grattis mamma

shopping

2 långklänningar, 1 iphoneskal med lisebergskaninen, 1 par skor

liseberg, bilder

Hej! Jag har gått och blivit ganska sjuk. Blev det dagen innan vi åkte till göteborg, alltså i tisdags så varje morgon är hemsk för tillfället. I alla fall så kom vi hem igår kväll. Vi åkte upp i onsdags & gick på liseberg hela dagen/kvällen. Åkte massa roliga karuseller! Dagen därefter var vi inne i Nordstan & handlade lite. Bilder på shoppingen kommer senare. Här under har ni lite bilder från liseberg. Första bilden är tagen med systemkameran som jag hade med mig, men aldrig blev använd. Tog inte med mig den in till liseberg för säkerhetens skull. Så resten är tagna med iphonen. Därav den dåliga kvalitén ...

påväg hem

idag - imorgon = liseberg!

 
Kommer hem sent imorgon, men kanske slänger in någon mobilblogg under dagen eller imorgon. Ha det bra!

strandbilder

Hej! Hemma från stranden nu. Idag har solen tagit! Fast glömde sola framsidan lika mycket som baksidan, så baksidan är rätt röd nu. Haha. Men det är brunt imorgon, så inga problem! F*n vad härligt att vara lite brun nu! Idag har det varit nästan utomlandsvärme & med tanke på att vi också tittade på kameler så kan man nästan tro att vi varit i Egypten. Härligt! Här nedan kommer lite bilder från dagen.

nu: stranden

Godmorgon! Idag ska jag iväg till stranden, pressa pressa pressa! Idag ska det bli färg på kroppen! 

vattenfestivalen, bilder


min absoluta favorit bild är helt klart den sista!

grävmaskin & smoothie

 
Hej! Uppdateringen är lite dålig här nu, jag vet. Jag jobbar fortfarande på huset & myser med min älskling på kvällarna & helgerna, hihi. I lördags var det vattenfestivalen, super roligt! Bilder kommer komma. Ska försöka fixa det ikväll! Ovanför ser ni i alla fall lite bilder från igår när jag var hemma hos älsklingen & han grävde med grävmaskinen dom har hemma hos dom just nu. Avslutade sedan kvällen med en super god smoothie! Intresserade utav recept?

idag: vattenfestivalen

zumba

 
Lillasyster & jag köpte tillsammans zumba till Wii. Så nu ska här dansas & tränas! 
Någon som testat & vet att det fungerar?

tips - serie

mys efter en jobbig dag

min ängel, i love when you smiling ♥
 
Hej! Slutade jobba för exakt en timme sedan faktiskt. Idag har jag som vanligt målat & sen klippt gräsmattan, usch så jobbigt. Ibland är det en nackdel med stor trädgård. Haha. Sen har vi ju faktiskt två tomter, så det blir lite extra jobbigt där. Men men, det känns skönt nu efter en dusch. Ikväll blir det att åka till mitt hjärta & fortsätta titta på en serie som vi började på igår. Supernatural heter den. Verkar super bra! 

förvånad? ja!

 
I have one question .. when you read my blog. Do you use google translate then?

två kap

 
Var på team sportias utförsäljning, så dessa saker fick följa med mig hem ↑ super nöjd!

igår från ..

regn? vart är solen?

Hej! Idag är det måndag & det betyder att det var dags för jobb igen. Dock jobbade jag bara tre timmar idag för när vi var klara med väggen började det ösregna, roligt. Vi slipper förhoppningsvis göra om allting, peppa peppa! Denna veckan börjar även min träning. Nu j*vlar ska magrutorna fram igen! Därför ska jag ut & springa innan dagen & kvällen är slut. Sen blir det mys hemma hos älsklingen framför en bra film!

Det har inte gjort något annat än regnat & varit mulet detta sommarlovet .. vart är solen, badet & den bruna hyn!?

gott för både öga & mun

diggiloo, bilder

nu: diggiloo

almanacka

Klicka på bilden eller HÄR för att komma till hemsidan & gör din egna almanacka!

kalas

Hej! ( Förlåt för dålig uppdatering, men har inget speciellt att blogga om & sen är det massa annat som händer. Idag mår jag dessutom inte så jätte bra. Känner mig varm & hängig i huvudet och så. Solen steker på ute också & jag har inte varit ute på hela dagen. Haha. Jaja. En "liten" parentes .. ) Jag ska på kalas nu till grannpojken som fyller nio år. Tar med mig kameran & se om jag får några bilder, hehe. 

6 år sedan

sommarjobb

 
Hej! Varje dag består utav jobb nu. Med tråkiga kläder & håret uppsatt i en toffs/bulle. Därför finns det inga roliga bilder att visa eller något speciellt eller roligt att berätta om. Jag är i alla fall inte glad över att jag verkar ha jätte svårt för att bli brun detta året? Alltid haft lätt för det, men nu är det precis som att solen inte tar :( jobbigt! Men idag verkar jag ändå ha fått lite färg. Så hoppas på ännu bättre bränna imorgon!
 
Nu ska jag sätta mig och redigera lite bilder som ska framkallas, medan jag sitter & mumsar på chokladpudding! Mmm ♥

dessert

 Igår gjorde min lillasyster denna goda efterrätt till fotbollen. Grattis Spanien, som tog hem guldet! 
 
Idag har jag jobbat hela dagen. Har målat på baksidan av huset. Tak & väggar. Vi ska måla vårt hus i en annan färg & trixa lite på baksidan. Ni får se hur det blir när det är klart. Jag tror det kommer bli super fint! Nu ska jag åka hem till älskling & mysa framför TV med god mat ♥

alva 4 år