe. Känns bra! En riktigt bra bok var det! Rekommenderar den! Ska man sammanfatta boken med ord kan man säga såhär: kärlek, humor och känslor! Oj vad tråkigt det lät, äsch, läs den bara :D

Julklappar del 3



Stativ till keyboraden av mamma och pappa
( glömde visa i första inlägget )

Dagens outfit - 27 december 2010

Nu ska vi åka till kusinerna. Idag igen. Vilma fick en stick-maskin i julklapp av Petra igår, så hon ska visa hur man gör. Gustav och jag lägger väl oss framför teven och se om vi hittar någon bra film skulle jag tro :) Bloggar nog inte när jag kommer hem så vi hörs imorgon! ♥

Såhär har jag sett ut idag

.

Julklappar del 2


Munkjacka av Petra, Tommy, Gustav och Henke


Sminkväska av Petra, Tommy, Gustav och Henke


Bok av Gustav, Nettan och Dahlia


Thomas Sabo berlock av Tommy och Petra

Dock har jag redan den så vi ska byta den till någon annan


Tack så mycket! Blev jätte nöjd!

Sista sprutan

Nu ska jag ner till vårdcentralen och ta den sista sprutan, livmoderhalscancer. Vi får väl se hur det går. Nu är det sista och sen skiter vi i detta! :D

Outfit 26 december 2010


Här ser ni den nya koftan jag fick i julklapp, när jag har den på mig

Lilla julafton

Hej på er :) Var så trött igår att jag inte orkade blogga. Vi kom hem hyffsat sent också. Kvällen var bra i alla fall! God mat, bra sällskap, snöbollskrig som snarare blev till att slänga varandra i snön och fina julklappar! Visar er senare, här kommer lite bilder från kvällen!

Jul med kusin

Blev lite ändrade planer. Efter konfan följde jag med älskling till stan. Kom precis hem och ska snart åka till kusinerna :) Vi ska ju fira jul idag också. Kameran följer med och ni kommer få bilder från kvällen imorgon.
Hoppas ni har haft en bra dag & kommer få en bra kväll! ♥


Gustav och jag på moppen

Kyrkvärd

Godmorron :) Klockan 10.30 ska jag vara i kyrkan tillsammans med älskling och Fillan. Det är dags att vara kyrkvärd igen. Förhoppningsvis är jag inte lika nervös denna gången, haha. Efter kyrkan blir det nog bara att ta det lugnt och göra mig iordning inför kvällen då vi ska vara hos kusinerna och fira jul. Slänger nog in ett inlägg innan vi åker :)

Dagens outfit - 25 december 2010 Juldagen

Mysigt, bekvämt och väldigt snyggt :D:thumbup:

Lite mycket snö

Har plingat lite på keyboraden nu. Så nu har man lite frågor till Annette (stavning?), haha. I alla fall så har jag inte gjort någonting idag. Vi gick till kyrkogården för att tända ljus hos farmor och farfar men nej. Gravarna syntes knappt. Istället gick Vilma och jag hem och spelade Wii ;) Förvånade? Nej trodde väl det!

Julklappar



Vågtång av Moster


Parfym, body lotion och halsband av älskling


Godis, ögonskugga och ett fint brev av Maia , Choklad-tomte av moster, Daniel och Alva


Handduk av familjen


Böcker av mormor


Armband av Mikis och Örhängen av mormor


Kofta av mamma och pappa


Pyjamas av mormor


Pennställ, bokmärke och pyssel av lillasyster


Duk och kalender av mormor

Blev jätte nöjd med allting detta året! Tack så jätte mycket ♥

Julafton i bilder


Dagens outfit


Det var ganska fullt under julgranen


Ingen jul utan kalle anka :D


Buuus ! :D


Tomten! Stackars Alva blev jätte rädd, gud vad hon skrek, hehe.


Bild 1; Dagens facelook , Bild 2; Alva somnade gott, hoppas hon inte hade några mardrömmar om tomten ;)

Juldagen

Morning Morning :) Hoppas ni hade en bra jul! Min var jätte bra. Under dagen ska jag inte göra någonting så ni ska få lite bilder från igår och sen vad jag fick och så :) Men först ska jag äta lite frukost och sen får vi se när inläggen kommer in. Dom kommer nog när Alva och alla andra ha åkt hem. Dom har sovit här inatt :)


Vilma när hon bar hem granen

24 december 2010 - JULAFTON

Godmorgon & God Jul på er! Vaknade tidigt som man alltid gör varenda år på julafton. Syrran öppnade sin morgon-julklapp och det var en mjukisdress. Jag hade redan öppnat min julklapp ;) Haha. I alla fall så har vi spelat Wii hela morgonen. Igår sa mamma och pappa "Nere i vårt sovrum finns ett paket gömt..som är till hela familjen" Direkt när dom sa "..som är till hela familjen" så fattade vi. Vi sprang snabbt ner för trappan och letade upp paketet och i det var det Wii Fit Plus. Har spelat hela morgonen :D Tack!

Update

Har inte gjort någonting på hela dagen. Bara tagit det lugnt och läst en hel del i min bok. Varit hos älskling en jätte snabb stund och lämnat julklapparna. Hade gärna stannat men eftersom vädret är som det är och jag är sjuk så gick inte det. Men nu saknar jag honom :( Ska i alla fall försöka få in tipset till er snart. Ska bara fota lite först, om kameran vill starta vill säga.


Har ingen annan så bjuder på denna ;) Haha inte så seriös ..

5 saker

 

♥ Jag hatar att duscha efter att någon annan har duschat innan

♥ Jag älskar att vara hes

♥ Jag är ofattbart mörkrädd
♥ Jag är rädd för nästan alla djur
♥ Jag har aldrig varit så förälskad i en kille som jag är nu ♥ ( john )

Nyår och Jul

Här har ni lite tips från mig till er. Vad man kan ha på nyår eller nu på julen. Eftersom julafton är redan imorgon är jag väl lite sent ute men kanske kan hjälpa någon? Funderar på att beställa hem någon av dom till nyår :thumbup:

Autjoo

Jao. Frukost var gott, det var det. Nu ska jag kika runt lite på vad man kan ha på nyår eller julafton. Under dagen kommer ni få ett tips så kika in lite senare! ♥

Hotell gyllene knorren

Godmorron :) Klockan stod på 06.19 när jag vaknade. Självklart att man vaknar jätte tidigt bara för att det är lov -.- Jag vaknade av att jag nös ?!?! Haha. I alla fall så var det helt meningslöst med att försöka somna om så jag tog fram boken och läste lite i den :) Nu sitter jag och Vilma och kollar på julkalendern, mys!

Sjuk Moa

Näsan rinner hela tiden, jobbigt, och jag är helt seg i huvudet. Feber? Mja. Kanske. I alla fall märks det att jag är sjuk och behöver vila. Om jag bara skulle få in i mitt lilla huvud att jag behöver vila? Men icke att jag ligger still ;) Fast nu ska jag ändå krypa ner i sängen och kolla på sista delen av Morden i Sandhamn :) Natti Natti ♥

Klätt granen

Choklad


Är det bara jag som blir beroende och måste ha choklad hela tiden, så fort man är i den så kallade fel veckan? ;)

Fyfan vad glad jag är

Jullov och dagen har varit super! Kom till kyrkan 07.15 och övade lite innan allt började. 08.10 började allt och kyrkan var proppfull. Vi sjöng våra låtar och allt gick bra :) Riktigt roligt, fast nervöst! Sen gick vi tillbaka och pratade om Ett öga rött som vi såg igår. Sen fick man gå till det man valt och jag hade valt film så vi kom överens om att vi skulle se Dum och dummare. Rolig film! Sen lunch, tomtegröt + pepparkaka&lussekatt. Tillbaka till klassrummet och fick betygen, dagen slutade kanon!
Älskling och jag har även ett halvår idag, jag älskar dig ♥


Morden i sandhamn

Igår började premiären på Morden i sandhamn. En serie som ska vara måndag, tisdag och onsdag. Dock vet jag inte hur det blir sen. Om det är fler avsnitt senare med något annat mord. Men ja. Ikväll är det i alla fall ett avsnitt som jag ska se nu :) Godnatt ♥

Kyrkan

Lite bilder från kyrkan igår :) Det var skit svårt att ta kort så dom är inte sådär jätte bra.

Ett öga rött

 

Såg denna i skolan idag :) En riktigt bra film faktiskt! Slutade vid rätt tillfälle också, när man knappt orkade sitta längre för att rumpan sov ;) Haha. Rekommenderar den i alla fall!

Tisdag

Orkar inte skriva någonting. I-net funkar knappt och spotify funkar inte alls. Åh!

Här har ni lite bilder från skolan.

 

Bio

Godmorron :) Har ni sovit gott? Jag har sovit bra, fast det är aldrig roligt att vakna när man är förkyld och har ont i halsen men men. Idag är det tisdag, vanlig skoldag fram till 13.00. Då är det bio för hela högstadiet som gäller. Ska se Ett öga rött. Skippar idrotten idag på morgonen p.g.a min förkyldning och halsont.


Målade mina naglar häromdagen

Är det någon som har sett Ett öga rött?

Uppvisning i kyrkan

Hej :) Slutade klockan tre och John följde med hem. Om 1 timme och en kvart ska jag gå till kyrkan tillsammans med några andra och kolla när Stage gör någon uppvisning :) Det räknas ju som en av "måste-gångerna" man ska gå i konfan så varför inte ta något hyffsat roligt till en av gångerna? ;) Maha, smart tjej!


Min gamla lärares dotter som går på stage

Nu är jag ganska trött

Hej :) Efter att P16 spelat färdigt så följde Mikis med mig hem. Så har varit med henne ikväll. Vi kollade på Ensam hemma 3 (?) och då åt han pizza så då blev vi sugna på det. Så vi gick och hämtade det, satt fint. Till pizzan kollade vi på High School Musical 3 och satt och lipade lite till den. Även fått lite skratt ikväll, tack sötnos :)♥

 

Slätafly IBK är bäst

Hemma från matchen nu. Blev vinst med 6-3. Härligt tjejer! Fillan kommer snart och då ska vi gå upp till sporthallen och kolla på P16. När jag kommer hem därifrån blir det att tvätta håret och sen lite bloggning :) Hej så länge! ♥

John är mysig

Godmorgon :) Igår var John här på kvällen. Mamma och pappa var på julbord så jag ringde hit honom. Vi kollade på film, snackade och skrattade. Hade det allmänt mysigt. Han åkte hem klockan åtta och då hade han skrämt upp mig genom att säga att det skulle komma en kula genom rutan och träffa mig så jag dog :O Så där satt jag i soffan och kollade på Narnia själv. Men sen satte jag på Grinchen och somnade gott innan mamma och pappa kom hem.

Nu är jag vaken och ska samlas till match om 40 minuter så dags att göra sig iordning :D
Hörs när jag kommer hem! ♥


I am legend


Behöver inte säga något mer än urkass !

test

TESTAR ATT BLOGGA FRÅN MOBILEN. KAN NI SE DETTA?

Just nu

Lekplats

Godmorgon! Har inte sovit sådär jätte bra inatt men lite sömn har man fått i alla fall. Alva har sovit hela natten, vaknade en stund runt ett-tiden men somnade om. Nu är alla uppe och springer och det ser ut som en lekplats i tv rummet ;) Haha.

Robinson

Nu har snuttan somnat så mamma, pappa och jag sitter uppe i soffan och mormor och Vilma ligger nere i sängen och kollar på Robinson. Efter det ska jag nog gå och lägga mig, är skit trött efter att ha stimmat med Alva. Dock har ju inte huvudet hängt med riktigt och det har svartnat några gånger framför ögonen. Få se hur jag mår imorgon :)

 

Några bilder från dagen

Någons hår, tack

Vill ha något hår att jobba med! Varför har man inte en docka med jätte långt hår man kan hålla på med. Åh! Sen vill jag göra något åt mitt egna också, men nä..måste vänta tills den 5 januari :( Åh! Ingenting är bra nu!

mitt långa hår

 

Såhär kommer mitt bli på ett ungefär, lite blondare. Det var svårt att hitta bild.

The back-up plan


Kollade på denna filmen igår kväll innan jag somnade. Riktigt bra film, rekommenderar den :)!

Maja


Jag saknar dig ganska mycket gumman :(♥

Hemma igen

Hej :) Hade bara två lektioner idag, sen fick jag gå hem. Mådde inte bra. på bilden mådde jag illa, hade ont i magen och när jag reste mig upp trodde jag att jag skulle svimma. Hela rummet bara snurrade. Så jag gick hem efter NO'n. Så nu blir det att ligga i mammas och pappas stora säng och kolla på film. Kollade nyss på See spot run. Bra film!

Alva bus kommer

Godmorgon :) Sitter i sängen med datorn nu på morgonen. Skulle inte ha något emot att ligga kvar men nej. Ska snart upp och borsta tänderna och sen dra till skolan. Slutar 14.20 idag och när jag kommer hem så är mormor och Alva här. Så vet inte riktigt hur det blir med bloggningen, slänger in ett inlägg när jag har tid och känner för det ;) Men nu vet ni. Ha en bra dag! ♥

Mamma och Alva

Julig dator

Hemma från träningen :) Gud vad jag hatar vintern och snön! Det enda positiva är innebandyn och julen, ingenting annat. 8 dagar kvar till julafton och sen vill jag ha sommar..

Ska läsa resten av inläggen på bloglovin som jag inte hann innan, och sen blir det bara att ta det lugnt, kika runt på datorn och kanske se en film.

Julpyntat datorn

I-net


Msn

Träning

Innebandyträning nu :) Hörs när jag kommer hem, annars någon gång imorgon! ♥

Lugn dag

Hej :) Slutade för 40 minuter sen. Idag har varit en lugn och rolig dag. Spanska, film - Matte, chefren - Engelska, jobba på arbete - Lunch - Idrott, sammarbetsövningar - Svenska, läsning. Imorgon är det fredag och sen helg. Sen är det bara måndag, tisdag och onsdag kvar. Slutet av tisdagen och hela onsdagen blir bara chill och mys :)

Från idag

Bildbomb

HAHAH, jag älskar min skola ♥


Så jävla fina bilder!

 

Kocken, haha

Hej :) Hemma från skolan och dagen har varit bra. Gjorde klart min kockmössa idag på syslöjden så överlycklig över den :D Haha. Ikväll är det ingen träning heller så ska bli skönt att bara vila ut. Ska fixa engelska läxan och spanska läxan snart och senare, om i-net vill funka, ska ni få bilderna från lusseruset och lite annat från lucia.

Full mage

Gud vad skönt att äntligen vara hemma! Varit full dag och ätit massor. God mat i skolan + kaka, extra mycket mat på konfan och äpple innan träning, gott :thumbup: Har duschat och ätit lite till, kvällsmacka ;) Haha. Resten av kvällen blir det bara att sitta framför teven och inte göra ett s.k.i.t..

Shopping i Kosta

Slutar snart skolan, men detta är ett tidställt inlägg :)

 

Knäck-klubba!

Äntligen har jag fått den mjukisdress som jag velat ha i 3 års tid! Vi har letat som galningar för att hitta den dressen i denna färgen, men aldrig hittat. Men nu är du min ♥

Nödvändigheter :)

Färger

Godmorgon :) Ska snart gå till skolan. Slutar 15.00 och då bär det av till konfan med en gång. Är där till 17.30 och sen går jag direkt till innebandyträningen som börjar 17.45. Hemma ca 19.15 då det blir att duscha och det vet ingen människa hur långt tid det tar. Kanske bloggar efter om jag inte ligger död i sängen ;) Ha en bra dag!


Foton från bilden igår

Lucia bilder

I-net har inte fungerat. Men här kommer bilder från skolan idag :)

Målade klart min bild idag i skolan - nöjd!


John här

John följde med hem så ska vara lite social mot honom. Bilderna från luciatåget kommer när han är på träning. Ska även få svar på lite kommentarer, har varit dålig med det på senaste tiden..

13 december - Lucia

Godmorgon :) Vaknade för 50 minuter sedan. Har gjort mig iordning, tagit på mig ett par lätta kläder och packat ner luciakläderna i väskan. Idag ska jag vara i skolan en halvtimme tidigare eftersom vi ska gå luciatåg klockan 8.00 när vi börjar i vanliga fall. Så då ska högstadiet och föräldrar kolla på oss, haha nervöst! Kan knappt texterna på sångerna så vi får väl se hur det går :P


Tog lite coola kort i bilen påväg till Kosta

Hemma och vänder

Hej :) Kom hem för en stund sedan och ska snart dra till konfan. Kanske bloggar när jag kommer hem. Beror på om I-net funkar eller inte.

Bilder från Vilmas match idag

Grattis till vinsten! ♥

Om man vann några tusen

Pysslar

Detta skulle kommit in på bloggen i torsdags men det kommer nu..

Sitter just nu och pysslar och ha lite julmys med glögg och julmusik :)

Outfit 11 december 2010

Julbord i skolan

Vi hade julbord i skolan på hemkunskapen i fredags. Så här kommer lite bilder från det :)

Kosta

Igår var jag i Kosta hela dagen, därför bloggade jag inte. Det är mycket nu så jag har inte tid för bloggen och sen fungerar inte I-net då och då så då går det inte att blogga heller. Men nu ska jag försöka blogga tills datorn lägger av. Ska försöka få in några tidställda inlägg under dagen också eftersom jag inte är hemma idag heller.

Grattis Jay!



Tyckte det var helt rätt person som vann igår kväll! Han har varit en av favoriterna hela vägen, dock har jag ju inte kollat sådär jätte mycket. Kollar mest bara på audition och på finalen ;) Hehe. Men jag tyckte Jay eller Olle skulle vunnit och det blev ju en av dom :thumbup:

Ondskan

Hej på er :) Tänkte bloggat massor igår och bara tagit det lugnt. Men det blev ändrade planer. Istället följde jag med John hem från skolan och var med honom hela kvällen. Mamma hämtade mig 21.30 och när vi kom hem gick jag raka vägen till sängen. Haha, trött tjej! :O Kvällen var i alla fall mysig som vanligt. Vi kollade på en jätte bra film som hette Ondskan. Tycker ni ska se den!

Jag mår bra

Hej :) Kom hem från skolan för ett tag sedan och gud vad skönt att vara hemma! Nu är allt avslutat. Gjorde sista provet idag, klarade spanskan ganska bra, boken är utläst och bokredovisningen är inlämnad. Känns underbart. Om ca 40 timme drar jag och tränar också, hur underbart är inte detta? :D Jag mår super!

Naglar

Hej :) I-net funkade inte förut så nu har jag pluggat lite till. Har läst ut boken och gjort en redovisning på den. Så nu ska jag läsa en humor bok tänkte jag, måste få tag på en till nästa termin bara. Några tips, så skriv en kommentar :rolleyes:

Detta är precis vad jag skulle vilja lägga pengarna på nu! Så sjukt trött på mina naglar!


Bilder från Foki

Tomteluva

Gud vad skönt att få sätta sig vid datorn! Egentligen har jag inte tid men eftersom jag trodde I-net funkade nu så tänkte jag slänga in ett inlägg. I måndags var det någon grej i skolan då alla skulle ha något juligt på sig, så för min del blev det tomteluva :D

Måste plugga till svenska provet imorgon och på spanska glosorna! Så vi hörs senare ♥

Söndag

I söndags var jag i sporthallen precis hela dagen.
11.00 - F14 ( jag ) hade match
12.30 - P14 hade match
15.00 - damerna hade match
17.00 - B-laget hade match



Lägg märke till vårat ûbersnygga, nya, match-ställ :D

Maia dag

Har inte haft tid till att blogga, och när jag väl haft det har inte I-net funkat. Jobbigt ;)


I lördags var jag med Maia. Jätte rolig dag och för en gång skull har vi varit utan att jag har varit oseriös och trött. Haha, eller vad säger du Maia? ;) Dagen var bra i alla fall. Vi kollade på filmen Nu är det jul igen 3, jätte bra film som ska ses nu när julen är här!

En vinterlördag

Datorn börjar sega sig nu. Vet inte om I-net är påväg att balla ur. Så jag slänger in ett inlägg nu. Idag vet jag inte riktigt vad som händer. Antingen tänker jag ta tag i telefonen och ringa Mikis och se om vi kan hitta på något. Eller stanna jag hemma och ska fixa lite grejer. Så som back-up på november månad och fotografera lite vinterbilder :) Återkommer senare! ♥

Myskväll

Hej :) Igår efter skolan följde jag med John hem. Så var med han hela kvällen, mysigt! Skolan igår gick bra, hade SO prov sista timmen som gick hyffsat bra! Han sa att han hade tagit frågor mest från boken och bara några få från sammanfattningen "hej ig" var det första jag tänkte för jag hade inte läst någonting i boken. Men det gick bra! Dom flesta frågorna var från sammanfattningen i alla fall ;)

John har haft några prov för mig i skolan där han har ritat upp en "tvåtaktsmotor" och sista provet hade jag alla rätt :D Duktiga mig! Så när jag följde med han efter skolan igår så fick jag se den i verkligheten!
( hoppas bara allt är rätt satt på bilden nu, haha )

Full packat

Hej på er :) Har inte bloggat för det har varit lite mycket nu. Har prov imorgon och jag kollade bara lite snabbt på det igår så behövde plugga idag. Kom hem från skolan 15.00, slutade egentligen 14.15 men hade övning med kören inför lucia, så det blev lite längre. När jag kom hem så åt jag, pratade med mamma, packade idrottsväskan och for upp till sporthallen. Tränade 1,5 timme och sen hem igen. Duschade, åt, pluggade och nu sitter jag här :) Imorgon kommer bloggning kanske bli bättre, beror på om John följer med hem eller inte!

Var ett tag sedan men här får ni se vår julpyntning :D

Just nu

Dagarna går så fort

Hej! Slutade skolan 15.00 och sen gick jag hem, var hemma i 20 minuter och sen var det ut i snön igen. Dags för utvecklingsamtal, det gick bra :) Var där onödigt länge för ingenting -.- Men så är det när mentorn är pratglad. Efter det gick mamma och jag till sko-affären för att prova ett par skor. Som även fick följa hem! Har precis gjort klart svenska läxan och ska snart börja plugga till SO-provet som jag inte har kollat någonting på och det är på Fredag, lite panik faktisk! Ska även läsa lite ikväll, så får se om det blir någon mer bloggning! Ni får nog se skorna imorgon :)