Dykning från båt


Här är vår roliga och coola kapten.


Lite land vi såg från båten när vi var på väg till stället där vi skulle bada.


En bild som ger vattnet en rättvis färg. Kristallklart. Så härligt.

En underbar upplevelse som alla borde vara med om när de är utomlands!

Älskade mamma

                                                                                                                                                         En favoritbild i repris

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN!

Jag älskar dig mer än allt på denna jord! Du är den som betyder allra mest för mig! Tack för allt du gjort för mig genom mina år. Alla stunder du varit där för mig när det har varit jobbigt och alla stunder du fått mig att vara den lyckligaste dottern i världen, allt tack vare dig. Man kan inte få en bättre mamma än vad du är. Så glad, så "ungdomlig" samtidigt som du är så j*vla duktig på att vara mamma, vuxen & en riktigt bra förebild! Hoppas du får en bra dag tillsammans med oss ♥

Mitt favoritgodis

 

Plockgodis måste vara det godaste godiset. Man kan ha nappar, rallybilar, sura godisar, söta godisar, choklad, bilar osv. Jag köper alltid plockgodis när jag är sugen på godis och gör jag inte det, så köper jag helt klart Marabou. Mmmm, älskar choklad och när man är i den så kallade "fel veckan" så är det alltid en Marabou 200g som gäller. Vad är ditt favoritgodis?

Sol, bad & avkoppling



Hello from Cyprus!
Jag kom hit sent i fredags kväll och sen dess har det varit toppen. Det är 40 grader i luften och 29 i vattnet. Havet är såååå himla varmt. Det är varmare i havet än i poolen. Bilderna här ovan visar vad jag har gjort dessa dagar, och förmodligen vad jag kommer göra den större delen av tiden här, samt lite hur det ser ut i min omgivning just nu. Har ni det bra hemma i Sverige?

Mina favoritappar

 

I min väska finns ...

Paraply, liten väska med bindor + tamponger, nycklar, hörlurar, hårspray, nagelfil, handkrämer, tabletter för huvudvärk och mensvärk, parafym, solglasögon, plånbok, almanacka och dator.

Here I come ...

 
Idag åker jag till Cypern för att stanna där i en vecka.
Det ska bli så himla härligt att få komma iväg, till en annan värme och till en lyxmiljö. Sverige har verkligen levererat denna sommaren med en kanon värme. Man ska verkligen inte klaga! Men att komma till ett annat land med en annan miljö och den härliga känslan att man är utomlands, på nya äventyr och framför allt ... nya fotomiljöer, är svår slagen!

Vi får se om jag kan blogga någonting där nere, annars har jag tidställt lite inlägg till er eftersom ni var duktiga på att kommentera önskerubriker. Riktigt roligt att ni tog er tid till att kommentera!

En Andersson

 
Jag har varit i stort behov av en ny kameraväska länge.
Efter att jag utökat min kamerautrustning med filter, macroringar och blixt så blev kameraväskan genast för liten för att få plats med alla grejer. För några dagar sedan åkte jag in till stan och köpte en ny. Nu får allting plats + lite till så som min macdator. Kanon! Det finns massor med fack runt omkring väskan också. Är jätte nöjd! 599kr på netonnet. Här hittar du den!

Tosselilla

 
Helgen har varit jätte mysig och bra!
Tosselilla överraskade mig på ett väldigt positivt sätt. När vi skulle åka dit trodde jag att det bara var ett vattenland, men oj så fel jag hade. Det var djur, minigolf, karuseller, torn man kunde klättra i, go kart m.m. Hade två riktigt roliga dagar där tillsammans med gänget på sista bilden! Det kommer helt klart bli ett återbesök nästa sommar!

En helg med bara massa bad


Idag åker jag bort över helgen tillsammans med killen och några från hans familj.
Vi ska bada på ett stort vattenland och campa över några nätter på en camping i närheten. Kommer särkerligen bli väldigt mysigt samtidigt som vädret ska bli kanon. Kan det bli bättre? Nej, tror inte det. Ni får alla ha en kanon helg vad ni än ska göra!



Glöm inte skriva en eller flera önskerubriker som just du önskar, HÄR!
Vill ha massor med förslag över helgen nu så att jag kan börja tidställa på måndag!

Minigolf

 
Här om dagen var jag och familjen och spelade minigolf.
Jag övningskörde till vår favorit-minigolf-bana på Dragsö. Så fin bana att spela på. Massa roliga hus, kyrkor och grottor som du ska spela igenom. Att golfbanan är fin och rolig gör hela spelet mycket roligare! Sen för att skryta lite så gjorde jag tre hole-in-one! 



Glöm inte att skriva en önskerubrik som just du önskar, HÄR!

Här har ni chansen!

 

Vardagsmys

 
Varför inte lyxa till vardagen lite om man kan?
Ikväll ska Patrik och jag mysa framför en bra film tillsammans med min familj. På bordet finns både chips, jordnötsringar och godis, mums. Mysigt att ta en sådär här kväll mitt i veckan & att regnet smattrar utanför gör det bara ännu mysigare. 

Longboard trip

 
En sommarkväll i juli med longboarden.
Patrik och jag har varit ute på promenader de senaste dagarna nu och då har hans longboard fått vara med. Igår testade jag den, det gick sådär självklart, men ändå bättre än förväntat. Trodde inte ens jag skulle våga sätta upp andra foten efter jag tagit fart, hehe. Det är i alla fall väldigt mysigt att vara ute och gå nu om kvällarna när det fortfarande är varmt och solen håller på att gå ner.

Outfit 040713

Min morgon

 
Startade dagen med en lång sovmorgon till 10.30
Jag vaknade till på riktigt när telefonen ringde och eftersom syster inte svarade så var jag tvungen att gå (springa) upp. När jag svarat i telefonen kom jag på att syster inte var hemma eftersom det jag skulle göra idag var att köra och hämta henne hos mormor, haha. Åt sedan en god frukost med te, macka och yoghurt samtidigt som jag läste bloggar på iPaden, bra start på dagen.

Kalasfirande

 
I måndags var det dags för kalas!
Patriks mormor fyllde år, så vi firade henne genom att äta god middag och efterrätt. Innan maten var det lite småplock man kunde äta till "drinkarna". Jordgubbsvin till de andra och jordgubbssaft till mig. Hehe. Gott & trevligt var det i alla fall!

.