Turkiet - Del 4 ( Dag 3 )

Öland några dagar

Bestämmde just med Mikis att jag skulle åka till henne nu och sova där 2 nätter. Så nu drar jag dit och ska ha roligt med min bästa vän några dagar. Det vill säga att det inte kommer bli någon bloggning, så Turkiet-bilderna får vänta lite. Hinner inte göra tids-ställda inlägg nu heller, måste packa lite snabbt. Ha det bra! ♥

290611

Godmorgon! Idag är det onsdag och vad händer idag? Ja, jag har inte en aning. Ska lägga in lite fler bilder från Turkiet och kanske någon bild från igår, så ni får se vad jag gjorde då. Sen blir det väl att kanske hitta på något kul utomhus med syrran. Ja, vi får se vad dagen har att erbjuda!


super söta bilder

Turkiet - Del 3 ( Dag 2 )


Glad Moa ♥


280611

Godmorgon! Sitter för tillfället i soffan och kollar på teven tillsammans med lillasyster. Ska passa henne idag, så vi får väl se vad vi hittar på :)

Låttips, tack

Selam! Ligger i sängen för tillfället och bara slappar. Är ganska trött för tillfället så ligger här med datorn och lyssnar på musik. Dock börjar låtarna bli lite uttjatade nu. Någon som har något förslag på någon bra låt?

Systemkamera

Turkiet - Del 2 ( Dag 1 )

270611

GODMORGON! Hoppas allt är bra med er. Jag mår själv ganska bra. Ska snart hoppa in i duschen och sen smörja in mig ordentligt. Vill ju inte förlora all den snygga brännan man lyckats fått under resan! Under dagen kommer det även komma del 2 av Turkiet.

Turkiet - Del 1 ( resan dit )

GODMORGON! Då var man hemma från paradiset Turkiet. Veckan har varit helt obeskrivligt underbar! Inget negativt alls. Allt har varit underbart perfekt. Maten, poolen, värmen, personer och självklart var det familjen + den andra familjen som gjorde hela resan ♥ Tack för en jätte bra vecka & hoppas vi ses snart igen, där nere ♥
SAKNAR ER REDAN!

Jag kommer lägga upp resan i olika delar, här är Del 1 - resan dit:

HEJDÅ SVERIGE - HEJ TURKIET!


Bilder från skolavslutningen

NU DRAR JAG TILL EN VECKA I TURKIET!
Vi får se om jag kan fixa någon bloggning där nereifrån, vi får helt enkelt se! Annars hörs vi om en vecka,
PUSS ♥

170611

GODMORGON! Dagen & kvällen igår var jätte bra! Sjukt bra avslutning på åttan. Man är inte lite sugen på att sluta nian när dom åker runt i muckvagnarna och skriker och ha det roligt. Men jag hade nog lika roligt på kvällen med kompisarna ;) hehe. Här är några bilder från igår;







OBS! Bilderna från skolavslutningen kommer någon gång efter jag kommit hem från Turkiet

Härlig dag

HEJ! Har varit en kanon dag i solen idag. Samlades i klassrummet på morgonen och sen började vi gå mot stranden. Det tog ca 1,5 timme att gå -.- Överlyckliga när vi kom fram, la oss i solen & låg där tills vi skulle åka hem. Med lite mellanrum i kiosken och lite så - självklart! Maia lyckades även klicka 800 foton på min ( josefins ) kamera. Grattis! Efter lite rensning blev det 95 kvar :thumbup:






TACK FÖR EN BRA DAG!
Är det någon bild ni vill att jag ska ta bort, så meddela mig på något sett så fixar jag det!

Dagen innan Dagen

GODMORGON! Ska vara iväg hela dagen med klassen, friluftsdag. Kommer komma bilder lite senare ikväll tror jag. Direkt efter skolan ska jag med Mikis hem, vi ska pröva en sminkning på mig tills imorgon, spännande! :D


Orka inteee ..

Tackar för länken!



Nytt i garderoben

Studenternas dag


Robin


Danne

GRATTIS ALLA STUDENTER!

Återträff

Godmorgon! Innan jag drar till skolan så tänkte jag bjuda på några bilder från igår ( konfirmationsåterträff, långt ord ). Jätte roligt att se alla igen och så! Kommer nog sakna det lite grann trots att det har varit jobbigt under läsningen ♥

Sista veckan

GODMORGON! Allt bra med er? Jag är rätt glad idag, lite trött bara. Men det är sista skolveckan ( för & nackdelar ) och på fredag är det skolavslutning, sen väntas en vecka på Turkiet & en låååångt underbart sommarlov ♥


Bildbrist

Frågetecken



Varför blir det såhär när jag ska ladda upp vissa bilder!? Blir galen när det inte funkar :O

I love you

Hemma efter en underbar helg hos mormor. Har varit riktigt mysigt att vara hos henne. Vi har inte gjort så mycket, men har ändå varit nära varandra & tror det var det som var viktigast ♥


Detta var en enda bilden som ville ladda upp

Mobilblogg



Sitter ute i solen och äter chokladen. Mums! Chipsen blir till någon bra film ikväll :) jag mår braaa!

Antonia



Dig kan man prata med & du förstår så himla bra!
Saknar dig jätte mycket, i sommar ska vi träffas!
Puss vännen ♥

Så fint inlägg utan av dig

Måmå helg

Hej! Hemma hos mormor för tillfället. Följde med henne hem och ska sova över här inatt. Får se om jag sover en natt till eller inte :) beror lite på hur jag mår! Bilderna från kalaset kommer antingen imorgon kväll eller någon gång under söndagen. HA EN BRA HELG!

100611

Hej! Hemma från skolan nu, har varit i nästan en timme, men men. Sitter och lyssnar på musik för tillfället. Lite senare kommer några gäster hit för vi ska fira pappa som fyller år idag. GRATTIS! Bilder kommer ...

Dagen innan helg

Godmorgon! Fredag idag & det känns ganska skönt med helg efter denna dagen. Ska till skolan & göra hyffsat lugna lektioner - hem på håltimma på 2,5 timme - tillbaka till skolan & göra något mer jobbigare lektioner :)


Cool bild, tagen igår när vi hade idrott

Ge mig!


Mercedes


Toyota Supra


BMW

Slut i kroppen

Hej! Fick sluta en timme tidigare idag, skönt! Jag har varit helt slut i kroppen idag. Har inte ens orkat hålla mitt huvud uppe själv, så jobbigt när man måste då. Ville bara lägga mig ner och vila, men nej. Det var brännboll på idrotten, som var 30 minuter längre pga att vi sket i so:n & sen slutade en timme tidigare, inget fel, men det var jobbigt att både skjuta & springa runt :( huhu. Ska sluta klaga! Nu ska jag dunka musik i bara underkläderna, varmt! ♥

Jumpsuit

Mysig kväll i stan

Hej! Hemma från stan nu. Åkte in med familjen & bästavän. Alltid mycket roligare när du följer med :)♥ Fick med mig en bikini & en jumpsuit hem. Kanon! Bild kommer i nästa inlägg.


Min fina vän ♥

Jag erkänner ..

Jag blev lite avis på dig, Mikis, när du sa att du skulle få en iphone i slutet av veckan :(



Nu drar jag till stan med familjen! ♥

Sista provet, check!

Gick hem från skolan pga huvudvärk & ont i magen. Ska ut och sätta mig i solen med en glass nu istället. Gjorde sista provet i åttan idag, vilken känsla det var att lämna in det & känna att man inte behöver plugga till något mer nu!


Ungefär samma känsla som att få ihop detta pusslet igår, haha!

Ibland önskar man att livet var som i en film

Solen & värmen gör en glad ♥

Dagens outfit - 6 juni 2011

Poolen är uppsatt

Godmorgon! Blev inte sådär jätte mycket plugg igår, men pratade med mamma om det så det gick nog in rätt mycket ändå. Bra det. Idag blir det lite blandat tror jag. Jag vet inte riktigt hur dagen ser ut, men ska försöka få in lite plugg i alla fall. Har ju två prov nästa vecka.


Kärlek ♥

Trassel / Tangled

Idag blir det nog för det mesta plugg skulle jag tro. Jag behöver egentligen det, så man kan ju hoppas på att det blir något gjort. Sätter mig ute, då jag kanske ser ifall det kommer någon roligt och gå förbi :) 



Kollade på den igår & den var faktiskt väldigt bra!

Lite färg har man fått



Dock var det svårt att få bra bild på brännan, men men :)

SOMMAR!

Det finns inget annat än sommar i huvudet. Solen skiner, 20 grader varje dag här och man bara steker på. Äter frukost på morgonen utomhus i solen och sen är man ute hela dagen, antingen solar, eller med kompisar som man sedan är med hela kvällen utan att det blir mörkt ute. Så himla härligt! Igår var vi nere vid hamnen och hade det trevligt. Det blir inte så mycket bloggning nu i och med att man inte är inne nu när sommaren äntligen är här!

Dagens outfit - 2 juni 2011

Brännboll

Är hos grannarna nu & ska äta lite god mat. Lite senare blir det kanske brännboll med några kompisar, kuligt. Har inga bilder, så det får bli en låt som spelas i högtalarna för tillfället.

Bara för Fillans skull



Målskytten själv

"Jävla mygg" - dagens replik

Hej! Hemma efter en hel dag i solen. Varmt & hatar dessa jävla myggor! Dagen har väl varit sisådär. T.o.m brännbollen var tveksamt kul, illa. Vi får väl se vad som händer lite senare. Förhoppningsvis något roligt :)

Friluftsdag

Godmorgon! Idag är det onsdag och det betyder friluftsdag. Sista dagen innan helgen också! Skönt att ha helg i fem dagar nu. Dom dagarna ska bestå av kompisar & plugg. Men nu blir det en hel ute dag med 8an!

~ no picture ~