Valborg

Hej! Sitter hos Mikis tillsammans med brudarna på bilderna här under. Mikis har lagat god pizzapaj. Tyvärr får jag inte smaka. Ska snart åka till Daniel och äta hos han & se hur han mår. Stackarn har köttlefeber :( krya på dig! Ikväll är det Valborg tillsammans med några stycken, härligt!

Nyduschad

Godmorgon! Fredag & jag har inte en aning om vad som händer, fyfan vad tråkigt ...

Home from friend

Hej! Hemma från Mikis nu. Vi har inte gjort något speciellt. Varit ute och gått, ätit pizza och kollat film. Bara slappat helt enkelt. Nu blir det att kolla lite på datorn, sen se om det finns något bra på teven eller krypa ner i sängen. Mår inte sådär jätte bra, så vill helst bara sova bort allting.

© foto by me

Vi nämner inga namn ;)

GE MIG NU!


Turkiet & ...


... solbränd mage :D ♥

Outfit - 27 april 2011

Veckan går fort

Godmorgon sötfisar! Torsdag idag och det gillar vi inte. Veckan har gått så himla snabbt, vi har redan paserat mitten-dagen :thumbdown: Idag händer ingenting. Ska helst inte vara ute i solen pga mina eksem, så vad gör man då? Datorn? Nej, inte roligt när det inte finns något att titta på tillslut. Träffa någon? Hm .. kanske Mikis? Vi får se!


Sötan & jag igår

Dagen i bilder

Bowling

Vi säger godmorgon till onsdagen!
Idag är det bowling med ungdomsgruppen som gäller, kommer säkert bli awesome!
Bloggar när jag kommer hem, om jag har tid

Solig tisdag

Hej! Då var denna dagen slut. Har varit med Mikis och solat hela dagen, vilket resulterade till att jag är illröd på hela baksidan och lär inte vara i solen på hela dagen imorgon. Inga problem. Mina soleksem är inte att leka med asså, fyfan. Träningen gick i alla fall hyffsat bra, vi var 4 stycken. Haha ;) men det var roligt! ♥


Är man envis så kan man faktiskt fiska upp 11 kr :D

Tummen ner på soleksem

Hej! Mikis och jag ligger ute på studsmattan och solar lite. Så skönt! Något som dock inte är lika skönt är mina soleksem, fyfan vad det kliar! Har på hela händerna och armarna och börjat få på benen också, det gillar vi INTE! Vi ska sätta oss och äta lite panpizza nu, gott!

Nytt i garderoben

En solig tisdag

Godmorgon! Har precis ätit frukost. Hur skönt är det inte att man kan sitta ute och äta nu!? Wiho, sommaren är här! Idag kommer dagen bestå av Mikis. Haha. Får väl se vad vi hittar på för något roligt, man behöver inte oroa sig. Det är alltid lika roligt med sin bästa vän! ♥ Klockan 17.00 är det träning.


Victor & jag från grillningen

Frukost i solen

Hej! Idag blev det årets första frukost ute i solen. Så underbart! ♥
Har inte varit hemma på hela dagen, men nu är jag. Mysbyxorna är på och håret uppsatt, skööönt!


Från idag

Min kusins rum



Hur underbart vore det inte att vakna upp såhär!? :O

Dagens outfit - 24 april 2011

Grillning

Godmorgon! Eller, god förmiddag? Ja något i alla fall. Idag är det söndag och jag glömde konfan som var klockan 08.00, men då låg lilla Moa och sov. Haha. Får tar det nästa helg istället. Idag är det grillning som står på schemat. Tyvärr kunde ju varken Mikis eller Maia följa med, men vi får hoppas det blir roligt ändå!


Snart blond igen!?

Fotograf: Mamma
Modell: Moa ( jag )

Nytt i garderoben



Till konfirmation & skolavslutning :thumbup:

Målade ägg

Hemma. Blev på lite bättre humör när jag träffade kusinen. Svårt att låta bli att le ;) satt även på Henkes rum och lyssnade på musik. Dunk dunk! Han har fått nytt högtalarsystem, och det gillade vi stort!

Stan

Godmorgon! Kvällen igår var helt okej. Mådde inte sådär jätte bra. Hade huvudvärk och ont i magen. Trött efter att ha hållt igång hela dagen tillsammans med Mikis. Idag ska vi in till stan och handla kläder till skolavslutningen + konfirmationen. Sen blir det kalas för hela släkten ungefär. Haha. Bilder från igår & idag kommer ...


Galen tjej till vänster ♥

Äta ute

Nu blir det äta ute på restaurang för att fira moster som fyller 30 imorgon! ♥
GRATTIS GRATTIS GAMLING :D

Kvällens outfit

Outfit 21/22 april

Dagen

Dagen kommer tillbringas tillsammans med bästa Mikaela. Klockan 18.00 ska vi vara hos moster för att fira henne, då blir det kalas och träffa lilla Alva. Mys! ♥

Påsklov

Hallå hallå! Blev grillning tillsammans med Mikis och hennes familj igår. Gott! Var i kyrkan en snabbis på gudtjänst & efter det kom det lite fler hit. Roligt & mysigt! Tittade på filmen Det brinner. Bra film!



Nu ligger man här i Mikis säng och lyssnar på gräsklipparen utanför, är det sommar eller!? Ja, påsklov i alla fall :D Det var egentligen inte meningen att jag skulle sova här inatt så det blir att åka hem och byta kläder snart tror jag. Hehe!


Klart man är glad i detta väder! ♥

Grillning

Hej! Onsdag idag och det känns som torsdag. Imorgon är det torsdag, då blir det skola och eventuellt grillning på kvällen, mysigt! Hoppas bara solen är framme, så det inte regnar eller något. Ser ju inte sådär jätte soligt ut just nu, tyvärr.




Dagens

Svar på kommentar x 2



Svar: Den är verkligen as skön! Det är 9B's muck-tröja :thumbup:



Svar: Vem du nu är? Om varför uppdateringen inte är som den ska står i inlägg här nedan. Och när det gäller z*b*e, så har vi ingenting tillsammans. Vi är bara kompisar :)

Vår

Bara för att Adam nyss skrev "Vad gör du bloggan:D" på sms så kom jag på "just det, jag har en blogg :O" Haha. Hade glömt den lite faktiskt. Det är rätt mycket i mitt liv nu. Framför allt så har skolan börjat med alla prov igen. Så nu är det 2 prov varje vecka ungefär. Det tar upp en hel tid & sen är det ju så underbart väder ute, så man vill ju inte direkt sitta inne vid datorn när man kan vara ute. Slänger in ett litet inlägg då jag känner för det :)

Konfirmationslägret i bilder


06.30 - Mikis är påklädd & sminkad, Maia & Moa sover


Gillar bilden



TACK FÖR EN KANON HELG, ALLIHOPA! ♥

Konfirmationsläger

Godmorgon! Idag är det fredag, skola till 14.20. Efter det går vi direkt till kyrkans pakering där bussen går. Vi ska nämligen på konfa läger hela helgen. Härligt! Kommer inte blogga någonting så länge Martin inte har med sig sin dator ;) Men ja. Annars hörs vi med bilder osv på söndag eller måndag. HA EN KANON HELG! ♥


Från förra lägret & HÄR finns fler bilder

Trippar ut

Det blev några mer än bara anonym. Haha. Sitter nu och väntar på att Mikis ska komma, sen drar vi ut till the boys!


Min sötnos ♥

torsdag

Godmorgon! Ska gå till skolan om sisådär tio minuter. Har spanska prov första timmen, så vi håller tummarna för det. Efter skolan blir det att vara med anonym ;) Ska väl mest vara ute skulle jag tro. När jag kommer hem blir det packa och sen plugga lite tror jag.

+
Bästa ♥

19.13

Hej! Inget nytt i skolan. Slutade tre och då blev det vägen till konfan igen. Haha. Idag var det ungdomsgruppen. Vi skulle bakat men det blev att gå ner i kyrkan och spela istället. Jag spelade hallelujah & Mikis & Fillan sjöng. Och nu ska vi tydligen spela den på gudtjänsten någon söndag :O Haha, kommer ju vara hyper nervös. Höhö.

Full dag

Hej! Skoldagen har varit bra. Efter skolan gick jag till konfan för att läsa igen en gång & sedan upp till sporthallen och kolla sista minuterna när Skol IF mötte varandra ( 8an - 9an ). Efter det gick jag hem & satte mig och pluggade lite. Zebbe kom hem snabbis också. Sen var det möte med konfan, då föräldrarna var med också. Yes, min dag!


Ear Cuff



Så jäkla snyggt!
Funderar starkt på att beställa hem det ...
[ länk ]
[ Hur nadja bär det ]

Pilotglasögon + en fin bild & text

Hemma från skolan. Hände inte så mycket nytt förutom att jag fick en överraskning när jag öppnade bänken idag på morgonen;





TACK SÅ SUPER DUPER MYCKET MAIA!
Fysatan vad glad jag blev ♥

I rymden finns inga känslor

Godmorgon! Måndag igen, blä. Kan det inte bli påsklov snart!? Det är bio med skolan vid 09.00. Inte det roligaste, men man slipper i alla fall lektionerna. I rymden finns inga känslor, ska vi se. Har sett den innan. Helt okej film. Efter skolan ska jag hämta min cykel hos Mikis eftersom den inte kom hem igår.

Tack för dagen/kvällen

Hemma & det har varit en kanon avlsutning på en helg! Varit ute tillsammans med kompisar, kan det bli bättre. Haha. Haft en jätte mysig dag med bästa vän också! ♥


Älskar/älskar inte


Fin bild, haha.

Moppe? Ja tack

Oj vad rätt jag hade när jag skrev att håret snart skulle åka upp i en toffs. Haha. Sitter för tillfället hos Mikis och lyssnar på musik medan hon klär på sig lite fina kläder. Vi ska nog snart ut och gå skulle jag tro. Ibland suger det att inte ha moppe asså. Funderar fan på att spara ihop till en ( på något vänster? ) ;)

Dagens outfit - 10 april 2011



Jag lovar att håret snart åker upp i en toffs!

Planket

Godmorgon! Vaknade precis, förstår inte varför jag vaknar så tidigt? Kanske för att jag inte gjorde något igår. Idag blir det kanske att vara med Mikis, det beror på. Om inte, så har jag inte en aning ...

Bikinitrosa



Hiss / Diss ?

Årets första grillning

Inte gjort någonting idag. Njutit av solen de senaste timmarna bara! Årets första grillning blev det idag på dagen också, härligt att ha våren här! Var ute och gick en runda nyss. La mig på planket en stund och lät bara tankarna flöda. Bra det med ibland! Skulle mer än gärna kunna sitta ute i trädgårdsmöblerna och skratta med vännerna nu, men nope, istället blir det datorn med musik.

Detta måste vara favoriten i garderoben

Finare vän än dig, finns inte ♥

When i see you

Håltimma - fika med Mikis. Mysigt! Det enda som saknades var solen! Nu blir det lite käk och sen slapp fram till bilden börjar, 12.25. 

Börjar kolla bikini till sommaren

Sol, underbara sol

Hemma från skolan. Ensam också, haha. Ingen som ville följa med hem :( haha, nej men jag har så ont i magen för tillfället så tror jag behöver vila lite. Kanske smsar hit någon sen, vi får la se.


Så skönt att sitta i detta underbara väder! ♥

Update

Godmorgon! Skola till 14.35 idag. Sen blir det hem och passa lillasyster. Kanske ber någon hänga med, vi får se. Tänkte slänga in något inlägg igår, men I-net ville inte det. 


Från filmkvällen hos Mikis

Varning för klagning !

Åh! Jag hatar när inget går som man vill. Ska göra klart arbetet ikväll så att jag kan lämna in det imorgon. Ja. Man gör färdigt allting och ska sen skriva ut det. Först finns det inga papper, skriva ut allting igen. Sen ska man göra det lite snyggt genom att göra hål i kanten och sätta en spiral runt. Ja, då fastnar papperna i den och dom går sönder. Skriva ut allting igen. ÅH! KAN INTE ALLTING BARA GÅ BRA FRÅN BÖRJAN? :O Haha.

Förkyld är man också ...

Dagens outfit - 4 april 2011

Host host

Hej! Hemma nu. Då vet ni ;) Nä, men vi kom 3a i Skol DM;et. Sitter nu framför datorn och hostar. Inte jätte smart att spela innebandy både igår och idag med så ont i halsen som man har, blö. Men vad gör man inte för innebandy? Hehe.

Igår - avslutning


Idag - Skol DM

Skol DM

Godmorgon! Idag är det måndag, dock slipper jag skolan. Vi ska åka in och spela Skol DM istället. Inte helt fel en måndag!

Innebandyavslutning

Godmorgon! Idag ska jag, Fillan och John vara kyrkvärdar. Så först blir det det & sen är det innebandy avslutning klockan 14.00. Kommer säkert bli lika roligt som varje år! ♥


Mormors glasögon

Filmkväll

Nu drar jag & John till Mikis! Filmkväll med kompisarna där, inte helt fel :D

Dagens outfit - 2 april 2011

Pengar & klocka



Detta var vad jag fick när jag fyllde, när vi firade mig i söndags! Tack alla! ♥

lördag

Godmorgon! Kändes skönt att vakna upp utan att ha ont i halsen. Nu är den bara tjock, är lite hes när jag pratar och hostar lite då och då. Men det jobbiga är ju i alla fall över för tillfället. Nu ska jag klä på mig lite kläder och sätta mig och vänta på att John ska dyka in genom dörren ;)

Bästa veckan

Hemma efter en kanon vecka! Denna praktiken kommer bli svårslagen. Haha. Såhär roligt har jag inte haft på länge! Så jäkla coola människor! Jag fyllde år i onsdags, då kom familjen ner och jag fick en överraskning till efterrätten. Allt blev så perfekt! Det enda som hade gjort det bättre var ifall kompisarna hade varit där. Men det ville inte Putte hjälpa till med ;) Skojar bara! ♥ 

STORT TACK TILL ALLA SOM GJORT DENNA VECKAN SÅ JÄKLA BRA!


Jag & Jocke


Bild 1; Kock-kläder , Bild 2; Servis-kläder


Jag & Frida


Jag, Joel & Linus


Moster, jag & Richard