NU: TOP MODEL SVERIGE!

Sjuk

Har legat i soffan och kollat One Tree Hill hela dagen. Sjuk. Saknar min älskling också, som också är hemma och är sjuk, haha. Kommer ligga här resten av kvällen också! Hoppas ni ha en bättre dag :)

Citat

Gymnasieval, check!



ÄNTLIGEN är valen gjorda! Har funderat fram och tillbaka och det slutade såhär. Det blir kanon tror jag! Detta är ju dock bara det preliminära valet, men får besked i slutet av mars hur jag ligger till :thumbup: 

Nu .. sova! Mår inge vidare, har legat i soffan hela kvällen och halvsovit, blir hemma från skolan imorgon.
Godnatt

Hiss&Diss



Omörbleringen i vårt klassrum - Jag jobbar mycket bättre & ja, det känns bra helt enkelt! Skönt!
Havregrynsgröt - Ja! Äntligen har jag lärt mig att tycka det är gott & mmmh, så himla enkelt också!
Varma klassrum - Nu på vintern är det helt underbart att gå in i ett varmt klassrum & sätta sig!



Helger för korta - Det är alltid så!? Helgerna är alltid för korta av någon anledning :O
Getost - Kan inte säga något annat än usch! Och mina pojkvän älskar det .. usch, mår illa av det! Hahah
Pösiga jeans - Ni vet när man haft jeansen en dag & sen blir dom alldeles pösiga och stora runt rumpan och usch nej, hatar det! Vill att de ska sitta lika tight hela dagen!

Nytt i garderoben

Mamma och jag sprang en runda i stan när vi var klara på gymnasiet, hittade lite smått som fick följa med hem.
Ansiktsmasker + plåster mot porer :thumbup:



Nu: soffan! ♥

Citat

Ledig resten av dagen

Godmorgon! Har varit i skolan i två timmar, men nu sitter jag här hemma i soffan och vilar lite. Ska snart åka till stan för att kolla på ett gymnasium & se lite vad dom gör, hur skolan ser ut osv. Dock är jag sjuk så blir en lugn kväll hemma sen!

Simhallen

Hej! Har varit i simhallen hela dagen med familjen, Stefan och moster med familj, super mysigt! Bubbelpoolen var bäst ;) haha. När vi kom hem så la vi oss i sängen och bara vilade. Har varit så sjukt trött hela dagen & vaknade upp med halsont. Är fortfarande så dödens trött & min hals tar kål på mig, kul. 

En glad Love

Citat

Slappdag i soffan

Hej! Sitter för tillfället i soffan i mjukisdressen och bara myser med Stefan. Ser ut som fan här, men orkar inte fixa det. Haha. Innan idag var vi ute och lekte i snön, kallt och blött, så det var skönt att komma in och dricka varm choklad, så vi lär nog bara ligga här i soffan resten utav dagen. Ikväll ska vi hem till honom och äta gott och sedan sover jag där, myspys!


Vilma flyger - fick klippa bort Stefan pga att han inte hade någon tröja på sig, hehe.

Citat

Blogg.se´s nya startsida

Hjärtat ligger i sängen och sover & själv sitter jag ute i soffan och tittar på TV med mamma och pappa. Ska väl snart gå in och knyta mig jag med. Hoppas er fredag har varit bra! Själv satt jag och Annie kvar på pizzan i några timmar och snackade efter de andra gått, hehe. Mycket skratt och så!

Förresten .. vad tycker ni om blogg.se´s nya startsida? Jag diggar den ;)

Körsbärsklubba

Det bästa med att äta pizzan på restaurangen, är att man få klubba efter!❤

 

Citat

Freeeedag



Fast idag är väl alla glada? Det är ju fredag! Det betyder, för min del, att det är helg efter 14.20! Whieee! Direkt efter skolan ska jag käka pizza med kompisarna, mys! Vi hörs senare ♥
Måste bara säga tack till alla er söta läsare där ute som tog er tiden att kommentera massa gulliga saker i inlägget här under, tack! Det betyder verkligen att ni gör det :) massa kramar och kärlek till er! ♥

Ps: Alla är inte godkända än för hinner inte svara på alla nu & godkänner inte dom förren jag har svarat, så jag vet vilka jag har svarat på och inte ;) vill ju svara på alla fina kommentarer! ♥

Svar på tal - mina tänder



Svar: Hej "Sara"! För det första så blir man inte alltid bra på bilder & för det andra .. jag vet. Jag är inte jätte glad för mina tänder heller! Har gått till tandläkaren och bett om tandställning, men de kostar mig 30 000 pga att det bara är för "skönhetens" skull. Jag har inget fel på mitt bett. Plus att mina vänner/pojkvän/släkt tycker det är personligt på mig, om du fattar. Skulle jag ändra mina tänder skulle jag bli en annan person till utseende. Kanske snyggare/finare enligt mig själv & dig, men ändå. Plus att jag inte tänker betala 30 000 för att mina tänder ska bli snyggare. 

Jag är en väldigt glad person, alltid varit, skrattar jämt & det är ingen förutom jag själv som inte tycker om mina tänder. Tydligen inte du heller. Men jag känner inte ens dig så varför ska jag gå runt och må dåligt över mina tänder mer än jag redan gör för att någon random skriver det på min blogg? Klicka dig ur min blogg då & kom inte mer tillbaka om du nu inte gillar hur jag ser ut! Lägg energi på annat, ingen som tvingar dig att gå in här? Tack & ha en bra dag du med!

26.01.2012

Lite halvdålig bloggning nu tycker jag. Mycket i skolan får väl vara ursäkten till det. Nu är det däremot inget mer plugg för denna veckan! Skrev biologiprovet idag & det gick bra :thumbup: nu ska jag bara ta det lugnt framför datorn innan träningen börjar, tjingeling!

Citat

Varför slutar alltid plugg med något helt annat?


Oredigerade bilder - sitter på den bärbara datorn

Ja, rubriken ... det är bra konstigt. Men nu ska jag ner och äta och sen ska jag bannemig sätta mig och plugga, så att jag kan få träffa Stefan senare!

Citat

Dagens dresscode



En av tröjorna jag fick utav moster igår :thumbup:

16

Idag skulle du fyllt 16 år, men tyvärr fick du inte uppleva denna dagen. Du fick inte ens uppleva första året som tonåring. Du kommer föralltid finnas i mitt hjärta, du finns alltid med mig, jag vet det. Det är svårt att beskriva känslan av att förlora sin bästavän, men jag vet att trots att du inte är på jorden längre, så vet jag att du skyddar mig & hjälper mig genom livet från där du är nu. Jag hoppas du har det bra vännen, men jag saknar dig ♥

Havregrynsgröt & TE

Hej! Har smällt i mig gröt, fixat klart lapparna till elevrådsmötet och sitter just nu här och dricker upp mitt te. Ska snart in till grannarna och fika lite. Sen blir det hem och plugga biologi, ha prov på torsdag. Träning ikväll också! Yes!

Citat

Vår, ja tack



Påväg mot ljusare tider? Jovisst lyser snön upp, men vart är solen, det gröna gräset och blommorna?

Alla barn tycker säkert det är super kul att snön kommit på riktigt, medan alla föräldrar gärna skulle uppskatta att den försvann och slippa alla blöta overaller, mössor, vantar och skor.

Vill.Ha.Vår

Starta dagen med idrott, härligt!

Alva & Love

Hej! Hemma från kusinerna nu och jag har även provat kläderna jag fick hem av moster. Jajamen, det mesta hamnade i garderoben! :thumbup: Är ganska trött nu och har ont i huvudet och grejer, mår inte riktigt bra. Så blir väl snart att vila huvudet mot kudden och sova.

Snöööö

Citat

Goodmorning monday

Hemskt att kliva upp ur sängen idag, men med tillräcklig vilja så gick det. Är påväg till skolan nu och idag slutar jag 14.00, skönt! Vi hörs senare!

NU: PÅ TV4!

Årets första snö ligger på marken

Länkbyte


( Klicka på bilden för att komma till bloggen )

Fanny skriver för det mesta om sin vardag, men bjuder på massa annat smått och gott också. Så som tips & länkbyten! Kika in på hennes blogg & lämna en kommentar, jag lovar att hon blir glad!

Citat

Myser & ta det lugnt framför brasan ♥

Citat

Godmorgon!

Gud vad skönt att vakna upp när det är ljust i rummet och med älskling bredvid gör det ju ännu bättre! Bättre känsla än hans närhet finns inte :)❤

Länkbyte


( Klicka på bilden för att komma till bloggen )

En tjej som skriver om sin vardag, lägger upp outfits, videos, kläder och länkbyten!
Tycker ni ska kika in på bloggen & skicka en kommentar, bara för att vara snälla sådär!
Jag lovar .. hon blir kalasglad! :thumbup: :D

Steg för steg - hur jag sminkar mig

Jag försökte ju mig på en video två gånger, men det ville inte funka att ladda upp den på Videofy efter att jag klippt ihop det. Plus att mitt tålamod är inte det bästa heller .. men här kommer det stegvis hur jag gör när jag sminkar mig! Hoppas det går lika bra och ledsen för att det har dröjt!


• Foundation - The Body Shop
• Svamp - H&M
• Rouge - The Body Shop
• Borste - H&M
• Ögonfransböjare - H&M
• Mascara - Loreal, köpte den på Polenfärjan



Foundation ...
Jag lägger på foundation över hela ansiktet. Tar lite mer på de ställen där det behövs. Te.x på finnar eller andra prickar man har. Glöm inte dra ner lite på halsen också.



Rouge ...
Jag lägger på rouge på framför allt kinderna, kindbenen. Detta gör jag för att få lite mer färg i ansiktet. Vissa dagar känner jag mig blekare och då lägger jag även lite rouge i pannan och så. Glöm inte dra ner lite på halsen också.



Ögonfransböjare & mascara ...
När själva basen är klar, så böjer jag mina ögonfransar. För att ögonfransarna ska börjas lättare, så kan man värma den med en hårtork. Och därefter så lägger jag på mascaran!


Svårare än så är det inte. Har ni några frågor så är det bara att kommentera detta inlägget, så ska jag försöka svara! Kram på er ♥

SÅ SANT!

20.01.2012



Kände för lite för färgen rosa idag! Hehe. Ska i alla fall till skolan om ungefär 30 minuter. Gud så skönt att ha en lång sovmorgon! Det tråkiga är dock att detta var min sista fredag som jag fick ha det så. Från och med nästa vecka så har jag bara sovmorgon till 08.55 på fredagar. Men slutar 14.00 istället för 15.00 på måndagar. Vi får väl se vilket jag uppskattar mest ;)
ha en bra fredag mina vänner!

Tagga träning!

Varm Choklad

Hej! Sitter just nu och dricker lite varm choklad, gott! Ska snart göra mig iordning för träning. Efter den blir det hem till Stefan och mysa lite, skönt med fredag imorgon! 

Citat

Goodmorgon!

Kör på en liten mys outfit idag med flätor och grejer! Haha. Slutar 15.00, hörs då!

OnePiece

För ett år sedan

Tillbringar kvällen i mitt rum

Hej på er! Hemma från skolan och det blev inte att jag gick hem till Stefan. Istället tillbringar jag kvällen här hemma. Ska fixa lite olika saker, så som beställa Stefans present, läsa bloggar och lite så. Ska även kolla lite på läxan som är till imorgon. Vad gör ni ikväll?

Citat

Lunch

Dagens mat blev pasta idag också ... Hade ju varit trevligt med lite kött i, men kan inte mattanterna laga sådant så få man nöja sig med pasta och sallad.

Dagens dresscode

Hinner egentligen inte blogga, men gör det ändå! Slänger in dagens outfit då jag inviger den nya tröjan, jag fick i julklapp utav mormor. Kanske lite för grå dag för att ha en sådan färgglad tröja, men äsch. Det blir bra! Tjingeling!

17.01.2012

Hej! Hemma från skolan nu och står för tillfället och sjunger lite. Haha. Ska snart iväg och överraska älskling genom att sitta vid dörren när han kommer hem från skolan, hihi. Senare ikväll blir det träning!

Som sagt så vet ni att jag är ledsen att "sminkvideon" dröjer. Men det är tusen saker som ska göras vid sidan om! Men någon gång denna veckan ska ni få bilder tror jag. Kanske kan testa spela in med camen med, men tror inte det. Få försöka visa via bilder istället! Puss

Möblerade om i klassrummet idag, så nu mera sitter vi som ett U och det är helt tomt i mitten. Haha. Lärarna gillar nog inte det, men vi få väl se hur länge vi sitter såhär, höhö.

Citat

Bort med kyla och regn

Godmorgon! Tisdag och jag hoppas denna dagen blir bättre än igår. Redan skoltrött, då det inte hade suttit fel med sommarlov. Haha. Vill inte ha denna kyla, det förstör dagarna och humöret en hel del. Men men, vi går mot ljusare tider så det är bara att hoppas på att solen snart sticker fram. NU: Idrott.

.

Jag hatar detta med sminkvideon, den vill inte laddas upp.
Fixar bilder imorgon istället! Så slipper ni vänta på denna förbannade videon ...

GODNATT.
Allt är skit, så vi hörs imorgon.

@mikis house

Sitter hemma hos Mikis nu. Snackar och pluggar...eller ja, för det mesta snackar vi ;) i alla fall så vet jag inte vad det är för fel på sminkvideon. Laddade om den hemma nu, denna gången är det inte mitt fel i alla fall, så få se om jag lyckad få upp den...annars få vi helt enkelt köra på bilder istället!

Jävla snö!

Jag ser det snöar, jag ser det snöar, det va ju inte roligt, nejnej!

Citat

Hemkunskap

Dricker smoothie i väntan på lasagnen som är i ugnen :)

Sminkvideon kommer snart ...

SMINKVIDEON ÄR PÅ INGÅNG!
Den är färdig ... den håller bara på att laddas upp just nu. Går lite segt, men den kommer komma upp under morgondagen!
Stort tack för ert tålamod!

Varför är helgen alltid för kort?

Hej! Matchen slutade bra, 0-6 till oss, underbart tjejer! Väl hemma så åt jag ceasarsallad och sen ha jag fixat iordning lite plock. Nu ska jag spela in sminkvideon hade jag tänkt och senare kommer Stefan. Tjingeling!


Ibland är det bra att folk behöver tanka, för då kan man springa in på toa i sista minuten innan man kissar ner sig i bilen. Sen kan man ju passa på att ta lite egokort också ;)

Citat

Påväg till match

Godmorgon! Suttit i bilen i 1,5 timme nu. Rumpan sover, haha. Ska spela match. När jag kommer hem ska jag försöka spela in sminkvideon igen & klippa ihop den. Få se vad jag hinner. Stefan & jag ska ta hand om Vilma ikväll också. Men vi hörs senare!

De bästa stunderna är med dig

Citat

Chokladpudding

Myser med pojkvännen i mysiskläder, kaffe & chokladpudding! Snart blir det skräckfilm oxå ;)

Oplattat hår VS Plattat hår

Här om dagen så svarade jag på frågan Hur får du ditt hår att hålla sig platt hela dagen? och mitt svar var då att jag redan har rätt platt hår, men att jag vill ha spikrakt hår. Här nedan har ni en bild på när jag har oplattat hår & när jag har plattat hår!

Varför kan inte allting bara flyta på?

Åååååååh, @/!)(&/#()! Tror ni inte att videon inte funkar när jag ska klippa ihop den på datorn? Alltså får jag spela om hela videon på söndag efter matchen istället. Fan vad roligt då. Ber så hemskt mycket om ursäkt för detta! Men på söndag ska jag förhoppningsvis bara ta det lugnt så då kanske jag kan filma in & klippa ihop den samtidigt. Annars får det blir med bilder istället, förlåt för att detta dröjer så! Men jag lovar att ni ska få sminkvideon snart! Puss på er för att ni har tålamod! 


Citat

Såhääääääär skönt med sovmorgon!

Godnatt.

Citat

Goooodmorgon!

Vaknade upp med huvudvärk och illemående. Skönt med fredag imorgon! Idag blir det stanna kvar i skolan en stund och snacka med syo och sen är det träning som gäller! Kanske kommer hem lite emellan, det får vi se! Puss


Idag ville jag inte fastna på bild - för trött ;)

Sant eller inte? Jag är fruktansvärt rädd ...

Svar på kommentarer



Svar Moa: Tack så mycket! Jag antar att du menar pysslet och det är så att min lillasyster är pysselgalen & min mamma gillar att scrappa kort till födelsedagar och så, så vi har en hel låda här hemma med massa sådana grejer. Och jag vet faktiskt inte vart vi ha köpt de pysselsakerna ... man hittar dom här hemma i lådan ;) haha.

Svar Gerda: Hej! Hehe. Det är så att jag redan har så pass platt hår. Så man märker egentligen inte större skillnad när "plattningen går ut" under dagen, för det är redan så platt innan. Det är bara jag som vill ha det spikrakt ;)

Svar Jennie: Hej! Du har kommenterat min blogg innan men jag kan inte svara i din blogg eftersom du har lösenord där & sen kan jag inte svara på mailen heller, av någon konstig anledning. Svaret på din kommentar är i alla fall att jag framkallar bilderna. På Fujidirekt. De har oftast erbjudande på 100 bilder gratis, med 29 kr på portot. Sådana erbjudande hittar man i tidningar!

Movie Snacks

Detta inlägget skulle kommit upp tidigare

Hej! Har varit lite off nu, jag vet. Det hände en sak igårkväll och idag på morgonen så hann jag inte blogga. Efter skolan var det match mot P10, slutade med vinst för oss med 13-1. Men det är ju som sagt sex år emellan, men det var dom som ville möta oss ;) hehe. I alla fall så sitter jag nu och knaprar på Movie Snacks, kanske inte så bra innan maten men men, det är gott! ;)

Citat

Första dagen på vårterminen, check

Död. Ja. Helt slut efter första dagen i skolan. Därför ska jag ta det lugnt nu. Ska sätta in resten utav bilderna i albumet & träffa Stefan en stund innan träningen. Positiva nyheter från skolan var även att de två kommande fredagarna börjar jag första lektionen 10.30, underbart! Ska passa på att spela in sminkvideon då :thumbup:

Passande citat nu när skolan är igång

Dags för vardag igen




Vi hörs senare!

Ont i ryggen

Efter att ha suttit på golvet och klistrat in bilder i albumet i ca 4,5 timme så har jag ganska ( läs: mycket ) ont i ryggen. Haha. Men eftersom jag har varit så duktig så ska jag ut till familjen nu och mumsa på chokladpudding & kaffe medan Sveriges Mästerkock går på TV.

Därför spelar jag inte in sminkvideon idag ..

Idag mår jag inte riktigt bra. Har ont i hela kroppen, särskilt ansiktet. Läppar, ögon, öra och en förkyld näsa. Så känner mig inte så fräsch. Därför tror jag inte att jag spelar in sminkvideon idag. Så den kommer komma någon gång i veckan/nästa helg istället! Hoppas det är okej!

Men nu är det ...




Citat

Överraskning av pojkvännen

Han vet precis vad jag vill ha. Vilken romantisk pojkvän jag har fått tag i asså! Med snaks och glögg och grejer! Mmm, nu ska vi färga håret o ha mys!

Bilder från dopet

Utmaning

Blev utmanad av Agnes, så nu köör vi!
1) VAD GJORDE DU FÖR TIO ÅR SEDAN?
5, nästan 6 år. Haha jag har ingen aning, spänd inför att börja skolan kanske? ;)
2) VAD GJORDE DU FÖR ETT ÅR SEDAN?
Ja ni .. jag gjorde väl inte så mycket mindre/mer än vad jag gör nu? Va med kompisar, spelade innebandy, tog kort, va med familjen, satt vid datorn och smsade. Haha. Inget speciellt.
3) FEM SNACKS DU GILLAR
* Chips
* Choklad
* Popcorn
* Ostbollar
* Nappar
4) FEM SÅNGER DU KAN HELA TEXTEN TILL:
Ojdå ...
Halo - Haley James Scott, Julens tid är här - Molly Sandén & Magnus Carlsson, Lusse Lelle, Seriously - Katy McAllister, Here´s to the heartbreakers - Katy McAllister. Haha.
5) FEM SAKER DU SKULLE GÖRA OM DU VAR MÅNGMILJONÄR:
♥ Köpa en dyr och snygg bil!
♥ Köpa ett riktigt snyggt hus!
♥ Köpa mer grejer till kameran. Stativ, objektiv m.m
♥ Köpa en macbook air
♥ Åka utomlands
6) FEM DÅLIGA VANOR:
♦ Knäcka fingrarna
♦ Att jag har alldeles för höga krav på mig själv
♦ Att jag vänt dygnet
♦ Att jag inte sitter rakt när jag sitter vid datorn osv .. inte bra för min rygg
♦ Att jag stressa upp mig för lätt ..
7) FEM SAKER DU GILLAR ATT GÖRA:
♦ Spela/träna innebandy
♦ Blogga
♦ Vara med dom som står mig nära
♦ Dansa/Sjunga
♦ Fota
8) FEM SAKER DU ALDRIG SKULLE KLÄ DIG I, ELLER KÖPA:
♦ Gå i mjukisbyxor i skolan
♦ Pösiga tröjor/munkjackor som går under rumpan
♦ Klänning .. glad om jag slipper!
♦ Kjol .. också glad om jag slipper!
♦ Rött läppstift
9) FEM FAVORITLEKSAKER:
♦ Mobil
♦ Dator
♦ Kamera
♦ Kuddar ... kuddkrig
♦ Pennor att måla med
10) TIO  PERSONER JAG VILL SE GÖRA DEN HÄR UTMANINGEN:
http://moaahlgren.blogg.se/
http://jenniifer.webblogg.se/
http://elinbrodin.myshowroom.se/
http://dianaosterberg.blogg.se/
http://nilssonpettersson.blogg.se/
http://stunky.blogg.se/
http://misstette.blogg.se/
http://patriciac.blogg.se/
http://bruudar.blogg.se/
http://hjjonsson.blogg.se/
Blev utmanad av Agnes, så nu köör vi!

1) VAD GJORDE DU FÖR TIO ÅR SEDAN?
5, nästan 6 år. Haha jag har ingen aning, spänd inför att börja skolan kanske? ;)

2) VAD GJORDE DU FÖR ETT ÅR SEDAN?
Ja ni .. jag gjorde väl inte så mycket mindre/mer än vad jag gör nu? Va med kompisar, spelade innebandy, tog kort, va med familjen, satt vid datorn och smsade. Haha. Inget speciellt.

3) FEM SNACKS DU GILLAR
• Chips
• Choklad
• Popcorn
• Ostbollar
• Nappar


4) FEM SÅNGER DU KAN HELA TEXTEN TILL:
• Halo - Haley James Scott
• Julens tid är här - Molly Sandén & Magnus Carlsson
• Lusse Lelle
• Seriously - Katy McAllister
• Here´s to the heartbreakers - Katy McAllister. Haha.


5) FEM SAKER DU SKULLE GÖRA OM DU VAR MÅNGMILJONÄR:
• Köpa en dyr och snygg bil!
• Köpa ett riktigt snyggt hus!
• Köpa mer grejer till kameran. Stativ, objektiv m.m
• Köpa en macbook air
• Åka utomlands


6) FEM DÅLIGA VANOR:
• Knäcka fingrarna
• Att jag har alldeles för höga krav på mig själv
♦ Att jag vänt dygnet
• Att jag inte sitter rakt när jag sitter vid datorn osv .. inte bra för min rygg
• Att jag stressa upp mig för lätt ..


7) FEM SAKER DU GILLAR ATT GÖRA:
• Spela/träna innebandy
• Blogga
• Vara med kompisar, släkt/familj, pojkvän .. samt träffa nytt folk!
• Dansa/Sjunga
• Fota


8) FEM SAKER DU ALDRIG SKULLE KLÄ DIG I, ELLER KÖPA:
• Gå i mjukisbyxor i skolan
• Pösiga tröjor/munkjackor som går under rumpan
• Klänning .. glad om jag slipper!
• Kjol .. också glad om jag slipper!
• Rött läppstift


9) FEM FAVORITLEKSAKER:
• Mobil
• Dator
• Kamera
• Kuddar ... kuddkrig
• Pennor att måla med


10) TIO  PERSONER JAG VILL SE GÖRA DEN HÄR UTMANINGEN:

http://moaahlgren.blogg.se/
http://jenniifer.webblogg.se/
http://elinbrodin.myshowroom.se/
http://dianaosterberg.blogg.se/
http://nilssonpettersson.blogg.se/
http://stunky.blogg.se/
http://misstette.blogg.se/
http://patriciac.blogg.se/
http://bruudar.blogg.se/
http://hjjonsson.blogg.se/

Citat

Länkbyte


( Klicka på bilden för att komma till hennes blogg )

Hon skriver om hennes vardag, musik, kläder & lägger upp fotografier hon tar!
Kika in & lämna en kommentar, du skulle säkert göra henne glad!

Nu ska jag på dop



Bilder kommer när jag kommer hem!

Du lyser upp mina dagar

Jaha, det var denna dagen det. Skulle gjort en hel del idag, men faktiskt så har jag inte gjort ett skit utav det. Har istället suttit i sporthallen och kollat på två matcher. Men det är ju trevligt det med! På tisdag börjar jag innebandyn igen, taggad! Nu ska jag i alla fall fixa lite grejer och sen ska jag lägga mig. Upp tidigt imorgon, dop för lillkusinen som gäller! Godnatt ♥


Gammal bild, bara några dagar efter vi blev tillsammans. Tänk vad tiden går fort! ♥

Hiss&Diss



Läsare - alla gillar väl sina läsare? Men jag älskar att se kommentarer som har med själva inlägget att göra, det betyder att dom verkligen läser inläggen! Eller läsare som är sugna på något i bloggen. Här om dagen fick jag en kommentar om en sminkvideo, hur kul att den personen verkligen är sugen på att läsa om något speciellt? Btw, ska försöka fixa en sminkvideo innan lovet slutar!

+/ändra knappen på iphone - ni vet den där man lägger till kontakter med ( + ) eller ändra kontakter med ( ändra ). Den har inte funnits där sen jag uppdaterade telefonen, sjukt & jag har blivit galen! Men igår fixade jag det, u n d e r b a r t!

Sova bredvid älsklingen - alla med pojkvän/flickvän vet känslan! U N D E R B A R! Nätterna/morgonen blir som bäst när man somnar/vaknar med den man är tillsammans med!

Våren tågar in - hur underbart? Hoppas den kommer tidigt & att sommaren kommer fort!




Loven blir alltid för korta - jag har haft snart 2 veckors ledighet & ändå har jag massa saker som ska göras innan skolan drar igång, stess ...

Mensvärk - alla tjejer ... ni vet hur det känns. Usch,

Citat

Man ska aldrig planera för mycket

Godmorgon. Vaknade lite på fel sida idag då mina planer inte riktigt blev som dom skulle. Stefan ville hitta på något, ja men självklart, den sötingen går ju inte att tacka nej till! Sen skrev Antonia att de spelade match här idag och ja självklart ska jag kolla på den då! De tjejerna har jag ju inte träffat på år och dar, haha. Så den ska jag gå upp och kolla på snart och efter det få vi väl se vad som händer. Få se när Stefan kommer hem från stan och lite så. Tänkte spela in sminkvideon nu på morgonen men det skit ju sig, då kameran dog. Så får se när den kommer upp! Hoppas ni får en bra dag! ♥

.

06.01.2012

Min fredagkväll


Åkte till kusinerna innan vi åt middag hos mormor & där möttes vi även med ett leende :)


Hos mormor blev det lutfisk/köttbullar och lite bus med Alva. Sen åkte vi tillbaka till moster m.fam och då var även solen på väg ned, så passade på att ta fina kort ↑


Mumsade på god rulltårta


Och Alva ville visa upp sina fina barbie dockor, men tyvärr gillade inte hon blixten så därav blev hennes ögon halvstängda på varenda bild, men munnen är glad!

Lutfisk

Godmorgon. Bloggandet är ju som sagt inte jätte bra nu. Sista veckan på lovet, och snart är det slut. Känns inte bra alls! Men några dagar är det kvar! :thumbup: I alla fall så kommer bloggningen vara som vanligt när jag börjar skolan igen, nu är det sisådär. Hehe. Ska i alla fall till mormor nu, på middag och sen blir det mys med kusinerna!


Från igår - stolt lillasyster åkte moppe

Här tillbringar jag dagen :)

Popcorn

Mmmm, min man är bra!

One Tree Hill

Förlåt. För dålig bloggning. Har inte bloggat på hela dagen. Men jag har legat i soffan och kollat One Tree Hill hela dagen. Både med och utan Stefan. Hehe. Har snart sett klart en hel säsong bara idag. Det är spännande asså!

Finally!

@1344

Fikapaus

Citat

Familjen glad



GODMORGON! Dags att dra till stan. Kanske till och med få mitt öra piercat, underbart! ♥

Mobilnördar

Pojkvännen sitter och spelar fotboll på mobilen och jag sitter och läser bloggar. Hehe, sociala. Sitter och väntar på att Sommaren med Göran ska börja igen. Paus med nyheter nu, drygt.

Min nyårs-sminkning

Passande citat till det nya året

DAGBOKEN

Idag när jag kom hem så låg det en julklapp i mitt rum. Eller va det en nyårsklapp? Nja. Chansa på julklapp. I vilket fall så var det från mina grannar och i paketet så låg det en ...



... DAGBOK! Hehe. Jag har aldrig varit en sån som har skrivit dagbok. Visst skrev man lite då man var yngre innan bloggen kom till. Vad man gjorde om dagarna osv. Men nu kan jag ju faktiskt ha denna hemliga bok, med lås och gömda nycklar, till att skriva lite mer personliga saker. Som jag inte vill skriva ut på bloggen. Perfekt!

Super tack mina fina grannar!

Nyårsbilder

Kvällen igår var mysig & riktigt rolig! Skrattade så jag hade tårar i ögonen och kysste pojkvännen ett antal gånger. Hehe. Efter att alla gått hem så blev det ost & kex framför King Kong. Eftersom vi var för pigga för att sova så satte vi även på One Three Hill, så vi gick och la oss 05.00. Höhö. Har varit med älsklingen hela dagen idag också, bara vilat och gjort absolut ingenting. Skönt! Nu är det snart dags att sova igen. Herre min gud vad dagarna går fort när man är med pojkvännen! :O


Förrätten


Huvudrätten


Efter lite snack, skratt och mys blev det smörgåstårta

Klockan blev 00.00 & det var dags att skjuta raketer, skrika GOTT NYTT ÅR, få en underbar kyss av pojkvännen och krama alla gott nytt år :thumbup: