31 Juli 2010

Nu har alla åkt hem. Har varit jätte trevligt och roligt! Vi har ätit god mat, spelat fotboll/tennis, fikat med tårta och kaffe. Gott! Grattis ännu en gång på födelsedagen mamma ♥

Grattis mamma



Grattis på födelsedagen världens bästa mamma!
Du hjälper mig med mycket, du finns alltid för mig när jag behöver prata, man kan alltid gråta ut på din axel om det behövs. Jag är glad att jag har samma personlighet som dig! Jag älskar dig mest i världen & önska dig en underbar dag ♥♥♥

Svar på kommentar



Svar: Jag svarar bara för att du skrev ditt namn, haha nä men...Jag kommer inte träffa han på en hel vecka för han är på Öland och jag ska till Göteborg :(:) Tack så mycket! ♥

Ben&Jerry's

Nu har jag klippt hela vår trädgård, = 2 tomter. Men som tack för det fick jag en Ben&Jerry's så för mig gjorde det ingenting ;) Haha. Tog samma som förra gången, en Chocolate Macadamia och Vilma tog en Fairly Nuts.



Vilken är eran favorit?

Hårgrejer

Godmorgon  Håller för tillfället på att göra iordning håret. Idag ska vi fira mamma som fyller år! Kommer ett grattis-inlägg lite senare :) Så idag på dan blir det att göra iordning inför kalaset. Pappa frågade nyss om jag ville klippa gräset, är inte alls på humör för det just nu, men vi få se helt enkelt!

Detta använder jag när jag gör iordning håret ( dock inte alltid plattången, försöker att inte använda den så mycket men nu är det för lockigt)


1. Värmeskydd
2. Hårspray
3. Hårborste
4. Kam
5. Volymtång
6. Plattång

Jag älskar dig

Hej! Är hemma nu, eller har varit det ett tag men har inte haft någon ork till att blogga. Har egentligen inte det nu heller men gör det i alla fall :) Som sagt så åkte jag bussen ner till John, var framme runt halv två tror jag. Vad har vi gjort? Vi har bara kelat och myst(?) hela dagen! Underbart ♥ Man får aldrig nog av honom! 


Bara för att jag inte kommer träffa dig på en hel vecka :( Älskling ♥

Fredag

Godmorgon!  Tänkte bara medela att jag inte bloggar idag. Ska åka bussen hem klockan 12.05 till John :) Ska vara där hela dagen eftersom han inte kunde komma på mammas kalas imorgon, så är det när man har ett populärt band på Öland ;) Men nu vet ni varför jag inte bloggar idag i alla fall...

Mormors nya kamera



HAHAHAHAHAHAHHAHAHA, kan man ha roligare med en kamera än vad vi har nu? ;):D
Vilma, din tönt :D♥♥♥♥♥♥♥

Hahaha, blondin



Saft - Jag skulle ta något att dricka i mormors kylskåp, så jag tog fram en saftflaska. Jag hällde upp det i ett glas och drack upp det och sa till mormor "Herregud, vad denna smakade citron, det var inte alls gott :O" Mormor svarade "Amen du måste ju blanda det med 3 gånger vatten" Jag svarade "Jaha, inte konstigt att det var så starkt"

Knäckebröd - Mormor hämtade ut ett paket på posten och sen gick vi till mataffären och handlade lite godis och sånt. När vi kom hem skulle jag vara duktig och plocka in allting i skåpet och då fick jag syn på ett knäckebrödspaket i kassen, så jag stoppade in det i skåpet där hon har knäckebröden och tänkte "varför köper hon ett till knäckebrödspaket när hon redan har 2 fulla". Efter en stund kommer mormor in till teverummet och frågar vart jag lagt kameran ( paketet hon hämtade på posten ) Jag tänkte efter och sa "köpte du knäckebröd i affären?" Mormor svarade "Haha nej det gjorde jag inte" Jag sa "Okej, för då ligger kameran i knäckebröds-skåpet" Mormor skrattar och säger "Du är för go"

KusinVitamin

Hej på er!  Kom precis hem från moster, Alva och Daniel. Roligt att få träffa den lilla sötlöken igen! I alla fall så är jag fortfarande hos mormor och vi åker inte hem förrens imorgon kväll. Senare idag ska vi ner till stan för jag ska kolla på ett linne jag såg i ett skyltfönster igår och sen köpa godis! :D

Bilder från idag

Onsdagkväll

Händer ingenting här. Har kollat på teven och ätit revben med potatis, brunsås och rivna morötter. Gott! I alla fall så kommer kvällen se ut likadant. Kommer sitta vid datorn tills mormor ber om i-net kablen och sen kolla på teven, hoppas det går någon bra film :) Någon som vet någon bra?


Ser ut såhär för tillfället och så bjuder jag på minen ännu en gång, haha

Hos måmå

Kan ni gissa vart jag är nu? Ni kanske gissar på hos John men tyvärr är jag inte det. Jag är hos måmå, som vi säger här :D Hehe. Istället för att sitta hemma och dega så åkte jag och Vilma ner till mormor, så vi ska sova här tills imon. Tog inte med mig datorn denna gången, för syrran ha sin med sig. Så jag ska försöka uppdatera när jag har något att blogga om :) Men för tillfället så sitter jag på mormors dator ( går skit segt eftersom hon bytte bredband, från något bra till något piss dåligt ) så har inga bilder... Men vi hörs när vi hörs nästa gång! Nu vet ni vart jag håller hus i alla fall ;)

Wednesday

Godmorgon! Idag är det Onsdag och jag har inte tänkt något speciellt idag. Därför ska jag hjälpa mamma, pappa och Vilma med att rensa ur uthuset så vi kan göra om där någon gång. Vilma ska ha sin pysselverkstad där, jag mitt fotorum ( så jag kan ta proträtt bilder mot fina bakgrunder ) och mamma sitt syrum ;) Härligt!



Vad ska ni göra idag?

Älskling

Hemma nu :) Det var bra, men framförallt mysigt eftersom älsklingen var med ♥ Först åt vi på Harry's och jag tog Ceasarsallad precis som förra gången, däremot var den godare förra gången. Men det var gott! Sen gick vi till toget och lyssnade på dåliga sångerskor i början, men sen blev det bättre när Niclas kom :D


Jag älskar dig John! ♥

Mys

Vi ska snart åka och hämta John. Sen drar vi till Kalmar för att äta gott och kolla på Nicklas Wahlgren. Mysigt värre! Eftersom jag inte vet när vi kommer hem ikväll så vågar jag inte säga att jag bloggar mer idag. Skulle det vara så, så vet ni att vi hörs imorgon på morgonen om inget annat kommer ivägen ;)

Halsband

Minns ni smyckepartyt jag var på? :) Då berättade jag att mitt halsband skulle komma efter 2 veckor, men nu har det legat hos mormor jätte länge, så idag fick vi äntligen våra smycken! Är jätte nöjd över halsbandet så det kommer användas flitit :D

Godmorgon

Idag är det Tisdag. Blir nog mest bara slapp nu på dan tror jag. Skulle hjälpa mamma och pappa lite i trädgården och sen hade jag något fotojobb också ;) Runt 16.00 åker vi till Kalmar, hela familjen och John, mysigt! Ska kolla på Niclas Wahlgren och bara mysa lite :) Vi hörs väl senare idag skulle jag tro...


Innan utgången igår - bjuder på munnen ;)

Hemkommen

Hemma nu :) Mysig kväll i Bergen! Hehe. Jag och Fillan cyklade ner och det var inte så jobbigt faktiskt, blev lite andfådd. Men när vi väl var nere så satte vi oss på badplatsen och sen kom Adam och några. Sen träffade vi John också. Roligt faktiskt! Sen frammåt 21.30 cyklade vi hem och kom hem runt 22.00.
Tack för dagen Fillan!


Älsklings tröja ♥

Tönten&Muppen

Sitter och väntar på alla Fillan ska komma, vi ska ut och röja staden ;) Haha nä men vi få väl se vad vi hittar på, är det för tråkigt här så kanske vi drar till Bergen :D Så håll utkik!


Bild från dan efter skolavslutningen - saknar gänget :(

Långa naglar

Emma och hennes mamma är här och måste bara säga att Emmas naglar alltid är så himla fina! Visserligen är det ju fake, men ändå, jag avgudar sånna naglar som är här under ( det är lösnaglar ) men själva fransk manikyr på så långa naglar, gosh!

Filmtime

Nu blir det Rosa the movie med syrran och sen får vi se vart dagen leder :) Älskling är i Karlskrona så kan inte träffa han :(

Mamsen&Papsen



Fotade mamma och pappa lite i Halmstad :) Använde även min nya stämpel som jag kommer ha på mina foton som jag visar i bloggen!

Måndag, igen!?

Godmorgon!  Just nu skiner solen så hoppas verkligen att det blir sol idag och inte en massa regn! Vaknade nyss och det är andra gången jag vaknar skönt denna veckan. Kan bero på att jag sover i bara trosor och sportbh ( fick tipset av Maja när jag va hos dom sist ) och håret uppsatt i en knut, riktigt skönt! :D Då vet ni vad jag sover i också, haha. Idag vet jag inte vad som händer än :) Något kul hoppas vi på!


Bara en bild

New Moon

Har spelat och varit med syrran hela dagen :) Roligt! I alla fall så har jag, pappa och Vilma suttit och kollat på New Moon. Lika bra som förra gången, gud vad jag längtar till att få se Eclipse.

25 Juli

Gud vad sommarlovet rinner iväg :(

Idag är det Söndag och det blir bara att vara hemma och ta det lugnt. Söndagar kan man passa på att göra sånt som man inte gör i veckan...ta hand om sig själv/städa/leka med syster. Och att leka med min syster är precis vad jag ska göra idag. Hon har gjort upp ett "spel-schema" som vi ska följa idag. Kommer få sitta vid datorn när i ungefär 1 timma idag. Haha ;) Men jag bloggar om det är nåt intressant som händer!



Ni få ha en bra dag!

Syskonchatt



HAHAHAHAHAHAHA, puss! ♥

Din dag!


Bilder från midsommar

Förlåt för att jag glömde :blush: Därför förtjänar du ett eget inlägg på bloggen...haha :D
Hoppas du haft en bra dag! Grattar dig ännu en gång, GRATTIS!

Hiss&Diss


Vattenfestivalen 2010 - Kvällen blev verkligen jätte lyckad! Tack till alla som gjorde den och jag älskar dig John ♥



Halmstad - Kändes jätte skönt att få komma iväg lite, men visst hade man lite hemlängtan ;)

Inträdes armband - Haha, är det bara jag som älskar att ha det på armen? :D Har ingen bild men ni vet sånna som man få när man betalat för inträde, istället för stämpel te.x


Solglasögon - För det första så hatar jag att ha det på mig, vet inte varför men tycker det är ivägen. Även fast det är skönt för ögonen när solen steker. Sen för det andra så gillar jag inte när killarna har det på sig, visst är det snyggt, men man ser inte ögonen!?! ;) Tänk på det när ni ser en snygg tjej ;) Haha.



Sommarens slut - Ja, tyvärr går ju sommaren mot sitt slut :( Vill inte börja skolan igen...vill ha sommar och lov! Men denna sommaren har varit jätte varm och underbar, så man ska inte klaga. Men vem vill ha höst och kyla?

Mobiltbredband - Ibland är det jobbigt att inte ha det. När man åker iväg så kan man ju inte hålla bloggen uppdaterad eftersom det trådlösa ( som vi har ) inte når dit vi åker... Man kan ju låna det som finns på hotellet men 1. dom ser vad man gör på datorn & hur kul är det? 2. det kostar

Halmstad resan

Nu har jag orken till att lägga in bilderna och skriva lite om Halmstad...

Tisdag: Åkte hemifrån klockan 09.30 ungefär, och var framme ca 12.30. Då checkade vi in på hotellet och flyttade in i rummet vi skulle bo i. Vi gjorde iordning allting på rummet och sen åkte vi till Tylösand och la oss där och stekte. Badade också, och det var faktiskt riktigt skönt i vattnet! Sen tickade klockan och vi åkte hem och badade lite i poolen och mös lite, sen sova.

Onsdag: Vaknade 8.00 av alarmet på mobilen. Då var det bara att gå upp och äta frukost och göra sig iordning. När vi var klara åkte vi till Båstad och kollade lite där, riktigt fin stad nu på sommaren :) Senare åkte vi vidare till Mölle/Kullaberg och gick Grottvandring. Inte för att det var mycket till grottor, mest bara ett hål i väggen, så jag skulle nog kalla det att Bergsklättring eller något, istället. Sen åkte vi tillbaka till hotellet och mös där resten av kvällen :) Pappa och jag var ute och gick en runda också..

Torsdag: Sista dagen...Vi checkade ut runt 10.00 och åkte in till centrum,  det var dåligt väder så det passade att åka in dit och kika lite. Köpte ett par underkläder, haha. Runt middagen kom solen fram och då åkte vi till Tylösand och badade och stekte lite. Åkte tillbaka till hotellet och käkade innan det blev 25 mils bilresa hem :)


Utsikten från rummet

 
Fick popcorn till drickan, medan vi väntade på maten :thumbup:


Som jag saknat honom!


Skulle inte skada alls att ha denna tillsammans med älsklingen ;)♥





Coolt att man såg den tjejen som äger en blogg man följt rätt länge, ska dock börja följa den igen eftersom jag slutade följa den sen hon bytte från blogg.se till finest.se :)


Detta var det ända som följde med hem...plus en Julia tidning



Dagarna har varit jätte bra, men som alltid...borta bra men hemma bäst! :D

Paus

Jag återkommer med bilderna från Halmstad när jag har tid och lust, jag orkar varken blogga eller sitta vid datorn sen jag kom hem. Så vi hörs när vi hörs!

Tills dess få ni har det bra ♥

HEMMA!!!!!!

Hemma och det känns helt underbart att vara det! Resan har varit bra, berättar mer om den i det inlägget då jag lägger in alla bilderna. Men just nu orkar jag verkligen inte det, är trött och det är svårt att skriva med stukad tumme. I alla fall så bloggar jag nog inte på hela dagen imorgon heller, ska träffa John, fan va jag har saknat han ♥ Så vi hörs nog på Lördag skulle jag tro!

Men nu vet ni lite, att jag jag lever i alla fall ;)

Hejdå!

Nu sticker vi till Halmstad! Ha det bäst här hemma så hörs vi någon gång på Torsdag :)
Jag tar med mig datorn, mamma ville det, så det är inte omöjligt att jag kanske bloggar från hotellet..men vågar inte lova något!

Halmstad

Ändrade planer...istället för att sticka till Österlen imorgon så drar vi oss till Halmstad istället. Inte vad jag hade tänkt mig precis men det blir säkert lika bra som det blev förra gången. Kommer inte blogga någonting under de dagar jag är borta så om jag inte bloggar imorgon på morgonen så hörs vi någon gång på Torsdag skulle jag tänka mig :) Ha det super här hemma!


Två minimala bilder från hemsidan

Dricka



Finns det någon bättre syrra som gör ett glas kall dricka med isbitar i och sugrör? :D Nej, skulle inte tro det! Puss på dig syster ♥

På mycket bättre humör

Jag förenar nytta med nöje, hjälper pappa och bli solbränd samtidigt :cool:


Men fick arbetsblåsor på händerna :(

Svar

Godmorgon, är inte på jätte bra humör och mår inte super bra så vet inte hur det blir med bloggningen idag. Vet inte om det händer så mycket heller mer än att jag ska klippa gräset ( för att ha något att göra ) och sen springa upp och köpa dvd-skivor så jag kan göra back-up på mina bilder.

Svar, Tess: Tack så jätte mycket :D

Svar, Anonym: Är det så himla farlig att skriva namn? Men tack så mycket i alla fall :)

<3

Dagen har varit skit tråkig. Det har inte hänt ett skit, saknar gårkvällen. Det hade ju inte skadat att vaknat upp hos älskling idag :( Hoppas på att morgondagen blir mycket bättre, eller åtminstonde något roligare i alla fall...


Bara för att jag redan saknar dig och kommer sakna dig ännu mer när du åker till Skåne imorgon :(♥

Foton av mig


Tog bilderna i Kristianopel

Grease

Ska krypa ner i soffan nu, under filten, fryser faktiskt!? :O Är trött och har ont i huvudet/magen, inte bra det där inte. Och för er släktningar som läser bloggen jag drack inte igår ;) Haha. Men Grease börjar nu så ska kolla på den, länge sen man såg den ♥

Haha



Vad duktig du var nu älskling, gjorde en smilis utan att jag påminde dig! :D♥

Brownie



Inte lika brun men det är inte långt ifrån, va? ;)
Förra året var jag på Mallorca och kortet är taget nån vecka efter då vi legat på Vita Sand i 5 timmar.

Detta året har jag inte varit utomlands.
Har inte legat på stranden och solat utan legat här hemma.

Någon förändring på utseendet, på ett år, förästen? ;)

Vattenfestivalen 2010

Hej!  Gårkvällen var super rolig! Pappa skjutsade ner Maia och mig till John och sen var vi där i ca 1 timme. Fullt ös där! Haha ;) Sen frammåt 20.00 gick vi ner till festivalen och betalade inträdet. Sen gick vi till sjöboden en snabbis och la alla grejerna, jacka och solglasögon för min del. Sen gick vi runt på området och kollade på Ola när han började sitt uppträde - ca 20.30. Det var mycket skratt, skrik och stojj. När klockan var runt 22.00 åkte Maia hem och då var jag med John, Johan och Agge ( vi var med dom hela kvällen typ men i alla fall ). Klockan 22.45 började Brolle sitt uppträdande. Då var det ännu mer ös och folk. Underbart var det att vara trygg genom att ha älskling bakom sig, tack ♥ Kvällen blev verkligen lyckad!



STORT TACK TILL ALLA NI SOM GJORDE KVÄLLEN, det var underbart! ♥

Update:
Det kom inte en enda droppe regn! :D

Maia min maia

Nu sticker vi till Vattenfestivalen, Pues då! :D


Jaoo, igga mig!

Ikväll då...

Dresscode

Har gjort mig iordning nu. Sminket och håret fixar jag senare innan vi drar. Efter mycket om och men så blev outfiten detta:


mycket avanserad, haha! Men kanske byter linnet till ett rosa senare istället, det beror på om mamma hinner sy av det :)

14, fjortis

Glömde gratta på bloggen igår så gör det nu...

Grattis på födelsedagen Maia! Hoppas du fick en underbar dag ( haha ) och att du kanske får en liten bättre dag idag ;) Hehe. Jag älskar dig ♥


Du är lite för söt ♥

Årets första åskväder...

...och såklart är det på den Lördagen då det är Vattenfestivalen! Roligt, nej tack -.-. Nu spöregnar det inte längre, och det åskar inte heller, så man kan ju hålla tummarna på att det blir bättre väder ikväll! Det kan bli som förra året tycker jag.


Bild i repris

Postkodskampen

Har precis tagit en dusch och nu känner man sig fräsch. Konstigt? Nej! ;) Hehe. I alla fall så sitter pappa, jag och Vilma och kollar på Postkodskampen på teven. HAHA, klockrent program! :D
Sätt på teven och kolla på det!

Svar på tal


Svar: Hej Mona! Tack så mycket, och tackar även för komplimangen om att vi var bruna ;) Haha. Lovar att jag ska bada lite åt dig :) Många kramar tillbaka...

Rebeccas


( klicka på bilden för att komma till hennes blogg )

Nu har jag gjort klart Rebeccas header. Hon blev nöjd och då är jag också nöjd, som alltid ;) Hehe. Hon ville ha en lite mer sommrig header än den förra hon hade ( som även jag hade gjort, hihi ). Så jag hoppas du trivs lika bra med denna!

Inget regn, tack

Nu har Anette och Danne åkt. Det har varit roligt medan dom har varit här :) Tackar för dagarna!
Mamma och pappa har åkt och jobbat så det är syrran och jag hemma, vi ska ut och bada i poolen nu. Dock är det ju inte jätte fint väder så vi håller verkligen tummarna på att det inte regnar imorgon på vattenfestivalen!

Paket av Anette och Danne


Detta fick jag av Anette och Danne när dom kom i Tisdags, Tack! :D

Dagens outfit

Dagens fråga

Ligger i sängen och väntar på att alla ska vakna


Vad tycker ni om touch mobiler? Bra/Dåligt? Jag själv kan inte svara på den frågan eftersom jag aldrig har haft någon touch. Folk säger "Köp aldrig det, dom suger!" medan andra säger "Köp det, dom är jätte bra!" Men det jag lyssnat mest på är att dom faktiskt är bra! Min kompis hade en som hon var jätte nöjd med, och de andra jag känner som har det är också nöjda med sitt köp. Vad tycker ni?

Kalmar tripp

Hej!  Anette och Danne ville åka in till Kalmar så vi drog dit en stund. Passade på att lyssna på Jennifer, på Svenskatopplistan nästa. Det var bra, mycket ös i låtarna hon sjöng :) Pappa och Danne tog en öl och vi andra käkade glass, riktigt trevligt var det :)



Nu blir det sova, Godnatt!

Dagens fråga


Vad tycker ni om piercing i tungan? Har ni hål? Själv tycker jag det är sjuuuukt snyggt! Har velat ha det ett tag, men sen försvann det, men nu vill jag har det igen. Det ända som typ hindra mig från att inte ta hål där är, dels för att jag inte får för mamma, och sen för att det förstör tänderna :(


Bilder lånade av Becca

Summer feeling

Då var man hemma och gud vad man känner sig fräsch efter en dusch! I alla fall så trodde jag att vi skulle vara kvar längre men solen gick i moln så vi åkte hem. Så där gick drömmarna om att få lite mer färg i bitar ;) Haha. Men det kommer ju fler dagar :D


Belinda - Why Wait , älskar den starkt!

Vita sand

Godmorgon!  Sovit gott? Det har jag, blev väckt av att pappa och dom satt och snackade om hur dom spelade kort på jobbet, men somnade om tills Vilma kom in och sa att det var frukost. Så har precis ätit lite och gjort mig iordning. Idag blir det att åka till Vita sand och bara steka och bada! Måste bättra på min bränna asså, kan inte se ut såhär :O Haha!

Fullpackat

Hej bloggen!

Förlåt för uppdateringen. Men familjen, Anette och Danne och jag åkte till Kristianopel för att kika lite. Vi gick på muren, tog en glass och hade det trevligt :) När vi kom hem hoppade Vilma och jag direkt i poolen och sen la jag mig i solen en stund. Tänkte att jag skulle blogga lite sen, men då kom Anders och skulle betala för båten( som vi har sålt till dom ) och då följde jag med honom hem till John. Så jag har varit där hela kvällen. Har inte haft tillgång till dator förrens nu :) Hihi...här är lite bilder från dagen;

Kristianopel


John


Tack för dagen allihopa & tack för åkturen i cabben Nina ;):D<3

Dagens fråga


Gillar ni marshmallows? Själv gillar jag inte det...

Dagens outfit

Godmorgon!  Har ätit frukost och gjort mig iordning. Idag vet jag inte riktigt vad som händer, kanske åker till stranden. Beror lite på vad Anette och Danne vill göra ;) I alla fall så ser jag ut såhär idag:



Byter nog under dagen för detta kanske blir lite varmt ;)?

Johannas


( Klicka på bilden för att komma till hennes blogg )

Gjorde en header till Johanna för någon dag sen och nu har jag satt in den. Hon blev nöjd och då är jag också nöjd, såklart! Men denna headern blev jag faktiskt jätte nöjd över! :) Hihi.

Vad tycker ni?

Hemkommen

Hej på er!  Nu är jag hemkommen och Anette och Danne har kommit. Vi ska snart grilla men kan berätta lite kort om dagen hos John. Pappa skjutsade ner mig dit och sen var vi lite hemma, men sen blev John badsugen så då gick vi till Emma och Johan så John badade i deras pool tillsammans med Albin, Nils och Elin. Själv satt jag och pratade lite med Emma i solstolarna :) Mycket mer har faktiskt inte hänt idag...



Nu blir det grillning, hörs kanske senare! ♥

Bye

Nu sticker jag till John, vi hörs senare ikväll när jag har kommit hem :) Puss!

Dagens frisyr



Inget annat speciellt än frisyren idag ;) Haha. Nu ska jag ut och sätta mig i skuggan och messa. Få se om jag sticker till John sen. Ska försöka slänga in ett inlägg innan isåfall :thumbup:

Tisdag

Godmorgon!  Har ni sovit gott? Det har jag förutom att jag tror jag har legat i drag. Inte bra eftersom jag inte mår så jätte bra just nu. Men i alla fall så har jag sovit med den nya fläkten som vi köpte i stan igår, den funkar bra. Kyler inte ner rummet sådär jätte jätte mycket men något :) Idag blir nog bara en chilldag hemma skulle jag tro, jag bloggar lite under dagen såklart...


Mitt solblekta hår :D!

Grönt?

Är det normalt att dö av skratt när man har en vansinnig lillasyster springandes efter sig? Nej, skulle inte tro det. I alla fall så har vi ätit lite mat och ska snart lägga oss framför teven och se om det finns något att kolla på. Om vi inte hörs mer ikväll så säger jag godnatt nu, så hörs vi mer imorgon!


Fråga inte varför allt ser grönt ut på bilderna, det har hänt något med camen? :o

Hemma

Då var man hemma från stan. Vi åkte in och sprang runt och fixade alla ärenden och sen åkte vi till MC och köpte varsin glass. Gott! Vinden stod precis still i Karlskrona, sjukt varmt och kvavt! Men efter ett dopp i poolen när man kom hem, så kändes det mycket bättre :)

Stan

Nu drar jag, pappa och Vilma in till stan. Ska handla lite grejer och sen kanske det blir en Minigolf runda. Beror på hur varmt det är. Det är ju inte så jätte roligt att spela minigolf när det är 40 grader varmt och solen steker på. Men vi få se :) Bloggar när jag kommer hem, ciao!

Foton av mig

Underbart

Har lekt lite med syrran i poolen nu. Gud vad skönt det var att svalka sig i denna värmen! Undra hur varmt det är idag? Hm... I alla fall så har mamsen åkt och jobbat och pappa och Vilma tvättar cyklarna, och själv sitter man ju och latar sig framför datorn i skuggan ;) Hehe. Mysigt värre med lite musik!

Boktips?

Ska ut och lägga mig på filten i grästet en stund nu. Orkar egentligen inte vara i solen men tycker att jag måste bättra på brännan så får väl göra det i någon timme, eller mer, och sen lägga mig i skuggan och läsa. Har ni något bra tips på någon bok så säg till för den jag har börjat på nu verkar inte vara den bästa ;)

Fjäder

Godmorgon!  Vaknade precis och har "gjort mig iordning". Ska bara kamma håret och sätta upp. Mitt hår har växt jätte mycket sen jag klippte mig :O Det känns och syns när jag sätter upp det i en toffs. Herregud, måste ju klippa mig igen ;) Haha.


Fotade lite igår på Kårön - de andra två fotografierna kommer senare idag.

SPANIEN!



Så jäääääääkla gutt! :D:D:D:D:D:D
Eftersom Holland spelade så fult så förtjänade Spanien en vinst!

Godnatt

Vem håller ni på?



Själv håller jag på Spanien!

Min dag

Hej allihopa!  Har ni haft en bra dag? Min har varit super bra! Åkte ju ut med båten till Kårön tillsammans med min och Johns familj. Sen var vi där några timmar, riktigt skönt. Dock badade jag inte, men John puttade i mig sen i alla fall. Haha. Fast det var bara kul för när jag ändå var blöt så fick jag åka med Nils på brädan efter båten ;) HAHA! Sen åkte vi hem till oss, men tog John med oss. Fast det blev bara att slänga sig på soffan och kolla på teven eftersom vi var så trötta efter dagen. Sjön suger som pappa säger ;) Vilket betyder att sjön tar mycket energi.



Tack för dagen allihopa, har varit sjukt roligt! :D<3

Kårön

Hej!  Jag och Vilma var inne hos grannarna igår i alla fall. Det var jätte roligt och mycket skratt :) Tyskland vann ju även igår, roligt! Jag ska snart iväg till Kårön med familjen och Johns familj. Kommer nog bli roligt hoppas jag :) Hörs när jag kommer hem...

Sjuk?

Egentligen skulle vi in till grannarna och fira Albin och ha en slags sommarfest samtidigt som kalas. Men Vilma och jag stannar hemma eftersom vi inte alls mår bra! Kanske bloggar senare, vi få se hur jag mår. Annars får ni ha en bra kväll så hörs vi imorgon :)

Rosa fingrar och tår

Denna gången blev det helrosa naglar, dock blev det inte så bra när man sitter ute och målar naglarna när det är 40 grader varmt, men det blev som det blev. Haha. Har även backat in bilen i garaget och då passade man på att bromsa så hårt att det blev svarta streck, duktigt Moa! Haha ;)


Inte den bästa bilden

Vad gör ni? :)

Kladdmonster

1


2


HAHAHAHAHAHAHAHAAHAAHAHAHA, söta ni är!

Dagens outfit

Godmorgon

Idag är det Lördag och även att det är lov så måste jag säga att det är skönt med helg. Haha. Fråga inte varför men den känslan att det är helg varje dag har inte riktigt kommit än ;) I alla fall så vet jag inte riktigt hundra procentit vad som händer idag. Däremot hade vi planer på att åka till Dragsö och spela minigolf och bara ha det mysigt med familjen :)

-

Godnatt till datorn...

Hej till kudden!

T Ö N T!

Hej alla SNÄLLA Personer!  Dagen började med att mamma skjutsade ner mig till John och sen seglade vi, men vi fick sluta med det när vi välte. Haha! Ett minne blev det ju i alla fall ;) Sen åkte vi hem hit, badade och lite så. Sen gick vi in och nu mot slutet skratta vi som fan efter att fått upp roliga syner på "vårt barn" HAHA! Sen blev han elak innan han åkte så han fick det han förtjänade. HAHA TÖNT!
 



Men tack för en sjukt rolig dag, tönt ;)

Godmorgon

Uppdateringen kommer bli dålig idag också. Ska om ca 15 min åka till John för att segla. Sen kommer vi åka hem hit och bara ha allmänt trevligt :) Mycket skratt får vi hoppas på! Haha. Vi få se om jag slänger in något inlägg senare, det märker ni :P



Ha en toppen dag!

Svar på tal



Svar:
Tack så mycket! Haha, nej inte denna gången ;) Jajamen, kanske blir någon litet inlägg där man grattar honom ;) Hehe. Kram på dig!

 

Felix och Ludvig

Hej på er!  Nu är jag inne. Kände att det behövdes efter att ha varit ute hela dagen. Har legat i solen och fått lite färg. Har även solat bort det vita mellan brösten som blev efter jag använt min andra bikini och det var ju inte så himla snyggt när jag tog på mig den andra som inte täcker över mellan där ;) Haha ah ni fattar kanske inte men skit samma. Inte så viktigt... Felix, Ludvid och Albin kom över en sväng också. Sen kom Mia och Johan. Men dom gick hem efter ett tag. Vilket dom andra också gjorde men vi hann bada, äta glass och sola. Härligt! :D

Kissie - Success




Vad tycker ni om Kissies låt? Själv trodde jag den skulle vara mycket bättre. Så enligt mig var den faktiskt inte alls bra. Jag tyckte inte den var en "Success" ;)

Sunshine

Godmorgon!  Förlåt för att jag inte bloggade igår. Jag var hos John hela dagen. Från 10.00 till 21.00. När jag kom hem så orkade jag verkligen inte blogga. Men dagen var jätte bra och det var mycket skratt! :D Heheheh.

Idag kommer jag vara hemma hela dagen och bara slappa. Jag måste sola, min bränna börjar försvinna och det är verkligen inte bra! Sen måste jag måla naglarna också :thumbup:


John & Kjell mekar moppen

Sara Löfgren

Det var enormt bra! Vilken sångröst hon har :O Älskar! I vilket fall så får ni fyra bilder som jag tog där nere. Nu ska jag lägga mig i sängen och dejta John Blund. Natti natti!


Det handlar om att bjuda på sig själv



STORT TACK FÖR DAGEN GUMMAN!
Det har varit sjukt roligt och något som måste göras om!

Jostrams

Godmorgon alla söta och glada!

Sovit gott? Det har jag, fast jag vaknade 04.30 inatt men somnade om gott :) Idag ska jag vara med Jonna, vi kommer ha det så himla roligt asså! Älskar dig trams! :D Bilder kommer komma när jag är hemma ikväll. Har ingen tid än men ska försöka slänga in bilderna innan jag somnar!



Ha en toppen dag allihopa!

Måndag

Va tvungen att skriva Måndag så jag har någon koll på vad det är för dag ;)!  
Hur har eran dag varit idag? Bra? Dålig? Tråkig? Min har varit jätte bra. Har dock inte varit ute så jätte mycket, typ ingenting egentligen. Men det var faktiskt rätt skönt att vara inne. Behövde det efter att ha varit ute i solen rätt så mycket. Så det var skönt :) John har även varit här så har ju haft lite sällskap, hehe.


Bild från igår

Dagens outfit/facelook

Nytt i garderoben

Vi rensade mosters igår ;) TACK!


Linnen...


2 kjolar


Fler linnen


Ännu fler linnen


Trekvarts tröja & tubtopp

4/7-10

Godmorgon på er! Jag vet att jag inte bloggade mer igår men jag orkade inte sätta mig framför datorn och sotera alla bilder och lägga in dom. Så tänkte att jag gör det idag på morgonen istället. Så här under har ni några bilder från dagen/kvällen :D

Dagen och kvällen blev jätte lyckad. Först var det några stycken när vi kom dit och sen åkte dom som skulle hem och då var det bara "släkten" kvar. Så vi gick ner till sjön och badade, suuuuper varmt i vattnet :O Det var nästan som att ligga i ett badkar. Haha, nä men det var verkligen jätte varmt! I alla fall så grillade vi när vi kom tillbaka och sen avslutade vi kvällen med lite krocket. Jätte roligt & tack för dagen och kvällen allihopa!



Alva fick en potta av oss:

Grattis Alva

Slänger in ett inlägg jätte snabbt nu eftersom jag har bråttom. Jag kommer inte uppdatera på hela dan/kvällen. Ska ner till kusinen och fira henne eftersom hon har fyllt år :) Sen ska hon ha barnkalas också! Ikväll, om vi hinner hem, ska vi in till grannarna igen. Nu vet ni, måste åka!


Tagna nyss

Dagens outfit

Du var min bästavän ♥




Idag är det 4 år sen du lämnade oss...

Tiden går fort, men du är fortfarande saknad.
Vi älskade dig Adam, och det gör vi fortfarande!
Även om du inte är med oss längre så finns du
fortfarande kvar i våra hjärtan. Saknaden finns
där...det hoppas jag du vet :)

Tidningen...



Update:
Inlägget skulle egentligen puplicerats 16.40 ( tiden då du gick bort ) men jag är inte hemma då, så lägger in det nu.

Did you here about the morgans

Kvällen igår, inne hos grannarna, var jätte mysig :) Vi grillade lite och hade det trevligt. Sen gick jag in och kollade på film, Did you hear about the morgans. Den var faktiskt jätte bra! :)

Har ni sett den? Vad tyckte ni om den isåfall?

Tack för dagen

Nu är jag hemma efter en lång och rolig dag! Har varit jätte roligt. Tack för dagen!
Nu ska vi in till grannarna, hörs kanske senare om jag har något att blogga om...


Ni kanske kan gissa vad jag har gjort på bilden? ;)

Bye Bye


NU STICKER JAG IVÄG TILL...NÄ, DET SÄGER JAG INTE! ♥
Puss på er!

Diggiloo - Bilder

Godmorgon på er!  Sovit gott? Det har jag, vi kom hem sent inatt så det var skönt att krypa ner i sängen och sova sig en blund. Nu är alla vakna och har ätit frukost och jag tänkte visa er lite bilder från Diggiloo. För er som inte var där, rekomenderar verkligen att ni går nästa år! Vi var i Ronneby men dom är på massa andra ställen också. Om ni är intresserade och vill veta vart dom är detta året så är det bara att slänga en kommentar så ska jag försöka svara i ett annat inlägg :) ( detta var premiären för detta året)


Det blev en lugn låt när jag spelade in, men det var många snabba låtar också!

Diggiloo

Nu sticker familjen och jag till Ronneby för att gå på Diggiloo. Ska bli himla mysigt och roligt! Ta med mig kameran såklart, så det kommer komma bilder imorgon eller någon sånt :) Bloggar inte mer ikväll så ni får ha en toppen kväll!

Nytt i garderoben

Hej allihopa!  Jag, mamma, moster, mormor, Alva och Vilma kom precis hem från Kalmar. Dom ville se Monas affär så vi åkte in dit så dom fick se den och sen shoppade vi även lite. Idag blev det färgen rosa för min del. Haha ;)



♥ Mörkrosa linne - Gina Tricot, 129:- 
Ljusrosa linne - Gina Tricot, 99:-
BH - Gina Tricot, 129:-

Dagens outfit

-

Orkar inte göra någonting. Mår inte 100% bra. Har ont i huvudet för det mesta och energin är verkligen helt borta. Jag fryser men svettas. Så för min del blir det GODNATT!


Kladdigt ska det vara!

Alva är för söt

Hej på er!  Har ju som sagt inte kunnat blogga idag eftersom Alva, moster och mormor har varit här sen tolv-ett någonting. Dom ska även sova här men passa på att skriva ett inlägg nu och säga att jag lever ;)


                                                                        Gott! HAHA


Och tack för dagen John!
Nu blir det grillat :D <3

Dagens outfit

Godmorgon på er


Vaknade tidigt idag också. 08.08. I alla fall så ligger jag fortfarande kvar i sängen och det känns skönt. Mår lite bättre än vad jag gjorde igår och det är ju posetivt :) Idag kommer Alva, moster och mormor hit. Gud vad jag har saknat Alva sen sist! Dom ska vara här hela dagen/kvällen, vet inte riktigt när dom åker hem eller om dom sover här, det får jag återkomma med. Men innan dom kommer så kommer John förbi en stund :) Roligt!


Vad ska ni göra idag?