Party party


Igår kväll fick vi vara med på festen som vi byggt upp tält för.
Riktigt roligt tycker jag. Denna veckan har det varit för försvarsmakten hela tiden. Har varit med och byggt upp tältet, varit med på festen där jag var fotograf och idag har vi rivit ner det. Roligt att verkligen få se hela processen. Nu är jag hemma och det är helg.

Detta känns bra & coolt!

Praktik - dag 6


Sol, skratt och underbara arbetskollegor
Idag har vi mest gjort massa småsaker, så som att ställa ut stolar runt bord, hämta porslin, tömma tvättmaskinen och lyssna lite på föreläsningen som har varit i tältet vi byggde upp här om dagen. Vädret idag har varit underbart. Soligt och varmt. Närmare 20 grader. Fick inte så mycket användning av blixten idag, det blir nog mer imorgon då det är fest på kvällen. Älskar min praktikplats.

I paketet fanns ...


SÅ NÖJD!
Har självklart redan testat den och älskar den redan. Vilket ljus! Blir jätte nöjd över bilderna. Ser fram emot att lära mig den och få ännu bättre bilder. Redan i morgon får jag testa den "på riktigt", då den få följa med i kameraväskan till jobbet. 

Nöjd och glad tjej


Ingen fin skjorta med namnskylt här inte!
Idag fixade Gustav (min handledare) fram ett par arbetsbyxor till mig. Handskar har jag haft innan. Nu känns det mycket mer som att man är på jobbet och arbetar. De har redan hunnit bli skitiga trots att de köptes idag, haha. Bra tecken ändå. Idag har vi varit och jobbat på marinbasen, där vi ska vara resten av veckan också. Eftersom man egentligen inte får fotografera där inne, så såg Gustav till att jag fick ett tillstånd till att fotografera. Nöjd och glad tjej! Kameran åker med resten av veckan!

Vad kan detta vara?


Det får ni reda på, på måndag annars på tisdag.
Jag sitter hemma hos mormor nu och har med mig min bärbara dator. Har inget photoshop här och kan därför inte lägga upp några bilder som jag tagit under dagen då kusinerna har varit här. Innan jag åkte hemifrån så hämtade jag ut ett paket som väntade på mig, så himla glad! Vad är det? Det får ni gissa sålänge. Eftersom det är praktik så är det längre dagar och därför mindre tid till bloggen.

Praktik - dag 2


Dags att åka och jobba!
Idag jobbar jag kväll. Vi ska riva ner tält och sen får vi se när jag slutar. Eftersom det är pendling som gäller för min del, så gäller det att anpassa arbetstiderna efter busstider så gott det går. De kommer snart och hämtar mig, så ska klä på mig jackan nu.

Praktik - dag 1


Första dagen på min praktik, på Leijon Event, var jättebra!
Jag har fått bära väldigt mycket, vissa lite tyngre grejer och vissa lättare. Kommer med all säkerhet ha träningsvärk i mina armar om några dagar, då mina armar inte alls är vana vid styrka. Haha. Har även fått sätta upp partytält och vara med på olika möten. En rolig dag och mina arbetskollegor är hur härliga som helst! 

Lockig och sidbena


Mamma satt och lekte med mitt hår igår.
Detta resulterade till lockigt hår idag på morgonen samt sidbena. Det var ett bra tag sedan jag hade sidbena sist. Roligt att variera, men jag trivs bäst i mittbena. Idag i skolan skrev jag matte nationella, så nu är det ingen mer matte ... för alltid! Så skönt. Imorgon börjar praktiken, som ska hålla på i lite mer än en vecka. Roligt att få skippa skolbänken ett tag!

Regndroppar


En regnig dag ...
Igår sken solen och det var 26 grader varmt här. Idag är himlen riktigt tung, grå och kall på grund av regnet som hänger i luften. Men trots det har familjen och jag varit på en sorts marknad med bland annat potatis och sparris.  Roligt med en ny grej.

Körsbärsblommor


Godmorgon på er alla ...
Idag vaknade jag och ville inte stiga upp ur sängen, min hals var tjockare än någonsin och gjorde ont. Somnade om och gick upp för 45 min sedan. Har fått i mig lite frukost nu, som åts på trappan i solen. Underbara sommar! Jag ska ut nu igen för att fortsätta på inlämningsuppgiften. Ska bli av med en del grejer idag på dagen, för senare ikväll är det ju Eurovision! Ska ni titta?

En bra eftermiddag


Idag är det fredag & helg!
När jag kom hem från skolan pratade jag med Patrik i telefonen, gjorde mig en islatte och satt ute och pratade med mina föräldrar och grannar i solen. Lite senare tog jag fram min skoldator för att börja skriva på min inlämningsuppgift. Riktigt mysigt att sitta ute och skriva med musik och kvällssol. Nu har jag precis ätit ostbricka och tittat på Let's Dance. Bra eftermiddag och kväll.

.


att låta tankarna snurra i huvudet.
Nu i eftermiddag satte jag mig i våra nya stolar på trappan och satt riktigt bra där. Satt och funderade. Sköna stolar, solig och grön utsikt, musik i öronen och varm luft. Ett perfekt litet ställe att antingen sitta och blogga på eller göra skolarbeten. 

Keps

179:- på Sportamore.se

Flowers

Passade på att gå ut och fota i pausen mellan pluggen

The camera says "smile"


Jag orkade ta en bild till detta inlägg trots allt.
Idag var jag tvungen att gå till skolan eftersom vi hade nationellt prov i engelska. Provet kändes helt okej och nu är en varm tjej hemma och ska fortsätta med skolan. Ska skriva på mina inlämningsuppgifter samt plugga till ett prov, yey. 

Sjuk + inflammation


Ingen bra tajming att inte må bra ...
Det är ganska mycket i skolan nu igen + att jag har praktik i två veckor från och med nästa vecka. Inte alls bra att vara förkyld och ha feber då. Samtidigt har jag även inflammation i muskeln under högerfoten, så jag få halta och gå på tå. Foten såg även till att jag trillade och skrapade upp handleden, då jag inte kan stödja mig på den. Utmattad tjej här.

En super bra helg


Vilka var då "vi" som hade gjort grejerna i förra inlägget?
Jo, det var så att jag åkte upp och tillbringade helgen hos min pojkvän tillsammans med fyra av hans kompisar. Nu är jag hemma och är så himla nöjd med helgen. Har haft riktigt roligt och mysigt. Sena kvällar med solnedgång, knasiga saker som innebandy i köket, många klockrena kommentarer och hockey. Har aldrig kollat så mycket hockey sammanlagt i mitt liv, som jag gjort denna helgen. Haha. Men det har varit kul som sagt, så tack till alla som var med & ett speciellt tack till Patrik ♥

Har det bra


Hoppas ni har fått en bra start på helgen!
Själv mår jag jätte bra och är hel nöjd med min än så länge (säker på att resten kommer bli minst lika bra) Vi har spelat mini-golf i regnet, ätit pizza framför hockeyn, spelat innebandy i köket och haft allmänt roligt. Idag har solen skinit så vi har varit ute och gått en runda.

Ut och resa!


Denna helgen ska jag ut och resa ...
därför kommer det inte bli någon bloggning. Jag har med mig datorn, så något inlägg kanske kommer komma upp, men det är inget jag alls vill lova. I alla fall så kommer jag ha en riktigt bra lång-helg, så jag hoppas ni också får det!

Ljusare & vårigare


Jag är nöjd efter ännu ett besök hos Camilla!
La i lite ljusa slingor i håret denna gången eftersom våren och sommaren är här nu. Känns mycket fräschare och bättre!

Motljusskydd


Motljusskydd från Scandinavien Photo
Idag fick jag ett sms att jag hade ett paket att hämta och blev jätte glad. Älskar att få post! Och att det är grejer till kameran, gör det bara ännu roligare och bättre. Nu har jag ett motljusskydd till mitt 18-55mm objektiv också, kanon!

Bilder från kalset


En riktig sommardag ...
Det har varit varmt och soligt hela dagen. Har varit ute i shorts från 11.30-18.30 idag, så skönt. Idag har det känts som en riktig sommardag/kväll. Lite färg har man fått också, perfekt. Nu ska vi ta det lugnt framför TV resten av kvällen.

Perfekt kalasväder


Idag är det riktigt varmt här ...
Har på mig mina nya shorts och fryser inte det minsta, nästan så att det är för varmt för tröjan jag har på mig. Hoppas på lite färg på benen idag eftersom vi ska sitta ute hela dagen och fira syster. Kommer bli ett kalas bra kalas med detta kalasväder ;)

Syster fyller 13


Startade dagen med sång för syster ...
idag fyller hon 13 år, alltså tonåring! Vi ska fira henne imorgon för idag är det marknad och då ska hon stå och sälja vaniljmuffins (storasysters favoriter). Hon fick i alla fall en högtalare till sin iPhone av oss i familjen + en muffins i ansiktet av mig, hehe.

Då var det helg!


Idag har jag varit riktigt trött,

men nu är jag hemma och är redo för helgen. Det blir en lugn helg fast med lite roliga saker inbokade i alla fall. Ikväll är det kalas för min farbror som gäller och vad som händer imorgon ... får ni veta då ;)

Härliga känslor


En riktigt härlig dag!
Solen har skinit hela dagen & det har varit varmt. Jag redovisade de sista uppgifterna efter 3 jobbiga veckor med mycket i skolan. När jag kom hem satte jag mig på trappan på baksidan och njöt av solen & ikväll ska jag träna innebandy. Jag mår bra.

Sommaroutfit


Detta är något jag kommer gå runt i, i sommar - så fint!