Så perfekt!

0.25 - 0.33, ungefär
 

Pussel

Min pyssliga syster gjorde precis ett pussel till mig ;) Wihoo, jag löste det!
Haha jag älskar dig ♥

Monday

Hej bloggen!

Har ni haft en bra dag? Min dag har sett ut såhär: Svenska-Val-Biologi-Matte-Lunch-Spanska-Samling. Inget nytt precis. Förutom att det var första gången jag glömde stänga av ljudet på min mobil och den ringde på spanskan. Haha. Tur man har en schysst lärare som inte brydde sig sådär jätte mycket ;)

                                                                  Dagens outfit

Godnatt

Är sjukt trött så stänger av datorn nu. Vi få väl se om jag somnar i soffan eller någonting. Klockan är ju inte precis så mycket men är man trött så är man ;) Men nej, jag ska inte sova nu. HAHA!

Mamma köpte ett nattlinne i London till sig, men nu fick jag det

17.31

Hej bloggen!

Nu har de andra åkt hem. Dagen har varit mysig och rolig! Har däremot varit sjukt trött och sliten. Men det brukar man ju vara på söndagar? ;) Iallafall så slänger jag inte in dagens outfit eftersom jag först hade tights, svart linne och en kofta. Men det gick över till mjukisbyxor, svart linne och en tjock tröja över. Haha. Frös så mycket :P Iallafall, Tack för kvällen alla!


Målade naglarna på nytt igen ;)

Mors dag

Snart kommer moster, Daniel, Alva och mormor hit så ska vi fira mors dag lite extra :) Hihi. Moster och mormor är ju faktiskt mammor dom också ;) Så jag ska börja göra iordning mig nu. Vi få väl se om jag hinner slänga in dagens outfit sen annars hörs vi senare ikväll/imorgon. Puss!


Jätte fint hjärta där ;) HAHA

Snyggt från H&M


Shortsen är ett måste!

Grattis Tyskland!

Tyckte du det var rätt som vann? :) 
Jag var inte så insatt i det denna gången ( kanske för att Sverige inte var med - nä men jag vet faktiskt inte ) så jag har inte hört alla bidragen. Däremot kan jag säga att jag inte tycker att denna låten var sådär jätte bra. Fanns bättre!



Vilken tyckte ni var bäst? :)

Lördagsmys

Nu ska jag sätta mig i soffan ( men det gör jag redan, haha ). Men ska mysa med familjen framför teven och kolla på något skoj. Vi få väl se hur det blir med uppdateringen imorgon, det är ju faktiskt mors dag.

Mikis blomma

Bilder från Mikis tjejparty



Svar: Här har du några av dom! :D

Låten ♥

Åh vad jag älskar denna låten! Den går rakt in i hjärtat, eller vad man säger ;) Haha


Starstruck - Hero

Mammas paket



Ni har väl inte glömt mors dag imorgon? ;)
Vad har ni köpt? :)

StarStruck

Kollade på filmen Starstruck igår kväll och den var faktiskt riktigt bra. Fast slutet var inte det bästa, kunde varit mycket bättre. Men hur söta är inte "Christopher" och "Jessica" tillsammans? :O Hihi.

Svar på tal



Svar: Haha, snällt! Tack Filip ;)

Hemma

Hej allihopa!

Trodde jag skulle vara hemma tidigare än vad det blev. Men nu har vi fixat det vi skulle iallafall. Både mamma och jag vaxade benen och sen blev det lite shopping också. En mascara och ett par skor som jag kan ha på avslutningen :)

Saturday

Hej bloggen!

Kvällen igår var riktigt kul. Bilder kommer komma senare idag tror jag. Men just nu har jag precis tagit på mig lite myskläder för mamma, jag och Vilma ska åka in till stan och fixa lite grejer :) Vi hörs mer när jag kommer hem!


Kvällens outfit

Bjuder på facelooken där ...


Kvällen kommer tillbringas hemma hos Mikis med dom goa tjejerna. Hoppas kvällen kommer bli lyckad precis som den brukar bli! Bilder kommer komma imorgon eftersom jag inte riktigt vet när jag är hemma ikväll :)

Ha en toppen kväll

2010-05-28

Hej!

Då var man hemma från en bra dag i skolan. Träslöjd-Lunch-SO-Idrott. Började inte första lektionen förrens vid 10.15 idag eftersom matteläraren aldrig kom. Så det var sjukt skönt att sitta och steka i solen fram till träslöjden. Dagen har varit bra och det har varit jätte fint väder hela tiden. Idrotten var bäst idag! Vi körde Dunkkurragömma. Haha, super kul! ;)


Inga direkt bra bilder från dagen men det blev en på Josse från den långa håltimman på morgonen och de andra bilderna är när Petter knyter mina skor ;)

21 dagar kvar!

<----- nedräkning


Det är ju ett måste nu när man längtar ihjäl sig! Eller vad säger ni? ;)

Friday

Godmorgon!

Ja det var det rätta ordet. Jag är trött, sliten. Orkade inte göra iordning håret någonting idag. Så slängde bara upp det i en toffs och en inbakad fläta i luggen, blev inte alls snyggt men skit samma :tired:



♥ Lacktights - Lindex
♥ Grått linne - Gina Tricot
♥ Vit kofta - Mammas

Baby

Stänger av datorn nu gott folk. Ska lägga mig i soffan och mysa med mig själv framför teven en stund :) Skönt att inte behöva ha en massa plugg att göra! Fredag imorgon...sooovmorgon :D

Naglar

Blev många inlägg nu efter varandra eftersom I-net la av förut så har inte kunnat blogga...

Målade naglarna och jag tycker faktiskt det blev ganska cool. Kladdigt blev det allt men nu är det fint ;) Haha. Eller vad säger ni? :)

Äppelblomster

Var ute och fotade Äppelträden som har blommat nu :) Tycker det är riktigt fint!

Ben & Jerry´s

Tyckte det va på tiden att smacka den där glassen så nu tog jag tag i det och drog upp till Ica och köpte en. Visste inte vilken smak jag skulle ta eftersom man inte ville lägga 50 kr på en äcklig glass. Så det fick bli Chocolate Macadamia. Den var verkligen super god och pengarna var värda den! Däremot blev man sjukt mätt :o

Dagens fråga



Funderar på att dra upp till affären och köpa en eftersom jag är sjukt sugen på glass! Och då måste jag veta vilken jag ska ta ;)

Thursday

Hej bloggen!

Dagen har varit bra. Biologi-Engelska-Spanska-Elevrådsmöte-Lunch-Musik-Val. Lång dag känns det som när man skrev det men den har flytit på ändå. Inget nytt precis förutom Elevrådsmötet. Fast inget speciellt hände där heller ;) Sen var musiken lugn idag. Vi var bara 7 stycken + lärare tror jag. Underbart skönt!

Lite bilder från dagen

Dagens outfit

Godmorgon!

Jag hinner inte blogga så vi hörs när jag kommer hem!
Ha en bra dag


Ringen är finare i verkligheten

Jeanstights - JC
♥ Vitt linne - Ullared
♥ "España" tröja - Budapest

Sommar

Just nu är jag såhääääär trött -.-' Därför stänger jag av datorn nu och lägger mig i soffan och kollar på teven. Ska även ner och äta något eftersom jag är hungrig och sen ska jag kolla lite på engelskan tills imorgon också. Spanskan kan jag redan ;)

Tack morfar!

Nu har morfar kommit hem från Budapest :) Och snäll som han är så köpte han såklart lite saker till oss :rolleyes:



Hihihihi, Tack så jätte mycket morfar! :D

Träning

Jag var inte med på träningen idag eftersom jag har sjukt ont i knät sen igår. Men träningen gick skit bra för dom andra idag. Mycket snack på matchen, fina passningar, bytte position hela tiden. Allt var kanon! Nu ska vi bara göra såhär på Lördag med :thumbup:

Blipville.se



Fick nyss ett mail från Blipville.se. Ja, det var ju ett tag sen man "hängde" där ;) Hade typ helt glömt bort att jag hade det.

Kanske ska logga in?
Kanske låta någon annan få ha mitt namn som vill det?
Hm...svårt

Wednesday

Hej allihopa!

Hemma från skolan nu. Dagen har sett ut såhär: Idrott-Engelska-SO-Svenska-Lunch-Ungdomsting. Inget nytt förutom att orienteringen på idrotten idag, faktiskt gick hyfsat bra ;) Sen på slutet var Martin och jag på Ungdomstinget då, var nästan precis som förra gången. Fast detta var mer en förföljning på det andra där vi fick reda på lite mer vilka beslut Politikerna har tagit :)


Roligt att dom visar ett program som heter Moa ;) HAHA.

Godmorgon

Dagens outfit & facelook...


♥ Jeanstights - H&M
♥ Linne - London
♥ WESC tröja - Julklapp

Match

Har pluggat lite nu och har även packat fotbollsväskan. Ska snart ner till Torshammar för att träffa Fillan lite innan samlingen. Klockan 19.00 är det match mot Emmaboda i Emmaboda. Och ni som läser detta måste lova att hålla tummarna för oss! För det kan verkligen behövas ;) Vet inte om jag hinner blogga när jag kommer hem ikväll men vi hörs väl imorgon på morgonen annars :P

Tuesday

God eftermiddag!

Haha. Är hemma från skolan nu. Dagen har sett ut såhär: Livskunskap-Spanska-Val-Matte-Lunch-Biologi-SO. Inget nytt och dagen har varit jätte seg och tråkig -.-' Får hoppas det blir bättre imorgon, fast eftersom Martin och jag ska till Ungdomstinget igen så blir den väl inte det :p


Många bilder på Jonathan idag eftersom han ska flytta till hösten :( Så det kommer komma många bilder framöver! Haha.

Dagens

Godmorgon!

Hur mår ni idag? Jag mår nog bra. Är trött som vanligt, men det blir bra sen i skolan skulle jag tro. Fick knappt i mig något frukost idag. Min mage ville verkligen inte. Provade macka nej, provade flingor nej, åt vindruvor, lite grann. Men jag klarar mig nog fram till lunch i skolan :)



♥ Jeanstights - H&M
♥ Vitt linne - Ullared
♥ Tröja med blommor - Moster tror jag?

Lockigt hår imorgon

Då var man hemma från träningen. Vi tränade lite lätt och snackade om matchen imorgon :) Vi möter Emmaboda och jag är sjukt nervös. Men jag är mindre nervös än jag var innan ;) Hehe. Men vi få väl se hur det går. Imorgon är det skola igen så inatt ska det sovas ut! Men jag vet inte om jag bloggar mer ikväll. Mamma ska göra massa små flätor på mig och sen ska jag kolla på teven. Så vi hörs nog imorgon på morgonen istället :P

Fick ett kort från morfar ( han är i Budapest )


Godnatt!

Träning

Nu ska jag byta om till träningen och sen ska jag cykla och möta Fillan :) Tror att det är träning även att vädret är så dåligt. Nu regnar det inte iallafall men det är nog lagom blött i gräset :O Men vi hörs efter träningen!


Bild från förut idag

Vågtång



Åh jag bara älskar sånt hår! Måste bara ha den tången så att jag kan ha så fint hår varje dag :rolleyes: ♥

Home

Hej allihopa!

Hemma från staden nu. Vi fixade det vi skulle fixa, ska jag vara ärlig så vet jag inte riktigt vad eftersom jag bara sprang runt och messade ;) HAHA. Iallafall så träffade vi Mia, Fillan, Cajsa och Dannis på ikea och vi åt med dom där :) Fillan hämtade mat först oså som man gör, sen gick hon och hämtade en potion ( stavning? ) till för att hon var så hungrig. Så hon åt lika många köttbullar som det finns i ett paket ;) HAHA. Lite smått kul tycker jag ;) Och fick faktiskt tillåtelse att säga detta i bloggen och lägga ut bilden som kommer här under :P

Dagens

Godmorgon!

Jag och familjen ska snart in till stan och fixa lite saker. Ska till Ikea där jag inte har varit på jätte länge ;) Men jag orkar inte fixa mig så det blir bara lite mascara och lätt outfit. Vi hörs när jag kommer hem!



Pösiga kapri - Ullared
♥ Vitt linne - H&M

Filmer

Hemma nu :) Stannade kvar lite för att kolla klart på filmen. Har suttit och kollat på Alice in wonderland och I love you, Beth Cooper. Båda var faktiskt bra. Blev varken besviken eller förvånad över dom. Så nu har jag 2 filmer avklarade från listan ;) Vi få se om jag går in till dom imorgon igen för att kolla på den andra jag laddade ner. Men nu ska jag lägga mig i soffan och kolla lite på A cinderella story innan jag somnar.

Dagens



Har gått i denna klädsen hela dagen. Super skönt när man göra det utan att frysa :) Nu däremot ska jag in till grannarna och äta middag så vi hörs senare ikväll, annars imorgon :)

Ha en toppen kväll!

Svar på tal




Tack så mycket Wilma :)

natdhasis.blogg.se

Då är man äntligen klar med alla 186 inlägg på bloglovin! Skönt att ha det gjort men ändå så otroligt roligt att läsa alla eftersom jag älskar dom bloggarna jag läser. Så nu ska ni får ett tips av alla dom jag läser. Och det är Victorias blogg! Jag bara älskar den bloggen :D Tycker ni ska checka in den :thumbup:


( klicka på bilden för att komma till hennes blogg )

Dagens fråga


Mobilbloggar du?

Själv gör jag inte det men skulle gärna vilja testa på. Men eftersom det kostar så vet jag inte. Skulle vara roligt att veta hur många som gör det, och om just du gör det så får du gärna svara varför du gör det också :)

Fler bilder


Sitter och solar i den underbara värmen - ignorera att jag ser sjukt tjurig ut PÅ bilden ;) Men jag fick faktiskt lite färg igår :D


Petra gjorde en utåtbakad fläta på mig


Hoppade studsmatta - är det bara jag som hatar stötar? :O


Fick ett litet tips igår av mig själv - att ha ett strass-armband på armen nu när man är brun. Gah vad snyggt!

Bilder från Konfirmationen

Godmorgon!

Går dagen/kvällen var sjukt rolig. Fick faktiskt bra bilder från konfirmationen i kyrkan :) Så ni kommer får se några av bilderna här under. Hoppas ni gillar dom! Sen vill jag bara säga Grattis Gustav och Ida! :D


Haha gud vad jag älskar mitt fina skratt ;)

Konfirmationsmiddag

Godnatt babe's :cool:

Nu ska jag på konfirmationsmiddag, är hemma inatt så vi hörs imorgon!

Svar på tal




Tack så mycket! :)

Saturday

Godmorgon!

Solen skiner och jag mår super bra! Idag är det konfirmation som gäller. Gustav och Ida konfirmeras, och resten av 8orna då ;), men vi är där för att fira dom :D Har med mig kameran såklart så det kommer komma bilder när jag är hemma igen. Ha en bra dag!



♥ Vita tights - Lilla garderoben
♥ Tubtopp - London
♥ Armband - London
& klarblå himmel :D

Darling here

Chacha bloggN!

Haha. Rasmus är ju här så var tvungen att skriva det ;) Som sagt så har ni förklaringen till varför jag inte bloggade när jag kom hem, Rasmus är här ;) Vi har varit ute i den underbara solen ( hoppas man blivit något brunare ) Har varit ute i hotpants och linne utan att frysa :D u n d e r b a r t! Medans Rasmus har svettats ihjäl i sina jeans och t-shirt :P

Nä ska inte skriva mer nu...hörs senare!


bild från 7ans show

Dagens

Godmorgon!

Mår ni bra? Delvis gör jag väl det. Är sjukt trött som jag nästan har varit hela veckan :o Men det får man väl vara ibland? Iallafall så är det Fredag idag och det känns skönt! Idag kommer jag slippa varje lektion eftersom jag och Jona ska stå i fritan. Inte det roligaste men vi kan väl stå ut ;) Det är ju kort dag :cool:



♥ Allt från Ullared ;)

Dagens outfit

Hemma från 8ans show nu :) Riktigt bra, precis som förut idag! Orkar inte lägga upp bilder från den nu. Vi få se om dom kommer någon annan dag :) Ni kan ju säga om ni är sugna på att se dom?

Bjuder på dagens outfit & facelook ( oplattat hår idag )  innan jag stänger av datorn


♥ Jeanstights - Ullared
♥ Svart linne - London

Soooommmmaaaar!

Hej!

Hinner egentligen inte blogga eftersom jag har annat jag ska göra. Känner mig jätte stressad! Men slänger in några bilder från skolan idag. Det har varit super varmt! Men jag klagar inte :D Mellan 13.00 - 15.00 hade 8orna sin show så vi va och kollade på den. Ska även gå på den senare ikväll igen med Josse och syrran tror jag. Men nu ska ut och steka!

Bilder från dagen

Godnatt

Osminkad&Uppsatthår - Sköööööönt!

Nu loggar jag ut och stänger av datorn för denna dagen. Resten av kvällen kommer spenderas i soffan under en filt eller någonting, framför teven och bara ta det lugnt. Ska fortsätta kolla på spanskan och engelskan lite också :) Vi hörs mer imorgon!

Nytt i garderoben från London

Tofflor - dock lite stora ;)


Söt nalle


Pyjamas - kan även användas till att gå i om somrarna :)


T-shirt


Tubtopp


Bas linnen


Tubtopp i jeans - skärpet behöver man inte ha


Tubtopp


Klänning av Jenny


Scarf av Jenny


Tunika av Jenny



Tack så jätte mycket mamma och Jenny för allting! :D Är super nöjd!
Bilderna från deras resa kommer när mamma har soterat och när jag har lagt över dom på datorn :P

Bloggtorka?

Känner mig inte på blogghumör. Därför tänker jag stänga av datorn och göra något annat. Är super sugen på att träffa personer men vem/vilka? Jag vet vem jag vill träffa...men det går inte :(:(

Hörs när jag är på bättre blogghumör!

Dagens...



Ny tröja och nya convers :D Tack!

GRATTIS!

Svar på tal




Hihi, vad roligt att ni kommenterade bloggen! Hoppas ni har det bra där så får ni också sova gott :)

Håltimma

Hej allihopa!

Är hemma en stund nu. Än så länge har vi gått igenom allting, spelat upp för dom nya 7orna, ätit lunch, repat igen. Men jag var bara med på en låt av dom vi skulle repa nu så jag drog hem efter vi spelat den. Så nu kan jag vara hemma till 16.30 för vid 16.30 ska vi repa igen och då är med på en låt ;) Så då vet ni om ni ville anteckna det ^^

Har eran dag varit bra än så länge? :)


En bild på mig och Mikis. Mikis har med sig sin systemkamera så alla bilder från showen kommer komma upp på bloggen när hon har skickat dom till mig :) Vilket kanske kommer bli imorgon om hon hinner!

Dagens...

Jag är rätt sen idag men jag hinner slänga in ett snabbt inlägg om att jag inte kommer hem från skolan idag! Inte förrens sent ikväll eftersom vi ska öva till vår show nu på morgonen och sen göra den för dom nya 7orna och sen ikväll för föräldrar och släktingar osv. Men om jag hinner och har tid så slänger jag in ett inlägg ikväll, annars hörs vi imorgon! :)

Puss!

Natti natti

Nu ska jag krypa ner i sängen och gosa ner mig i kudden och drömma sött :) Hihi. Imorgon är det show och jag är sjuuuuuukt nervös! :O Känns som om jag kommer spela fel hela tiden :( Nej! Så ska vi verkligen inte tänka! Tänk positivt :D Haha. Men vi hörs imorgon på morgonen om jag hinner.

Hemma

Hemma nu :) Vi tränade bara i en timma idag eftersom A-laget spelade match. Så eftersom jag inte är hemma förrens nu så kanske ni fattar att jag kollade på deras match? ;) Hehe. Det slutade iallafall 2-1 till Kårremo (?). Har även duschat och så. Pappa och jag snackade även lite om fotbollen.

Tog bort mitt plåster innan träningen från blodprovet och ser ni vad blått det är!? Börjar undra om Josse stack fel eller nånting? Haha. Men det har faktiskt lugnat ner sig nu...

Fotbollsträning

Nu drar jag och sparkar på bollen en stund :) Vi hörs när jag kommer hem!

Puss!

Monday

faaaaaan!



Hej bloggen!

Mår ni bra idag? Jag mår sådär. Är över förkyld och det är jobbigt -.-' Iallafall så har dagen sett ut såhär: Svenska-Val-Biologi-Matte-Lunch-Spanska-Samling. På biologin tog vi blodprov och jag har fortfarande as ont i fingret efter att Josse stack mig med nålen ;) Haha. Man brukar ju sticka med nål i fingret men Josse gjorde det lite väl fort och hårt! Fast det var väl bara för att jag skulle sluta ta bort mitt finger hela tiden :rolleyes: Sen var det matte prov på matten och vi får väl hoppas att det gick bra...


Från håltimman hemma hos Josse :P

Dagens...

Godmorgon!

Är sjukt trött, är förkyld, hes och har ont i magen. Men vi pillar iväg till skolan iallafall! Hörs när jag kommer hem och önska mig lycka till på matteprovet idag! Det kan behövas :)



♥ Mysbyxor - Ingen aning
♥ Rosa linne - H&M
♥ Adidas jacka - Ullared

Stort tack för helgen älskling!

Hej bloggen!

Dagen har varit super bra och denna helgen har varit bland den bästa! Har haft sjukt skojj tillsammans med min älskling och det har varit otroligt mycket skratt. Såklart? Annars hade det väl inte varit en rolig helg ;) Hehe. Hoppas att eran helg har varit lika bra och jag lovar att jag ska svara på era kommentarer ikväll.

Bilder från dagen

Dagens...



Mikis:                                                                                                                           Moa:
♥ Strumpbyxor - Ingen aning                                                                                   ♥ Jeanstights - JC
♥ Gröna shorts - Zarah                                                                                             ♥ Vitt linne - Gina Tricot
♥ Vitt linne - H&M                                                                                                     ♥ Pösig tröja - Bikbok
♥ Svart kofta - Gina Tricot

Partyyyyyyy

Godmorgon bloggen!

Nu sitter vi här i pyjamas och myser. Att stå i kiosken igår var faktiskt skojj och sen när vi drog till "Valfridsbo-festen" så blev det ännu mer roligare. Det var helt fantastiskt var roligt det var och var bra dom var! Däremot fick man ju se syner som inte var lika roliga... HAHAH! Istället för att skriva en massa så får ni bilder som är tagna med mobilen, därav den dåliga kvalitén ;)



Vi somnade i soffan inatt och jag vet inte riktigt hur vi har sovit och hur mycket :O Hahahaa!
Tack för kvällen Mikis! <333333333333333

Nu drar vi!

Nu är Mikis här och vi ska dra ner till Torshammar och jobba lite :D Haha. Vi höres när vi kommer hem igen, om inte vi har fullt upp med annat. Vem vet? ;)


Vi bjuder på bilderna ;)

13.30

Min dator går sjukt segt nu, vet inte varför men det är väl mormors bredband ;) Haha. Tänkte bara medela att min buss går 15.05 så jag är hemma runt 16.00. Men jag ska försöka slänga in ett inlägg när jag kommer hem och sen svarar jag på kommentarerna. För just nu orkar jag inte det när datorn är som den är...

Ni får en bild där jag visar hur kort mitt hår ska bli, ungefär

Snygg & Sommrig klänning

Dagens...

♥ Jeanstights - H&M
♥ Vitt linne - Gina Tricot
♥ Randigt linne - Mosters

Saturday

Godmorgon allihopa!

Har varit vaken en stund men tycker inte det har varit någon idé att blogga eftersom klockan inte är så mycket. Men har man en liten flicka här som snart är två år, då vaknar man tidigt av att hon sitter och snackar ;) "Moa Vilma, Moa bebis, Mamma bebis, Moa sover, Moa sover" HAHA!

En bild idag på morgonen ( jag gjorde en loppa till Vilma :P )

Alva älskling

Eftersom Alva ska sova här ikväll och så, så loggar jag ut nu och stänger av datorn. Ska försöka göra många småflätor på mig själv ( vi få väl se hur det går nu när det är torrt ) och sen ska jag mysa i soffan tillsammans med Alva, mormor och Vilma och kolla på Talang :)

Två bilder från idag


Godnatt!

Hårtips

Tänkte tipsa er om ett enkelt sätt att få håret "lockigt". Nämligen att du lockar med plattången. Dock var det inte det enklaste att göra det själv men på bilden här nedanför så kan ni se hur det blev på mig. Tycker det är skitsnyggt om man ska på fest eller någonting :)



Slänger in en video där du kan se hur du gör

Dags för lunch

Nu ska mormor, Vilma och jag snart äta lite lunch. Haha ;) Det blir kött, potatis och brunsås :D Det lär väl smaka som vanligt antar jag ^^ Sitter på mormors dator nu så har inga bilder för tillfället. Däremot så kommer jag lägga ut ett litet hårtips sen :thumbup:

Dagens fråga



Följer ungefär 30 bloggar via bloglovin & sen några utanför det. Men ändå vill jag har fler så har ni några bra så får ni gärna skriva dom! :D

Ballerinaskor



Ett måste till sommaren asså ;)

Mysig tröja

Då var man hemma från stan :) Fixade det som mormor skulle ha fixat och sen köpte vi en bok till Vilma och fixade en mysig tröja till mig :D

Fredag

Godmorgon!

Har ni sovit gott? Det har iallafall jag gjort så jag hoppas att ni också har det :) Hihi. Idag vaknade man upp hos mormor och senare ska vi ut på stan och fixa lite grejor. Vi få väl se om det hänger med något hem :) Funderar på att köpa en stor tröja man kan sova i. Men vi få väl se :)


Bild från igår

Godnatt

Nu loggar jag ut och stänger av datorn. Blir ingen mer bloggning ikväll. Det är ifall det händer något spännande, men just nu sitter vi bara i soffan och kollar på Kronprinsessan ;) Så det verkar ju inte hända något jätte roligt.

Vi hörs imorgon!

Naglar

Har precis målat naglarna. Det är liksom "tradition" att göra det när man är hos mormor ;) HAHA! Såhär blev dom denna gången och om jag ska skryta lite så målade jag dom faktiskt alldeles själv för första gången typ. Så är faktiskt nöjd även fast högerhanden inte är den bästa :P

 

Vilma och "Pysslingen"

Bild på...

...mamma, moster och Emma förut idag :) Dom kommer hem på Tisdag kväll igen! Så jag önskar er en underbar resa och hoppas att ni shoppar till mig också ;)

 

Frisyr


Bild lånad av Isabelle

Är det någon mer än jag som tycker att denna frisyren är riktigt fin? :) Jag hade själv min lugg uppsatt ett tag, dock inte på detta sättet...Men jag tycker det är så sjukt fint! Enkelt är det ju med ;)

Dagens outfit

Nu är jag hemma hos mormor :) Egentligen har jag varit här ett tag men har sagt hejdå till mamma, moster och Emma som flyger till London ikväll. Och sen har jag klippt ut outfiten och så ;)

Packat klart

Då var allt färdigt. Har packat väskan, bara datorn och lite sladdar och sånt kvar. Har även hunnit gjort mig iordning ;) Haha. Dock tog jag bara på mig kläder. Sket i sminket och håret idag. Det får vara som det är ;) Ni får bild på dagens outfit när jag är hos mormor :)


Premiär för den nya necessären idag :D Skit bra och praktisk är den!

Thursday morning

Godmorgon bloggen! 

Idag har jag sovit jätte gott. Haha. Fick verkligen sova ut till den tid jag ville. Så nu kommer väl dagen bli bra, eller kommer den sluta med att jag är trött hela dan ;) Vi få se! Ska till mormor idag så måste packa väskan och göra mig iordning. Så vi hörs senare!

Natti natti

Nehepp...nu börjar ögonen bli trötta så lika bra att gosa ner sig i sängen så hörs vi mer imorgon!

Dränkta (katter) spelare

Hej allihopa!

Hemma från matchen nu. Eller har varit det ett tag men har ätit, duschat och gjort mig iordning för sängen. Så har inte hunnit blogga :) Matchen tycker jag iallafall gick jätte bra. Dock slutade den ju med en förlust, vilket jag inte tycker var rättvist eftersom det var mer rättvist att vi skulle vinna ;) Hehe. Men matchen va bra iallafall och alla kämpade på!

Blev inga bilder från matchen ( eftersom det ösregnade ) så det få bli en fin bild på mitt hår efter allt regn:

Match

Nu ska jag gå ner och äta grillad korv med bröd :) Sen ska jag packa fotbollsväskan och sen drar pappa och jag till matchen. Ska möta Ljungbyholm och har aldrig mött dom förut. Så vi få väl se hur det går :P

Hörs när jag är hemma igen!

Dagens roligaste



Jag:
Vart ligger nummer 11?
Jona: Höger om vänster

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAAH!

Onsdag

Då var man hemma från skolan och det känns himla skönt att vi är lediga resten av veckan nu! Skolan idag såg ut såhär: Idrott-Engelska-SO-Svenska-Lunch-Bild-Val. Inte jätte rolig skoldag precis men det funkade :) Varje dag kan inte alltid vara bra som sagt... Just det! Jag redovisade ju mitt föredrag idag om Jujutsu. Det gick bra tycker jag. Dock får jag samma kommentar varje gång. "Försök att prata lite saktare nästa gång" Haha.

Lite bilder från dagen

Från idrotten - orientering


Josse förbereder sitt föredrag


Denna bilden var det ända jag målade på bilden idag ;)

Dagens

Godmorgon!

Har ni sovit gott? Idag är det Onsdag och det är sista dagen i skolan. Skönt att vara ledig Torsdag, Fredag, Lördag och Söndag. Hihi :) Men vad jag ska göra på min ledighet, det kommer komma för varje dag. Så håll utkik ;)



♥ Jeanstights - H&M
♥ Vitt linne - Gina Tricot
♥ Skjorta - Mosters

Pannkakor



HAHA ni får en bild bara för att liksom ;) Har precis ätit pannkakor och mamma kom precis hem. Lånade pappas mobil och tog lite kort :P Här ovanför är ett av dom ^^

Hiss&Diss

♥ Sackosäck - Så himla skönt att ligga i. Det är nästan bättre än att sitta i soffan framför teven ;)

Vilma - Serriöst. Det finns verkligen ingen bättre lillasyster än henne! Självklart tycker man sin syster/bror är bäst. Men ändå! Skulle aldrig i hela livet vilja ha någon annan! Jag älskar dig ♥

Spagetti & Köttfärssås - Finns det någon godare mat? :O:D

Mormors lägenhet - Jag dissar inte den hon har nu. Men jag saknar hennes första så sjukt mycket! :( 

Nya handdukar - När dom är sådär stela och hårda ni vet? U S C H vad obekvämt!

Färdig pluggat

Har gjort engelskan och övat på mitt föredrag som jag ska redovisa imorgon :) Hoppas det går bra och att jag inte är allt för nervös. Hatar att stå inför klass och redovisa något ;)

Skjortor

John bror ♥

Hej bloggen!

Då var man hemma från skolan. Dagen har sett ut såhär: Livskunskap-Spanska-Val-Matte-Lunch-Biologi-SO. Inget nytt förutom att John var tillbaka idag! Fan vad jag har saknat honom! Men nu är han äntligen tillbaka :D Och brun är han också :( Haha. Någon är avis här? Ja! Josse var tillbaka idag oxå :P 

Jeans idag? ;)

Godmorgon!

Blev lite sent idag eftersom jag inte orkade stiga ur sängen. Men slänger in dagens outfit iallafall. Tyckte det va lite speciell outfit idag eftersom jag har jeans och jag aldrig har det ;) Men fick ett ryck när jag såg Miley Cyrus outfit's. Haha!



♥ Jeans - Julklapp
♥ Tröja - Julklapp
♥ Diadem med rosett - Ullared

Kan det bli sämre?

Hemma från träningen nu. Gick inte alls bra och trodde det skulle vara mycket lugnare än vad det var. Har precis tagit en dusch och ska snart sätta mig framför plugget. Så resten av kvällen kommer tillbringas framför teven och skol-böckerna :)

Plugg & Träning

Nu ska jag plugga geografi & matte & sen blir det fotbollsträning :) Pappa sa att vi bara skulle leka lite och snacka inför matchen på Onsdag. Men vi hörs eventuellt när jag kommer hem.


Bild på Alva och Vilma från kalaset igår :)

Byter låt med en klappning



Är det någon som fattar hur hon gör!? :O

Snygga bikinis

Från Snyggunder.se



Bunny bär den snyggare;

Dagens roligaste



Maria ( spanska lärare ) : Nu vet jag vad vi ska göra! Eller nä, vi tar det imorgon...
Jenna: Ja, vi är lite pömsiga idag.

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH! Du tänkte nog på lite fel ord där gumman (a)

Snälla säg...

... att sommaren är påväg!

När jag gick hem från skolan sken solen, det var "varmt" och man kände lukten av nyklippt gräs. Finns det någon bättre lukt på att det är sommar än nyklipps gräs? Möjligtvis kloret i poolen. Men annars nej. Så vi hoppas verkligen att värmen och solen håller i sig nu! :D


 Äter flingor och mjölk i glas :thumbup:

Håltimma

Hej bloggen!

Drog hem från skolan eftersom vi har håltimma och jag orkar inte vara i skolan när det ändå inte finns något att göra. Vem gör det liksom? ;) Iallafall så passade jag på att sätta upp håret i en toffs. Så nu slipper dom i skolan höra på mitt tjat :rolleyes:

Dagens

Godmorgon!

Jag är mer än trött ( som ni kanske ser på ögonen på bilderna ) men jag drar mig mot skolan iallafall. Vi hörs mer när jag kommer hem!



♥ Jeanstights - JC
♥ Vitt linne - Gina Tricot
♥ Lång tröja - Cubus

Kalas för Vilma

Jag är inte på humör. Men tänkte bara slänga in ett inlägg och berätta att vi ska fira Vilma ikväll. Därför kommer jag inte blogga mer ikväll. Men vi hörs imorgon igen!

Ha en bra kväll!

Fotbollsmatch

Om en timme ska vi samlas till matchen. Så nu ska jag gå och packa väskan och sen tagga inför match! Vi hörs nog när jag kommer hem :) Önska oss lycka till! :D


Bild från förra matchen

Älskar stilen


Dålig kvalité på dom två sista bilderna men det fanns ingen bra bild på den sista så jag fick printa den från youtube. Haha...

Men är det bara jag som älskar hennes outfit's? :O Jag skulle göra nästan vad som helst för att få hennes garderob!

Hannah Montana: The Movie



Undra hur många gånger jag har kollat på denna nu? ;) Haha. Den bara fortsätter att gå på teven hela tiden. Konstigt nog har jag inte tröttnat än :P

Mysoutfit

Tog bara på mig något mysigt nu eftersom det är fotbollsmatch senare :) Därför skiter jag i sminket oxå. Gud så skönt! Men nu ska jag sotera tvätten så vi hörs senare.

Bilder

Godmorgon!

Som sagt så slängde jag ju in ett inlägg igår kväll. Så ni vet ju lite vad som hände ;) Iallfall så blev det inte så många bilder. Jag hade inte kameran med mig, men eftersom jag testade Gustavs mobil hela tiden så klickade 3 stycken med den. Så här har ni dom...

Jag älskar Gustavs mobil

Hej allihopa!

Är fortfarande hemma hos kusinerna så jag bloggar från deras dator. Vi har ätit kroppkakor, ätit cheesecake. Sen har vi roat oss med att spela Guitar Hero och var nyss ute och spelade fotboll. DYGNSURT! Så alla är typ as blöta om fötterna/strumporna nu. Men man har ju Gustav som har torra och sköna strumpor som man kan låna ;) Hehe.

Vad gör ni? :)

Kalas

Ska snart åka till kusinerna och fira Tommy. Är mer än trött! Ligger däckad i soffan ;) Haha. Men Gustav och Henke kan nog göra en gladare ;) Kommer nog inte bli mer bloggning ikväll. Men vi hörs imorgon på morgonen som vanligt.

Dagens outfit



♥ Grå tights - Lilla garderoben
♥ Svart mysig tröja - Ingen aning. Den är "gammal" och det är första gången jag använder den ;)

Blev inte att vara på marknaden alls länge. Åkte dit och gick runt och sen hem igen. Tror inte ens vi var där i 1 timme. Vädret var hemskt! Kallt och regnigt :( Hittade inte någon tröja heller...

Marknad & Kalas



Sovit gott? Det har iallfall jag. Ska snart ner och äta en god frukost inför dagen. Jag, mamma och Vilma ska ner på Gullabo marknad och se om det finns en ställ där man kan trycka sina egna tröjor och så. Så om det finns så ska jag bara fixa det, annars blir det nog inget :P

Efter marknaden är det kalas för min farbror :) Så vi åker direkt efter marknaden till han. Därför kommer uppdateringen idag bli dålig... Men vi hörs lite innan marknaden :thumbup:

Talang 2010

Nu blir det Talang och sen sova! Är trött, men ska sova ut imorgon :D
Natti Natti!

Svar på tal


Svar: Nope. Det är gratis! Hoppas du följer min då eftersom du undrade, :rolleyes: Hihih.



Svar: Haha. Nej det gör jag inte ;) Men jag ser hur många som följer den. Tänkte du smita undan nu eller? :P

Ny musik

Äntligen nya låtar på min mp4! Det behövdes verkligen & nu kanske jag använder den mer ;) Men just nu sitter syrran och sjunger för fulla gubbar ( eller vad det heter ) så den lär väl vara upptagen hela kvällen :P Haha!

Kort hår

Jag ska klippa mitt hår kort. Jag har bestämt det! Dock vet jag inte när än. Tror det blir runt skolavslutningen :) Iallafall så tänkte jag visa en bild på ungefär hur kort det kommer bli. Ni ser ju på bilder hur långt jag har nu ungefär...



Bilden är lånad av Barbienadja

Tror ni det kommer bli bra? :D

Grattis Johan

Då var man hemma från skolan :) Dagen har sett ut såhär: Matte-Träslöjd-Lunch-SO-Idrott. Måste säga att träslöjden va helt klart den bästa lektionen idag. Det var riktigt skönt och lugnt. Önskar det kunde vara så fler gånger. Fast vi var bara 6 stycken och i vanliga fall är vi kanske 15-20 :O Så ni kanske förstår? ;)

Två bilder på Johan eftersom han fyller 14 idag


GRATTIS :D

Syrran är i tidningen



Hihi så söt! ♥

Fredag

Godmorgon bloggen!

Åh så himla härligt med fredag! Dock är inte vädret det bästa. Det blåser som om det vore storm och det är till och med kallt inne :O Fryser as mycket, särskilt om händer & fötter :question: Haha.

Dagens outfit

Godnatt

Nu ska jag stänga av datorn och sätta på mig pyjamasen och sen titta på teven en stund innan det blir sängen :) Imorgon har jag sovmorgon så vi hörs i lugn och ro på morgonen!

Syrran är bäst!

Då va man precis hemkommen från stan :) Vi hittade ett bord och det var väl bra de. Och sen åt vi hos mormor och det va super gott :D Nu sitter jag vid datorn framför teven och fryser. Svin kallt ute!

Några bilder från stan

Tyckte faktiskt den tavlan var cool och snygg ;)


Mormor målade mina naglar :rolleyes:

Mot stan

Datorn börjar gå segt ....

Men pappa, jag och Vilma ska åka in till stan nu och möta mamma där. Och sen ska vi kolla på soff-bord. Vi få väl se om vi hittar något ;) Sen ska vi äta middag hos mormor, spagetti och köttfärssås tyckte jag syrran sa? :D Mums Mums Muuuuums!


Bild från google ;)

VG

Tänkte bara medela er som ville veta att jag fick VG på spanska provet. Och ska jag vara ärlig så var det faktiskt skit svårt. Det tyckte alla i klassen vad jag hörde iallfall? ;) Men jag är nöjd ändå!

Uppsatsen i engelskan gick också bra. Dock vet jag inte vad Elsa ( lärare ) har sagt om den än. Men jag är nöjd :cool:

Syslöjd

Då var man hemma från skolan. Efter håltimman gick jag tillbaka till skolan för att ha 1 timme syslöjd. Gick undan som vanligt och jag är faktiskt snart färdig med min grytlapp. Bara 2-3 varv kvar att virka :thumbup: Nu blir det bara att sitta och ta det lugnt. Allting när det gäller plugg är klart för denna veckan. Skönt!

Bild från syslöjen

Håltimma

Drog hem från skolan nu en stund eftersom vi har håltimma. Och eftersom Josse tydligen är sjuk så fanns det ändå ingenting att göra eftersom resten har musik. Fast dom är ute och går men jag pallade inte göra det igen ;) Då är det bättre att sitta hemma i soffan framför datorn, eller vad säger ni? :P

Just nu

Dagens...

Godmorgon!

Ska snart sticka till skolan. Tänkte bara slänga in dagens outfit först :) Idag är det Torsdag och jag ska skriva min engelska uppsats, göra föredraget om Jujutsu och skriva spanska provet. Hoppas allt går bra!



♥ Vita tights - Lilla garderoben
♥ Svart linne - Gina Tricot

Godnatt

Nu ska jag krypa upp i soffan och mysa tillsammans med familjen :) Ska även kolla på uppsatsen som jag ännu inte ha gjort eftersom jag kom på att jag har spanska prov imorgon. Så va tvungen att kolla på det. Men nu blir det soffan och mys & sen mera koll på spanskan och engelskan!

Home

Hej bloggen!

Hemma från fotbollsträningen nu. Gick bra, men fy va jobbigt det är att cykla hem :O Men nu känns det bra igen efter en kall och skön dusch! Ska snart sätta mig och kolla genom mitt föredrag och uppsatsen. Men först ska jag ringa älsklingen och snacka lite skit :P

Vad gör ni? :)

Svar på älskling



Svar: Hej älskling ;) <3333333333333333333333 miss you...

Jujutsu

Nu har jag kollat lite på vad jag ska föredra om på svenskan. Jag visste redan innan, men har letat upp lite fakta och så :) Och på bilden kanske ni kan se vad jag ska föredra om?


Javisst! Jujutsu! Hehe. Har ju själv hållt på med det så det kan vara kul att ta hjälp av det. Minnen kommer upp i tankarna :)

Men nu måste jag byta om till fotbollen & ta något att äta!
Vi hörs efter träningen

Svar på tal



Svar: Tack så jätte mycket Mona! Roligt att du gillar den :) Kram kram

Onsdag

Hej allihopa!

Mår ni bra? Skolan idag va väl bra. Ni såg ju lektionerna idag på morgonen, men om ni missade det så kan ni ju scrolla ner ett inlägg så finns dom där ;) Nu ska jag bara sitta och mysa i soffan och ta det lungt. Ska kolla lite på engelskan och svenskan som är tills imorgon och sen blir det träning. Men jag återkommer mellanåt! :thumbup:

Erkänn att jag är duktig på att måla ;) HAHA!

Dagens...

Godmorgon alla glada!

Idag är jag verkligen helt slut. Jag orkar ingenting. Men fick iallfall På mig något redigt istället för myskläder ;) Dagen ser ut såhär: Idrott-Engelska-SO-Svenska-Lunch-Bild-Val. Slutar 15.00 så vi hörs någon gång runt den tiden!

Ha en toppen dag! :D

Nu väntar teven

Då var man klar med engelska-uppsatsen :) Skönt! Då kan jag bara fokusera på spanska provet imorgon och då kan jag träna på kvällen också. Nu blev du glad Fillan va? ;) Nä. Men måste komma på något jag kan göra en kort redovisning om på svenskan i skolan. Den ska vara ca 3-5 minuter lång. Något tips?

Vet inte om det blir mycket mer bloggning ikväll. Ska nog stänga av datorn och sätta mig framför teven och se om det är något skojj :) Vi hörs imorgon istället!


Bild på Vilma när vi ska försöka få Alva att sova.

Tack Felicia! :D



Jag är verkligen super nöjd med den nya designen! Felicia, jag vet inte hur jag ska tacka dig. Tack så sjuuuuukt mycket :D

Vad tycker ni? :D

GRATTIS LILLASYSTER



Jag älskar dig mest & hoppas du får en underbar dag på din 10-års dag!
Äntligen tvåsiffrig ;)

4 MAJ 2010

Hej sötnosar!

Haft en bra dag? Det har jag. Fast har bara varit i skolan idag men lektionerna var faktiskt inte så himla tråkiga idag. Livskunskap-Spanska-Val-Matte-Lunch-Biologi-SO. På livskunskapen var vi ute och gick. Skulle svara på frågor på ett papper. SO'n var faktiskt rolig idag. Eller rolig och rolig...men det var iallafall roligare än vanligt :P

Har ni haft en bra dag?

SNABB INFO

Nu har jag kollat på 106 nya inlägg på bloglovin + Josses och Fillans blogg. Har även gjort back-up på April månad så att jag har det gjort och nu väntar ...

PLUGG!


Foto från mosters trädgård :)

ALVA ÄLSKLING

Hej bloggen!

Skolan idag har varit bra. Nu är jag hemma och sitter i vår nya soffa :) Mysigt! Ni kommer få se bild på den när hela rummet är klart. Igår var ju jag och familjen på kalas hos moster och sen på min fotbollsmatch. Kalastet va jätte roligt som vanligt och det var riktigt skönt att sitta i solen. Fotbollsmatchen gick väl dock inte lika bra :P

Tre bilder från kalaset


En bild på laget efter matchen ( Erkänn snyggt ställ. Haha! )

HM....?



Nyfikna på den nya designen? :D Hihihi.

DAGENS OUTFIT

Ska snart bege oss ikväll till Karlskrona. Ska fira moster idag eftersom hon ha fyllt år! Grattis i efterskott 
Senare ikväll är det första fotbollsmatchen för i år. Och den spelas mot Hossmo. Så alla ni där ute får önska oss lycka till? :D

Ha en toppen dag!



♥ Jeanstights - H&M
♥ Svart linne - Gina Tricot
♥ Öronhängen - Julklapp förra året tror jag?
♥ Armband - Julklapp av morfar

VANN RÄTT TEAM?

SOMMARKLÄNNING

KAN INTE BESTÄMMA MIG

FILMTIPS